Feedback Συζήτηση για τους Αποθηκευτικούς Χώρους

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 14/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .FARMERAMA010.

.FARMERAMA010. Επαγγελματίας του φόρουμ

Ακούσατε-Ακούσατε....
    Νέος αποθηκευτικός χώρος για το νησί!!!!!!!!!!!!!!
    Χα Χα Χα!!!!!!!!!!!!!
    Θέλει ΜΟΝΟ(!!!!!!!!!!!!!)45 μπανάνες......
    Χα Χα Χα....
    Ακόμη και το δρώμενο που τρέχει δίνει ΜΟΝΟ!!!!!!! 2 μπανάνες......
    Ε ί μ α σ τ ε σ ο β α ρ ο ί ????????:mad::mad:

Αρέσει σε NOTHS58, pipi_3, TERRIE και 11 σε άλλους.
  2. Eleanor13

Eleanor13 Νέος ειδικός

Και πάλι σώζεις μόνο τρία 2x2 χωράφια, το (πάρα) πολύ επτά. Για μένα οι αποθηκευτικοί χώροι δεν συμφέρουν. Προτιμώ να ξοδέψω τα αστέρια/τις μπανάνες μου αλλού.

Αρέσει σε pipi_3, Louisa, graganta και 4 σε άλλους.
  3. mpempeto13

mpempeto13 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

ερχετε και το ελαφακι αγοραστε νεους σταβλους και που θα τους βαλουμε δικο μας θεμα αγορασα ζωοκομειο δεντροκομειο κ εργαστηριο με φιορινια αστερακια δεν περισσευουν και πραγματικα το μετανιωσα οσο για τις αναβαθμισεις μοιαζουν με τα θαυματα του χριστου λιγοι τα ειδαν κ ακομα λιγοτεροι επωφεληθηκαν απο αυτα πιστη ομως εχουμε και ισως μια μερα το θαυμα χτυπησει και την δικη μας πορτα και βγουμε με χαρα να ανακοινωσουμε οτι βρηκαμε τριπανι!!!!!!!!!!!!!!και τα υπολοιπα ποτε?????οσο για τα ζωα εκτροφης που χρειαζεσαι εδω μιλαμε για ενα δευτερο θαυμα! για τους αποθηκευτικους νησιου τα σχολια δικα σας!!!! και νομιζα οτι μονο σε αυτην την χωρα εχουμε τρελαθει!!!!!!

Αρέσει σε picantinio2012, NOTHS58, pipi_3 και 13 σε άλλους.
  4. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

αναρωτιεμαι τι θα μπορουσαμε να κανουμε τις καινουργιες αποστολες ??...μου απαντουν οι σε οτι πρεπει να τις κανεις για να αποκτησεις τα οικοδομικα σχεδια!!! :D ...και ρωταω εγω καλοι μου ανθρωποι ,πηρα τα οικοδομικα σχεδια!!xD ....μα χρειαζομαι τρυπανια !! ...αυτα που θα τα βρω?? :oops: ....φωνη βοωντος εν την ερημω... -.-o_O>:(

Αρέσει σε NOTHS58, TERRIE, Louisa και 9 σε άλλους.
  5. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Είναι πολύ απλό. Εγώ θα περιμένω πρώτα να μαζέψω τα τρυπάνια που χρειάζονται και μετά θα δώσω έστω και κάτι στις αποστολές. Χωρίς τα τρυπάνια δεν υπάρχει λόγος να χαραμίσει κανείς τόσα.
    Εγώ έχω πάρει -προς το παρόν- μόνο το ζωοκομείο. Για τα δενδροκομεία ούτε λόγος, είναι σκέτη κοροϊδία. Ίσως πάρω και το εργοστάσιο στο μέλλον. Έχω τα αστεράκια και τις μπανάνες, αλλά πολύ μεγάλο το τίμημα!
    Θα περιμένω λοιπόν και μόλις μαζέψω τρυπάνια, θα δω αν θα αναβαθμίσω κάτι.
    Πάντως μέχρι τώρα -το λειτουργώ με στάβλους βατράχων- δεν έχω δει τρυπάνι, ούτε με το κιάλι!

Αρέσει σε powerranger91, NOTHS58, TERRIE και 6 σε άλλους.
  6. Louisa

Louisa Κόμης

>:( Έβαλα κίουι στο ζωοκομείο, εργαστήρια βιολογικής κόλλας στο εργοστάσιο, τα τάισα και κάμποσες φορές με ΣΤ... :mad: και περιμένω... και περιμένω... και περιμένω... και το θαύμα δεν γίνεται... και περιμένω...
    Αυτοί που πήρανε τελικά τρυπάνι, μήπως τάξανε και φανουρόπιτα;

Αρέσει σε powerranger91, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, NOTHS58 και 10 σε άλλους.
  7. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα
    Τρυπάνια; Τι; Όχι ακόμη. Δεν τα έχω δει.
    Μπορεί κάποιος να βάλει μια φωτπγραφία να δω πως είναι;
    Αν δεν κάνουν τους αποθηκευτικούς χώρους όπως το σπιτάκι αναπαραγωγής, να χωράει 20+ στάβλους και 40+ δένδρα, δεν αξίζει και δεν θα πάρω άλλον...

