Feedback Συζήτηση για την νέα έκταση "Κρυστάλλινοι καταρράκτες"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .selia., 21/7/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Το μόνο που έκανα ήταν να δώσω τις χρυσές μπανάνες για αρχή.
    Τα υπόλοιπα βλέπουμε στην πορεία, ας μαζέψω τώρα τις μπαταρίες για το άλλο δρώμενο και έπειτα με καθαρό μυαλό πάμε στην χρονομέτρηση :)

Αρέσει σε Gulit1, sofiapao76, maria_palou και 2 σε άλλους.
  2. lagoudaki

lagoudaki Γνώστης του φόρουμ

Καλησπέρα

Και λίγο πριν τις 24 ώρες από την εισαγωγή της αποστολής, με την σωστή στρατηγική, ολοκληρώθηκε και έτσι εχω ανοίξει όλη την έκταση των καταρρακτών

Μην σας τρομάζουν τα νούμερα και οι "τραγικές" αναρτήσεις. Με το σωστό προγραμματισμό, η αποστολή ολοκληρώνεται εύκολα και γρήγορα. ;)

Είναι κρίμα να αποκαρδιώνουμε τους παίκτες επειδή δεν μας αρέσει κάτι.
    Εμείς οι παλιοί θα πρέπει να τους δίνουμε θάρρος και να συμβουλές και όχι να τους τα εμφανίζουμε όλα τραγικά επειδή θέλουμε όλα να μας χαριστούν ή επειδή βαριόμαστε να ασχοληθούμε με κάτι που απαιτεί σωστή στρατηγική και προγραμματισμό.

Άλλωστε ποιος θα ήταν ο σκοπός του παιχνιδιού αν τα είχαμε όλα δωρεάν και χωρίς να κάνουμε κάτι;

Αρέσει σε teo82, gsiomos, ioanna6929 και 18 σε άλλους.
  3. 2014chr

2014chr Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλη την αγροτοπαρέα!
    Κι εγώ ολοκλήρωσα την αποστολή και άνοιξα και την τελευταία έκταση εδώ και 4 ώρες! Απλά θέλει να βάλεις ένα σχέδιο και πρόγραμμα στο μυαλό σου πως να προχωρήσεις...
    Βέβαια με βοήθησε και το 200% των προϊόντων ,που κέρδισα στο ροδάνι! xD
    Εντάξει παιδιά , είμουν και λίγο τυχερούλα.... xD
    Όμως με σωστή στρατηγική και αρκετά χτ για αγορά δέντρων ή στάβλων που μας λείπουν δεν είναι δύσκολο!
    Κατάφερα κάτι με τον κόπο μου και όχι με την αγορά φιορινιών ή ευρώ... Τότε ,(αν ήταν δλδ με αγορά φιορινιών), θα γκρίνιαζα σίγουρα κι εγώ ;).
    Καλό σας απόγευμα και καλά να περνάτε!

Αρέσει σε LILA413, salt7000, gtrullis και 7 σε άλλους.
  4. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα,
    εγώ λόγο εργασία και άλλων υποχρεώσεων ακόμη δεν έχω ολοκληρώσει τις αποστολές. Το βράδυ όμως με το που θα έχω επιστρέψει από την εργασία μου και θα βρω χρόνο να καθίσω να ασχοληθώ, θα τις ολοκληρώσω γιατί οι δύο ολοκληρωμένες ή δυόμιση ολοκληρωμένες εκτάσεις που έχουμε, είναι αρκετές για να χωρέσουν όλα τα απαιτούμενα για την ολοκλήρωσή τους.

Όσοι δεν έχουν όλο τον αριθμό των απαιτούμενων δέντρων μην αρχίσουν να αγοράζουν αλόγιστα δέντρα... συμφέρει περισσότερο να παίξετε με τα βιοτεχνικά που είναι πολύ φθηνότερο (για να μην επαναλαμβάνομαι διαβάστε την ανάρτηση που επισυνάπτω κάτω) και λίπασμα της Ζωζώς. :music::music:

Επίσης, πολύ μεγάλη προσοχή όσοι έχετε και χρησιμοποιήσετε αγροτικούς βοηθούς. Να θυμάστε ότι η αποστολές ενεργοποιούνται η μία μετά την ολοκλήρωση της άλλης... αν δεν πατήσετε το κουμπί της εκκίνησης να μαζέψετε τα δέντρα και τους στάβλους είναι λάθος. :oops::oops::oops:

Εάν έχετε τοποθετήσει σε μία έκταση στάβλους και δέντρα για δύο αποστολές, θα πρέπει να υτα μαζέψετε με το χέρι και όχι με την βοήθεια των αγροτικών βοηθών!!!!!!!!!

Τέλος, για τους υπόλοιπους που είναι ακόμη σε μικρότερα επίπεδα και δεν έχουν ανοίξει ούτε την δεύτερη ή όλο το μέγεθος των δύο εκτάσεων, λέω απλά υπομονή και θα τα καταφέρετε, όλοι έχουμε περάσει από το στάδιο αυτό που δεν είχαμε την δυνατότητα αμέσως να ολοκληρώσουμε κάτι που μας δινόταν... η διαφορά μας είναι κάποια χρόνια εμπειρίας οπότε και αντίστοιχα επιπέδων φάρμας κλπ.;)(τα δικά μου σε σχέση με άλλους δεν είναι πολλά - 02/2012 - επίπεδο 99).

Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι όλα έχουν να κάνουν και με τον χρόνο που καταναλώνουμε στο παιχνίδι, την στρατηγική που ακολουθούμε κλπ. Κάποιος με τα αντίστοιχα δικά μου χρόνια παρουσίας στο παιχνίδι, μπορεί να είναι πολύ πιο προχωρημένος επειδή εκτελεί παραγγελίες στο χωριατόσπιτο, παίζει συνέχεια με τα διακοσμητικά του λουλουδότοπου - που εγώ δεν κάνω κλπ. όπως και να χει όμως η υπομονή και η επιμονή αξίζει πάντα...:D:D:D

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή συνέχεια.

Αρέσει σε ioanna6929, LILA413, pap100 και 6 σε άλλους.
  5. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλό Σαββατοκύριακο !!! είχα 2 μπικίνι για την ολοκλήρωση της αποστολής....τα τοποθέτησα στη δεύτερη έκταση των καταρρακτών και θεώρησα "σωστό"να επαναφέρω με το "άνοιγμα επαναφορά της φάρμας" την παλιά έκταση...παρότι με ρώτησε εάν θέλω να το κάνω καθώς θα σβηστεί ό,τι υπάρχει σε εξέλιξη ,πάτησα οκ και σβήστηκαν τα 2 μπικίνι παρότι ήταν όπως έγραψα στην απέναντι "όχθη"...οπότε προσοχή και υπομονή....ευτυχώς με σούπερ τροφή θα προλάβω να πάρω τα 2 τελευταία μπικίνι εντός του χρόνου της αποστολής...λίγο καθυστερημένα απ'ό,τι θα τέλειωνε κανονικά!

Αρέσει σε vickymou, ioanna6929, kolokythopitas και 4 σε άλλους.
  6. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα αμα δεν ξερεις καλη αριθμητικη χαχαχα

Αρέσει σε vickymou, dinaspyro, ioanna6929 και 14 σε άλλους.
  7. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Τελείωσα κι εγώ,με το άνοιγμα όλων των εκτάσεων,σχετικά εύκολα.

Και στα δικά σας.

Αρέσει σε GaTe987, toylaaaaa, ioanna6929 και 12 σε άλλους.
  8. haochi

haochi Νέος ειδικός

Γεια σας, μου αρέσει πάρα πολύ η νέα έκταση με τους καταρράκτες, το ποτάμι και το ζωάκι που κολυμπάει. Εκείνο όμως που μου άρεσε περισσότερο από όλα είναι ότι βάζοντας μόνο δέντρα και στάβλους λόγω του ακανόνιστου των εκτάσεων μπορώ να βάλω μεγάλα δέντρα με αναβαθμίσεις στα κενά ανάμεσα στους στάβλους και η εικόνα των εκτάσεων είναι καταπληκτική. Έχω ακόμη δύο εκτάσεις να ανοίξω, είχα άγχος με τις εργασίες με το χρονόμετρο αλλά διαβάζοντας τα θετικά σχόλια σας είμαι σε καλό δρόμο, έχω κάνει τις 2 από τις αποστολές και θα τις ολοκληρώσω ανάμεσα σε δρώμενα, υπομονή για την τελευταία που θέλει 80 μπανάνες, άλλωστε είναι μέρος του παιχνιδιού. Καλή συνέχεια σε όλους.

Αρέσει στους ioanna6929, 2014chr και toylaaaaa.
  9. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Γεια σου! Πού θέλει 80 μπανάνες;

10. IRENE26

IRENE26 Επιφανής του φόρουμ

Για να ξεκλειδώσεις 2 περιοχές στους κρυστάλλινους καταρράκτες πας από τον ναό των πιθήκων.Στην πρώτη δίνεις 40 χρυσές μπανάνες και στην δεύτερη περιοχή 80.

11. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Α! Δεν έγραψες ''χρυσές'' και αναρωτήθηκα... Καλή συνέχεια!

Αρέσει στους maria_palou και IRENE26.
  12. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλό μας μήνα, επιτέλους μετά κόπων και βασάνων άνοιξε και το τελευταίο κομμάτι της έκτασης των κρυστάλλινων με το πέρας της αποστολής. Τελικά με λίγη στρατηγική η αποστολή είναι βατή για όλους, όσοι δεν την άνοιξαν καλή επιτυχία

Αρέσει σε Gulit1, LILA413, vickymou και 7 σε άλλους.
  13. rodaggelos70

rodaggelos70 Ανερχόμενος

:(Εγω θα τα πω λιγο τσεκουρατα
    επειδη αυτα που ζηταει για να ανοιξει ειναι υπερογκα για μενα εβαλα μονο δεντρακια και ας μην ανοιξει ποτε.....:mad:

Αρέσει στους -lousi-leon2001 και maria_palou.
  14. IRENE26

IRENE26 Επιφανής του φόρουμ

Καλημέρα,υπέρογκα δεν είναι,γιατί ανοίγεις νέες εκτάσεις,ξεκίνα με τις εργασίες για να τα ανοίξεις σιγά σιγά.Και αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε!!!Μην απελπίζεσαι υπομονή χρειάζεται!!!;)

Αρέσει στους rodaggelos70, vickymou και maria_palou.
  15. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Και εντωμεταξύ αφού δεν είχα το άγχος για τ' αναδυόμενα στο νησί είπα να ασχοληθώ και με το τελευταίο σκέλος της αποστολής.

Καλή δύναμη όσοι δεν την άνοιξαν ακόμα και υπομονή... :)

Αρέσει σε jimixatz, Gulit1, sofiapao76 και 7 σε άλλους.