Feedback Συζήτηση για την νέα έκταση "Κρυστάλλινοι καταρράκτες"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .selia., 21/7/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για τη νέα έκταση

"Κρυστάλλινοι καταρράκτες"

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Νέα-έκταση-Κρυστάλλινοι-Καταρράκτες.21566/

Μπορείτε να διαβάσετε τις συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Τροπικοί-καταρράκτες.21565/

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στους kolokythopitas, markos5560 και jimixatz.
  2. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

ενδιαφερον φαινεται μια ακομα εκταση το ασχημο ειναι οταν θα εχει ιβεντ θα ζηταει ακομα περισσοτερα απο πριν!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, mmixail και 11 σε άλλους.
  3. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Είδες τι ζητάει για ν` ανοίξει;;;

Αρέσει σε Georgeboy, kolokythopitas, vickymou και 7 σε άλλους.
  4. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Μετά από καταχώριση σε λάθος κατηγορία (και δικαιολογημένη διαγραφή) για το συγκεκριμένο θέμα, έχω να γράψω αυτό.

Επιτέλους μία πολύ σωστή και ενδιαφέρουσα κίνηση από πλευράς της εταιρίας για το νησί μας καθώς μεγαλώνει η έκταση που έχουμε να εκμεταλλευτούμε γιατί το γεγονός ότι είχαμε μόνο δύο νησιά μας περιόριζε πολύ. (Όποιος διάβασε την αρχική ανάρτησή μου θα δει ότι έχω κάνει αλλαγές καθώς είχα διαβάσει λάθος τις Σ.Ε. με αποτέλεσμα να γράψω κάτι το οποίο δεν ήταν σωστό... δυστυχώς!!!).
    Προσωπικά μία από τις καλύτερες αλλαγές του τελευταίου χρόνου αν όχι και πιο παλιά καθώς η νέα έκταση στον χάρτη έχει χρησιμοποιηθεί μόνο μία ή δύο φορές κι αυτό ήταν..., αντίθετα το νησί (Κρυστάλλινοι Καταρράκτες) ήρθε για να μείνει ανοιχτό για άμεση και παντοτινή χρήση...

Προσωπικά δεν πιστεύω πως ζητάει πολλά... για το άνοιγμα αντίστοιχων εκτάσεων των νησιών ζητούσε πολύ περισσότερα. Ίσα - ίσα που όταν σου ζητάει αξία εμπορευμάτων αντί συγκεκριμένη ποσότητα συγκεκριμένου είδους είναι πάντα πιο προσιτό και για μικρότερα επίπεδα. Άσε που αν εξαιρέσουμε το πρώτο μέρος που είναι μέσω αποστολών και ίσως για πολλούς να είναι απαιτητικό, τα υπόλοιπα δύο μέρη (για τα πρώτα τρία κομμάτια του νησιού) είναι χάρη στην Βασίλισσα του Καρναβαλιού... πολύ εύκολα.

Βέβαια αποτέλεσμα αυτής της αλλαγής θα είναι και η αλλαγή στις απαιτήσεις των μελλοντικών δρώμενων σε φυτά που θα μπορούν να φυτεύονται στα νησάκια μας. (Όποιος διάβασε την αρχική ανάρτησή μου θα δει ότι έχω κάνει αλλαγές καθώς είχα διαβάσει λάθος τις Σ.Ε. με αποτέλεσμα να γράψω κάτι το οποίο δεν ήταν σωστό... δυστυχώς!!!).
    Δυστυχώς κάθε αλλαγή που έρχεται έχει τα υπέρ και τα κατά της... δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα... παρόλα αυτά....

Μπράβο στην εταιρία... πολύ καλή κίνηση.... μακάρι πάντα τέτοιες αλλαγές να γίνονται.

Τελευταία επεξεργασία: 21/7/17
    Αρέσει σε kolokythopitas, vickymou, Nantia123 και 3 σε άλλους.
  5. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Που αναγράφεται αυτό;

Πάντως όχι στις δικές μας Συχνές ερωτήσεις. ;)

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  6. AMSakis

Ωχ... λάθος το διάβασα!!! Ζητώ συγνώμη και αλλάζω/διορθώνω αμέσως ότι έχω γράψει.

