Feedback Συζήτηση για τον Αυτόνομος Διακομιστής - Standalone Client

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 9/12/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. PIPITSA

PIPITSA Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Δυστυχως το παιχνιδι ειναι υπερβολικα κουραστικο ευχομαι να διορθωθει σιγα σιγα θα ειναι κριμα μετα απο τοσα χρονια να το εγκαταληψουμε.

Αρέσει στους βιβη.2003 και ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ.
  2. αριστεα1951

αριστεα1951 Αρχάριος στο φόρουμ

Κριμα που εγινε τοσο κουραστικο και θα αναγκαστω να εγκαταληψω μετα απο εντεκα χρονια που παιζω και διαθετω τοσα χρηματα για αυτο.

Αρέσει στους Lina123, βιβη.2003 και ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ.
  3. mmavres

mmavres Ενεργός συντάκτης

Παρατηρώ ότι,ότι δεν αρέσει αφαιρείται, τώρα πόσο σωστό είναι αυτό εσείς ξέρετε. Εγώ περιμένω η νέα αυτή εφαρμογή να φτιάξει, γιατί δε βλέπω να γράφονται κ τα καλύτερα. Καλό σας βραδυ.

Αρέσει στον/ην βιβη.2003.
  4. marketoysa

marketoysa Μαθητευόμενος στο φόρουμ

πολλα τα προβλήματα που σε δυσκολεύουν αρκετα

5. mayromatis

mayromatis Ανερχόμενος συντάκτης

τίποτα δεν δουλεύει σωστά ειναι πολυ κουραστικο το παιχνίδι πος θα συνεχίσουμε ? προσωρινά αποχωρώ κρίμα χιάσαμε χρόνο μας έσπασαν τα νευρα ολλα ειναι χαλια

Αρέσει στους βιβη.2003 και takis50.
  6. zoumpoulia1

zoumpoulia1 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημέρα!!!
    Εμένα προσωπικά εξακολουθεί να μου τρώει χορτοτάλυρα έτσι χωρίς λόγο. Με αγορές μικρές μου έχει φάει πάρα μα πάρα πολλά. Αν συνεχίσει έτσι δεν θα μείνει τπτ για αγορές...
    https://www.farmerama.com/?action=internalGameUnity
    Έβαλα το λινκ αγορών αλλά δεν ξέρω αν το έκανα και σωστά....
    ID 40877521

7. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Το λινκ που έβαλες είναι η αρχική σελίδα της φάρμας. Και επειδή δεν είναι το λινκ των αγορών, θα σου δώσω εγώ το ιστορικό των αγορών σου:

Λουλούδι βιστέριας 2 φορές απο 222 καρπούς, συνολικής αξίας 401.376 χ.τ.
    Δούριο 5 φορές απο 10 καρπούς συνολικής αξίας 488.095 χ.τ.

Τελευταία επεξεργασία: 22/12/20
  8. zoumpoulia1

Το Δούριο λοιπόν είχε 976,19 Χ 10 μας κάνει 9.761,9 κα όχι 488,095 που μου πήρε
    Η Βιστέρια ήτανε σε χαμηλότερη τιμή δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς γτ και το ιστορικό αγοράς διαγράφεται αμέσως.....
    Την επόμενη φορά θα τα τραβηξω φωτογραφία μιας και δεν δουλεύει το ιστορικό....

9. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Ας κάνουμε λίγα μαθηματικά
    1 Δούριο = 976,1
    10 χ Δούριο = 9761
    50 χ Δούριο = 48,850

1 χ Βιστέρια = 904
    222 Βιστέρια = 200.688
    222 Βιστέρια = 200.688

Συνεπώς έδωσες 450.226

Προφανώς μπερδεύεις την τιμή μονάδας με την συνολική τιμή.
    Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με αγορές.

10. zoumpoulia1

Προφανώς και δεν θυμόμουν τις ακριβές ποσότητες μιας και όπως είπα το ιστορικό αγορών είναι ότι να'ναι...... Αλλά αν έδωσα 450.226 τότε γτ από 2.500.000 κατέβηκα στα 1.602.000, εσύ που ξέρεις μαθηματικά για εξηγησέ μου το.... Γιατί λογικά θα έπρεπε να κατέβουν στα 2.050.000 και μιλάω για τώρα το ίδιο μου έκανε και προχθές που από τα 3,020.000 κατέβηκε κατά 1.500.000 κάτω... Αυτο δεν το κάνει μόνο στις αγορές και ένα χρηματικό μπόνους να πάρω ανεβαίνει στο τριπλάσιο από αυτό που δίνει για αυτό πήγαν τα χορτοτάληρα στα 2.500.000 ξανά...... Και όπως καταλαβαίνεις ότι θέλει κάνει και δεν ρωτάει και κανέναν.....

11. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καταρχήν θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις να εκφράζεσαι με αυτό το ύφος.
    Προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε και είσαι εριστική και επιθετική. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν το φόρουμ μας.
    Και μαθηματικά ξέρω και να διαβάζω τα logs των λογαριασμών ξέρω.

Δεν είχες 3.020.000
    Το υψηλότερο ποσό που είχες το μήνα Δεκέμβριο ήταν 3.032.689 στις 5 Δεκεμβρίου.
    Να σου θυμίσω οτι στις 13 δεκεμβρίου, μόνο για στάβλους παπαγάλων έδωσες 499.980 και 414.366 για μήλα.
    Στις 20 Δεκεμβρίου είχες 2.016.731

Και όπως βλέπεις δεν υπάρχει καμία άλλη αναφορά για αυτό το δήθεν πρόβλημα.
    Για το λόγο αυτό, αν θες να ελεγχθεί κάτι, επικοινώνησε με την υποοστήριξη.
    Δεν νομίζω να ενδιαφέρει τους συμπαίκτες σου οι αγορές σου, ούτε τα μαθηματικά μου. ;)

12. 54640

54640 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Από τις 7 το απόγευμα είτε προσπαθώ να μπω από τον αυτόνομο διακομιστή είτε από browser μου δςίχνει λευκή εικόνα με ένα σταυρό στην επάνω αριστερή επάνω . Και επειδή είχα μπόνους +1 στα φυτά δοκίμασα από τουλάχιστον 2 λαπτοπ. Id δεν έχω να σας πω διότι μπαίνω μόνο στο φορουμ

13. stelios.kavala

stelios.kavala Επιβλέπων του φόρουμ

Πρόβλημα του αυτόνομου Διακομιστή - Client. Θα ηθελα να αναφαιρω μια παρατηρηση για τα μυνηματα ενασ φιλος μου εστειλε ένα μνμ ότι μου εστειλε ένα δεντρο στο παρε δωσε και πηγα και πατησα το κουμπακι ευχαριστιες για να στηλω μνμ να τον ευχαριστισω και από την αρχη του μνμ μολισ αρχισα να γραφω με πεταξε στο τελος του μνμ αυτό μου το εκανε συνεχεια οποτε μνμ τελικα δεν έστειλα. Επίσης θα ηθελα ακομη να σας αναφεω ότι στο αγριο λιβαδι εχω ένα εροστασιο , ένα ζωοκομειο και ένα δενδροκομειο στα οποια δεν υπαρχει το σηματακι ότι είναι ετοιμα για μαζεμα και εάν δεν βαλω το ποντικι επανω δεν φαίνονται ότι είναι ετοιμα

Τελευταία επεξεργασία: 31/12/20
    Αρέσει στον/ην GEPPO1.
  14. kalliopipali

kalliopipali Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα και Καλή Πρωτοχρονιά!!! Απο ταμπλέτα κ κινητο πως μπαίνουμε??

Αρέσει στον/ην alkistis70.
  15. -agela2011-

-agela2011- Προχωρημένος

Καλημέρα και καλή χρονιά. Είπα να σήμερα να χρησιμοποιήσω τον client και διαπίστωσα ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά η λειτουργία του. Βέβαια έχει κάποια θέματα ακόμα. Στη φασολιά φορτώνει αργά τις σειρές των σύννεφων και έτσι το θέρισμα χειροκίνητα είναι πολύ αργό. Τα δεντροκομεία και ζωοκομεία δεν φαίνονται ότι είναι έτοιμα για θέρισμα, όταν θερίζω το αυγό δενδρήλιο έκπληξη δεν εξαφανίζεται και επίσης υπάρχει πρόβλημα με τις πληροφορίες στον κέρσορα. Αν το ρυθμίσω στο όχι, όταν προσπαθώ να θερίσω ότι είναι κάτω από την πληροφορία απλά δεν θερίζεται. Αν πάλι είναι στο ναι, είναι πολύ κουραστικό στα μάτια να με ακολουθεί η πληροφορία σε κάθε κίνηση του κέρσορα.:)

16. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Απαράδεκτο -.-
    Δεν τσουλάει το παιχνίδι έτσι λέμε και οι μέρες που μείνανε είναι λίγες .....
    Μήπως αν σταματούσατε την άσκοπη κίνηση στα διακοσμητικά στις φασολιές έτρεχε λίγο καλύτερα το παιχνίδι ?
    Εξάλλου ασκόπως κουνιούνται εκεί πέρα 8)

Αρέσει σε ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, jiorgos, bibina.2 και 8 σε άλλους.
  17. tzafalias

tzafalias Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπερα παιδια δεν φορτωνει...συνεχεια μου βγαζει προβλημα τοΕΧΕ το ξανα εκανα εγκατασταση και τα ιδια προσπαθω απο το πρωι και με εβαλε τωρα πολυ δυσκολο εχει γινει..εχουμε καμια βοηθεια.....

18. lorenjo

lorenjo Μαθητευόμενος στο φόρουμ

το εκπληκτικό με το παιχνίδι είναι ότι όπως φαίνεται η κυρία εταιρεία δεν έχει πάρει καθόλου σοβαρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες της και τους ζητάει να το διορθώσουν οι ίδιοι κάθε φορά αναφέροντας το κάθε ατομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε.
    την ίδια ώρα για να μη ξεχνιόμαστε και ενώ εναγωνίως προσπαθούμε να μπούμε και να παίξουμε για να προλάβουμε προθεσμίες , όπως το καθημερινό εβδομαδιαίο, η εταιρεία ανταμείβει τους παίκτες / πελάτες με ωραία καλάθια και κοφίνια ώστε να αγοράσουμε και να προλάβουμε χωρίς άγχος τις φοβερές αποστολές.
    δεν θα ξαναπώ όπως παλιά ότι η εταιρεία μόνο με μία αποχή από αγορές απο τους παίχτες θα μας πάρει στα σοβαρά γιατί υπάρχουν τα άγρυπνα βλέμματα των υπευθύνων που σε μπλοκάρουν αμέσως και σβήνουν.
    καλή χρονιά σε όλους λίγο, λέμε τώρα. με παραπάνω φιλότιμο.

Αρέσει σε vagelis1968, Panagiwtena, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ και 4 σε άλλους.
  19. βιβη.2003

βιβη.2003 Επίτροπος του φόρουμ

καλημερα και απο μενα
    πολυ αργο το παιχνιδι όοοοταν σε αφησει να μπεις!
    με πεταει πολλες φορες εξω μετα απο κανα 5λεπτο σαν να μου λεει ελα φτανει τωρα!!χαχα
    τα δρωμενα τρεχουν και μαζι τους τρεχουμε και εμεις!
    καταλαβαινουμε οτι ειναι δυσκολο ολο αυτο που συμβαινει αλλα καλο πιστευω θα ηταν να μην βαζατε δρωμενα μεχρι να φτιαξει η ολη κατασταση!χανουμε μπονους θεριστικες κλπ!

Αρέσει σε Lina123, niktsa112, vagelis1968 και 5 σε άλλους.
  20. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Δοκιμασα αλλα μια φορα να μπω από το client και η κατασταση είναι ανυποφορη.
    Ουτε το ταχυδρομειο λειτουργει .Είναι αδυνατον να στειλεις μηνυμα.Και ειναι βασικη λειτουργια το ταχυδρομειο, για επικοινωνια μεταξυ των παικτων .Για την καθυστερηση του ,δεν το συζητω.
    Eπισης στο ρολογακι δεν βγαινουν όλα τα εικονίδια.Για παράδειγμα αυτην την στιγμη
    δεν εμφανίζεται το εικονιδιο του τρέχοντος δρωμενου με τις αποστολες.
    Kαι κατι ακομη.Μου κανει συχνες αποσυνδεσεις και μου εμφανιζει μια μαυρη οθονη.
    Οπως καταλαβαινεται, ολα αυτα καθιστουν αδυνατο το παιχνιδι.
    Υπαρχει περιπτωση να διορθωθουν ;;

Τελευταία επεξεργασία: 11/1/21
    Αρέσει στους -sia1971-, SPIFIL και niktsa112.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.