Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Άσσοι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 26/7/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. lagoudaki

lagoudaki Γνώστης του φόρουμ

Καλησπέρα

Και κάπου εδώ με 54 προσπάθειες έφτασα στο τελικά στόχο. Το κανόνι με τις 2 αναβαθμίσεις. Από εδώ και πέρα ότι κερδίσω είναι ευπρόσδεκτο αλλά θα παίζω και πιο χαλαρά !

54 προσπάθειες σημαίνει 15.550 φυτά και 1080 αναδυόμενα τα οποία και έφεραν 8560 πόντους.
    Στην συλλογή των φυτών έπαιξε μεγάλο ρόλο η σωστή χρήση του +1 Bonus από τα καθημερινά δώρα καθώς και το Bonus από το ημερολόγιο. Επίσης κέρδισα ενα +1 στο χωριατοροδάνι από γύρους που είχα αποθηκευμένους από προηγούμενα δρώμενα (θα πρέπει να κρατάμε τέτοια δώρα από δρώμενα και να τα χρησιμοποιούμε όποτε τα χρειαστούμε)

Μεγάλο ρόλο σε αυτό το δρώμενο παίζει η επιλογή του σωστού συνδυασμού ζαριών που πρέπει να γίνεται από το 1ο ρίξιμο των ζαριών. Τότε θα πρέπει να κοιτάμε τους εφικτούς λογαριασμούς και να κρατάμε αυτό που μας συμφέρει.

Αρέσει σε everme, Georgeboy, xaris68 και 10 σε άλλους.
  2. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Άρα δεν έπαιζες και πολύ χαλαρά αυτές τις 2 μέρες.:p
    Τα φυτά δεν είναι πρόβλημα για κανέναν (ελπίζω) με τόσα bonus που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες από το ροδάνι μέχρι τον σγουρομάλλη και το ημερολόγιο, αλλά επειδή δεν έκανες αναφορά στα αναδυόμενα που είναι το πρόβλημα των περισσοτέρων, πώς κατάφερες και μάζεψες 2.216 αναδυόμενα σε μόλις 2 μέρες όταν άλλοι με το ζόρι δεν έχουν ούτε το 1/4; Αν τα αγόρασες είναι άλλο θέμα και επιλογή σου εννοείται που δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Αρέσει σε *Chelsea*, everme, kikko και 3 σε άλλους.
  3. lagoudaki

Με εκπλήσεις με αυτή την ερώτηση σου !!:oops:
    Δεν έχεις διαβάσει ποτέ αναρτήσεις - τόσο δικές μου όσες και συμπαικτών- στα υπόλοιπα δρώμενα πως βγαίνουν τόσα αναδυόμενα;
    Το έχω πεί και 100 φορές. Ψάξε τις αναρτήσεις μου να πάρεις απάντηση ή αν βαριέσαι άνοιξε θέμα στο "βοήθεια για αρχαρίους" να σου απαντήσουν οι συντονιστές.
    Να ρωτάει ένας αρχάριος να το καταλάβω και ευχαρίστως να απαντήσω. Αλλά να ρωτάμε μεταξύ μας , για να προκαλούμε ντόρο.... δεν νομίζω να βοηθά κανέναν μας ;)

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  4. lazos95

Ντόρος; Ποιος ντόρος; Μια απλή ερώτηση-απορία είναι για τα αναδυόμενα του συγκεκριμένου δρώμενου που έρχονται με το σταγονόμετρο. Όπως ανέφερες τον τρόπο που απέκτησες τα φυτά γιατί δεν ανέφερες πως έβγαλες και τόσα πολλά αναδυόμενα; Μυστικό είναι; Δεν υπάρχουν μόνο οι έμπειροι στο παιχνίδι και δε βάζω τον εαυτό μου ανάμεσα σε αυτούς. Υπάρχουν νέοι παίκτες αλλά και μικρομεσαία επίπεδα που όπως είπα δεν έχουν ούτε τα μέσα για να βγάλουν τόσα ούτε ξέρουν τον τρόπο και μπορεί να μην γνωρίζουν πως έχει ξαναγραφτεί. Ας αναφέρεις για 101ή φορά τον τρόπο και ας μην μπορούμε να τα αποκτήσουμε όλοι με αυτόν.
    "Συζήτηση" για ένα δρώμενο λέγεται το θέμα. Ένα δρώμενο που εκτός από φυτά έχει και αναδυόμενα. ;)