Αρέσει στους kolokythopitas, Megas_kokoriko και markos5560.
  7. everme

everme Ενεργός συντάκτης

εγω παντως στην εικονα βλεπω χωραφια o_O κ διαβασα αυτο: "Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο όπως και οι υπόλοιπες εκτάσεις Βahamarama." με το καλο να ερθει το νησακι μας κ τι τελειο ονομα π εχει :inlove: αν κ μ φαινεται λιγο "αδειαστε τον αχυρωνα σας" η αποστολη... χρυσες μπανανες θα μαζεψουμε (αν κ μαζευα για τα τελευταια δεντρα π μ εχουν μεινει κ μαλλον θα περιμενουν λιγο ακομα :cry:) φλουρακια εχω γιατι ποτε δν ξερεις τ μπορει να ερθει ;) ανυπομονουμε :D

Αρέσει σε Georgeboy, kolokythopitas, ioanna6929 και 5 σε άλλους.
  8. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Σαν ιδέα είναι πολύ ωραία και αναμένουμε με ενδιαφέρον να τη δούμε να υλοποιείται απο Δευτέρα. Σίγουρα είναι ευχάριστο το οτι ανοίγει μια καινούρια έκταση (που δυστυχώς έχει το ανάλογο αντίτιμο) αναμενόμενο. Όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες εκτάσεις του νησιού. Όμως θα μας κάνει καλό πιστεύω καθότι θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δέντρα και στάβλους - εργαστήρια που έχουν αραχνιάσει στην αποθήκη μας. Με το καλό λοιπόν να έρθει, και με το καλό να την χρησιμοποιήσει ο καθένας με τον δικό του τρόπο. ;)

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, mmixail και 10 σε άλλους.
  9. markos5560

markos5560 Τακτικός στο φόρουμ

παρα πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει στους ioanna6929, mmixail και dinaspyro.
  10. powerranger91

powerranger91 Κόμης

χαιρετε. την αποψη μου για τον νεο χωρο την εχω ηδη εκφρασει στην κρυσταλλινη σφαιρα.εφοσον μπηκε-η μαλλον θα μπει σε λιγο- αυτη η καινουρια εκταση στο παιχνιδι,οφειλουμε να πορευτουμε με τα νεα δεδομενα,ωστε να εκμεταλλευτουμε τις ευκαιριες που μας δινονται στο παιχνιδι στο επακρον.σημερα,λοιπον,θα μπορουμε να ξεκλειδωσουμε τα τρια απο τα εξι (αραγε ποτε τα υπολοιπα και με τι κοστος; ) μερη αυτης της εκτασης.το ενα δινοντας 40 χρυσες μπανανες,το αλλο δινοντας 400 φασουλοφλουρια και το τριτο ολοκληρωνοντας μια αποστολη στη λαχαναγορα με εξι βηματα.
    για την αποστολη,λοιπον, θα χρειαστουμε συνολικα:
    φυτα του μπαχαμαραμα αξιας 2.250.000 χτ(θα προτιμησω το μεγαλυτερο σε αξια φυτο, το πεπονι, με αξια αχυρωνα 78 χτ,δηλαδη 28.847 πεπονια)
    καρπους του μπαχαμαραμα αξιας 2.250.000 χτ(θα προτιμησω τα γκοτζι μπερι και τις πιτομπειρα με αξια αχυρωνα 444 χτ,δηλαδη 5.068 γκοτζι μπερι-πιτομπειρα)
    ζωα του μπαχαμαραμα αξιας 1.500.000 χτ(θα προτιμησω τα κοαλα με αξια αχυρωνα 1.157 χτ,δηλαδη 1.297 κοαλα.με τσαι με περλες γιασεμιου που δινει +1 κοαλα,μαζευονται γρηγορα τα κοαλα)
    προιοντα του μπαχαμαραμα αξιας 1.750.000 χτ(θα προτιμησω τα πουπουλα παπαγαλου με αξια αχυρωνα 1.864 χτ,δηλαδη 939 πουπουλα παπαγαλου, τα οποια εχουν οι παικτες σε αφθονια λογω του πουπουλοδεντρου παπαγαλου κι ετσι η τιμη τους στη λαικη ειναι οικονομικη)
    καλως να ορισουν οι κρυσταλλινοι καταρρακτες.

Τελευταία επεξεργασία: 24/7/17
    Αρέσει σε Georgeboy, kolokythopitas, ioanna6929 και 16 σε άλλους.
  11. AMSakis

Χωρίς πολύ προσπάθεια και επειδή είχα μεγάλα αποθέματα σε χρυσές μπανάνες και φασουλοφλουριά (καλά να είναι η βασίλισσα του καρναβαλιού) τα τρία πρώτα βήματα τα ολοκλήρωσα πολύ γρήγορα... όπως φαντάζομαι και πολλοί από εσάς...

Εγώ δεν θα εστιάσω στο κόστος μόνο αλλά και στο πότε επίσης... Πάντως όποτε και να έρθει θα είναι καλοδεχούμενο.

Καλή συνέχεια και καλή νέα αρχή στους Κρυστάλλινους Καταρράκτες σε όλους...

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, mmixail και 9 σε άλλους.
  12. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Πάρα πολύ όμορφη η νέα έκταση Κρυστάλλινοι καταρράκτες, τα γραφικά είναι τέλεια.... Μπράβο στην εταιρία για την σκέψη της να ανοίξει αλλη μια έκταση στο νησί, άντε και στις υπόλοιπες εκτάσεις εύχομαι ;)

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, mmixail και 9 σε άλλους.
  13. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Γεια σας! Μου λείπουν τα λιμανάκια ... και στο νησί του θησαυρού! Θα τσακιστούμε στα βράχια!

