Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Άσσοι 4"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Unicorn*, 5/2/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας, για το δρώμενο:
    "Άσσοι 4"

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Άσσοι-4.25788/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Άσσοι-4.25787/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στους kolokythopitas, -sia1971- και vagelis1968.
  2. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Αγαπημενη παρεα! Για να παρουμε τη φασολια η οποια ειναι εξαιρετικη, θα χρειαστουμε 21.120 φυτα και 704 αναδυομενα!!!! Αφαιρω τον 1 κουβα με ζαρια που μας δινεται! Εγω προσωπικα δεν θα αγορασω τον "μαλλιαρο ζαβολιαρη". Οσοι τον αγορασουν καθε 10 ωρες δινει δυο τυχερα ζαρια, οποτε θα χρειαστουν λιγοτερα φυτα και αναδυομενα! Αυτα για να τελειωσουμε την αριστερη μπαρα!! Τωρα οσον αφορα την δεξια μπαρα παιζουμε και οπου φτασει ο καθενας μας! Δινει πολλους ποντους και φιορινια!!! Καλη προσπαθεια σε ολους μας!!!!

Αρέσει σε Jimaras~for~ever!!!, maria22, stef10 και 29 σε άλλους.
  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα. Ξεκινουν λοιπον και οι Ασσοι αυριο. Γνωστο δρωμενο, κλασσικο του φυτευε, θεριζε, φτιαχνε στο μυλο, παιξε το παιχνιδι.
    Τι θα χρειαστουμε...21.450 φυτα δρωμενου και 715 αναδυωμενα (χωρις τον δωρεαν κουβα). Ευκολο το βλεπω για να βγουν τα 65 παιχνιδια για τη φασολια. Για τη δεξια μπαρα και τους 25.000 ποντους χρειαζονται 125 παιχνιδια απολυτης επιτυχιας (200 ποντοι) για να βγουν εννοειται με διπλασια φυτα και αναδυωμενα. Εκτος κι αν καποιος αγορασει το γιγαντιαιο πακετο και παρει το διακοσμητικο των τυχερων ζαριων. Προσωπικα θα παιξω για τη φασολια και απο ποντους οπου φτασω. Καλη τυχη σε οσους-ες ασχοληθουν.

Αρέσει σε kikijimy, *mava*, beroniki555 και 22 σε άλλους.
  4. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Ο Μπόρις και ο Αλ Κουνάβι έρχονται με νέα παιχνίδια με τα ζάρια!:) Θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις νέες τους αποστολές;:eek: Δεν ξέρω, αν και το βλέπω απαιτητικό και δύσκολο θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη στο δρώμενο με τα ζάρια όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)

Αρέσει σε kikijimy, kolokythopitas, xristos-ale3andros και 11 σε άλλους.
  5. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Μήπως τα δικά σου χωράφια έχουν ζώα; o_O
    Γιατι στα δικά μου χωράφια, φυτεύω. Στα δικά σου χωράφια μήπως φυτρώνουν και δέντρα;

Αν διορθώσουμε τις ΣΕ και γράψουμε.... " Κατα τις συγκομιδές δέντρων,χωραφιών που προηγούμενως τα έχετε σπείρει με φυτά και τώρα είναι έτοιμα για συγκομιδή" θα είναι πιο κατανοητό για εσένα;

Αρέσει σε kikijimy, kolokythopitas, jimixatz και 2 σε άλλους.
  6. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Αγαπητή kitsena

το βρίσκω άκρως προσβλητικό να διαγράφεις τα μηνύματα σου και να με εκθέτεις με αυτό το τρόπο. Αυτός λοιπόν θα είναι και ο λόγος αποκλεισμού σου. Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις στην υποστήριξη ποιος ο λόγος αποκλεισμού σου. Στο κοινοποιώ ήδη.

