Feedback Συζήτηση για το Μίνι Δρώμενο "Το Πανηγύρι του Ρέντζο"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 14/1/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες κι αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να κουβεντιάζετε και να πείτε τις απόψεις και παρατηρήσεις σας για το Μίνι Δρώμενο

"Το πανηγύρι του Ρέντζο"

Θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Όμως θα πρέπει να συνεργαστείτε μαζί μας.

Τις συχνές ερωτήσεις για το δρώμενο, μπορείτε να τις βρείτε εδώ:

https://board-el.farmerama.com/inde...πανηγύρι-του-Ρέντζο-update.11665/#post-103585

Η Ομάδα του FARMERAMA

Αρέσει στον/ην markos5560.
  2. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλησπέρα. Ωραίο ακούγεται το νέο παιχνίδι με τα μπαλόνια! Να δούμε στην πράξη πόσο εύκολο θα είναι...
    Και η ανανέωση των δώρων ήταν απαραίτητη. Αλλά αυτός ο AJ MAcΦασόλ με τα 10 νερά το 24ωρο, τι χρειαζότανε;

Αρέσει σε maria_palou, markos5560, graganta και 11 σε άλλους.
  3. sakisbalta

sakisbalta Αρχάριος στο φόρουμ

καταρχην σηγνομη για τα ορθογραφικα λαθοι (κολησε το προγραμα,καπιος σιντονιστης ας τα διορθοση)λιπον ξεκιναω λεγοντας τη γνομη μου.καπου λεει οτι αν δεν χτιπισης καπιο μπαλονι (κιτρινο-μαβρο)ξεκινας παλη απο την αρχη και τελος με πολους ποντους δινη λιγες μαρκες. νομιζω θα ειναι δισκολο αλα απο περιεργια ολιμας θα πεξουμε

Αρέσει σε markos5560, jimixatz, paokaki02 και 3 σε άλλους.
  4. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Όσον αφορά το νέο παιχνίδι η γνώμη μου είναι οτι θέλει πολύ παραπάνω κόπο.
    Ο σφυρογατούλης συνεχίζει να είναι για εμένα ο πιο γρήγορος, εύκολος και σίγουρος τρόπος να πάρω τους 20 πόντους.
    Με 3 χτυπήματα και όχι με ένα σωρό μπαλόνια που θέλει το νέο παιχνίδι για τους 20 πόντους
    Άρα γατούλης και πάλι γατούλης

Και φυσικά ο νέος στόχος η χχλ πιτομπέιρα
    :music:
    Το κατοικίδιο ούτε το έχω ούτε και το θέλω xD
    Το χελωνάκι του νερού άχρηστο και του Χίουι Ντόνατ υπερβολικά πολλές μάρκες.
    Τώρα κατάλαβα και γιατί τα βγάλανε από τις αγορές.

Αρέσει σε thena, smacsyl, ath και 20 σε άλλους.
  5. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Συμφωνώ Εύα, και εγώ την πιτομπέιρα έβαλα στο μάτι. Οπότε θα μαζέψω μάρκες και σε κάθε πανηγύρι -γίνεται συχνά τελευταία- θα παίρνω και από μία.
    Και όντως ο Χιούι Ντόνατ θέλει πάρα πολλές μάρκες. Δεν έχω καταλάβει πόσο παραπάνω αποδίδει και αν αποδίδει σε αναδυόμενα και έναν που είχα δεν το χρησιμοποιούσα, μέχρι που τον έδωσα στο "εμπόριο και δώρα". Βαριόμουνα εξάλλου να τον μεταφέρω από έκταση σε έκταση.

Αρέσει σε ath, mpimpilas, markos5560 και 10 σε άλλους.
  6. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

ωραιο φαινεται το νεο θα το δουμε και στην πραξη!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε ath, skareleni, markos5560 και 4 σε άλλους.
  7. Louisa

Louisa Κόμης

Το μεγάλο κρίμα είναι που βγάλανε τους δράκους και οι νέοι παίκτες δεν προλάβανε να τους αποκτήσουν... Οι αντικαταστάτες δε αυτών... ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι...:(

Αρέσει σε FARMER.GP, ath, graganta και 17 σε άλλους.
  8. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Ούτε εγω πρόλαβα..το δράκο, αλλά μικρό το κακό! Σκεφτόμαι θα μου μείνουν και μάρκες (λες και έχω xD)
    ή αλλιώς όσοι δεν έχουν μάρκες θα φτάσουν πιο εύκολα στον στόχο αυτό! ;)

Αρέσει σε markos5560, jimixatz, βιβη.2003 και 2 σε άλλους.
  9. VeraNikol

VeraNikol Επαγγελματίας του φόρουμ

Επειδή είναι το πρώτο πανηγύρι του έτους αγόρασα το τεράστιο πακέτο εισητηρίων και πήρα τον ιπτάμενο σκίουρο,την πιτομπέρια και το κουπόνι μέχρι τώρα.Ο χιούι θέλει πολλές μάρκες και δεν νομίζω να τον πάρω...από δω και στο εξής σε κάθε πανηγύρι θα στοχεύω την πιτομπέρια! τι ωραία θα ήταν αντί για σπηλιά των λύκων να έμπαινε ο κύκνος! χαχαχα! πολλά ζητάω!

