Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Άσσοι στην αμμοδόχο ΙΙ"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 11/9/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο :

"Άσσοι στην αμμοδόχο ΙΙ"

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.
    Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες ενότητες για βοήθεια.

[​IMG] [​IMG]

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:

https://board-el.farmerama.com/threads/Άσσοι-στην-αμμοδόχο-ΙΙ.37943/

Μπορείτε να διαβάσετε τις συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Άσσοι-στην-αμμοδόχο-ΙΙ.37942/

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmerama

2. .sofaki.

.sofaki. Επιφανής του φόρουμ

Ωωωω!!! Τι ωραια δωρα ειναι αυτα!!! Αξιζει να ξοδεψω τα μπονους μου και σ. λιπασματα!! Το κετζαλ!! Χιουι!!και άλλα ωραια!!Ενθουσιαστηκα!!

Αρέσει σε nickoikono11, -ΡΙΚΑ1985-, thena και 7 σε άλλους.
  3. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

καλησπερα σε ολους!!!
    .χωρίς τυχερά ζάριαμε τυχερά ζάρια
    Μεχρι την φασολια θα χρειαστουμε 64 τυχερες ζαριες10.432 x Δόξα παικτη
    448 x αναδευτηρας ζαριων
    7.168x δοξα παικτη
    320x αναδευτηρας ζαριων
    64x τυχερά ζάρια
    μεχρι και τα τρια αντικειμενα της φασολιας 72 τυχερες ζαριες.11.736 x δοξα παικτη
    504 x αναδευτηρας ζαριων
    8.064x δοξα παικτη
    360xαναδευτηρας ζαριων
    72x τυχερά ζάρια
    Οποιον τροπο και να διαλεξουμε με τυχερα ζαρια η χωρις το ιβεντ αξιζει γιατι εχει πολυ καλα δωρα!!
    Στους υπολογισμους εχει αφαιρεθει και το ενα παιχνιδι που μας δινεται!!Καλη επιτυχια σε ολους μας:inlove:

Αρέσει σε panos601, skias10, Marinaloren και 27 σε άλλους.
  4. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

τέλεια μας τα είπε η σούλα οπότε προχωράμε χωρίς καμία σκέψη.. και μόνο για χιουι, γολιάθο, κετζαλ αξίζει να τα δώσουμε όλα.. το δρώμενο αυτό έχει τα πάντα όλα... γνώμη μου να μην βιαστείτε.. μαζέψτε τα τυχερά ζάρια ώστε να χρειαστείτε λιγότερα φυτά , τα αναδυόμενα νομίζω ότι θα μαζευτούν, έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα να παίξετε οσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται.. όσοι μπορούν ας το πάνε μέχρι τέλους.. νομίζω ότι αυτή την φορά θα παίξω με άνετα χωράφια σ λίπασμα, ζωζώκες και όσα μπόνους μπορέσω να βρω στο ροδάνι αν είμαι τυχερή... καλή διασκέδαση παίδες...

Αρέσει σε nickoikono11, Lina123, jim3215 και 15 σε άλλους.
  5. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

με αμαρανθο ουτε ενα ζαρι καλα ξεκινησαμε

6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Απόσπασμα απο τις συχνές:

Κατα τις συγκομιδές δέντρων στην έκταση της βασικής φάρμας θα λαμβάνετε τυχερά ζάρια.

7. panos601

οκ μαλλον λαθος το διαβασα.

8. theo620

theo620 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Αυτό το δρώμενο τα έχει όλα πραγματικά.
    1. Καλά έπαθλα
    2. είναι μόνο σε μία έκταση
    3. Σχετικά εύκολο
    4. τζογάρισμα
    και σκόπευα να κανω ενα διαλλειμα από τα δρώμενα για να μαζέψω αναλώσιμα

Αρέσει σε jim3215, nickoikono11, soyla74 και 4 σε άλλους.
  9. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

