Feedback Συζήτηση για το Νέο περιεχόμενο Πανσελήνου

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 19/6/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για
    το Νέο περιεχόμενο Πανσελήνου

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Νέο-περιεχόμενο-Πανσελήνου.26771/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

2. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Ηθελα να μοιραστω μαζι σας καποιες σκεψεις μου ως αναφορα την καινουρια αποστολη της Πανσεληνου..
    Στο τελευταιο 4ο βημα της, ζηταει 45 καντηλια στην ασημενια , 75 καντηλια στην χρυση και 125 καντηλια αντιστοιχα στην διαμαντενια εργασια ..
    Καθε μηνα που ανοιγουν οι εκτασεις της Πανσεληνου παιρνουμε 8 καντηλια..
    Υπολογιστε λοιπον σε ποσο χρονο θα εχουμε ολοκληρωσει την αποστολη.. Για οσους δεν τα εχουν ηδη μαζεμενα, θα παρει χοντρικα πανω απο 30 μηνες..
    Δηλαδη 2 χρονια και 6 μηνες.. Πως σας ακουγεται αυτο;;;
    Θα συμφωνησω λοιπον με την φιλη vickymou , που σε καποια αλλη ενοτητα εξεφρασε τον ιδιο προβληματισμο..

Τελευταία επεξεργασία: 26/6/19
    Αρέσει στους GEPPO1, sofiapao76 και Dr.Kelly.
  3. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα φίλη μου skias10. Το πότε θα μπορέσει ο καθένας να μαζέψει τα απαιτούμενα καντήλια εξαρτάται από τον ίδιο. Εγώ προσωπικά έχω 5, 2 από τους οποίους XXL (τα οποία δίνουν 8 καντήλια). Υπάρχουν τρόποι να κερδίσεις περισσότερα τέτοια δέντρα, πχ. από το πάρε δώσε ή μυστηριώδη ή τον κατιφέ (δεν ξέρω αν μπορείς και από αλλού). Επίσης, θεωρώ ότι είναι το δέντρο που απαιτεί μονίμως λίπασμα της Ζωζώς. Εγώ έτσι έκανα, έχω αρκετό καιρό τα δέντρα αυτά οπότε έχω ήδη μαζέψει 398 καντήλια. Προσωπικά, αυτό που με δυσκολεύει είναι οι ποσότητες των φυτών.
    Καλή επιτυχία στην αναζήτηση αυτών των δέντρων και καλό σου βράδυ. :music::D

Αρέσει σε Erukat, FARMER.GP, GEPPO1 και 2 σε άλλους.