Feedback Συζήτηση για το Μίνι Δρώμενο "Το Πανηγύρι του Ρέντζο"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 14/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. Eleanor13

Eleanor13 Νέος ειδικός

Δεν έχω ρέντα με φαίνεται. Μόνο 15 πιάνω στον σφυρογατούλη, και τα μπαλόνια δεν θα τα ξαναπροσπαθήσω. Χάλασα δύο εισιτήρια για έξι μάρκες, τρομερή επιτυχία.
    Ελπίζω να ξαναέρθει το πανηγύρι σύντομα, γιατί έχω βάλει στόχο την πιτομπέιρα και μου λείπουν 241 μάρκες.

Αρέσει στους Gulit1, jimixatz και sofiapao76.
  2. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Θα σας παρακαλούσαμε να διαβάσετε για ακόμα μία φορά την επίσημη ανακοίνωση:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Πανηγύρι-του-Ρέντζο.18339/

Και ειδικά το παρακάτω:

"Είναι η τελευταία φορά που θα υπάρχουν αυτά τα δώρα στο κατάστημα του δρώμενου.
    Την επόμενη φορά, ο Ρέντζο θα επιστρέψει με νέα δώρα!"

Αρέσει στον/ην jimixatz.
  3. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

Καλημερα Μαρια...Ναι υπαρχει ενα μικρο κολπακι:p...Καθε φορα που θα πας να πατησεις το σφυρι κρατα το πατημενο το κουμπι και θα δεις οτι δεν εχει επιλεχθει στοχος ακομη;)...Οταν εισαι ετοιμη το αφηνεις και προσπαθησε καθε φορα να στοχευεις στο κεντρο αυτη ειναι πιο ευκολη μεθοδος επιτυχιας διοτι κρατωντας πατημενο το κουμπι εστιαζεις καλυτερα στον στοχο!(δηλαδη το κεντρο και των δυο γραμμων):inlove:

Αρέσει σε Coinhunter01, soyla74, Gulit1 και 4 σε άλλους.
  4. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα jimi κι ευχαριστώ για τα "φώτα" σου,τρέχω να το δοκιμάσω :D

Αρέσει σε Coinhunter01, vickymou, heavymetal7 και 3 σε άλλους.
  5. CrazyGM

CrazyGM Ενεργός συντάκτης

παντως παιδια δν ξερω αν ειμαι ο μονος αλλα μονο με το παιχνιδι δυναμης παιρνω πολλες μαρκες:p

Αρέσει σε Coinhunter01, FARMER.GP, farmer_babis και 6 σε άλλους.
  6. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Μετά τους τυφλοπόντικες, τα μπαλόνια έγινε το αγαπημένο μου παιχνίδι στον Ρέντζο. Έτσι μαζεύω περισσότερες μάρκες, που τις κρατάω κι ανάλογα εξαργυρώνω. Αναμένουμε με ενδιαφέρον το νεο πανηγύρι που θα έρθει την επόμενη φορά, με καινούρια δωράκια:D

Αρέσει σε Coinhunter01, gtrullis, jimixatz και 5 σε άλλους.
  7. powerranger91

powerranger91 Κόμης

ενα ακομη πανηγυρι στηθηκε στην γη του φαρμεραμα.πηρα μαλλι της γριας και καραμελωμενο μηλο απευθειας απο την μηλια της μαυρης βασιλισσας κι αρχισα τις σφυριες στον γατουλη.κολλουσε ομως πολυ το παιχνιδι και ξοδεψα περισσοτερα εισιτηρια απο ο,τι συνηθως,αλλα δε βαριεσαι.πηρα το αυγο του τρυποκαρυδου,το 48ωρο κουπονι αγροτικων βοηθων,το πρωτο μου χχλ δεντρο λαγκσατ,τα 12 αστερακια και τα λιπασματα.μια χαρα!
    αφησα μονο τους τπε,τον μαγευτικο χειμωνα(που τον εχω ηδη),τον πλατυποδα και το εργαστηριο του(το εχω κερδισει ηδη μια φορα απο την αποστολη),για το οποιο ειναι πολλες οι 1.000 μαρκες,οποτε να μου λειπει το βυσσινο.
    να ειμαστε καλα μεχρι το επομενο πανηγυρι.
    καλη ευστοχια! :inlove:

Αρέσει σε gtrullis, Nantia123, soyla74 και 13 σε άλλους.
  8. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Kαλό βράδυ, μάζεψα τις χίλιες μάρκες και πήρα το αυγό μαγισσούλας.
    Καλή επιτυχία σε όλους.

Αρέσει σε Coinhunter01, -lousi-leon2001, gtrullis και 3 σε άλλους.
  9. vickyargi

vickyargi Ενεργός συντάκτης

Τινάξαμε την μπάνκα στον αέρα!! :):inlove:

Να 'ναι καλά ο φίλος μου ο Σφυρόγατος. Και επ'ευκαιρεία το καλύτερο μου σκορ μαζί του 29701. :music:

Αρέσει σε maria_palou, jiorgos, Coinhunter01 και 10 σε άλλους.
  10. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Αρέσει σε jimixatz, sofiapao76, maria_palou και 2 σε άλλους.
  11. psipsi1978

psipsi1978 Αναλυτής του παιχνιδιού

καλησπέρα!κατάφερα να πάρω το αυγό μαγισσούλας και δεν το βρισκω ρε παιδια....

Αρέσει στους maria_palou και Coinhunter01.
  12. Coinhunter01

Coinhunter01 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα αγρότες και αγρότισσες!
    Το αυγό Μαγισσούλας και το αυγό πειρατή παπαγάλου τα είχα πάρει στο προηγούμενο πανηγύρι.
    Τώρα πείρα μόνο το κουπόνι. Δεν έχω το δέντρο Ευκάλυπτος XXL αλλά δεν το θέλω τώρα και τα άλλα δεν μου χρειάζονται.
    Θα κρατήσω τις μάρκες για το επόμενο πανηγύρι, γιατί μπορεί να βάλουν κάτι άλλο που δεν έχω.

Για μένα το παιχνίδι Κρούσε τον Κώδωνα είναι ποιο εύκολο από τα άλλα.
    Το ρεκόρ μου, είναι αυτό.
    Καλή επιτυχία σε όλους!

Αρέσει σε jimixatz, sofiapao76, maria_palou και 2 σε άλλους.