Αρέσει σε ath, powerranger91, ste007 και 10 σε άλλους.
  10. paokaki02

paokaki02 Ανερχόμενος συντάκτης

Μάλλον πολυγράψαμε οτι δεν αλλάζουμε τον σφυρογατούλη με τίποτα & ο Ρέντζο θύμωσε... σήμερα κολλάει απελπιστικά... κρίμα...

Αρέσει σε ath, gsiomos, 2014chr και 7 σε άλλους.
  11. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

εγω θα συνεχισω με τα πατροπαραδωτα απο τα παλια!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε ath, markos5560, soyla74 και 2 σε άλλους.
  12. misirli

Παιδιά εγώ συνήθιζα να παίζω τυφλοπόντικες! σήμερα από τις άλλες μου φάρμες έκανα εξάσκηση και στα μπαλόνια! στο 1ο παιχνίδι των μπαλονιών γέλασα με την ψυχή μου! xD
    Στην αρχή θα σας φανει λίγο πιο δύσκολο απο τους τυφλοπόντικες! αλλα άμα το συνηθίσεις το βλέπω πιο εύκολο από τους τυφλοπόντικες! κάποια στιγμή άρχισα να τα παίζω και εναλλάξ!
    Α! στα μπαλόνια σε άλλη φάρμα πήρα 24 μάρκες! o_O χειρότερα έκανα. Στο τυφλοπόντικα παραπάνω δεν έχω μπορέσει πότε να πάρω!

13. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Κι εμένα μου φάνηκε πιο εύκολο από τους τυφλοπόντικες. Πολύ πιο εύκολο.

14. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

εμενα παιδια δεν μου αρεσε καθολου το καινουριο!!πηρα μολις 2 μαρκες αφου στοχευσα στο κενο και αφου κολλαει και τρεμοπαιζει.βεβαια εκανα εναλλαξ και τον γατουλι που πιστευω οτι ειναι το ευκολοτερο γιατι βγαζεισ αβιαστα τις 20 μαρκες αν και αυτος μου κολλησε και σε κανα δυο προσπαθειες πηρα μολις 3-4 μαρκες αν θυμαμαι καλα παντως μονοψηφιος ηταν.
    νομιζω λοιπον οτι θα συνεχισω με τον πονηρο γατο!!

Αρέσει σε ath, powerranger91, Gulit1 και 5 σε άλλους.
  15. misirli

Μην ξεχνάς και τον καθαρισμο κουκις αφού σου κόλλησαν και τα δυό! Αλλά εσύ έχεις εξασκηθεί στο γατούλη και όχι στους τυφλοποντικες, ίσως για αυτό και μόνο 2 μάρκες! Επίσης η αλήθεια εμένα που δεν μου κόλλησε στην αρχή είχα πάρει 4 μάρκες!

υ.γ2. λέτε σιγά-σιγά να έρθει και το ιβεντ "παμε για ψάρεμα" εδω; αν σκεφτείτε το πανηγύρι του ρέντζο σαν ένα λούνα-παρκ δεν αποκλείεται!!! χαχα

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 16/1/16
  16. markos5560

markos5560 Τακτικός στο φόρουμ

εμενα δεν μου αρεσε και πολυ η ανανεωση των δωρων! οσο για τα παιχνιδια γατουλης και παλι γατουλης!!

Αρέσει σε soyla74, ath, powerranger91 και 2 σε άλλους.
  17. ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ

ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ Ενεργός συντάκτης

τελικα ο πειρατης...σου τρωει πολλα,και δεν σου δινει τιποτα!!!!!!!

Αρέσει σε soyla74, ath, graganta και 4 σε άλλους.
  18. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

καλά είναι και τα μπαλόνια
    από τις πρώτες απόπειρες
    [​IMG][​IMG]

Τελευταία επεξεργασία: 16/1/16
    Αρέσει σε soyla74, ath, skareleni και 11 σε άλλους.
  19. Louisa

Louisa Κόμης

Συγχαρητήρια Γεωργία. Εγώ απογοητεύτηκα... 4 - 8 κέρματα συνήθως...

Αρέσει σε soyla74, ath, powerranger91 και 2 σε άλλους.
  20. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Ναι.... αυτά λέτε όλοι σας για να με στείλετε στον οφθαλμίατρο.8)
    Τέσσερεις φορές έπαιξα. Και τις τέσσερεις φορές πήρα απο τέσσερεις μάρκες.8)
    ..........Τα γυαλιά που βλέπετε δεν είναι ηλίου.:cry:

Αρέσει σε soyla74, ath, powerranger91 και 7 σε άλλους.