Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Άσσοι 3

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 26/6/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα σε ολους οσους νομιζουν ότι κανουν κατι λαθος σε αυτό το ιβεντ
    Ένα ακομη δρωμενο που για να φτασεις στους 25.000 ποντους και να παρεις και τα 100 δωρα εχει σχεδιαστεί μονο για αγορα καλαθιων και μαλιστα πολλων !!!

Αρέσει σε takis.00, mmixail, aposperitis1 και 8 σε άλλους.
  2. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Έτσι ακριβώς. Αυτό το δρώμενο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μην τελειώσει χωρίς αγορές. Αυτό πιστεύω από την πρώτη στιγμή.

Αρέσει σε mmixail, aposperitis1, icons1 και 6 σε άλλους.
  3. megami

megami Προχωρημένος

Με πολυ κοπο εφτασα στο 60 με 117 προσπαθειες δυσκολα τα πραγματα

Αρέσει σε mmixail, Gulit1, maria_palou και 5 σε άλλους.
  4. takis50

takis50 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλο μηνα nana σ'ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. το παλευω ομως οσο μπορω. ειμαι 110 επιπεδο

Αρέσει στους mmixail, maria_palou, soyla74 και σε ακόμα ένα άτομο.
  5. RARANIARO

RARANIARO Ενεργός συντάκτης

με αφορμή τη σημερινη μέρα του μουντιάλ που οι αγώνες έχουν όλοι παράταση,λέω να ζητήσουμε από την εταιρία παράταση στο δρώμενο ΑΣΣΟΙ ως το τελος του χρόνου γιατι δεν βλέπω να το τελείωνουμεxDxD

Αρέσει σε takis.00, mmixail, βιβη.2003 και 8 σε άλλους.
  6. tilis03

tilis03 Ενεργός συντάκτης

RARANIARO ναι οντως.Εγω ζοριζομαι στα αναδυομενα γιατι χρειαζονται αρκετα μεχρι να παιξω 55 φορες για να παρω την φασολια.Τα φυτα τα εχω βγαλει εδω και μερες....γιατι τοσα λιγα αναδυομενα?

Αρέσει στους RARANIARO και mmixail.
  7. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Αυτό δεν είναι οπωσδήποτε κακό. Απο τη στιγμή που οι περισσότεροι θα πάρουν τη φασολιά, ή μάλλον την έχουν ήδη πάρει, όσοι έχουν χρόνο, χρήμα, ή λιπάσματα , γιατί να μην πάρουν και κάποια έξτρα δώρα; Έτσι κι αλλιώς στο παιχνίδι υπάρχουν τόσα πλεονεκτηματα που αγοράζονται. Αυτό που δε μου αρέσει είναι ότι όλα τα καλά δώρα είναι πολύ κάτω στη λίστα. Αντίθετα με άλλες φορές απο ό,τι θυμάμαι. Επίσης οι πιθανότητες στις ζαριές είναι χάλια. Έχω την εντύπωση ότι επαναλαμβάνονται τα ίδια αποτελέσματα, αλλά βαρέθηκα να τα καταγράψω, μήπως και παω καλύτερα.

Τελευταία επεξεργασία: 2/7/18
    Αρέσει σε Megas_kokoriko, mmixail, aposperitis1 και 7 σε άλλους.
  8. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα στην παρέα κλείδωσα την φασολιά έχω ολοκληρωμένα 56 και 7990 στην επισκόπηση δώρων και συνεχίζω.
    Καλή συνέχεια σ' όλους και ευχαριστώ πολύ φίλους και γείτονες για την βοήθεια.:music::inlove::D

Αρέσει σε GaTe987, μαμαβικη, yelander10 και 13 σε άλλους.
  9. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Πάει και τούτο..
    Λίγο περισσότερες προσπάθειες απο οτι υπολόγιζα.

Αρέσει σε μαμαβικη, Gulit1, lazos95 και 15 σε άλλους.
  10. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

μην σου πω οτι και μετά το τέλος του χρόνου πάμε και για πεναλτι!!!χαχαχα

Αρέσει σε RARANIARO, Megas_kokoriko, sofiapao76 και 8 σε άλλους.
  11. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα μολις καταφερα και πηρα την φασολια καλη συνεχεια σε ολους και καλο τελος σε οσους προσπαθουν ακομα.