Αρέσει σε *Chelsea*, everme, Gulit1 και 6 σε άλλους.
  5. lagoudaki

Καλό είναι να διαβάζεις όλη την πρόταση και όχι την μισή. ;)

Εφόσον λοιπόν συγκαταλέγεις τον εαυτό σε νέο παίκτη ο οποίος και δεν γνωρίζεις ούτε έχεις διαβάσει καμία από τις 100 αναρτήσεις μου... θα σου εξηγήσω.

1. Στην έναρξη του δρώμενου , από 2 συγκομιδές δέντρων με premium, πήρα188 αναδυόμενα.
    2. Εχω μαγικά δέντρα
    3. Ο γνωστός μας εξευγενισμός.

Ποιο τρόπο από τους τρεις δεν ξέρεις να στο περιγράψω αναλυτικά; :)

Τελευταία επεξεργασία: 29/7/17
    Αρέσει στους jimixatz και kolokythopitas.
  6. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Εμενα παντως το προβλημα μου ειναι ,1)τα αναδυωμενα,εχω μαζεψει τα φυτα αλλα δεν ερχονται αναδυωμενα και 2) δεν τα καταφερνω με το παιχνιδι καλα.Εχω παιξει 20 φορες και ειμαι μολις στους 2500 ποντους.

Αρέσει σε mmixail, Georgeboy, maria_palou και 5 σε άλλους.
  7. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Εγώ δεν κρατιέμαι... Καλή επιτυχία!

Αρέσει στους mmixail, jimixatz και kolokythopitas.
  8. lazos95

Όλη τη διάβασα την πρόταση, αλλά μάλλον δε θα πρόσεξες πως στο αρχικό ποστ δεν αναφερόμουν μεμονωμένα σε 'μένα αλλά γενικά στους περισσότερους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα αναδυόμενα και το έχουν γράψει εδώ στο θέμα. Καλό θα είναι να γνωρίζουν τους τρόπους και να τους αναφέρουν όσοι μπορούν και τα καταφέρνουν. Δεν είναι κακό κατά τη γνώμη μου. Επιπλέον δεν είπα ότι είμαι νέος παίκτης, αλλά είπα ότι δεν συμπεριλαμβάνω τον εαυτό μου στους πιο έμπειρους. Γνωρίζω τα βασικά και προσαρμόζομαι ανάλογα.

1. Ποτέ δεν είχα premium και την μοναδική φορά που πήγα να βάλω έγιναν οι αλλαγές και δεν το ενεργοποίησα. Ποτέ όμως δε κατάλαβα πως γίνεται να κάνεις 2 συγκομιδές μαζί για αναδυόμενα αλλά είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα και σωστό πλεονέκτημα αφού πληρώνει κάποιος.
    2. Έχω μερικά και είναι 24ωρα. Μπράβο σου αν έχεις αρκετά που σε βοηθούν τόσο πολύ στα δρώμενα.
    3. Γνωστός τρόπος για τους περισσότερους, λογικά έχεις και τη φασολιά (που δεν έχουν πολλοί μέσα σε αυτούς και εγώ) και μηδενίζεις τον χρόνο με σούπερ λιπάσματα.
    Καλή συνέχεια λοιπόν. ;)

Αρέσει σε *Chelsea*, everme, kikko και 10 σε άλλους.
  9. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα σε όλους!αν και απουσίασα μια μέρα από το παιχνίδι,κατάφερα να μαζέψω 10000 φυτά σε ένα εικοσιτετράωρο με ελάχιστο αρχικά σ.λίπασμα...φυσικά ο χρόνος του φυτού είναι τετράωρος με το νεράκι ...το θέμα είναι τα αναδυόμενα ,που επίσης έχω πρόβλημα κι εγώ...ελάχιστα για τις ανάγκες του δρώμενου ...αν μπορούσε να γίνει καμιά αλλαγή σε αυτό θα μας χαροποιούσε όλους πιστεύω!καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!

