Feedback Συζήτηση για τη νέα αποστολή: Εκσυγχρονισμός φάρμας

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 29/3/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για την αποστολή

Εκσυγχρονισμός φάρμας

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Νέα-αποστολή-Εκσυγχρονισμός-φάρμας.26250/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Νέα-αποστολή-Εκσυγχρονισμός-φάρμας.26249/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην -sia1971-.
  2. -sia1971-

-sia1971- Γνώστης του φόρουμ

Καλό το δρώμενο, καλή η φασολιά. Δεν νομίζω να το βγάλω όλο, αλλά παίζοντας μόνο τις ασημένιες καμπάνιες και παίζοντας την τελευταία ολόκληρη πιστεύω ότι θα βγει η φασολιά. Είναι 8000 θάμνοι και 460 κώνοι μόνο για τη φασολιά. Τα υπόλοιπα δωράκια και αυτά καλά. Αν και τα αναδυόμενα είναι ικανοποιητικά τότε ψηφίζω ναι.

Αρέσει σε NOTHS58, GEPPO1, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 6 σε άλλους.
  3. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

αναρωτιέμαι αν είναι αληθινό ή πρωταπριλιάτικο...

Αρέσει σε GEPPO1, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, soyla74 και 9 σε άλλους.
  4. -sia1971-

Χαχαχαχα λες? Αλλά από την άλλη σήμερα να το ανακοινώσουνε? Αλήθεια γίνεται να συμπέσουν δύο δρώμενα μαζί τις ίδιες μέρες στη βασική φάρμα, στο ξέφωτο και στο άγριο λιβάδι?

Τελευταία επεξεργασία: 29/3/19
    Αρέσει σε GEPPO1, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, soyla74 και 3 σε άλλους.
  5. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Γινεται, αφου στους ιδιους χωρους φυτευουμε οτι θελουμε για τα Υπεροχα λουλουδια
    το αποτελεσμα και παλι θα κριθει στα αναδυώμενα....
    το ερωτημα ειναι τι θα πρωτοστέλνουμε :cry:

Αρέσει σε GEPPO1, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, soyla74 και 6 σε άλλους.
  6. -sia1971-

Σωστά έχεις δίκιο.

Αρέσει σε GEPPO1, soyla74, nickoikono11 και 2 σε άλλους.
  7. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Να μην έχει φωτογραφία τη φασολιά; Πρώτη φορά συμβαίνει, νομίζω...και σαν να έχεις δίκιο!!! Ανακοινώθηκε και σήμερα!
    Πρωτοπριλιάτικο μου κάνει κι εμένα! Καλή συνέχεια...

Αρέσει σε poi94, GEPPO1, soyla74 και 7 σε άλλους.
  8. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Και για μενα συμφωνω οτι ειναι πρωταπριλιατικο!!!!! Παντα υπαρχει εικονα της φασολιας, και ποτε δεν ανακοινωνεται τρεις ημερες πριν το δρωμενο, παρα-μονο την προηγουμενη. Καλη συνεχεια και απο μενα και ....... μην ψαρωνετε!!!!

Αρέσει σε georgeoikonom2332000, maria22, Jimaras~for~ever!!! και 10 σε άλλους.
  9. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα!
    Δρώμενα που αρχίζουν Δευτέρα ανακοινώνονται πάντα την Παρασκευή. Οπότε δεν είναι παράξενο αυτό.
    Και η έναρξη ενός δρώμενου απαιτεί προετοιμασία, οπότε δε νομίζω ότι θα μας έβαζαν σε τέτοια διαδικασία για ένα αστείο, γιατί για κάποιους δεν θα είναι αστείο...
    Εγώ πάντως θα βάλω βράδυ Κυριακής ένα πολύωρο φυτό (μάλλον τριανταφυλλιά Αρκτικής, που χρειάζομαι και για αποστολή) και θα περιμένω μέχρι τις 15:01 για να το μαζέψω. Μαζί θα μαζευτούν και τα τελευταία αναδυόμενα για το τρέχον δρώμενο (αν δεν έχω τελειώσει ήδη).
    Καλή επιτυχία σε όλους!

Αρέσει σε GEPPO1, olga-tse62, LILA413 και 7 σε άλλους.
  10. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Υπήρχε τεχνικό πρόβλημα με το ανέβασμα των εικόνων στο φόρουμ γι'αυτό και δεν φαινόταν η σειρά συννέφων. Ελπίζουμε τώρα να διορθώθηκε το πρόβλημα και η σειρά συννέφων να είναι ορατή.
    Τώρα αν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο ή όχι, θα σας αφήσουμε να το ανακαλύψετε μόνοι σας!

