Feedback Συζήτηση για το Μίνι δρώμενο "Παραλήρημα Στάβλων"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 14/7/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για το δρώμενο

"Παραλήρημα Στάβλων"

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων. Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Παραλήρημα-στάβλων.18151/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην jimixatz.
  2. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Aναμενομενο το περιεχομενο, αλλα εμενα μου αρεσει γιατι θα μπορεσω να αποκτησω σταβλους που δεν εχω, οι οποιοι θεωρουνται συνηθισμενοι

Αρέσει σε jimixatz, GREECE81, vagelis1968 και 2 σε άλλους.
  3. Eleanor13

Eleanor13 Νέος ειδικός

Δεν θα συμμετάσχω. Έχω ήδη πάρα πολλούς στάβλους (+70) και καθόλου φιορίνια.

Αρέσει σε Gulit1, jimixatz, misirli και 5 σε άλλους.
  4. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

λένε ότι πρέπει να αφήνεις ανοιχτό ένα παράθυρο στην τύχη, και με αυτή την σκέψη αγόρασα έναν στάβλο. Μια γαλαζωπή αλκυόνη πέταξε μέσα ( δεν την χρειαζόμουν καθόλου ) και έτσι έκλεισα το παράθυρο και κατέβασα και το στόρι. Ελπίζω ο ασβός που μου λείπει να έρθει από αλλού, να βγω σε κανένα δάσος ; ;)

Αρέσει σε vickymou, jewel, Gulit1 και 13 σε άλλους.
  5. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Αντε να πω και γω οτι σταθηκα τυχερος με τους σταυλους..Ασβος με την πρωτη!!!! το θεμα ειναι ποιον σταυλο βαζεις στην μπαρα τωρα οεο;;; :oops:

Αρέσει σε jewel, Gulit1, jimixatz και 4 σε άλλους.
  6. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Προσωπικά δεν θα λάβω μέρος στο παραπάνω δρώμενο για τους παρακάτω λόγους...

1ον - πιστεύω ότι οι 4 στάβλοι που προσφέρονται είναι πολύ λίγο αν σκεφτεί κανείς ότι δίνεις 8 στάβλους τους οποίους δεν αγοράζεις με φιορίνια.
    2ον - πλησιάζει το δρώμενο πάρε - δώσε και πιστεύω ότι όλο και κάποιος καινούργιος παίκτης θα υπάρχει που μπορεί να έχει έναν από τους στάβλους που μπορεί να κερδίσουμε από το δρώμενο αλλά να του λείπουν / ή θα τον αντάλλαζε ευχαρίστως με αντίστοιχους 8 παλαιότερους που του λείπουν.

Η εταιρία συνεχίζει να θέλει να μας αδειάσει τις αποθήκες χωρίς σοβαρά - κατά την γνώμη μου - ανταλλάγματα. Θα μπορούσε κάλλιστα να μας προσφέρει όλα τα νέα ζώα που έχει βγάλει στους μυστηριώδης στάβλους το τελευταίο 3μηνο.

Αρέσει στον/ην jimixatz.
  7. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Νομίζω ότι δεν έχεις καταλάβει ακριβώς το δρώμενο. Δεν δίνεις στάβλους κάπου αλλά επιλέγεις τους 8 πιθανούς που θα ήθελες να πετύχεις και θα λάβεις έναν από αυτούς.

Αρέσει στους vickymou, jimixatz, 2014chr και σε ακόμα ένα άτομο.
  8. AMSakis

Ναι, έχετε απολύτως δίκαιο... συγνώμη, λάθος κατάλαβα - μάλλον διάβασα της Σ.Ε.

Άκυρα λοιπόν τα όσα έγραψα παραπάνω... έχει πολύ καλύτερες πιθανότητες να κερδίσει κανείς κάτι αξιόλογο σε σχέση με τους μυστηριώδης στάβλους.

Αρέσει στον/ην jimixatz.
  9. flyla78

flyla78 Μόνιμος στο φόρουμ

Παγερά αδιάφορο δρώμενο καθώς ζητά πολλά φιορίνια και στην ουσία παίζεις με πιθανότητες να κερδίσεις στάβλους που έχεις σε πλήρη αφθονία, όχι έαν δεν υπάρξει βελτίωση στις απολαβές δεν νομίζω οτι θα συμμετέχω ποτέ. Εγώ έχω κατεβάσει το στόρι χωρίς καν να κάνω δοκιμή!!

