Feedback Συζήτηση για την νέα έκταση "Κρυστάλλινοι καταρράκτες"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .selia., 21/7/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα,
    δεν υπάρχει λόγος για τρομοκρατία 8)... κατ' αρχήν για να απαντήσω στην ερώτησή σου θέλουμε...
    40 δέντρα λίτσι και 50 κλουβιά παπαγάλων για να τα βγάλει κανείς όλα με την μία...
    ΟΜΩΣ
    εκτός του ότι οι παπαγάλοι βγαίνουν πολύ γρήγορα έχουμε και το πολύ μεγάλο πλεονέκτημα του ότι μπορούμε να έχουμε βάλει τα δέντρα και τους στάβλους να έχουν παράγει και να μαζέψουμε αφού ενεργοποιήσουμε την αποστολή (το ρολόι δηλαδή). Έτσι με την μισή ποσότητα των δέντρων (20 δηλαδή) για όποιον έχει μόνο τα απλά και με ένα επιπλέον μάζεμα η αποστολή ολοκληρώνετε. Όσο για τους παπαγάλους που παράγουν στην χειρότερη περίπτωση ανά 3 ώρες κάνετε τους υπολογισμούς και βλέπετε ότι δεν μιλάμε για τρελές ποσότητες...

Δεν ξέρω αν εγώ διάβασα λάθος την ανακοίνωση ή δεν την κατάλαβες σωστά εσύ...

Η αποστολή θα υπάρχει και όποτε την ολοκληρώσεις ανοίγει η έκταση... αν δεν μπορέσεις για κάποιον λόγο δεν χάθηκε ο κόσμος ξαναδοκιμάζεις... αποστολές χρόνους υπήρχαν και στο παρελθόν και δεν έχουν ημερομηνία λήξεως στην λαχαναγορά... θα υπάρχουν μέχρι κάποια στιγμή να τις ολοκληρώσει ο καθένας μας.

Όσο για τα φασουλοφλουριά και τις μπανάνες... είναι δικαίωμα του καθενός να ανοίξει ή όχι τις εκτάσεις, όπως είναι δικαίωμα του καθενός να παίζει και το παιχνίδι. Ο καθένας μας αποφασίζει για τις επιλογές του και βάση αυτών θα πρέπει να πορευθεί γιατί όταν κάποια στιγμή θα ζητάει σε κάποιο δρώμενο του νησιού μεγάλες ποσότητες του φυτού (του δρώμενου) αυτοί που θα έχουν ανοίξει όλη την έκταση θα μπορούν και να την τελειώσουν πιο εύκολα. Ως γνωστών όσο πιο γρήγορα μαζέψει κανείς τις ποσότητες του φυτού του δρώμενου, μπορεί να φυτέψει αντίστοιχα στις εκτάσεις που δίνουν αναδυόμενα και πολύωρα δέντρα ή φυτά.

Τέλος κι εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι μεγάλες οι απαιτήσεις σε χρυσές μπανάνες και φασουλοφλουριά... όμως πιστεύω ότι η εταιρία έδωσε τέτοιες ποσότητες ακριβώς επειδή έχει προηγηθεί το δρώμενο του καρναβαλιού που έδωσε πολλά.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Τελευταία επεξεργασία: 16/8/17
    Αρέσει σε sofiapao76, gtrullis, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  2. powerranger91