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, mmixail και 6 σε άλλους.
  14. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

ωραία είναι η νεα εκταση, αν και η εργασια που ζητούσε ζωα μπαχαμαραμα μού άδειασε την αποθήκη. Η αλήθεια πάντως είναι, ότι περίμενα να βάλουν κατι ξεχωριστό, πρωτότυπο όπως θα ηταν ο κοραλλιογενης ύφαλος. Δεν παύω να ελπίζω ότι θα σκεφτούν κάποια στιγμή να προσθεσουν κάτι ανάλογο, για την ώρα αυτό που συμβαίνει είναι η δημιουργία ενός μεγάλου ζωολογικού κήπου.

Αρέσει στους kolokythopitas, ioanna6929 και mmixail.
  15. powerranger91

powerranger91 Κόμης

ζωολογικου κηπου;απο που το συμπερανες;

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, mmixail και 3 σε άλλους.
  16. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Θέλω τα ζωάκια μου πίσω.....είμαι στο πέμπτο μέρος της αποστολής και δεν γέμισε η μπάρα!!!πόσα να αγοράσω πια???άδειασα από φλαμίνγκο τη λαική....όσο για προιόντα που ζητάει στο τελευταίο μέρος δεν υπάρχει τίποτα!!!δύσκολη η αποστολή να λέμε την αλήθεια μας!!!!τεράστιες απαιτήσεις σε όλα τα είδη!!!τουλάχιστον άνοιξα δυο εκτάσεις για παρηγοριά,μέχρι να ξαναγεμίσουν οι αποθήκες,δηλ.του χρόνου :D
    Ωραίο το νησί από τη κορυφή του βουνού ε???:music:

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, mmixail και 10 σε άλλους.
  17. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα στην αγροτοπαρέα, έκανα τα καθήκοντα και τον Ναό Μαιμούδων αλλά φασουλοφλουριά δεν έχω γι' αυτό θα πρέπει
    να κάνω υπομονή μέχρι να αποκτήσω αυτά τα 400 φασουλοφλουριά.:mad::eek:;)

Αρέσει σε graganta, kolokythopitas, ioanna6929 και 13 σε άλλους.
  18. vickymou

vickymou Κόμης

το ιδιο και γω δεν εχω καθολου φασουλ/α Και καπακι να βαλουν το δρωμενο με τον εμπορο που παιρνει φυτα για φασολουφλ.!!!!!!!!!!!!ελα να πιαστουμε να χορεψουμε το χορο του ζαλογγου

Αρέσει σε kat77, kolokythopitas, ioanna6929 και 7 σε άλλους.
  19. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλησπέρα

Θεωρώ ότι ζητάει πολλά για να ξεκλειδωθούν οι 3 εκτάσεις και πραγματικά σκιάζομαι για το τι άλλο θα ζητήσει για τις υπόλοιπες .

Απο την άλλη, η ίδια εταιρία είναι υποχρεωμένη να παραχωρεί νέες εκτάσεις, αφού κάθε τόσο η ίδια σχεδόν κάθε 2 βδομάδες βγάζει στην επιφάνεια ένα νέο δέντρο ή ένα νέο στάβλο και προσπαθούμε όλοι να τα αποκτήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο.

Και όχι μόνο θεωρώ είναι υποχρεωμένη να παραχωρεί εκτάσεις αλλά δεν θα πρέπει να ζητάει και τπτ και απο κανέναν παίκτη οι οποίοι πληρώνουν αδρά για να αποκτήσουν δέντρα και στάβλους.

.

Αρέσει σε Georgeboy, sweety61398, kolokythopitas και 18 σε άλλους.
  20. ΔΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΚΟΣ Ενεργός συντάκτης

καλησπερα
    εχει δικιο η συμπαιχτρια δημητρη..δεν ειναι εμφανης η αργη και σταδιακη μεταλαξη του παιχνιδιου (για ενα πολυ μεγαλο μερος του τουλαχιστον)στο παλαι ποτε ''ζουμουμπα?(αν δεν κανω λαθος)''?εμπαινα και το εβλεπα καπου καπου και η διαπιστωση μου ειναι οτι ενα πολυ μεγαλο μερος του μεταφερθηκε εδω..οπως αλλωστε και ενα πολυ μεγαλο μερος του ''φανταζυραμα''ενσωματωθηκε στις νυχτες της πανσεληνου..δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο σε πολλες περιπτωσεις,αλλα κατα την γνωμη μου παντα ,ειναι σε μερικες αλλες.

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, mmixail και 6 σε άλλους.