Feedback Συζήτηση για την νέα έκταση "Κρυστάλλινοι καταρράκτες"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .selia., 21/7/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. powerranger91

powerranger91 Κόμης

καλησπερα.
    δε λεω οτι εχει αδικο,απλως δεν καταλαβα τι εννοει.στη νεα εκταση μπαινουν τα παντα,οχι μονο ζωα.ζουμουμπα μπηκα κι επαιξα μια φορα μονο για να δω τι ειναι.
    αυτο που με προβληματιζει με την ελευση της νεας εκτασης ειναι οι μελλοντικες απαιτησεις του παιχνιδιου σε δρωμενα κι αποστολες.

κατι δεν καταλαβες.το δρωμενο με τον κατιφε που θα μπει αυριο εχει να κανει με πωληση σπανιων δεντρων,οχι με φασουλοφλουρια.δεν ειναι η φρουταγορα.

Αρέσει σε kolokythopitas, jimixatz, everme και 4 σε άλλους.
  2. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

ηρθα να εξηγήσω λοιπον, αυτό που λεω είναι οτι το "νέο" στο παιχνιδι περιορίζεται σε διάφορα εξωτικά ζώα και δεντρα, συντομα θα δουμε και λιονταρια ή καμηλοπαρδάλεις. Δεν λεω καλά είναι και αυτά αλλά θα ήθελα να δω και κατι εξαιρετικο έναν πραγματικά εμπνευσμένο νέο χώρο, και αφου το παιχνδι δεν είναι αυστηρά αγροτικό θα μπορούσαν να βάλουν κατι περισσότερο από ένα ακομη ιδιο χωρο

Αρέσει σε kolokythopitas, jimixatz, sofiapao76 και 6 σε άλλους.
  3. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Γεια σας! Το ποταμάκι θα παραμείνει άραγε; Θα γλυτώσουμε το νερό του ποτίσματος! Όσο για τα φασουλοφλουριά... έχω 40 και κάτι.
    Το δρώμενο με τον κατιφέ που θα μπει αύριο; Ποιο δρώμενο; Δεν είδα κάτι! Καινούρια αποστολή μήπως;

Τελευταία επεξεργασία: 24/7/17
    Αρέσει σε kolokythopitas, jimixatz, maria_palou και 3 σε άλλους.
  4. vickymou

vickymou Κόμης

τε[QΤελος παντων θα προσπαθησωUOTE="powerranger91, post: 153288, member: 4208"]
    καλησπερα.
    δε λεω οτι εχει αδικο,απλως δεν καταλαβα τι εννοει.στη νεα εκταση μπαινουν τα παντα,οχι μονο ζωα.ζουμουμπα μπηκα κι επαιξα μια φορα μονο για να δω τι ειναι.
    αυτο που με προβληματιζει με την ελευση της νεας εκτασης ειναι οι μελλοντικες απαιτησεις του παιχνιδιου σε δρωμενα κι αποστολες.
    κατι δεν καταλαβες.το δρωμενο με τον κατιφε που θα μπει αυριο εχει να κανει με πωληση σπανιων δεντρων,οχι με φασουλοφλουρια
    .δεν ειναι η φρουταγορα.
    [/καλα καταλαβα για τον κατιφε,εγω λεω τωρα που αδιασαμε αποθηκες ναρθει και η φρουταγορα για φασουλ/α!εκει να δεις το γελιο ΤΤελος παντων ομως θα ανοιξω τα 2 πρωτα και βλεπουμε για το τριτο...αν και μου κοπηκε η διαθεση να παιξω οταν ειναι σιγουρο οτι θα μεινω στις 2 εκτασεις για πολυ καιρο

Αρέσει σε kolokythopitas, jimixatz, everme και 2 σε άλλους.
  5. powerranger91

powerranger91 Κόμης

το ποταμακι θα παραμεινει.ειναι παντελως αχρηστο.μονο για εφε κανει.δεν περναει μεσα απο τα χωραφια,ωστε να τα ποτισει.αντιθετως,αν δεν υπηρχε,θα ειχαμε παραπανω χωρο στη νεα εκταση.οσο για τον κατιφε,δεν ειδες το παραληρημα δεντρων στις ανακοινωσεις;αυτο εννοω.

τα αγαθα κοποις κτωνται.στο φαρμεραμα δε μετα κοπων και βασανων προχωρας.

Αρέσει σε kolokythopitas, jimixatz, soyla74 και 7 σε άλλους.
  6. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα,
    είναι κάτι το οποίο αναρωτήθηκα κι εγώ αμέσως μετά που τοποθέτησα στάβλους κλπ. στην έκταση χωρίς να προσέξω εάν μου αφαιρέθηκαν οι ποσότητες νερού από την δεξαμενή... γι' αυτό και δεν έγραψα κάτι.
    Αν μείνει, πράγμα το οποίο έχει να κάνει με την μορφολογία του νησιού μετά το "άνοιγμα" και των υπολοίπων τριών εκτάσεων (όταν γίνει) θα πρέπει να χρήση νερού να είναι χωρίς να μας χρεώνεται όπως άλλωστε γίνετε στο ξέφωτο του δάσους.

