Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Άσσοι 4"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Unicorn*, 5/2/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα Χριστινα μου. Εγω θελω ακομη 20 παιχνιδια. Απο αναδυωμενα εχω πολυ περισσοτερα απ οσα χρειαζονται. Με τους ποντους δυστυχως τα παω πολυ χαλια, εκει οπου με βγαλει.

Αρέσει σε Coinhunter01, GEPPO1, kolokythopitas και 9 σε άλλους.
  2. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

καλημέρα και υπομονή. θα τα καταφέρεις σιγουρα γιατι έχουμε μέρες μπροστά μας! η αλήθεια είναι πως εγώ είχα την τύχη του πρωτάρη! όλο κατι τέτοια όπως τη φωτο εφερνα στα ζάρια (έμαθα και το φλας στις ζαριές xD)

Αρέσει σε Coinhunter01, GEPPO1, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  3. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Ποσα ακομα παιχνιδια θα χρειαστω για να παρω την αναβαθμιση του εργοστασιου??:)
    Μεχρι εκει θελω να φτασω ..ουτε ενα παιχνιδι παραπανω ...:D
    [​IMG] [​IMG]
    Αν δεν ηταν και η αναβαθμιση του εργοστασιου τωρα το παιχνιδι για εμενα θα ειχε τελειωσει..
    Αν δεν ήταν και η φασολιά αυτή που είναι..... θα είχα πάει και διακοπές xD
    Ηρθε και η Παρασκευή και στέλνω μια γλυκιά Καλημέρα:)

Τελευταία επεξεργασία: 8/2/19
    Αρέσει σε Coinhunter01, soyla74, aposperitis1 και 20 σε άλλους.
  4. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

Μπορώ να πω ότι σοκάρομαι κάθε φορά με το πόσο γρήγορα τελειώνετε ένα δρώμενο :p . Μπράβο σας πάντως.
    Με το μέγιστο που μπορούσα να κάνω, δηλαδή να βγάζω την μέρα 4 παρτίδες φυτών με νερό και τσάτνι, έφτασα στα 39/65.
    Γενικά τα παιχνίδια τύχης σε ψηφιακή μορφή δεν τα εμπιστεύομαι και πολύ, οπότε δεν περιμένω και πολλά για την 2η μπάρα. Θέλω όμως την αναβάθμιση εργοστασίου οπότε μέχρι εκεί θα παλέψω.
    Εύχομαι σε επόμενα δρώμενα να μην ξαναέχουμε τυχερά παιχνίδια.

Αρέσει σε Coinhunter01, kitsena, aposperitis1 και 18 σε άλλους.
  5. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Χτες πετυχα το ιδιο μπονους οπως και τωρα γι αυτο εφτασα τοσο γρηγορα στη φασολια
    Ειχα πετυχει και με απλο εισιτηριο το μπονους +1φυτο για 6ωρες οπου εκανα 3μαζεματα
    Το θετικο σε αυτο το δρωμενο τουλαχιστον σε εμενα τα αναδυομενα περιμενουν τα φυτα[και
    ευχομαι να μην αλλαξει αυτο].
    Να πω οτι δεν ειχα προετοιμασει τη φαρμα για αναδυομενα γιατι η πρωτη σκεψη ηταν
    να μην παιξω το δρωμενο
    Και τωρα με το καινουριο μπονους που ηρθε μετα απο 7γυρους πιστευω να παρω και την αναβαθμιση
    του εργοστασιου.
    Καλη συνεχεια σε οτι κανετε!:)

Αρέσει σε Coinhunter01, aposperitis1, GEPPO1 και 17 σε άλλους.
  6. -sia1971-

-sia1971- Γνώστης του φόρουμ

Αγόρασα 2 γιγάντια καλάθια , τσάτνι σίγουρα και η τύχη μου νορμάλ και έφτασα στο σημείο να πάρω τη φασολιά και να είμαι στο 38ο επίπεδο στην αριστερή μπάρα. [​IMG]
    Υπολόγισα ότι με ένα μέσο όρο 90 πόντων το παιχνίδι θέλω 165 παιχνίδια ακόμα για να ολοκληρώσω. Σιγά και να μην.... τέλως πάντων ότι κερδίσω είναι καλό. Θέλω φασουλοφλουριά για την τελευταία επέκταση της φαρμεράμα...
    Πώς επισυνάπτουμε εικόνα?