Ευτυχώς που το έκανα παράθεση γιατί σε λίγο θα πείς οτι παραμιλάω κιόλας. ;)

Αρέσει στους farmer_babis, kolokythopitas και elena05091975.
  7. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα παρεούλα, δύσκολο θα το χαρακτήριζα το δρώμενο, μια και βασίζεται στην τύχη, και σ αυτά τα δρώμενα η τύχη μου φεύγει διακοπές, παρ όλα αυτά θα ασχοληθώ κι όπου πάει. Ευχαριστούμε τα παιδιά που πάντα μας βοηθούν με τους υπολογισμούς των φυτών. Καλή μας επιτυχία

Αρέσει σε μαμαβικη, kolokythopitas, Gulit1 και 18 σε άλλους.
  8. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλή τυχη παιδιά.. πλάκα φαίνεται να έχει και ενδιαφέρον ωραία δώρα και καλή φασολιά.. νομίζω από τα ωραία δρώμενα που έχουμε δει..
    θέλει λίγο προσοχή στην αρχή μέχρι να συνηθίσετε τους συνδυασμούς.. προσωπικά θα εξαντλώ όλες τις ριξιές προκειμένου να έχω τον καλύτερο συνδυασμό..παίξτε με υπομονή.. καλή επιτυχία σε όλους

Τελευταία επεξεργασία: 6/2/19
    Αρέσει σε kikijimy, xaris68, xristos-ale3andros και 15 σε άλλους.
  9. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Αγαπητη Snorkel, απο οτι ξερω , χαρη σε εσενα στηριζεται το παιχνιδι. Θα ηθελα να μπορω να μιλησω καπου ιδιαιτερως, δεν ξερω αν αυτο αφορα ολους. Παιζω πολλα χρονια , δεν ξερω ομως τους κανονες του φορουμ.
    Ειδα οτι πριν απο εμενα αυτος που εγραψε για τα φυτα , διεγραψε την αναρτηση του, και θεωρησα οτι το εκανε για να κρατηθει η κουβεντα καθαρη. Παρορμητικα , διεγραψα και την δικη μου, για αυτο το λογο. Θεωρησα οτι ετσι κρατιεται η κουβεντα καθαρη. Το σχολιο μου ηταν καθαρα χιουμορ, που δεν το καταλαβατε. Τα χωραφια εχουν φυτα; Εμ, τι αλλο μπορουν να εχουν; Το εγραψα απο καλοσυνη για να χαλαρωσω την κουβεντα που ηταν ηδη τσιτωμενη. Δεν ήθελα να σε προσβαλω.
    Αν σε προσεβαλα σου ζητω συγνωμη.
    Ας ειμαστε λιγο πιο χαλαροι , ας βλεπουμε τον αλλο με αλληλοκατανοηση και σεβασμο, αλλωστε πιστευω οτι οποιος παιζει παροτι εχει αρκετα χρονια στην καμπουρα του, δεν μπορει να ειναι παλιοχαρακτηρας . Εγω θεωρω οτι ειμαστε μια παρεα.
    Τις καλυτερες ευχες σε ολους για ενα ακομα απολαυστικο δρωμενο !

Αρέσει σε vagelis1968, kikijimy, xaris68 και 37 σε άλλους.
  10. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

μεγαλη γυναίκα και έμαθα να παίζω ζάρια xD
    και η τύχη του πρωτάρη [​IMG]
    καλή επιτυχία σε όλους μας!!!

edit:
    συνεχίζεται η ρέντα του πρωτάρη!!! [​IMG]

Τελευταία επεξεργασία: 6/2/19
    Αρέσει σε vagelis1968, kikijimy, xaris68 και 44 σε άλλους.
  11. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Χριστιναααααα....!!!!! θες να μας τρελλανεις;;;;;; μπραβο

Αρέσει σε vagelis1968, kikijimy, xristos-ale3andros και 20 σε άλλους.
  12. White-Farmer

πρωτάρα τυχερή Δημήτρη μου! καλη μας επιτυχια!

Αρέσει σε vagelis1968, kikijimy, xristos-ale3andros και 17 σε άλλους.
  13. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Χαίρετε!
    Ξεκίνησα κι εγώ κάπως χαλαρά με 13 παιχνίδια μέχρι τώρα. Η φασολιά είναι αρκετά καλή και έχω σκοπό να την πάρω.
    Για την δεξιά στήλη δεν καίγομαι κιόλας, όπου πάει. Ούτε καλάθια, ούτε φιορίνια θα ξοδέψω για τα 20 φιορίνια που δίνει.

Καλή τύχη να έχουμε στο δρώμενο-που-βασίζεται-στην-τύχη πάλι.... και καλές ζαριές!