Πάντως βρίσκω τα γραφικά του νησιού υπέροχα με αποκορύφωμα την χελώνα που εμφανίζεται και ξαναβουτάει μέσα στα νερά του ποταμού. Επίσης με τόσα ψάρια που έχει το ποτάμι δεν θα έπρεπε να ανοίξουμε το επάγγελμα του ψαρά ή καραβοποιού... μιας και οι μετακινήσεις στο νησί είναι πλέον πολύ τακτικές...!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, FROGE!, jimixatz και 8 σε άλλους.
  7. K_K__D

K_K__D Τακτικός στο φόρουμ

Σωστός !!!!!!!!

Αρέσει σε lorenjo, kolokythopitas, jimixatz και 7 σε άλλους.
  8. panteleimon87

panteleimon87 Ανερχόμενος συντάκτης

Να δίνανε μαζί με την εκταση και θεριστική μηχανή δωρεάν θα ηταν τέλειο

Αρέσει σε kolokythopitas, jimixatz, βιβη.2003 και 3 σε άλλους.
  9. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Έχει όμως τη δεξαμενή νερού, οπότε... όχι τσάμπα νερό! Στο ξέφωτο δεν την έχει! Καλό ξημέρωμα!

Αρέσει σε graganta, kolokythopitas, *ΜΑΜΑ* και 4 σε άλλους.
  10. vickymou

vickymou Κόμης

τα βασανα και τους κοπους τα πεταξα απο τη ζωη μου πριν απο πολλα χρονια τωρα μονο χαρα!!!!! γι'αυτο παιζω φαρμεραμα

Αρέσει σε kolokythopitas, jimixatz, soyla74 και 3 σε άλλους.
  11. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

συμφωνω και εγω οτι το νεο νησι ειναι πολυ ομορφο αλλα τι να το κανεισ οταν για να μπορεσεισ να το χαρεισ θελει τοοοοσα πολλα....
    ανοιξα τισ 2 εκτασεισ αλλα δεν εχω τοσα φασουλοφλουρια και ετσι εμεινα με τη χαρα!αραγε τι θα ζητησει για τισ επομενεσ...????!!!
    οσο για το νερο αποκλειεται να μασ το χαρισουν...εδω ειναι επιχειρηση δε παιζουμε με αυτα 8):p

Αρέσει σε kolokythopitas, jimixatz, vickymou και 5 σε άλλους.
  12. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλησπέρα
    Άσχετα με τις διαφωνίες των συμπαικτών, με πολλές από τις οποίες συμφωνώ, έχω να προσθέσω άλλη μία διαφωνία & παράκληση ταυτόχρονα:
    Μην αφήσετε να εκχερσωθεί το νέο νησί! Να μείνει μόνο για άγρια ζώα και άγρια δένδρα. Να μην μπορούν να μπουν καλλιέργειες και καλλιεργίσιμα δένδρα (μπανανιές, καφές, κακάο κλπ).
    Και ναι, αφού έχει ένα τόσο καταπληκτικό ποτάμι δεν θα πρέπει να χρειάζεται νερό (πότισμα).
    Και ναι αφού θα αυξήσετε τα άγρια ζώα βάλτε και το κανονικό φαγητό τους, να μην τρώνε π.χ. οι τίγρεις φρούτα, ας κυνηγάνε μόνες τους....
    Κρατείστε το νησί άγριο, άγριο, άγριο, άγριο!!!

ΥΓ.(Και να ξαναπώ ότι το παιχνίδι θέλει ένα νέο -μικρότερο- χώρο για τα ειδικά και περίεργα δένδρα (μαγικά, τζάμπο, γαλατό κ.α) τα κατοικίδια κλπ)

Τελευταία επεξεργασία: 30/7/17
    Αρέσει σε Megas_kokoriko, αμφιθεα, jimixatz και 4 σε άλλους.
  13. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Αγαπητέ Νοτη συγνώμη κιόλας, αλλά είναι απαράδεκτο αυτό που λες. Δηλαδή γιατί να μην χρησιμοποιήσουμε τη νεα έκταση με καλλιέργειες; Είναι εξωπραγματικό. Πραγματικά δε σας καταλαβαίνω ώρες ώρες. Κάνουμε αμαν να δούμε μια νεα έκταση, και εκει πάλι δε σας αρέσει, και εκεί πάλι γκρινιάζετε. Σηκώνω τα χέρια ψηλά.....:eek:

Τελευταία επεξεργασία: 29/7/17
    Αρέσει σε kolokythopitas, Megas_kokoriko, jimixatz και 3 σε άλλους.
  14. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Εγώ τώρα γιατί γέλασα με τον Νότη?νομίζω κάνει πνεύμα Gate987 δεν διαπίστωσα "γκρίνια"...δεν μένει παρά να μας το αναλύσει :D

Αρέσει σε kolokythopitas, jimixatz, *ΜΑΜΑ* και 2 σε άλλους.
  15. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Σαφώς δεν ήταν γκρίνια. Ποτέ δεν έχω γκρινιάξει.
    Ήταν οικολογική ... ευασθησία

Αρέσει σε kolokythopitas, jimixatz, soyla74 και 5 σε άλλους.
  16. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Τύπου : μην κόβεται τα δέντρα του Αμαζόνιου :p
    Συμφωνώ και προτείνω η εταιρεία να προσθέσει και τονxD Ταρζάν!

Αρέσει σε kolokythopitas, gsiomos, jimixatz και 6 σε άλλους.
  17. *ΜΑΜΑ*

*ΜΑΜΑ* Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Δεν ξέρω για οικολογική ευαισθησία 8)αλλά μετά απο τόσα χρόνια που παίζω Φάρμα
    ένα ενα έχω καταλάβει και εμπεδώσει......"Τα πάντα χρήμα ρει " έστω κι αν είναι εικονικό:(

Γιατί δεν βλέπω αλλό λόγο να πληρώνουμε το νερό σε ένα νησί που το διασχίζει ένα κατα τ`αλλα υπέροχο ποτάμι
    από ενάν εξίσου υπέροχο καταράκτη:p:p.

Αρέσει σε lorenjo, kolokythopitas, jimixatz και 12 σε άλλους.
  18. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Ακόμα δεν το είδαμε, Γιάννη τον βγάλαμε? Κάτσε να το δούμε πρώτα και μετά τους τα λέμε!;)

Αρέσει στους kolokythopitas, gsiomos και GaTe987.
  19. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

και τώρα αγαπητοί μου αρχίζει το μεγάλο ΠΑΝΗΓΥΡΙ με την ανακοίνωση της 2ης έκτασης .

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

Για παράδειγμα, η κάθε αποστολή θα πρέπει να ολοκληρωθεί στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ετσι στο πρώτο βήμα θα πρέπει να παράγεται 160 λίτσι και 50 παπαγάλους μέσα σε 24 ώρες.

δλδ πόσα δέντρα λίτσι και πόσα κλουβιά παπαγάλων θα πρέπει να έχω για να βγάλω αυτα που ζητάει σε 24 ώρες ?????

που να δείτε και τις υπόλοιπες αποστολές!!!!

ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ και ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ για αυτά που ζητάτε κύριοι. Και είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω. Απαράδεκτη τέτοια κίνηση σε χιλιάδες παίκτες που η εταιρία όχι μόνο δεν θα έπρεπε να κάνει αλλά αντιθέτως θα έπρεπε να δώσει την έκταση χωρίς κανένα κόστος αφου κανένας τελικα δεν έχει σκεφτεί ότι κάθε 2 βδομάδες σχεδόν μας δίνεται νέα δέντρα και στάβλους.

Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο μπράβο για το καψόνι σας. !!!

.

Αρέσει σε jim3215, vickymou, misirli και 16 σε άλλους.
  20. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Koyrsaros συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε όλα, πραγματικά αδιανόητο αυτό που ζητάτε εκεί στην εταιρία σας. Δηλαδή όσοι θα λείπουμε δε θα προλάβουμε να την ανοίξουμε. Εντάξει και σιγά τα αυγά, θα μείνει κλειστή. Κρίμα κρίμα κρίμα... Λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά θα μείνω με την έκταση ως έχει. Δεν πειράζει εμένα μου φτάνει αυτός ο χώρος. Δε προκειται να χαραμίσω τα ωραία μου φασουλοφλουριά για καμία έκταση, αλλά ούτε και τις μπανάνες μου. Εχω εκνευριστεί πάρα πολύ μ αυτή την κατάσταση. Απο τη μια μας τα δίνετε (λέμε τώρα) απλόχερα (βλέπε δρώμενο βασίλισσας) κι από την άλλη μας τα παίρνετε διπλά και τριπλά. Είναι Αύγουστος αγαπητοί εκεί στην εταιρία σας και οι περισσότεροι Έλληνες παίκτες θα λείπουν. Υπομονή σ αυτούς που θα ασχοληθούν... και καλό μας υπόλοιπο καλοκαιριού...

Αρέσει σε misirli, sofiapao76, kolokythopitas και 8 σε άλλους.