Μην ανησυχείς σίγουρα θα πάρεις την αναβάθμιση

Τελευταία επεξεργασία: 8/2/19
    Αρέσει σε xaris68, Coinhunter01, GEPPO1 και 7 σε άλλους.
  7. White-Farmer

έμαθα λοιπόν πως αυτό το λένε "φλας". και μ αυτά και μ αυτά έχω κολήσει στο λάπτοπ και δεν σηκώνομαιιιιιι
    ste007 εγώ προσωπικά αγόρασα 1 γιγαντιαίο καλάθι στην αρχή. καλή επιτυχία

Αρέσει σε Coinhunter01, GEPPO1, kolokythopitas και 9 σε άλλους.
  8. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Εννοουσα να τελειωσω τη δεξια μπαρα που δινει δωρο φιορινια...Για να την τελειωσω και να παρω τα φιορινια δωρο χρειαζομαι το μεγαλο καλαθι,που σημαινει 10 ευρω..αρα αγοραζω τα φιορινα κατευθειαν και ησυχαζω.Μετα παω χαλαρα για τα αλλα δωρα και οπου με βγαλει;)

Αρέσει σε kona111, xaris68, Coinhunter01 και 12 σε άλλους.
  9. White-Farmer

καλησπέρα. μεχρι να φτάσεις ομως στο τελευταίο δωρο που ειναι τα φιορινια, μεσολαβούν τόσα πολλά άλλα υπέροχα δώρα!!! γνώμη μου είναι να το παλέψεις γιατι τελικά τα δώρο φιορίνια είναι το λιγότερο...

Αρέσει σε ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, Coinhunter01, nana και 7 σε άλλους.
  10. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα 91 ζαριες και ειμαι στο 47. δεν πληρωνει καλα τελικα.να βγαζεις φλος και να περνεις 200 ποντους οταν το επιπεδο ειναι 250 ??? επρεπε να ειναι 2000 γιατι ειναι σπανιο

Αρέσει σε kolokythopitas, Coinhunter01, White-Farmer και 4 σε άλλους.
  11. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Καλημέρα. Καμιά φορά η τύχη σου χρωστάει;; Δεν ξέρω πως να το πω.
    Μου έρχεται την Πέμπτη 100% σοδειάς,μου ξανά έρχεται χθες 100% και τώρα μόλις μου ήρθε 200%.
    Εεεε αν δεν το τελειώσω και τώρα,δε θα τελειώσω ποτέ δρώμενο.

Αρέσει σε skareleni, kat77, Coinhunter01 και 17 σε άλλους.
  12. annagiannis

annagiannis Ανερχόμενος

Καλήμερα, μέχρι το βράδυ το έχεις τελειώσει...το πολύ μέχρι αύριο η τύχη σου χαμογέλασε πολύ!!!! :D:D:D Ζητωωωωωωωωωωωωωωωω
    Αλίμονο σε εμάς που θα το παλεύουμε ως το τελευταίο λεπτό:oops::oops:,,,, και θα ελπίζουμε και εμείς να μας χαμογελάσει η τύχη με κάποιο μπόνους.:(:oops::sleepy:
    Υ.Γ. Ξέρεις τι θα σου πει ο καλός μας γείτονας ;;; εεεεε;;;xD:D

Αρέσει σε kolokythopitas, kat77, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 8 σε άλλους.
  13. koupaki

koupaki Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημέρα.
    Συμφωνώ με την annagiannis στο "ξέρεις τι θα σου πει ο καλός γείτονας",ακριβώς αυτό.>:(>:(
    Παραμένω χωρίς μέσον στο παιχνίδι,παίζω μόνο με ότι έχω.:cry::cry:
    Ελπίζω ότι θα το τελειώσω.