powerranger91 Κόμης

οι ποσοτητες ειναι μεγαλες κι οι γενικοτερες απαιτησεις σε φασουλοφλουρια και χρυσες μπανανες ακομη μεγαλυτερες.
    ετσι ομως εχουν δυστυχως τα πραγματα και πορευομαστε με αυτα τα δεδομενα.
    για την αποστολη με το χρονομετρο απαιτουνται οχι μονο μπολικα πραγματα,αλλα και τα δεντρα,οι σταβλοι και τα εργαστηρια που τα παραγουν μεσα σε συγκεκριμενο χρονο.
    ευτυχως για τα δεντρα υπαρχει κι η λυση του μπισκοτου ανανα που θα μας δωσει + 1 καρπο,οποτε θα χρειαστουμε λιγοτερα δεντρα.τωρα ποσοι θα την τελειωσουν την αποστολη,δεν ξερω,τη στιγμη που ζηταει πλουμεριες που πολλοι δεν την εχουν ξεκλειδωσει καν.επισης,στα δεντρα εκτος απο τα χχl,το σουπερ λιπασμα της ζωζως για μεγαλυτερη συγκομιδη και το τουρμπο λιπασμα για μειωση χρονου,υπαρχει και το φιαλιδιο αναπτυξης και το κατοικιδο <<καραβι πειρατη παπαγαλου>>.προσωπικα,δε θα χρησιμοποιησω τιποτα απ αυτα παρα μονο μπισκοτο,καθως εχω αρκετα δεντρα ολων των ειδων.το μονο που με προβληματιζει λιγο ειναι τα 20 μπικινια στο τελος.εχω μονο 2 μπουτικ μπικινι,οποτε η θα χρησιμοποιησω σουπερ τροφες φτιαχνοντας μερικες ακομη η θα περιμενω να κερδισω μπονους σοδειας 200 η 100% στο ροδανι η θα φτιαξω πορτοκαλι αναβαθμισεις.μαλλον θα φτιαξω μερικα απλα και μερικα πορτοκαλι εργαστηρια,γιατι δε φημιζομαι για την υπομονη μου. ειχα πολλες μπουτικ.αλλα τις εδωσα στην αμαξοστοιχια εξπρες.φυσικα πριν την ενεργοποιηση του χρονομετρου,θα εχω ηδη ετοιμη για μαζεμα τη μια φουρνια για να γλιτωσω χρονο.
    ολα οσα μας εδωσε η βασιλισσα δεν αργησαν να μας τα παρουν πισω.φασουλοφλουρια,σουπερ τροφες,χρυσες μπανανες.ολα.

Αρέσει σε sofiapao76, xara2011, kolokythopitas και 9 σε άλλους.
  3. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Μήπως έχεις μπερδευτεί κάπου;
    Μπορείς απο τώρα να βάλεις 50 κλουβιά παπαγάλων και 40 δέντρα λίτσι.
    Ενεργοποιείς την αποστολή αύριο στις 15:00, θερίζεις και 15:01 έχεις τελειώσει το 1ο βήμα.

Μήπως επίσης ξέχασες οτι ο παπαγάλος έχει χρόνο 3:00 ώρες?
    Που σημαίνει οτι με 8 κλουβιά βγάζεις την αποστολή;
    Ομοίως και τα υπόλοιπα βήματα. Προς τι αυτός ο πανικός; ;)

Αρέσει σε kolokythopitas, teo82, ioanna6929 και 2 σε άλλους.
  4. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

Οταν θα διαβάσεις τι ζητάνε όλες οι αποστολές τότε δεις τι θα πεί Τρομοκρατία.

Οταν για παράδειγμα η Πλουμέρια που έχει κόστος αγοράς 66.000 χορτοτάλιρα η μία και χρειάζονται 160 τότε υπολόγισε τον λογαριασμό πόσες χρειάζονται και πόσο θα κοστίσουν για να βγάλεις την αποστολή σε 18 ώρες παρακαλώ. !!! Η μακαντέμια το ίδιο και τόσα άλλα καλούδια που ζητάει.

Αντε να πούμε ένα άλλο παράδειγμα......η μπουτίκ μπικίνι που δίνει 1 ανα 24ωρο, πόσες χρειάζονται άραγε για την 18ωρη !!!! αποστολή !!!????!!!!! Για να ελαττωθούν οι χρόνοι στάβλων και εργαστηρίων συνεπώς χρειάζονται σούπερ τροφές. Οπως επίσης χρειάζονται λιπάσματα για την μείωση του χρόνου των δέντρων. Αρα όλα οδηγούν στην αγορά σούπερ τροφών και λιπασμάτων για την επίτευξη του σκοπού αυτού.

