Feedback Συζήτηση για τις Νέες ρούνες στο δέντρο της σοφίας

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 23/4/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για τις
    Νέες ρούνες στο δέντρο της σοφίας

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.
    Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες
    ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Νέοι-ρούνοι-στο-Δέντρο-της-σοφίας.23626/

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmeram

2. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Σχετικά με τις νέες ρούνες του δέντρου της σοφίας, ευχαριστούμε το παιχνίδι για τα νέα αυτά μπόνους!!:) Καλή τύχη στη συλλογή των αστεριών!!;):sleepy:

Τελευταία επεξεργασία: 23/4/18
    Αρέσει στους Gulit1 και maria_palou.
  3. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Επιτέλους να δώσουμε και τα αστεράκια μας - τώρα όσον αφορά τα "δώρα" αυτό είναι τελείως υποκειμενικό. Εμένα προσωπικά - αν και θα τις ανοίξω όλες τις καινούργιες ρούνες, μου αρέσουν οι πρώτες 6 οι υπόλοιπες μου είναι αδιάφορες.

4. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

με ενα συντομο υπολογισμο για ολες τις καινουριες ρουνες μαζι θα χρειαστουμε περιπου 3950 αστερακια . ελπιζω να τα μετρησα σωστα !!!! αν οχι διορθωστε με !!!:music::p

Αρέσει στους Gulit1, maria_palou και SYLVART.
  5. .giorgos.

.giorgos. Αρχάριος στο φόρουμ

επιτελους εχω 5421 αστερια απελπίστηκα τοσο καιρο δεν έπαιρνα αστερια απο τα events!!!!

Αρέσει στους nota.dim1802 και maria_palou.
  6. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

πάρα πολύ καλές οι νεες ρούνες και μαγικο δεντρο και αυξηση χωρητικότητας σε νερό και κοπριά, εξαιρετικά. Να προτείνω στο μέλλον ίσως να μπει και κατι για την μείωση χρόνου σε φυτά. Μόλις ξεκλείδωσα το λουλούδι " μη με λησμόνει " και εχω απελπιστεί από την 20ωρη διαρκεια του. Να θυμίσω για όσους έχουν έλλειψη σε αστεράκια ότι στο μαγαζοραμα θα βρουν μερικά ;)

Αρέσει σε Gulit1, LILA413, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  7. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους,περίμενα να γίνει αυτό με τις ρούνες πολλά χρόνια και θέλω να πω πως ,είναι καταπληκτικό...όμως κάτι συμβαίνει πάλι με την αριθμητική είχα 4250 αστεράκια και για να ανοίξεις όλες τις ρούνες(αφού είχα ανοίξει όλες τις άλλες μέχρι τώρα),χρειάζονται 4350 αστεράκια,άρα με 100 ακόμη θα τις τελείωνα όλες,όμως στην ρούνα του νερού{την άφησα τελευταία} μου λέει ότι θέλει το βήμα έξι 75 αστεράκια και το βήμα εφτά 85 αστεράκια για να τελειώσει. τώρα πως εγώ έχω μόνο 10 αστεράκια υπόλοιπο δεν το καταλαβαίνω. έκανα ξανά και ξανά πρόσθεση το αστεράκια από τις σ.ε. τόσα είναι 4350. μήπως πρέπει να το δούμε λιγακι αυτό γιατί είναι κόπος πολλών ετών το μάζεμα τους και ήμουν από τους πρώτους που όταν καταργήθηκαν δυσανασχέτησα και ευτυχώς παρέμειναν,το ζουμί είναι ότι χάθηκαν αστεράκια και δεν τα βρίσκω πουθενά!!!
    P.S.ζητάω συγνώμη απ' όλους τους συμπαίχτες μου, έκανα λάθος και μου απά-
    ντησαν και οι συντονιστές,τα αστεράκια τελικά είναι 4400!!!

Τελευταία επεξεργασία: 25/4/18
    Αρέσει σε Gulit1, maria_palou, skareleni και 4 σε άλλους.
  8. μαρω69

μαρω69 Έμπειρος

Καλημέρα! Θέλω να επισημάνω κάτι (γιατί σήμερα το κατάλαβα...) για τη ρούνα "Αγόρασε περισσότερα φυτά στο κατάστημα..":αν ανοίξετε τα επίπεδα της ρούνας , αυξάνονται σε 150-200-250..τα φυτά που μπορούμε να αγοράζουμε καθημερινά από το διακοσμητή. Προσωπικά το κάνω καθημερινά για τα ολιγόωρα φυτά(σιτάρι, καρότα, μαρούλι,κ.λ.π.) γιατί δεν έχω το χρόνο να κάθομαι πάνω από τον υπολογιστή και να φυτεύω φυτά διάρκειας 5-10-20- .... λεπτών.Το βρήκα αρκετά σημαντικό και είπα να το μοιραστώ μαζί σας!

Αρέσει σε olga-tse62, beroniki555, jimthrilosgate7 και 13 σε άλλους.
  9. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Δεν μου αρέσει που σώνει και καλά πρέπει ν΄ανοίξω την ρούνα 1 και να δώσω 175 αστεράκια για να πάρω ένα αρωματικό δέντρο και 10 σούπερ λίπασμα της ζωζώς που δεν μου χρησιμεύουν κάπου, με αποτέλεσμα να μου βγει το Μαγικό δέντρο από τα 500 αστεράκια στα 675 αστεράκια.

Αρέσει σε μαρω69, White-Farmer, nota.dim1802 και 11 σε άλλους.