Αρέσει σε jewel, gtrullis, jimixatz και 5 σε άλλους.
  10. ESABA

ESABA Ενεργός συντάκτης

δεν ξερω ποιος θα το παιξει αλλα δενελεγε και πολλα

Αρέσει στους jimixatz και skareleni.
  11. Louisa

Louisa Κόμης

Ενώ είπα δεν θα τ' ακουμπήσω αλλά μ' έπιασε η βλακεία ένα βράδυ και χάλασα σχεδόν 400 φιορίνια για να πάρω τον ασβό. Και τώρα, μια εβδομάδα μετά, ξαναβάζουν μυστηριώδης στάβλους και τώρα νοιώθω πολύ πολύ πολύ μεγάλο κορόϊδο... >:(

Αρέσει σε Gulit1, jimixatz, empotonaki και 7 σε άλλους.
  12. sofiapao76

sofiapao76 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα.Είχα λίγα φιορίνια και με έπιασε και μένα η μανία και είπα να δοκιμάσω.Με τους τελευταίους μυστηριώδης στάβλους που έδιναν το ελάφι είχα αγοράσει 42 μ.σ.(υπολογίστε τα φιορίνια εσείς γιατί εγώ όταν το σκέφτομαι τσατίζομαι) και δεν το πήρα το ελαφάκι.Και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου σήμερα με το σταβλοπαραλήρημα.Με την πέμπτη φορά(75 φιορίνια) η τύχη μου χαμογέλασε και μου ήρθε επιτέλους το περιβόητο ελαφάκι(για να μπορέσω να ολοκληρώσω και την αποστολή).Στην έκτη φορά έτσι κι αλλιώς θα σταματούσα γιατί φιορίνια τέλος.Τώρα ανάσααααα...

Αρέσει σε Gulit1, nota.dim1802, gtrullis και 11 σε άλλους.
  13. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Ενώ δεν παίζω σε τέτοια, με παρέσυρε η από πάνω μου :p
    καιιιι......
    στην τέταρτη φορά και δεν είχα :D

Αρέσει σε heavymetal7, gtrullis, nota.dim1802 και 11 σε άλλους.
  14. _vicky_74

_vicky_74 Τακτικός στο φόρουμ

έφερα και το δικό μου.. φρέσκο, φρέσκο:p
    πρέπει να έπαιξα καμιά δεκαριά φορές και απέκτησα κι εγώ το πολυπόθητο ελαφάκι:D

Αρέσει σε Gulit1, gtrullis, nota.dim1802 και 10 σε άλλους.
  15. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Επαιξα 4 φορές και πήρα μόνο της α ομάδας... Τι τύχη κι αυτή, ούτε κατευθυνόμενη να ήταν!!!

Αρέσει σε Hellenagal200010, SYLVART, skareleni και 3 σε άλλους.
  16. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

δυστυχώς και εγω στάθηκα ατυχη, έπαιξα 7 φορές και έτυχα κυρίως της α' ομάδας. Κρίμα τα φιορινάκια μου..:cry:

Αρέσει σε GaTe987, Hellenagal200010, aspa.k και 3 σε άλλους.
  17. ESABA

ESABA Ενεργός συντάκτης

Ετσι για να παιξω και το πηρα!!!!!!!!!!!!!!!!! ελαφακι! με την πρωτη !

Αρέσει σε gtrullis, nota.dim1802, aspa.k και 6 σε άλλους.
  18. AMSakis

Το συγκεκριμένο δρώμενο είναι ένα από τα αγαπημένα μου, δεδομένου του ότι δεν βρίσκεσαι προ εκπλήξεων. Κάτι από αυτά διαλέγεις θα αποκτήσεις. Δυστυχώς το σινεμά το τελευταίο διάστημα δεν είχε πολλές ταινίες και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ξόδεψα τα φιορινάκια μου αλλού δεν μπορώ να λάβω μέρος αυτή τι φορά.
    Την επόμενη όμως φορά θα είμαι προετοιμασμένος βλέποντας το ημερολόγιο.

Αρέσει σε ESABA, sofiapao76, nota.dim1802 και 5 σε άλλους.
  19. sofiapao76

sofiapao76 Επιφανής του φόρουμ

[​IMG] Είπα θα παίξω κανα 2-3 φορές μόνο και μόνο επειδή δεν είχα το αξολότλ και δεν μπορούσα να συνεχίσω τις αποστολές μου.Αλλά να το τύχω με την πρώτη...αυτό δεν το περίμενα!!!

Αρέσει σε Gulit1, smacsyl, nota.dim1802 και 6 σε άλλους.
  20. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Ειπα ο,τι δεν θα παιξω γιατι μου ελειπε μονο ο σταυλος αξολοτλ.Με παρεσυρε η τυχη της sofiapao76 και ειπα να δοκιμασω 1-2 φορες.Με την πρωτη μου ηρθε ο αξολοτλ.Πρωτη φορα τοσο τυχερη:D

Τελευταία επεξεργασία: 19/4/17
    Αρέσει σε beroniki555, Gulit1, skareleni και 4 σε άλλους.