Αρέσει σε GEPPO1, maria071966, LILA413 και 6 σε άλλους.
  11. Μπάρμπα-Βασίλης

Μπάρμπα-Βασίλης Ενεργός συντάκτης

Καλημερα, αν δει κανεις την ωρα εναρξης του δρωμενου θα καταλαβει ευκολα οτι προκαιται για πρωταπριλιατικο, Ανυε και του χρονου με υγεια.

Αρέσει σε GEPPO1, nickoikono11, LILA413 και 6 σε άλλους.
  12. 66romanou

66romanou Προχωρημένος

Και του χρόνου με υγεία ! Μπορεί να γκρινιάζουμε για την εταιρεία για άλλα πράγματα, όμως τα "πρωταπριλιάτικα" μας αρέσουν !

Αρέσει σε GEPPO1, nickoikono11, LILA413 και 6 σε άλλους.
  13. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Θα συμφωνησω με αυτα που προανεφεραν οι φιλοι, και ελπιζω να μην ειναι φαρσα και παει χαμενη ολη η προετοιμασια μας..
    Αν ειναι ομως πρωταπριλιατικο αστειο και την πατησουμε, δεν πειραζει..Να μαστε καλα και του χρονου με υγεια..
    Αν και σ αυτη την περιπτωση θα επρεπε να μας κανουν και κανενα δωρακι ,για να μας αποζημιωσουν ,για την ψυχικη μας οδυνη..χαχαχαχαχα... Την καλημερα μου σε ολους..

Αρέσει σε μαρω69, GEPPO1, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 6 σε άλλους.
  14. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρες... πολλές! Μπήκε και στο ημερολόγιο.... ήρθε και η φωτογραφία... Το περσινό πάντως... ήταν super!!!

Αρέσει σε GEPPO1, LILA413, soyla74 και 4 σε άλλους.
  15. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Ο Μπόρις και ο Αλ Κουνάβι έρχονται με νέες περιπέτειες!!:) Αυτή τη φορά θέλουν να κάνουν σύγχρονη τη φάρμα και χρειάζονται τη βοήθεια μας. Θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές που εμφανίζονται;:eek: Δεν ξέρω, αν και το βλέπω απαιτητικό και δύσκολο θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη στη νέα περιπέτεια των δύο κακών της φάρμας όπου φτάσει ο καθένας μας!!;) Υ.Γ. Θέλω να ελπίζω να μην είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα.:sleepy:

Αρέσει σε GEPPO1, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, nickoikono11 και 7 σε άλλους.
  16. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Oύτε ένα, ούτε δύο....Πέντε σεντούκια σε μια σειρά....
    Ax,να 'ταν κάθε μέρα Πρωταπριλιά!!:D
    'Ομορφο βράδυ Σαββάτου να έχετε!!:)

Αρέσει σε GaTe987, μαρω69, GEPPO1 και 11 σε άλλους.
  17. olga-tse62

olga-tse62 Γνώστης του φόρουμ

το δρωμενο ξεκιναει αποψε στη μια μετα τα μεσανυχτα και οχι αυριο το μεσημερι.καταλαβατε κατι διαφορετικο?

Αρέσει σε GEPPO1, -sia1971-, LILA413 και 4 σε άλλους.
  18. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Κατι υποψιαζομαστε ;) και περιμενουμε :D θαναι κατι καλο και ομορφο;;;

Αρέσει σε GEPPO1, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, -sia1971- και 4 σε άλλους.
  19. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλό μήνα σε όλη την παρέα, εντάξει καταπληκτικά σκηνικά... Τουλάχιστον γέλασα..

Αρέσει σε 66romanou, xaris68, -sia1971- και 5 σε άλλους.
  20. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα και καλο μηνα. Τι καταιγιδες, καταποντισμοι, μυλοι περνανε, τρακτερ πατανε τα χωραφια, αεροπλανα κανουν πτησεις, καραβια τουμπαρουν ολα τα καλα εχουν οι φαρμες μας. Τα ψαρακια που περνανε μηπως εχουν δει τιποτα σακουλες να τις εχει παρει το ρεμα;;;;;

Τελευταία επεξεργασία: 31/3/19
    Αρέσει σε xaris68, -sia1971-, -lousi-leon2001 και 6 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.