Καλησπέρα, σε 121 παιχνίδια, πάντα με χρυσό ζάρι, ως τώρα είχα μέσο όρο πόντων 135 περίπου. Υπολογίζω ότι από εδώ και πέρα, εφόσον έχω πάρει σχεδόν όλα τα μπόνους για την πρώτη φορά που πέτυχα τη ζαριά, δεν μπορώ να ελπίζω σε πάνω από 110 πόντους μέσο όρο ανά παιχνίδι οπότε για τους 8.630 πόντους που υπολείπονται θέλω τουλάχιστον 80 παιχνίδια - δίνω τα νούμερα μήπως βοηθήσουν σε υπολογισμούς.
    Έχοντας μέχρι στιγμής ξοδέψει χοντρικά 230 γύρους στο ροδάνι (+100% και 3 φορές +1), 3 Τζακ με δώρα, 200% από τα δικά μου και 1 φορά το +1 της γιορτής (συν μια αποτυχημένη απόπειρα να δουλέψω με άνετα χωράφια), νομίζω καμία 600αριά ΣΛΖ και 1.200 ΣΛ, έχω πάρει ό,τι ήθελα.
    Με ένα μάζεμα ακόμα θα έχω τα φυτά (έχω ξεμείνει από αναδευτήρες), βάζω δεντράκια για 2 μαζέματα να πάρω τα χρυσά ζάρια και μετά ξαναφτιάχνω τη φαρμίτσα μου κι όσο πάει.
    Καλή συνέχεια.

Αρέσει σε xaidi, Hecuba, Marinaloren και 8 σε άλλους.
  10. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Τελειωσα με την αριστερη πλευρα (70 παιχνιδια) αλλα στην δεξια πλευρα εχω φτασει μολις το Νο 40. Θελω να προσπαθησω να φτασω στο Νο 53 για να παρω το κετζαλ, γιατι για παραπανω δεν με βλεπω! Στα ζαρια δεν ειμαι καθολου μα καθολου τυχερος!!!!! Καλες ζαριες σε ολους!!

Αρέσει σε soyla74, jim3215, Hecuba και 4 σε άλλους.
  11. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημερα.
    Τελειωσα με την αριστερή στήλη και συνεχίζω......

Αρέσει σε soyla74, -ΡΙΚΑ1985-, Marinaloren και 7 σε άλλους.
  12. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Τυχερα ζαρια μπορειτε να κερδισετε και απο τις εκτροφες!!!!!!

Αρέσει σε panos601, soyla74, Marinaloren και 2 σε άλλους.
  13. Panagiotiis

Panagiotiis Κόμης

Καλησπέρα.
    Εγώ τελείωσα το δρώμενο την Παρασκευή το βράδυ, καθώς στάθηκα τυχερός στο ροδάνι και έτυχα ένα μπόνους 100% σοδειάς. Έτσι με το γνωστό τρόπο σε μικρά χωραφάκια για αρχή και το βράδυ σε άνετα , τελείωσα το δρώμενο γρήγορα.
    Χρειάστηκα 187 παιχνίδια για την πλήρη ολοκλήρωση:

Από τους συνδυασμούς δεν έτυχα μόνο τους 5 άσσους! Όλα τα άλλα, ναι!
    Έπαιξα μόνο με τυχερά ζάρια, καθώς ήταν πιο "εξοικονομητικό".
    Καλή συνέχεια σε όλους!:):)

Αρέσει σε jimthrilosgate7, panos601, skias10 και 11 σε άλλους.
  14. vickymou

vickymou Κόμης

γεια σε ολους!!τα διακοσμητικα της φασολιας απο που τα παιρνουμε? εγω καταλαβα απο τις σ.ε. απο την αριστερη στηλη?????

Αρέσει στους soyla74 και Marinaloren.
  15. Hecuba

Hecuba Νέος ειδικός

Καλό μεσημέρι. Τα αγοράζεις από το κατάστημα με αστερονομίσματα.