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, kat77 και 8 σε άλλους.
  14. joulia1974

joulia1974 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημέρα σας..... Εχω γυρίσει το χωριατοροδάνι πάνω από 100 φορές( και λίγες λέω) με πάρτυ εισητήριο και δεν έχω πετύχει ούτε μία φορά έστω και +1. Όλα μου τα φιορίνια τα έριξα εκεί χωρίς αποτέλεσμα. Και άφραγκη έμεινα και δε βλέπω να φτάνω την αναβάθμιση του εργοστασίου δυστυχώς!

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, kat77 και 6 σε άλλους.
  15. beroniki555

beroniki555 Τακτικός στο φόρουμ

Παιδιά κάποιος που έχει καταλάβει! Το φλας που δίνει +300 πόντους πως το πετυχαίνουμε; Και τί είναι αυτό το λουκέτο αριστερά από εκει που τοποθετούμε τα ζάρια;

Τελευταία επεξεργασία: 9/2/19
  16. joulia1974

joulia1974 Ανερχόμενος συντάκτης

Πρέπει να φέρεις 5 ίδιους αριθμούς πχ. 5 μονά ή 5 διπλά κλπ

Αρέσει σε kolokythopitas, Coinhunter01, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  17. beroniki555

beroniki555 Τακτικός στο φόρουμ

Σε ευχαριστώ!

18. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Εδω τελείωσε το εβέντ για μένα..

Οι απαιτήσεις για να προχωρήσω στα επόμενα καλά δώρα είναι υπερβολικές.
    Τα φυτά που απαιτούνται για κάθε μίνι παιχνίδι είναι πολλά, περισσότερα απο την προηγούμενη φορά.
    Δε σκοπεύω να συνεχίσω να δοκιμάζω την τύχη μου στο ροδάνι για να συνεχίσω να τη δοκιμάζω στα ζάρια.
    Περισσότερα και πιο χαλαρά θα αποκομίσω βγάζοντας αποστολές με τα κανονικά φυτά φάρμας.

Καλή τύχη και καλές αντοχές σε όσους συνεχίζουν.

Αρέσει σε xaris68, Dr.Kelly, kolokythopitas και 13 σε άλλους.
  19. Coinhunter01

Coinhunter01 Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα αγρότες αγρότισσες!

Ζήλεψα και είπα να παίξω στο Χωριατοροδάνι, τα πήγα καλά στα πάρτη εισιτήρια, αφού με την δεύτερη προσπάθεια ήρθε το 200%

Είχα και στα υπάρχοντά μου το +1 για 8 ώρες.

Θα βάλω Σούπερ Λίπασμα τουλάχιστον 3 φορές για να έχω γρήγορο αποτέλεσμα.

Μέχρι τώρα βρίσκομε εδώ, πιστεύω πως θα το βγάλω, αν και στο φλας δεν τα πάω καλά.

Αξίζει να το παλέψουμε γιατί έχει πολύ καλά δώρα και δεν το λέω για τα φιορίνια γιατί αυτά είναι λίγα σε σχέσει με το τη ζητάει.

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους!

Τελευταία επεξεργασία: 9/2/19
    Αρέσει σε xaris68, Dr.Kelly, kolokythopitas και 12 σε άλλους.
  20. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Τελειωσα με τη φασολια, και εγω!! Οσο για τη δεξια μπαρα ......... η γκαντεμια που με δερνει, ειναι σε ολο το μεγαλειο της!!!! Ακομα ειμαι στο 40!! Δεν με απασχολει ομως! Θα παιξω και οπου φτασω!!!!!! Καλη τυχη σε ολους!!!!

Αρέσει σε xaris68, Dr.Kelly, kolokythopitas και 13 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.