Αρέσει σε powerranger91, billoulakos, graganta και 9 σε άλλους.
  8. billoulakos

billoulakos Ανερχόμενος συντάκτης

μπας και φανηκε σε κανεναν τρυπανι να δουμε πως ειναι? o_O

Αρέσει σε moira, NOTHS58, eeelenaki και 3 σε άλλους.
  9. _vicky_74

_vicky_74 Τακτικός στο φόρουμ

μόνιμα εγκατεστημένα:
    ζωοκομείο και στους δυο χώρους-φάρμα και νησί
    δενδροκομείο κι εργοστάσιο στη φάρμα
    τρυπάνι κανένα μέχρι στιγμής :(

Αρέσει σε moira, NOTHS58, eeelenaki και 5 σε άλλους.
  10. *As*

*As* Ενεργός συντάκτης

Μην ανησυχείτε ... θέμα χρόνου είναι, με λίγη τύχη ... 1 τρυπανάκι το τρίμηνο ... τα 136 τρυπανάκια που χρειάζονται για όλες τις αναβαθμίσεις σε 408 μήνες θα τα μαζέψουμε ... 34 χρόνια είναι μόνο xDxD:p

Αρέσει σε dimitra.s, toxotis_99, powerranger91 και 23 σε άλλους.
  11. nikoleta_aridaia

nikoleta_aridaia Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Παιδιά, ούτε σε μένα έχει δώσει μέχρι τώρα τρυπάνι. Και το έχω αρκετό καιρό. Βλέπω να δίνουμε τόσα ζώα και να μην μπορούμε να το αναβαθμίσουμε γιατί δεν δίνει αναδυόμενα..!!

Αρέσει σε moira, eeelenaki, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  12. eeelenaki

eeelenaki Ειδικός του φόρουμ

Με όλα αυτά που βλέπω βρε παιδιά, ΝΑΙ!!! θα τους ανοίξω τους χώρους, αλλά δε νομίζω να τους αναβαθμίσω ποτέ... άλλωστε οι επιπλέον θέσεις, δεν μου φαίνονται αρκετές για όλα αυτά που ζητάει...

Αρέσει σε powerranger91, misirli, mpempeto13 και 5 σε άλλους.
  13. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Τρυπάνια; Τι είναι αυτό; Ακόμη δεν έχω δει κανένα.
    Ή κάντε τους αποθηκευτικούς χώρους όπως τα σπιτάκια αναπαραγωγής να χωράνε 30-40 πράγματα ο καθένας ή καταργήστε τους.

Αρέσει σε xaris68, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, freaky658 και 13 σε άλλους.
  14. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Μετα το ζωοκομειο b καταφερα να παρω και το δενδροκομειο b(αχρηστο σχετικα αλλα δεν εχω εργοστασια) Να ρωτησω τους συμπαικτες που εχετε τοσο καιρο τους χωρους... Ειδατε κανα τρυπανι; Καταφερατε να κανετε αναβαθμιση;

Αρέσει στους eeelenaki, skareleni και moira.
  15. ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ

ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ Ενεργός συντάκτης

τρυπανια?????δεν υπαρχουν πουθενα!!!!!μα πουθενα σας λεω!!!!!!

Αρέσει στους eeelenaki, skareleni, moira και σε ακόμα ένα άτομο.
  16. t-xris

t-xris Ανερχόμενος συντάκτης

καλησπερα.εχω και τους τρεις αποθηκευτικους χωρους της φαρμας σχεδον ολους απο την αρχη.ακομα τρυπανι δεν εχω δει και ας κοντευει να φυγει και το τριμηνο.τις αναβαθμισεις γιατι τις πηραμε?απλως εκφραζω την απορια μου

Αρέσει στους eeelenaki, skareleni και moira.
  17. stefanv1966

stefanv1966 Μόνιμος στο φόρουμ

Οπως τα κοιτουσα βρηκα ενα.
    Δεν το πιστευω.
    Ειμαι τυχερος.

Αρέσει σε eeelenaki, 2014chr, skareleni και 12 σε άλλους.
  18. !NIKH!

!NIKH! Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Επιτελους!!!!!!! δευτερο ηλεκτρικο τρυπανι!!!!!

Αρέσει σε Louisa, moira, gtrullis και 4 σε άλλους.
  19. Louisa

Louisa Κόμης

Τρυπάνι Ούτε για Δείγμα!!! Κι έχω βάλει μέσα κίουι και παλέτα χρωμάτων 36άωρη!!! έλεος δηλαδή!!!

Αρέσει σε eeelenaki, skareleni, moira και 2 σε άλλους.
  20. beroniki555

beroniki555 Τακτικός στο φόρουμ

παιδιά μπορεί κανείς να μου πει που έχει ξεκλειδώσει το δενδροκομείο πόσα δέντρα χωράει;;; Αν χωράει μόνο 4 δεν συμφέρει να το αγοράσουμε...

Αρέσει στον/ην eeelenaki.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.