Καληνύχτα :music:

Αρέσει σε ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, vagelis1968, nickoikono11 και 18 σε άλλους.
  14. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους,εύκολο το δρώμενο από την μια του πλευρά(για να πάρουμε την φασολιά),πολύ δύσκολο από την άλλη...την επισκόπηση δώρων,είναι δυνατόν να βγει το δρώμενο μέχρι τέλους με θέμα την τύχη, με τίποτα δεν βγαίνει και ούτε με τις ποιο καλές πιθανότητες εάν δεν μπει το χέρι στην τσεπούλα;)αφήστε που θα πρέπει να ρίχνουμε συνέχεια {εξάρες (χ)5} σε κάθε ζάρια πράγμα απίθανο χαχαχα. προσωπικά με αρέσουν τα δρώμενα με δώρο φιορίνια και θα το <<πάω>> όσο μπορώ, θα ήθελα να φτάσω ως το τέλος της δεξιάς μπάρας, αλλά χωρίς αληθινά χρήματα δεν βγαίνει8)(με κάτι υπολογισμούς που έκανα). τώρα τα δώρα του εβεντ είναι υπέροχα και ειδικά τα φιορίνια,δεν ξέρω ,αλλά τώρα τελευταία μας δίνουν αρκετά φιορίνια και αυτό με χαροποιεί:) ιδιαίτερα. βέβαια ,όσοι μπορούν οικονομικά και αγοράσουν πακέτα, σίγουρα θα βγάλουν το δρώμενο και θα πάρουν και ωραία δώρα.να είστε όλοι πάντα καλά

Αρέσει σε vagelis1968, nickoikono11, xaris68 και 18 σε άλλους.
  15. White-Farmer

καλημέρα. όντως η δεξιά μπάρα έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας αλλά δίνει πολύ ωραίες αμοιβές! ας πάρουμε τη φασολιά και μετά από τη δεξιά μπάρα όπου φτάσουμε. καλή επιτυχία σε όλους μας

Τελευταία επεξεργασία: 7/2/19
    Αρέσει σε vagelis1968, kikijimy, nickoikono11 και 22 σε άλλους.
  16. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Με 10 ευρω που κοστιζει το μεγαλο καλαθι (για να καταφέρω να τελειώσω τη δεξια μπαρα )ποσα φιορινια μπορω να αγορασω;Νομιζω συμφερει να αγορασω κατευθειαν φιορινια.

Αρέσει σε kitsena, xristos-ale3andros, aposperitis1 και 7 σε άλλους.
  17. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Ακριβώς εκεί ήθελα να καταλήξω!! Μπορείς να αγοράσεις περίπου 400 φιορίνια με 10 ευρώ. xD

Καλή τύχη με τη δεξιά στήλη :p

Αρέσει σε xristos-ale3andros, aposperitis1, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  18. White-Farmer

αν σου λειπουν μονο αναδυομενα ναι. αν δεν εχεις τελειωσει με τα φυτα, συμφερει το καλαθι που εκτος των αλλων δινει και το διακοσμητικο που μας δινει 2 τυχερα ζαρια και μειώνει τα φυτά και τα αναδυόμενα στο μισό

Τελευταία επεξεργασία: 7/2/19
    Αρέσει σε xristos-ale3andros, aposperitis1, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  19. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα φίλη μου, με τα φιορίνια ΔΕΝ μπορείς να αγοράσεις καλάθι. Μόνο με ευρώ, φαντάζομαι θα το ξέρεις

Αρέσει σε sofiapao76, nickoikono11, Dr.Kelly και 4 σε άλλους.
  20. White-Farmer

καλημέρα σας! πρωί πρωί η φασολιά κλειδώθηκε οικοιοθελώς και αυθορμήτως ;). στη δεξιά μπάρα είμαι στο σημείο της φωτο και πλέον όπου φτάσω. ο,τι και να πάρουμε ωραίο θα είναι! καλή επιτυχία συναγρότες

GaTe987
    μάλλον το γνωρίζει. με φιορίνια όμως μπορει να αγοράσει αναδευτήρες ζαριών (αναδυόμενα) αν μονο αυτά λείπουν

Τελευταία επεξεργασία: 8/2/19
    Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, poi94 και 10 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.