Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Άσσοι των Αιθέρων "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 6/3/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για το δρώμενο

" Άσσοι των Αιθέρων "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την Επίσημη Ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Άσοι-των-Αιθέρων.23274/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές Ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Άσσοι-των-αιθέρων-2.23270/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στους kolokythopitas και mmixail.
  2. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Ναι!!!Ενα δρωμενο τωρα ηταν οτι πρεπει :D:D !!Εισακουστηκαν τα παραπονα οτι δεν μας φτανουν τα δρωμενα δωστε και αλλα στο λαο.:cry:xD

Αρέσει σε RARANIARO, maria071966, ioanna6929 και 32 σε άλλους.
  3. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Τα ζώα της φάρμας ετοιμάζονται για άλλον έναν εναέριο αγώνα ταχύτητας και πρέπει να τα βοηθήσουμε. Θα καταφέρουν να νικήσουν όλα μαζί το έπαθλο και να διασκεδάσουν ταυτόχρονα περισσότερο; :eek:Δεν ξέρω, αλλά εγώ προσωπικά θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλές εναέριες πτήσεις σε όλους-ες!! :);)

Αρέσει σε kolokythopitas, nana, KATAPIOS4 και 7 σε άλλους.
  4. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλησπέρα.
    Με πρόχειρους υπολογισμούς, και χρησιμοποιώντας βιοκαύσιμο XL (χωρίς να αλλάζεις γραμμή), θα χρειαστούν:
    Για το 1ο βήμα: 15 βιοκαύσιμο XL
    Για το 2ο βήμα: 20 βιοκαύσιμο XL
    Για το 3ο βήμα: 22 βιοκαύσιμο XL
    Για το 4ο βήμα: 24 βιοκαύσιμο XL
    Για το 5ο βήμα: 22 βιοκαύσιμο XL
    Σύνολο: 103 βιοκαύσιμο XL
    ήτοι 1.236 δοχεία καυσίμου, 16.480 καμελίνα και 7.725 ηλιοτρόπια.
    Εάν επιλέξεις να αλλάξεις γραμμή ή βιοκαύσιμο πολυτελείας οι ανωτέρω ποσότητες αυξάνουν.
    Μπορείς να καλλιεργήσεις το φυτό στη βασική φάρμα, το άγριο λιβάδι, το ξέφωτο του δάσους, το νησί Bahamarama και το τροπικό δάσος ενώ δοχείο καυσίμου συλλέγεις και από τους κρυστάλλινους καταρράκτες.
    Καλή επιτυχία σε όλους.

Αρέσει σε *mava*, nickoikono11, billgab και 31 σε άλλους.
  5. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα επιτελους σημερα ξεκιναει ενα ωραιο εβεν αν και πυστευω οτι ολοι αλλος λιγο και αλλος πολυ ειμαστε κουρασμενη απο τα απανοτα εβεν αυτο ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου και θα παρο μερος γιατι μου αρεσουν τα ταξιδια ξεκινησα και ζεσταινω την μηχανη και περιμενω την εναρξη ευχομαι καλες πτησεις να εχουμε καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε nickoikono11, maria_palou, kolokythopitas και 4 σε άλλους.
  6. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

πολλα ιβεντ συνεχομενα .αφηστε μας και λιγο να παρουμε ανασα .τελειωνουν και οι αποθηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε maria_palou, maria071966, Mahi_tr και 12 σε άλλους.
  7. deppy1970

deppy1970 Ανερχόμενος

Πως πάει η αγροτιά από αναδυόμενα...?
    Εγώ είμαι στα 368, με πεπόνια και μη με λησμόνει.
    Τα 9 από δώρα
    Καλές συγκομιδές σε όλους

Αρέσει σε maria_palou, kolokythopitas, nana και 2 σε άλλους.
  8. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Εγώ προσωπικά θα κάνω διάλειμμα και δεν θα παίξω...και δεν πρόκειται να παίξω, ναι τόσο με έχουν κουράσει τα δρώμενα!

υ.γ. ούτε το ανατριχιαστικό δείπνο δεν έπαιξα!!!

Αρέσει σε maria_palou, kitsena, RARANIARO και 12 σε άλλους.
  9. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα στην αγροτια
    εγω ειμαι στα 313
    απο αναδυομενα
    παμε καλα πυστευω
    καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε maria_palou, kolokythopitas, nana και 3 σε άλλους.
  10. kat77

kat77 Ανερχόμενος

Καλημέρα, θα παίξω πολύ χαλαρά. Δεν θα έχω στόχο την φασολιά. Θα φυτεύω την ημέρα φυτό δρώμενου και το βράδυ γαρίφαλο και πεπόνι και ότι κερδίσω. 8)8)8)8)

Αρέσει σε maria_palou, Gulit1, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  11. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους,θέλω να πάρω μέρος στο δρώμενο αλλά: όταν λένε οι Σ.Ε. ότι εάν χρησιμοποιησούμε βιοκαύσιμο πολυτελείας αυξάνονται οι αμοιβές σου τι εννοούν?μόλις ήρθα από την δουλειά και πρέπει να προλάβω το χάσιμο μιας ημέρας,το έχει κάνει κάποιος, για να ξέρω πως θα κάνω την στρατηγική μου,λόγω χρόνου,σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει σε maria_palou, Gulit1, FARMER.GP και 2 σε άλλους.
  12. -athena123-