Αρέσει σε Gulit1, mmixail, soyla74 και 3 σε άλλους.
  10. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα εχω παιξει 24 φρες και ειμαι στο 16 ακομη απο τα δεξια. θελω λιγ προπονηση στο ποκερ

Αρέσει σε Gulit1, mmixail, dinaspyro και 3 σε άλλους.
  11. nemo301

nemo301 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπερα εχω τοσα φυτα και δυστηχως δεν εχω αναδυομενα οπως πολλοι εδω μεσα !!!
    κριμα γιατι τα δωρα του δρωμενου ειναι πολυ καλα για μενα μια και εχω καιρο να παιξω και εχω χασει νεα ζωα και δεντρα
    και ηταν μια ευκαιρια να αναπληρωσω τις απωλειες αυτες
    Ελπιζω να γινει μια αλλαγη και να εμφανιζονται περισσοτερα αναδυομενα

Αρέσει σε mmixail, Georgeboy, kolokythopitas και 2 σε άλλους.
  12. Paradisenia

Paradisenia Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Εμ δεν ξερετε, εμ δεν διαβαζετε τους υπολοιπους... Οταν εχω πολλα φυτα και δεν εχω αναδυομενα, ΔΕΝ συνεχιζω να μαζευω φυτα γιατι θα μου μεινουν αχρηστα, βαζω μεγαλα φυτα και ειδικα το βραδυ να μαζεψω αναδυομενα, δεν θελει φιλοσοφια ;)

Αρέσει σε mmixail, maria_palou, kolokythopitas και 2 σε άλλους.
  13. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

δηλαδη ευρω...
    για να εχεις πανω απο 2-3 που μας εχουν δωσει κατα καιρους ειναι παλι ευρω ...
    αν δεν εχεις τζαμποδεντρα ειναι και παλι ευρω ...
    Συμπερασμα για τους νεους παικτες ... ολα ειναι με αληθινα λεφτα ... οποτε μια ειναι η αναλυση να λεμε ποσα ευρω μπορει να δωσει ενας παικτης για να τελειωσει ενα ιβεντ σχετικα δυσκολο ...
    πιο απλη αναλυση απο αυτη δεν εχω εγω να δωσω xD

Την καλησπερα μου !!!

Αρέσει σε kolokythopitas, everme, kikko και 18 σε άλλους.
  14. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Το κοφινάκι γυαλιστερών πραγμάτων
    Πειραζει που θελω κι αλλο??:)

Τελευταία επεξεργασία: 30/7/17
    Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, sofiapao76 και 7 σε άλλους.
  15. lagoudaki

Χαίρομαι που η ανάρτηση μου ήταν η αιτία/αφορμή να γράψεις forum.;)

Μάλλον ξέχασες το δρώμενο του καρναβαλιού οπού όσοι συμμετείχαμε πήραμε χιλιάδες λιπάσματα.
    Μάλιστα και κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο και κάνοντας Pushing έλαβαν χιλιάδες καλούδια. ;)

