Feedback Συζήτηση για τη Νέα Εκταση "Παιδική Χαρά Κατοικίδιων"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 24/7/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για τη νέα έκταση

" Παιδική Χαρά Κατοικίδιων "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την Επίσημη Ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Νέα-έκταση-Παιδική-χαρά-κατοικίδιων.24357/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές Ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Παιδική-χαρά-κατοικίδιων.24355/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmerama

2. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Ωραίος φαίνεται ο νέος χώρος των κατοικίδιων!:) Θα ήταν ακόμη ωραιότερος κατά τη γνώμη μου αν υπήρχε η δυνατότητα τοποθέτησης δέντρων, στάβλων και εργαστηρίων.:sleepy: Το λέω, γιατί όσο περνούν οι καιροί, οι παλιοί χώροι: βασική φάρμα, άγριο λιβάδι, και ξέφωτο του δάσους γεμίζουν όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να τοποθετήσουμε όλους τους στάβλους, τα εργαστήρια και τα δέντρα.-.- Καλή τύχη στον τρόπο διαχείρισης της νέας παιδικής χαράς!!;)

3. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα,
    οποιαδήποτε έκταση ανοίγει που μπορεί να μας δώσει την δυνατότητα να απελευθερώσουμε χώρο από φάρμες ή μας δίνει την δυνατότητα να τοποθετήσουμε πράγματα που έχουμε στις αποθήκες μας από έλλειψη χώρου, είναι πάντα ευπρόσδεκτες.

Πάντα τέτοιες αναβαθμίσεις να έχουμε...

Υ.Γ.
    Προσωπικά δεν θα ευχηθώ όπως φαντάζομαι θα κάνουν πολλοί, να προτείνω η εταιρία να μας δώσει κι άλλους χώρους για τοποθέτηση βασικών πραγμάτων όπως δέντρα, στάβλους, εργαστήρια και χωράφια, καθώς κάτι τέτοιο θα είχε το αντίστοιχο τίμημα / απαιτήσεις στα δρώμενα.

Καλή συνέχεια

Αρέσει σε graganta, beroniki555, NOTHS58 και 3 σε άλλους.
  4. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

ο νεος αυτός χώρος είναι καλός, κυρίως για όσους έχουν πολλά κατοικίδια. Στην δική μου περίπτωση που έχω πολύ λίγα, αν δεν δοθεί η δυνατότητα να τοποθετηθούν κι άλλα, όπως τα μαγικά δεντρα ή τα διακοσμητικά που δίνουν σεντούκια, ο χώρος θα μείνει κλειστός και αναξιοποίητος μιά και το δωρεάν κομμάτι μού φτάνει και μού περισσεύει.

Αρέσει σε alekarama, μαρω69, GaTe987 και 8 σε άλλους.
  5. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Λοιπον μπορει να φαινεται ο νεος χωρος ωραιος, για μενα ομως θεωρω οτι ειναι αναξιοποιητος και θα παραμεινει κλειστος, οπως ωραιοτατα τα λεει και ο/η Sylvart. Και για μενα το δωρεαν κομματι φτανει και περισσευει, και δεν θα διαθεσω ουτε ενα φασουλοφλουρι για να ανοιξω καινουργιο χωρο!!!!
    Υ.Γ. π.χ. το δεντρο της κουκουβαγιας το εχω στη βασικη φαρμα μου που μπαινω πολλες φορες, σε ολα τα δρωμενα και το βλεπω συνεχεια μπροστα μου! Αν το βαλω στη παιδικη χαρα μπορει και να το ξεχναω να το παιρνω, αρα ο χωρος αυτος δεν με αφορα!

Τελευταία επεξεργασία: 25/7/18
    Αρέσει σε beroniki555, maria22, Jimaras~for~ever!!! και 4 σε άλλους.
  6. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα. Συνταραγμένος από την τεράστια απώλεια τόσων αθώων ζωών.
    Με μεγάλη μου χαρά βλέπω μια παλιά μου πρόταση να υλοποιείται, συνεπώς θα πρέπει να ευχαριστήσω την εταιρία.
    Ελπίζω σύντομα να υλοποιηθεί και η άλλη σχετική πρότασή μου να μειωθούν οι ώρες για αυτά και άλλα ειδικά αντικείμενα από 24 ώρες σε 23, από 12 σε 11 και ίσως και τα 8ωρα σε 7ωρα...
    Επίσης τα νέα τέτοια αντικείμενα όπως και οι σειρές συννέφων να μην μπαίνουν σε 12ωρο ή 24 ή πολλαπλάσιά τους, γιατί στην ουσία μετατρέπονται σε διπλάσιου χρόνου, αν δεν προλάβεις ή δεν συμφέρει να τα μαζέψεις έγκαιρα...
    Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!