Αρέσει σε μαμαβικη, Gulit1, sofiapao76 και 11 σε άλλους.
  12. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! "Τα παιχνίδια με τα ζάρια στο καζίνο των Μπόρις και Αλ Κουνάβι" μόλις τώρα έλαβαν τέλος και σε μένα!!:D Γνώρισα τους νέους φίλους του αγριογούρουνου και του κουναβιού: γάτα με μαϊμού και χάρτινο πύργο, πρόβατο με γουρούνι και επιτραπέζιο παιχνίδι, χάμστερ με μαϊμού μπάρμαν, λαγός και χάμστερ μουσικοί και πήρα την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς. Έπαιξα 55 φορές με 7840 πόντους.:sleepy: Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν!!;)

Αρέσει σε mmixail, soyla74, μαμαβικη και 6 σε άλλους.
  13. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

μου ξεφύγανε κάποιοι συνδυασμοί -.-

Αρέσει σε sirtakis, RARANIARO, soyla74 και 5 σε άλλους.
  14. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλησπέρα.
    Θα ήθελα φίλε xristos-ale3andros να μας ενημερώσεις, σε παρακαλώ, τι έκανες και κατάφερες να ολοκληρώσεις ένα τόσο απαιτητικό δρώμενο.
    Ευχαριστώ

Αρέσει στους mmixail, soyla74 και xristos-ale3andros.
  15. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

82 ολοκληρωμενα παιχνιδια οχι και ασχημα το λες!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε mmixail, soyla74, μαμαβικη και 4 σε άλλους.
  16. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Μέχρι εδώ έφτασα εγώ,
    δεν μπόρεσα πιο κάτω,
    μιας και τα δώρα τα καλά,
    ήτανε παρακάτω.

Μα δεν θα σκάσω άλλο εγώ,
    δεν θα μου βγουν τα μάτια,
    ποτέ μου δεν αγόρασα,
    με χρήματα,καλάθια.

Αρέσει σε ΝΕΦΕΛΗ9, GaTe987, 2014chr και 9 σε άλλους.
  17. amorphis

amorphis Ανερχόμενος

62 παιχνιδια
    8010 ποντοι
    32 δωρακια
    μεχρι εδω καταφερα :oops:

Αρέσει σε Megas_kokoriko, mmixail, soyla74 και 5 σε άλλους.
  18. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Φυσικά...με λίγο σύστημα, λίγο τύχη και πολύ μάζεμα.... και λίγο νωρίς ακόμη για τις διακοπές μου.
    Σε γενικές γραμμές.... λίγο πάνω, λίγο κάτω..
    Ξεκίνησα το εβέντ με τον κλασσικό τρόπο, μεγάλα χωράφια με σ.λίπασμα μέχρι να μαζευτούν αρκετά για μικρά χωράφια.
    Εκανα και ενα μάζεμα με μικρά χωράφια
    -Την πρώτη μέρα βγήκα με περίπου 2.500-3.000 φυτά.
    -Τη δεύτερη και Τρίτη μέρα με πέντε μαζέματα την ημέρα βγήκαν 10*2.320=23.200 φυτά (με το +1 μπόνους 48 ωρών και τσάτνι +2)
    -Την τέταρτη και πέμπτη μέρα με πέντε μαζέματα την ημέρα βγήκαν 10*1.740=17.400 φυτά (με τσάτνι +2)
    -Την έκτη μέρα έκατσε και +100% στο ροδάνι.Με τέσσερα μαζέματα σε άνετα χωράφια βγήκαν 4*4.000=16.000 φυτά (με τσάτνι +2)

Με αυτά και αυτά βγήκαν περίπου 60.000 φυτά, λιγο περισσότερα απο τις 202 προσπάθειες που χρειάστηκα.
    Για τα αναδυόμενα που έλειπαν έκανα αυτόματη συγκομιδή με εξευγενισμένο κρόκο και σ.λίπασμα.
    Πιο παλιά έκανα αυτόματη συγκομιδή με εξευγενισμένο γαρύφαλλο αλλά προσφάτως εξελίχθηκα:p
    Φύτεμα μόνο με νερό στα μικρά χωράφια. 4:00 ώρες για ωρίμανση.
    Φύτεμα με νερό και λίπασμα στα μεγάλα χωράφια και νερό, λίπασμα και σ.λίπασμα στα άνετα χωράφια. 3:36 ώρες για ωρίμανση.

Φυσικά παίζω με αγροτικούς βοηθούς.

Αρέσει σε jiorgos, 2014chr, toylaaaaa και 5 σε άλλους.
  19. panos-p

panos-p Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Εγώ με 192 (αν και η τελευταία δεν χρειαζόταν...ήδη είχα ξεπεράσει το 25000)προσπάθειες το τελείωσα,,,,,σπαταλώντας βέβαια 1600 περίπου σούπερ λιπάσματα και έχοντας την τύχη να πάρω ένα μπόνους 100% σοδειάς για 24 ώρες.Άμα ξέρεις καλό τάβλι και πόκα.....βοηθάει.:D

Αρέσει σε mmixail, empotonaki, xristos-ale3andros και 4 σε άλλους.
  20. tilis03

tilis03 Ενεργός συντάκτης

Τελος και για εμενα οι ασσοι 3.Το τελιωσα την τελαιυταια στιγμη γιατι δεν ειχα την επαρκη ποσοτητα αναδυομενων και αναγκαστηκα να τα αγορασω.Ρε παιδια γιατι τοσα λιγα αναδυομενα?Γιατι?[​IMG]

Αρέσει σε mmixail, soyla74, FARMER.GP και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.