Αρέσει σε soyla74, jim3215, vickymou και 3 σε άλλους.
  16. panos601

καλησπερα τελος και εγω με 182 παιχνιδια

Αρέσει σε jimthrilosgate7, skias10, soyla74 και 6 σε άλλους.
  17. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα και καλή εβδομάδα παιδιά.. τέλειωσα μόλις τώρα (φρέσκα φρέσκα νέα) με 191 παιχνίδια.. πόνταρα πιο πολύ στο φουλ και μου βγήκε τις περισσότερες φορές , με μέσο όρο στα 191 παιχνίδια τους 130 πόντους.. επίσης πολλές φορές με βοήθησε να ανέβω το <<5 διαδοχικοί αριθμοί>> και πήρα όλα τα μπόνους 100αρια εκτος του φλας του 1... έπαιξα με άνετα χωράφια (εκτός τις τρεις πρώτες σπορές), σ λίπασμα ζωζωκες, ένα μπόνους 200% απο την αποθήκη μου απο τα σεντούκια και τις 2 τελευταίες μέρες ήμουν τυχερή στο ροδάνι με ένα 100% και ένα 200%.. πήρα απο το κατάστημα διακοσμητικά, πίκολο και στάβλους , αλλά επειδή έχω ακόμα ενεργά μπονους συνεχίζω να πάρω και τα υπόλοιπα.. βέβαια έπαιξα μόνο με τυχερά ζάρια, που τα περισσότερα τα πήρα απο εκτροφές και κάποια λιγότερα απο δένδρα.. ήταν ένα απο τα καλύτερα δρώμενα που έχουμε παίξει και τα δώρα σε στάβλους ειδικά , ηταν καταπληκτικά.. βέβαια ο guest star του παιχνιδιού ήταν ο χιουι.. πάντα τέτοια φαρμεράμα.. καλά τελειώματα σε όλους...

Αρέσει σε panos601, Marinaloren, soyla74 και 7 σε άλλους.
  18. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους, πόσο ωραίο ήταν αυτό το δρώμενο !!! Δεν ξέρω πόσα λιπάσματα ή Τζακ χρησιμοποίησα και ούτε με νοιάζει. Ήταν τόσο ωραία τα έπαθλα, η φωλιά Κετζαλ, κατά την γνώμη μου ο ωραιότερος στάβλος που έχουν ποτέ σχεδιάσει, το χιουι, τα πικολο, όλα ήταν εξαιρετικά. Πάρα πολύ γενναιόδωρο δρώμενο, το χάρηκα πραγματικά. Καλή επιτυχία σε όσους το προσπαθούν ακόμη.

Αρέσει σε xaidi, Marinaloren, jimthrilosgate7 και 10 σε άλλους.
  19. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Γεια σας! Επαιξα 110 παιχνίδια, πήρα το πίκολο με αστεράκια και σταμάτησα. Δεν μου ήρθε ούτε ένα φλας αλλά ήρθαν 5 διαδοχικοί αριθμοί σε μεγαλύτερη συχνότητα από τις προηγούμενες φορές. Μία μέρα έβαλα τζακ με δώρα και το +1 από την αγορά, δύο φορές. Βοήθησαν και οι εκτροφές.

Αρέσει σε jimthrilosgate7, soyla74, nickoikono11 και 7 σε άλλους.
  20. Hecuba

Hecuba Νέος ειδικός

Καλημέρα σε όλη την αγροτοπαρέα. Τέλος το δρώμενο.[​IMG]Έπαιξα το παιχνίδι το μισό με τυχερά ζάρια και το υπόλοιπα κανονικά ( δεν ήθελα να χαλάσω άλλες σ. τροφές, τσιγκούνα), Ευτυχώς στάθηκα τυχερή με ένα μπόνους 200% από το ροδάνι και ένα 100% δικό μου ,άνετα χωράφια και Τζάκ ανά δεύτερη μέρα. Δεν χάλασα πάρα πολύ σ.λίπασμα και ζωζώ. Το δρώμενο ένα από τα καλύτερα που έχω παίξει με πολύ καλά δώρα ,ιδίως οι στάβλοι. Πραγματικά ενθουσιάστηκα και είπα θα το πάω μέχρι τέλους. Μπράβο .

Αρέσει σε nickoikono11, icons1, skias10 και 8 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.