Feedback Συζήτηση για την αποστολή " Ζήτω η Ντομάτα "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 16/5/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Τελος και για μενα το δρωμενο..Την πηρα την φασολιτσα, οχι ομως χωρις να βαλω το χερι στην τσεπη..
    Ηταν πολυ κουραστικο και απαιτητικο και η ελαχιστη ροη των αναδυομενων, το εκανε ακομη δυσκολοτερο.. Και αυτο ειχε ως
    αποτελεσμα πολλοι φιλοι να μην μπορεσουν να το ολοκληρωσουν..
    Αυτα, θερμη παρακληση, ας τα λαβει υποψιν της η εταιρεια, καθως και τα παραπονα ολων των παικτων, που εχουμε αγανακτησει
    κυριολεκτικα με αυτον τον καταιγισμο δρωμενων..
    Εστω και στην εκπνοη του χρονου, Καλη επιτυχια σε οσους το προσπαθουν ακομη..

Αρέσει σε nota.dim1802, -sia1971-, Dr.Kelly και 2 σε άλλους.
  2. sgr5081

sgr5081 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

τα πολλα πολλα ευχαριστω στο γειτονα που χωρις την πολυτιμη βοηθεια του με τα αναδυομενα δεν θα τελειωνα την αποστολη
    και δεν ειναι η πρωτη φορα που με βοηθα
    την επομενη φορα θα γραψω και ονομα του αφου τον ρωτησω
    εχω εξτρα τα διακοσμητικα για οποιον τα χρειαστει στο επομενο παρε δωσε
    καλη συνεχεια

3. haochi

haochi Νέος ειδικός

Τέλος το δρώμενο με την αγορά 7 σκουληκιών... ωραίο και έχω για ανταλλαγή τα δύο έξτρα διακοσμητικά! ευχαριστώ για τους υπολογισμούς για μια ακόμη φορά!

Αρέσει σε nota.dim1802, aggellll, -sia1971- και 2 σε άλλους.
  4. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

την τελειωσα κι εγω απο το πρωι μεν, αλλα απαραδεκτη η πτωση των σκουληκιων (ουτε πληρωσα ουτε σ.λιπασματα εβαλα)
    Τα επι πλεον διακοσμητικα που κερδισαμε μπαινουν στο "λουλουδοτοπο" της πανσεληνου.

Αρέσει σε nota.dim1802, FARMER.GP, jiorgos και 4 σε άλλους.
  5. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Η αποστολή έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.