Εντάξει, είπαμε να μας υποτιμούν και να μας τα παίρνουν, άλλα έτσι χοντρά και απροκάλυπτα πάει πολύ δεν νομίζετε.

.

Αρέσει σε lorenjo, elenigri, Georgeboy και 6 σε άλλους.
  5. -Snorkel-

16 δέντρα χρειάζεσαι. Είναι τόσο τραγικό το ποσό; :eek:

Αρέσει στους kolokythopitas και katerina14450.
  6. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Ναι! Τα νούμερα είναι τραγικά!
    Και μην ξεχνάτε! Η έκταση είναι λειψή και με τόσο νερό γύρω της και το ποτάμι να την κόβει στα δύο, το νερό δεν είναι δωρεάν!

Τελευταία επεξεργασία: 16/8/17
    Αρέσει σε sofiapao76, Georgeboy, xara2011 και 8 σε άλλους.
  7. koyrsaros

Η Πλουμέρια λοιπόν είναι 17ωρο φυτό και δίνει 4 καρπούς /17ωρο για την 18ωρη αποστολή. Αρα χρειάζομαι 40 δέντρα και όχι 16 που λέτε , το σύνολο σε χορτοτάληρα 2.640.000. Αν δεν είναι για σένα τραγικό το ποσό , τότε είναι για πολλούς και αυτο το ξέρετε καλύτερα απο μένα ειδικά τα χαμηλά επίπεδα. Και μιλάμε βέβαια για ένα δέντρο. Γιατί το σύνολο σε χορτοτάληρα είναι τεράστιο. Και δεν νομίζω ότι πολλοί έχουν 40 κλουβιά παπαγάλων και 40 δέντρα λίτσι μια και αναφέρθηκες ειδικά στην πιο light αποστολή.

.

Αρέσει σε billgab, xara2011, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  8. -Snorkel-

Είδες που ούτε έχεις καταλάβει, αλλά και ούτε και διαβάζεις τους υπολοίπους;;
    Γιατι αν είχες διαβάσει την ανάρτηση την δική μου όσο και του συμπαίκτη σου AMSakis, δεν θα υπολόγιζες λάθος.

Χρειάζεσαι 16 δέντρα ή 12 δέντρα αν έχεις λίπασμα της Ζωζώς

- Τα βάζεις από τώρα 16 δέντρα. Σε 17 ώρες θα είναι έτοιμα.

- Ενεργοποιείς την αποστολή

- Μαζεύεις τα 16 δέντρα αμέσως
    με μπισκότο ανανα = 80 καρποί
    με μπισκότο ανανά και ζωζώ = 112 καρποί

- Μαζεύεις σε 17 ώρες(λιγότερο αν χρησιμοποιήσεις βιοτεχνικά και Bonus απο κατοικίδια, σειρές σύννεφων, τούρμπο λίπασμα)
    με μπισκότο ανανα = 80 καρποί
    με μπισκότο ανανά και ζωζώ = 112 καρποί

Το να γράφουμε για να γράφουμε δεν βοηθάει κανέναν.
    Θα σου συνιστούσα να διαβάσεις και τις αναρτήσεις των υπόλοιπων για να μαθαίνεις όσα δεν ξέρεις ακόμα σχετικά με το παιχνίδι.

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, 2014chr και 2 σε άλλους.
  9. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Έφαγα το σούπερ λίπασμα ....έφαγα το τούρμπο λίπασμα....έφαγα ό,τι ευρώ είχα και τώρα θα φάω και τα φασουλοφλουριά....αλλά αν σκεφτώ λογικά τον προηγούμενο χρόνο δεν ήξερα καν ποια είναι η βασίλισσα του καρναβαλιού!οπότε χαλάλι!