Αρέσει στους kolokythopitas και jimixatz.
  16. powerranger91

powerranger91 Κόμης

καλησπερα!
    τη φασολια την εχω κλειδωσει κι ουτε πριμιουμ ειμαι κι ουτε σουπερ λιπασμα ξοδεψα περα απο 10 στους αρχικους σπορους. βεβαια εχω χιουι ντονατ,τα οποια τα μαζευα στα παρε-δωσε και τα οποια τοποθετω στις εκτασεις,οποτε δε βαριεμαι να κανω ανανεωση σελιδας.στο ξεκινημα ειχα τετραφυλλο τριφυλλι φυτεμενο.κι αν θελησω,θα ξοδεψω σουπερ λιπασμα που το χω κερδισμενο απ τη βασιλισσα.δεν προκειται ομως,γιατι δεν αξιζει τον κοπο να ξοδεψω σουπερ λιπασμα για μυστηριωδη ζωα και δεντρα,τα οποια επισης δεν αγοραζω κι ειμαι κι ατυχος σε αυτα και δεν πετυχαινω οσα δεν εχω.στον κατιφε κανω μια εξαιρεση,γιατι δε μου δινει χχλ αναβαθμισεις μηλιας,και μονο δεντρα,που τους εχω αδυναμια.σταβλους με τιποτα.ο,τι κερδισω.αυτο δε σημαινει οτι δε θα προσπαθησω να τα παρω ολα.θα προσπαθησω,ομως μονο με χτ(κοπρια,νερο,σεικερ με σοκολατα για το μιξερ κλπ).εξευγενισμο θα χρησιμοποιησω στη γιρλαντα καλαμποκιου για τα αναδυομενα που θα χρειαστω,χωρις σταγονα σουπερ λιπασματος.αν εδινε κι αλλη φασολια στο τελος της μπαρας και δεν προλαβαινα να την παρω χωρις σουπερ λιπασμα,τοτε ναι,θα ξοδευα απ το δωρεαν που εχω.τη γιρλαντα θα την εχω ετοιμη καθε τρεισημισι περιπου ωρες χωρις σουπερ λιπασμα.μονο με εξευγενισμο,νερο(μπορει και κοπρια)μιξερ και βιοτεχνικα. οποιος θελει πιο αναλυτικες οδηγιες,ας μου στειλει μηνυμα στη φαρμα.καταλαβαινω οτι χωρις στρατηγικη και μπονους τα αναδυομενα μαζευονται πολυ δυσκολα.
    ευτυχως τα φυτα με το +1 του ημερολογιου και του σγουρομαλλη μαζευτηκαν ευκολα.επισης,ημουν απο τους τυχερους και κερδισα σημερα 12ωρο μπονους σοδειας 200% στο παρτι ροδανι,οποτε εχω κανει αποθεμα στα φυτα του δρωμενου.λιγο οι ζαριες μου τα χαλανε,αλλα το παλευω.πηρα το <<κολαι>> που λεει κι ο αλ κουναβης. :p μου προτεινε να γινω και βοηθος του,αλλα δε θελω. xD

καλα τελειωματα να χουμε! ;)

υ.γ.1 αυτο το κοφινι που δινει η μπαρα το εχω λατρεψει. :inlove:
    υ.γ.2 κυνηγηστε τα χιουι ντονατ στο παρε-δωσε που θα γινει βασει ημερολογιου σε λιγες μερες.

Τελευταία επεξεργασία: 29/7/17
    Αρέσει σε kolokythopitas, everme, Gulit1 και 10 σε άλλους.
  17. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

να και μια καλη

Αρέσει σε kolokythopitas, everme, Gulit1 και 8 σε άλλους.
  18. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

Δεν ηξερα οτι σου λειπω αν δεν γραφω xD
    τα αλλα 2 πριμιουμ και μαγικα ειναι καπου δωρεαν ?
    ΟΚ οτι πεις δεν θα βγαλουμε ακρη εσυ θα λες οτι πιστευεις και εγω τα δικα μου 6 χρονια αυτο γινεται xD Παιρνω το πουρο του Μπορις και παω για περτικαλαδες ;)... Καληνυχτα και ονειρα γλυκα !!!

ΥΓ.stay tuned!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, Georgeboy, jimixatz και 2 σε άλλους.
  19. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

:music:ρίξε μια ζαριά καλή ... και για μένα βρε ζωή :music: τραγουδούσα.... και τσουπ ....
    ήρθαν οι εξάρες....xD
    Καλή μας νύχτα :inlove:

Αρέσει σε kolokythopitas, everme, Gulit1 και 11 σε άλλους.
  20. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

οι συνδυασμοί μου μέχρι τώρα :p

Αρέσει σε kolokythopitas, everme, jimixatz και 5 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.