Feedback Συζήτηση για το Μίνι Δρώμενο " Πάρε - Δώσε "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 16/5/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε για το μίνι δρώμενο

" Πάρε-Δώσε "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια,τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Πάρε-Δώσε.23766/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Πάρε-Δώσε.13553

Για ανταλλαγές με τους συμπαίκτες σας εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Μίνι-δρώμενο-Πάρε-Δώσε-και-Ανταλλαγές.23768/

[​IMG] [​IMG]

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

2. effiepanoulis

effiepanoulis Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Θα ηθελα να αναφερθω σε ενα παραπονο και πικρια μου που εχω εδω και καιρο και επισφραγιστηκε με το δρωμενο Παρε-Δωσε.Ειναι ισως καποιοι σαν εμενα που σχεδον ποτε δεν παιρνουν εστω ενα καθημερινο δωρακι απο γειτονες και φιλους,εστω κι αν καθε μερα εξαντλουν ολα τα δωρακια που εχουν για να στειλουν,Και στο τωρινο δρωμενο,εκτος απο τον bmanolos,κανεις μα κανεις δεν προσφερθηκε να βοηθησει σε και.Ειμαι μικρο επιπεδο,κι εσεις οι μεγαλοι εχετε τα δικα σας,το καταλαβαινω.αλλα αν δεν στηριξετε κι εμας στα χαμηλα επιπεδα,συντομα θα αναγκαστουμε να αποχωρησουμε.Και θα μεινετε μονοι σας,αλλα χωρις να ανεβαινει το παιχνιδι.
    Λυπαμαι αν ακουγεται καπως σκληρο,αλλα ειναι η καθημερινη μου αληθεια και απλα τη μοιραζομαι με σας

3. SavoirAimer...

SavoirAimer... Ενεργός συντάκτης

Καλησπέρα!
    Γράψε τι σου λείπει, τι χρειάζεσαι και είμαι βέβαιη πως όλοι θα βοηθήσουν.

4. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα effiepanoulis, γράψε μας τι χρειάζεσαι και ευχαρίστως να βοηθήσουμε

Αρέσει σε maria_palou, Coinhunter01, SavoirAimer... και 2 σε άλλους.
  5. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Αν υπαρχει κατι που διακρινει τους παικτες του farmerama, ειναι η αλληλεγγυη. Σου το λεω απο προσωπικη εμπειρια. Πες μας τι σου λειπει κ θα βοηθησουμε με μεγαλη μας χαρα, γιατι ολοι βοηθηθηκαμε στο παρελθον.

Αρέσει σε nota.dim1802, maria_palou, Coinhunter01 και 2 σε άλλους.
  6. effiepanoulis

effiepanoulis Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Το ανεφερα,γιατι το ξερω πολυ καλα απο αλλους παικτες του farmerama.Γι αυτο το αγαπησα κι εγω το παιχνιδι.Επειδη ηξερα οτι εδω ειναι ολοι μια παρεα και μια οικογενεια.Και δεν το παιρνω πισω.ΕΙΝΑΙ ολοι μια οικογενεια.Μονο που εμεις οι καημενοι οι μικροι,ουτε αναλογα δρωμενα με το επιπεδο μας εχουμε κι αν δεν εχουμε βοηθεια στο παρε δωσε απο εσας,ειμαστε χαμενοι και τελματωμενοι εντελως.
    Μενω στο παιχνιδι επειδη ξερω ποσο αγαπατε και βοηθατε ο ενας τον αλλο και κυριως τους νεους παικτες.
    Μακαρι να ερθει η στιγμη να μπορεσω κι εγω να βοηθησω καποτε!

Αρέσει σε maria_palou, zaxaroula80, SavoirAimer... και 2 σε άλλους.
  7. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

πως σε βρισκουμε στο παιχνιδι γιατι μου λεει πως δεν υπαρχεις...κανε μου αιτημα να γειτονεψουμε

Αρέσει στον/ην maria_palou.
  8. Coinhunter01

Coinhunter01 Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα!

Γράψε μας στην κατάλληλη ενότητα τη χρειάζεσαι για να σου στείλουμε.

Είναι γείτονάς μου, έχει στο τέλος του ονόματός του το νούμερο 1

Αρέσει στον/ην maria_palou.
  9. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

ευχαριστω πολυ αλλα το εγραφα λαθος για αυτο...αλλα και παλι δεν εχει θεση

Αρέσει στους effiepanoulis και maria_palou.
  10. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Με στεναχωρείς...

Αρέσει σε effiepanoulis, nota.dim1802, Coinhunter01 και 3 σε άλλους.
  11. kokoritsa

kokoritsa Ανερχόμενος συντάκτης

Πες μας τί θέλεις από το πάρε-δώσε και αν το έχουμε ευχαρίστως να βοηθήσουμε.

Αρέσει σε graganta, effiepanoulis, nota.dim1802 και 5 σε άλλους.
  12. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα!πριν 2 χρόνια μπήκα στο παιχνίδι τελείως στα "τυφλά"και από τη πρώτη στιγμή δέχτηκα βοήθεια και συμπαράσταση!έκανα λάθη,δεν γνώριζα το παιχνίδι καθόλου,κι όμως έμεινα επειδή μου άρεσε και "κουτσά-στραβά"μπήκα στο νόημα!Στο παιχνίδι δεν υπάρχουν ούτε χαμένοι,ουτε τελματωμένοι...απλά χρειάζεται χρόνος και υπομονή!γιαυτό να είσαι σίγουρος οτι θα έρθει η στιγμή που θα βοηθάς κι εσύ και θα γελάς με όσα γράφεις τώρα..τα δώρα που σου στέλνουνε οι γείτονες ίσως δεν τα βλέπεις διότι υπάρχει ρύθμηση που εμφανίζονται ...το γράφω επειδή έτσι νόμιζα κι εγώ κάποτε,οτι δεν μου έστελνε κανείς δώρο,αλλά μου έστελναν όλοι!καλή συνέχεια και ζήτα ό,τι θέλεις ,ό,τι σου λείπει!το πιθανότερο είναι να γεμίσεις τις αποθήκες σου :D

Αρέσει σε αμφιθεα, graganta, effiepanoulis και 5 σε άλλους.
  13. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

σου εστειλα αιτημα και μνμ τι χρειαζεσαι, αν εχω να στο δωσω....απλα πες μου για να μην στελνω στην τυχη

Αρέσει σε traxhla, graganta, maria_palou και 3 σε άλλους.
  14. CAT_erina

CAT_erina Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπερα ενα μεγαλο ευχαριστω προς ολους μου τους γειτονες ηθελα να πω,,,ολοι μου εστειλαν περισσοτερα πραγματα απ οτι περιμενα ειναι μεγαλη βοηθεια για μενα,,,ευχαριστω!!!

Αρέσει στους maria_palou και traxhla.
  15. Μαρία21*

Μαρία21* Επαγγελματίας του φόρουμ

Μετά από πολλάαα χρόνια επίμονης αναζήτησης 8)το Ροζμαράκι μου, το κουκλάκι μου με βρήκε !!:D
    Μεγάλη χαρά πήρα κ είπα να την μοιραστώ μαζί σας !! Άντε κ καλή συνέχεια !!! :)

Αρέσει σε kitsena, skareleni, sirtakis και 9 σε άλλους.
  16. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το μίνι δρώμενο έχει τελειώσει.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
    Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.