Αρέσει σε sofiapao76, -lousi-leon2001, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  10. κιτη

κιτη Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπερα χρονια πολλα κ καλα σε ολους μας απλα μια ερωτηση προς τι να πρεπει να γινουν οι αποστολες με ρολοι.?το παιχνιδι ειναι για να διασκεδαζουμε μεσα στα τοσα προβληματα που εχει ο καθε ενας μας,δεν πειραζει ομως αφου εγινε ετσι οποτε το καταφερουμε υγεια να εχουμε καποια στιγμη θα το τελιωσουμε.καλο απογευμα σε ολη την αγροτοπαρεα

Αρέσει σε sofiapao76, kolokythopitas, Georgeboy και 4 σε άλλους.
  11. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Σε κανα 6μηνο θα έχω μαζέψει τα 600 φασουλοφλουριά που θέλει xD

Όσο για το χρονόμετρο και εγώ είμαι κατά αυτής της τακτικής. Να αλλάξει κάτι ? Μπα δεν το βλέπω , υπομονή μωρέ νέοι είμαστε κάποτε θα την ανοίξουμε όλη την έκταση :p

Συγνώμη, κάνω επεξεργασία για να συμπληρώσω ακόμα ένα παράπονο.
    Αφού κάνουμε αποστολή για το νησί, γιατί στις ανταμοιβές παίρνουμε αστεράκια και όχι χρυσές μπανάνες ή φασουλοφλουριά ? 8)

Αρέσει σε sofiapao76, Αρκάς, xara2011 και 8 σε άλλους.
  12. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα εγω εχω 1405 φασουλοφλουρια απο την βασιλισσα του καρναβαλιου και δεν θα δυσκολευτο καθολου πολυ καλη η νεα εκταση.

Αρέσει σε sofiapao76, Αρκάς, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  13. koyrsaros

Καλημέρα

Και βέβαια έχω καταλάβει και βέβαια διαβάζω τους υπόλοιπους. Μόνο που η απάντηση του AMSakis δεν λέει τίποτα περισσότερο απο ότι λέω εγώ καθώς και η δική σας η οποία αναφέρει και αφορά τα κατωτέρω νούμερα με την χρήση βιοτεχνικών που είπες. :

Η διαφορά των όσων λέω εγώ παρακάτω έγκειται στο ότι μιλώ για απλές συγκομιδές χωρίς την χρήση βιοτεχνικών και ζωζώς, αφού γνωρίζετε πολύ καλά ότι με τα απανωτά δρώμενα έχετε στεγνώσει τους πάντες και απο σούπερ τροφές και απο λιπάσματα.

Τέλος, όσον αφορά την προτροπή σου στα παρακάτω :

Γράφουμε ακριβώς όλοι μας για να βοηθηθούμε μεταξύ μας ώστε να μάθουμε όσα περισσότερα γίνεται για το παιγνίδι και όχι για να περνάμε τον χρόνο ανούσια.

.

14. -Snorkel-

Καλημέρα
    Και πάλι χρειάζεσαι 20 δέντρα και όχι 40 όπως αναφέρεις απο χτες. ;)

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  15. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους,η καινούργια έκταση στο νησί είναι φοβερή, όμως,των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν,όταν άρχισα την φαρμεραμα ειχαμε αρκετές τέτοιες αποστολές και σχεδόν όλες τις τελείωνα με λάθος τρόπο για μένα,όμως μετά από πολύ παιχνίδι χρόνων και για να μην παιδεύομαι στις αποστολές αυτού του είδους ,κατέληξα στο εξής :ότι χρειάζεται η αποστολή την κάνω με κόστος χορτοτάλιρων,ποσά δένδρα θέλει 20,40,60 πχ προσπαθώ να τα έχω όλα,το ίδιο και με τους στάβλους,βέβαια υπάρχει και το εξής σε αυτές του είδους τις αποστολές περιμένεις να γίνουν τα φυτά και τα ζώα και λίγο πριν τα μαζέψεις πατάς την αποστολή,έτσι θα έχεις κέρδος όλο το χρόνο και μπορείς να βγάλεις την αποστολή με τα μισά δένδρα και στάβλους .έτσι ανάλογα θα τελειώνεις και την αποστολή και δεν χρειάζεται να ξοδέψεις σούπερ τροφές και λίπασμα τις ζωζως,ελπίζω να βοήθησα κάποιους για την μια έκταση ,να είστε όλοι πάντα καλά.