-athena123- Ενεργός συντάκτης

καλησπερα kolokythopit οταν εισαι κοντα σε καποιο δωρο που θα σου αρεσε να παρεις δυπλο οπως σουπερ τροφη, γυρους, λιπασμα και ολα αυτα τα μικρα που εχει , βαζεις το βιοκαυσιμο πολυτελειας και δυπλασιαζονται

Αρέσει σε maria_palou, kitsena, Gulit1 και 2 σε άλλους.
  13. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα με λένε kolokythopitas χαχαχα,ευχαριστώ πολύ Αθηνά 123, να είσαι πάντα καλά

Αρέσει στους maria_palou και NOTHS58.
  14. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Και τα διακοσμητικα διπλασιαζονται με το πολυτελειας. Άρα ειδικα στο τελος καθε μπαρας, πρεπει να χρησιμοποιουμε αυτό!

Αρέσει σε Gulit1, xara2011, yelander10 και 4 σε άλλους.
  15. -athena123-

-athena123- Ενεργός συντάκτης

Ειναι πολυ καλος ο δυπλασιασμος γιατι αντι 8 γυρους πηρα16 και ειναι σημαντικη διαφορα, το χρησιμοποιο μονο ενα κουτακι πριν το δωρο που θελω οχι συνεχεια

Αρέσει σε maria_palou, Gulit1, jimixatz και 6 σε άλλους.
  16. stimis

stimis Αρχάριος στο φόρουμ

καλησπέρα σας..με το πολυτελειας ομως θα προλάβετε να πάρετε την φασολια ? γιατι πιστεύω σε καθυστερεί

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  17. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

εννοειται οτι σε καθυστερεί και μάλιστα πολύ, αλλα θα ειναι ασχημο να παρεις απο μια φορα το καθε δωρο, και να τελειωσεις νωρίς, και να σου μεινουν και πολλα αναδυόμενα, και χρονος για φυτα. Η καλύτερη λύση, είναι να μαζεύεις, και να αρχίσεις να παίζεις στους αγωνες προς το τελος, που θα ξερεις περιπου ποσο σε παίρνει. Με ακριβεια ειναι πολυ δυσκολο να υπολογισεις. Εγω τελικα δεν περίμενα, είμαι στον τριτο αγώνα, χρησιμοποιώντας αρκετα πολυτελειας, και κανωντας και οικονομια που και που. Έχουμε μερες ακομη, πιστευω θα βγει άνετα. Μέχρι τώρα σχεδον δεν ξοδεψα σ. λίπασμα, αλλα σε περίπτωση που εχω προβλημα στο τέλος, θα το κανω κι αυτό, για αναδυόμενα! Μας βάζουν λίγο σε μπελλά, αλλά είναι πολύ καλή ιδέα το πολυτελείας, και η επιλογή των διπλών δώρων, ή του εύκολου και γρήγορου, αλλα λιγότερου αποδοτικου δρομου, για τους καινούριους στο παιχνίδι.

Αρέσει σε kolokythopitas, maria_palou, kitsena και 8 σε άλλους.
  18. bmanolos

bmanolos Νέος ειδικός

Καλησπέρα σε όλους. Σε σχετική ερώτηση συμπαίκτη για τα καύσιμα πολυτελείας, η συντονίστρια απάντησε:

Τα βιοκαύσιμα πολυτελείας μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μόνο σε βήματα που δίνουν δώρα.
    Αν είσαι σε βήμα με διακεκομμένη γραμμή θα πρέπει να δώσεις απλό καύσιμο.

Άρα αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν μπορούμε να βγάλουμε όλο το δρώμενο με πολυτελείας για να πάρουμε όλες τις αμοιβές επί δύο. Και άρα πρέπει να υπολογίσουμε με συνδυασμό απλών και XL να φτάσουμε ένα βήμα πριν τα δώρα που βρίσκονται σε γραμμή (όχι διακεκομμένη) για να χρησιμοποιήσουμε το πολυτελείας.

Αρέσει σε kolokythopitas, -lousi-leon2001, maria_palou και 2 σε άλλους.
  19. deppy1970

deppy1970 Ανερχόμενος

αυτό μας προστατεύει, από περιττή χρήση του πολυτελείας , αφού στις διακεκομμένες γραμμές δεν υπάρχουν δώρα. Άρα μπορούμε να πάρουμε όλα τα δώρα *2, με συνδυασμό απλού βιοκαύσιμου και πολυτελείας

Αρέσει σε kolokythopitas, maria_palou, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  20. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

καλησπερα αγροτες ,ωραιο δρωμενο ,μου αρεσουν τα δωρα και θαρρω βγαινει σχετικα ευκολα ....μην με αποπαρετε ειπα σχετικα ευκολα χαχα :p...εγω ειμαι στο τελευταιο αγωνα ηδη
    Για να πω την αληθεια χρησιμοποιω το πολυτελειας μονο σε παρτυ γυρους,σουπερ τροφες ,επισης στα διακοσμητικα εκτος του πρωτου
    καλη συνεχεια σε ολους

Αρέσει σε jimthrilosgate7, kolokythopitas, Mahi_tr και 7 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.