Αρέσει σε Megas_kokoriko, traxhla, poi94 και 3 σε άλλους.
  7. poi94

poi94 Ανερχόμενος συντάκτης

Γιούπι!!1 επιτέλους!!! δεν γυρνάμε γύρω γύρω τα χωράφια ια να αρχίσουμε να μαζεύουμε μετά. Απίστευτη εξοικονόμηση χρόνου!!
    Μπράβο. Ετσι η αγορά τέτοιων αντικειμένων είναι πιο θελκτική!!

Αρέσει στους beroniki555, Megas_kokoriko και Nantia123.
  8. steliosgrevena

steliosgrevena Νέος ειδικός

φοβερη βοηθεια. πρωτα επαιρνα απο την κομψη φωλια παπιας το λιγοτερο 30000 ποντους και τωρα παιρνω 8000.τετοια βοηθεια............

Αρέσει στους nickoikono11 και anastz.
  9. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Νέα έκταση να 'ναι και θα βρουμε τρόπο να την εκμεταλλευτούμε πλήρως! Πάσχουμε από εκτάσεις, δεν θα πουμε όχι τώρα που μας δίνεται τσάμπα ε;

Αρέσει στους LILA413 και Nantia123.
  10. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Είναι τόσο μικρά αυτά τα κομμάτια που ανοίγουν κάθε φορά και τόοοοσο ακριβά!!! Ταπεινή μου γνώμη πάντοτε...
    Άνοιξα την πρώτη προς 300 φασουλοφλουριά, παρόλου που έχω μόνο πέντε ή έξι διακοσμητικά γι` αυτή την έκταση και... μου κακοφάνηκε! Καλή συνέχεια σε όλους μας!

Αρέσει στους sofiapao76, toylaaaaa και 2014chr.
  11. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Ηθελα να παίξω λίγο με τον καινούργιο χώρο και το πρόσθετο σκουφάκι στους βοηθούς πρίν γράψω τη γνώμη μου.
    Παίζω με τα διακοσμητικά σε 12ωρη και 24ωρη βάση ως επι το πλείστον.
    Για να τα μαζέψω έπρεπε να ακολουθήσω την εξής διαδικασία:
    1. Μάζευα τη φασολιά,
    2. Πήγαινα σε κάθε έναν απο τους εννέα χώρους που έχουμε και μάζευα τα κατοικίδια που δίνουν +%π.ε με το χέρι και,
    3. Μετά πήγαινα και μάζευα τα διακοσμητικά απο τους τρείς χώρους, λουλουδότοπο, στοιχειωμένη έπαυλη και νησί του θησαυρού.
    Αυτή η διαδικασία έπαιρνε 4-5 λεπτά και αν καθυστερούσε η μετάβαση απο χώρο σε χώρο έπαιρνε περισσότερο.
    Αν ξεχνούσα κάποιο χώρο έχανα τους π.ε αλλά κυρίως αποσυντονίζονταν και οι χρόνοι των κατοικιδίων.

Τώρα το δεύτερο χρονοβόρο στάδιο σχεδόν καταργήθηκε.
    Εχω μόνο κάποια κατοικίδια στο νησί επειδή δε με έφτασε ο χώρος και μια δρακοφωλιά με ενα δέντρο κορακιού στο βασικό χωράφι, όπου ανοίγει η φάρμα, για να μην τα ξεχνάω. Μου δείχνουν και πότε θα είναι έτοιμα.

Στη δική μου φάρμα ο νέος χώρος, σε σχέση με τον τρόπο που παίζω, αποτελεί μεγάλη διευκόλυνση.
    Οταν ανοίξουν και οι εκτάσεις 4 και 5 η διευκόλυνση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Οι δύο πειρατές παπαγάλοι θα μείνουν στο νησί, δίπλα στα δέντρα όπου επιδρούν.

Αρέσει σε skareleni, 2014chr, μαρω69 και 4 σε άλλους.