Τελευταία επεξεργασία: 17/8/17
    Αρέσει σε mkalo, LILA413, sofiapao76 και 15 σε άλλους.
  16. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα!θα το γράψω γιατί τα παθήματα μας πρέπει να γίνονται μαθήματα....όπως πάντα σχεδόν ,διάβασα τις ενημερώσεις για την νέα έκταση και πήγα κατευθείαν στην αποθήκη να κοιτάξω αν έχω όλα τα ζώα,καρπούς,προιόντα ....και ναι τα είχα χαχαχα ησύχασα και περίμενα να έρθει η ώρα να τα καταθέσω...αποτέλεσμα τώρα να ξηλώνω εκτάσεις,να αγοράζω δέντρα και κλουβιά και κοινώς να το φυσάω και να μη κρυώνει....τουλάχιστον έχουμε τον χρόνο μπροστά μας και σε καμιά εβδομάδα θα έχω και το κομμάτι της έκτασης από τις αποστολές....ηθικό δίδαγμα,διαβάζουμε καλά τις πληροφορίες και τις ΣυχνέΕρωτήσεις...."δεν ήξερες δεν ρώταγες"?????

Αρέσει σε sofiapao76, ioanna6929, GaTe987 και 9 σε άλλους.
  17. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Tα 20 μπικινι πως γίνονται σε 18 ωρες ; Δεν πρεπει να εχεις τουλαχιστον 10 εργαστηρια ;

Αρέσει σε ioanna6929, maria_palou, powerranger91 και 2 σε άλλους.
  18. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Γεια σου! Κατασκεύασα 19 + 1 που έχω = 20. Δεν τα μπορώ τα χρονόμετρα...

Αρέσει σε sofiapao76, ioanna6929, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  19. powerranger91

powerranger91 Κόμης

η σουπερ τροφη αποτελει μια λυση στο θεμα των μπικινι.εγω εφτιαξα εργαστηρια.το πολυ-πολυ να τα δωσω κι αυτα στην αμαξοστοιχια.δε βαριεσαι. :p

Αρέσει σε LILA413, sofiapao76, ioanna6929 και 6 σε άλλους.
  20. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα στην παρέα, η αλήθεια είναι οτι συμφωνώ με τους περισσότερους, οτι λίγο πολύ "την πάτησα" και δε διάβασα σωστά τις ΣΕ. Κάνω μια προσπάθεια με την αποστολή έτσι για αρχή, να δω τις δυνάμεις μου. Στην αρχή νόμιζα οτι η αποστολή ναι μεν έχει χρονόμετρο, αλλά νόμιζα οτι είναι για περιορισμένο διάστημα και η αλήθεια είναι οτι νευρίασα. Στην πορεία όμως όταν ξαναδιάβασα τις ΣΕ και τα σχόλια τα δικά σας, διαπίστωσα οτι θα είναι μόνιμη. Αυτό με χαροποίησε διότι θα απουσιάσω ενα χρονικό διάστημα λόγω διακοπών, όποτε με την επιστροφή μου θα την ολοκληρώσω. Προς το παρόν δε θα ανοίξω κάποια άλλη έκταση απο τους καταρράκτες, αν και έχω τα απαραίτητα που ζητάει. Ανάλογα με το δρώμενο της ανακυκλωσίτας όσο προλάβω και σ αυτό, κι ανάλογα τι φλουρί θα μαζέψω θα κινηθώ.
    Όταν με το καλό επιστρέψω σε καμιά βδομάδα, θα ασχοληθώ ενεργά με τις εκτάσεις που έρχονται..
    Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις κάποιους συμπαίκτες μου, αλλά και συντονιστές, κι άλλη φορά να προσέχω καλύτερα;)

Αρέσει σε sofiapao76, elenigri, jimixatz και 4 σε άλλους.