Feedback Συζήτηση για την ανακαινισμένη λαχαναγορά

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 25/5/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για την
    Ανακαινισμένη Λαχαναγορά

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.
    Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Αλλαγές-στην-λαχαναγορά.17686/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις συχνές ερωτήσεις για την ανακαινισμένη λαχαναγορά
    εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Λαχαναγορά.17732/

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στους Stefoulini και jimixatz.
  2. jewel

jewel Νέος ειδικός

καλησπερα...άς κανω την αρχη, εμενα προσωπικα με χαροποιησε αυτη η αναβαθμιση, γιατι επιτελους θα μπορω να κανω ομαδοποιησεις και θα βρισκω πιο ευκολα αποστολες "αγαπημενες" η μισοτελειωμενες!!!!πολυ πολυ ευχαριστη αλλαγη!!!!!!

Αρέσει σε Stefoulini, jimixatz, monolith2 και 7 σε άλλους.
  3. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

συμφωνώ με jewel, επίσης μου αρέσει που επιτέλους που μπαίνουν όλα ανα κατηγορία

Μονο μια μικρή παρατήρηση Στο κουμπί παράδοση όλων. Παραθέτω ένα απόσπασμα από τις σ.ε.

το ότι δεν θα υπάρχει παράθυρο επιβεβαίωσης είναι ένα θεματάκι!!! μπορεί κάποιος να το πατήσει καταλάθος...

Κατα τ' άλλα όλα μια χαρα και λίγο να την συνηθίσουμε!!!

Τελευταία επεξεργασία: 25/5/16
    Αρέσει σε jimixatz, georgia469, ath και 8 σε άλλους.
  4. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

καλησπερα σε ολουςςςς!!!!ανακαινισμενη λαχαναγορα.......αλλαγη!!!!!!εχουν δει πολλες αλλαγες στο παιχνιδι τα ματια μου οπως π.χ τα δεντραχχλ στην αρχη ζοριστηκα λιγο με την εμφανηση δεν ηξερα αν ηταν ετοιμαxDαλλα μετα ολα καλα.....συνηθισα,μια αλλαγη μπορει να ειναι καλη η κακη η ακομη να χρειαστουν προσθηκες για την καλυτερη λειτουργεια της!!!!!!!!!μια αλλαγη ειναι παντα καλοδεχουμενη......αν φυσικα ειναι για απλοποιηση και ευκολια ολων μας!!!!!!!δεν θα εκφερω αμεσα γνωμη πρωτα θα το αφησω να κυλησει και να δω το χειρισμο της στην πραξη αν δηλαδη τα πλεονεκτηματα της υπερτερουν απ'την τωρινη λαχαναγορα και αν φυσικα ειναι ευκολοχρηστη!!!!!
    Αλλαγη......vs......συνηθεια!!!!!!!!!θα δειξει............

Αρέσει σε Gulit1, jimixatz, skareleni και 6 σε άλλους.
  5. powerranger91

powerranger91 Κόμης

ουτε κρυο ουτε ζεστη.αλλα προβληματα χρηζουν βελτιωτικων παρεμβασεων.:oops:
    αυτο ειναι το λιγοτερο,αλλα οκ,το δεχομαστε λογω των κατηγοριοποιησεων των αποστολων.
    οχι οτι μπορουμε και να μην το δεχτουμε,αλλα λεμε τωρα. :p

Αρέσει σε paokaki02, Louisa, jimixatz και 9 σε άλλους.
  6. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα και από μένα. Ναι θα συμφωνήσω με την misirli για την παρατήρηση που κάνει σχετικά με την παράδοση που δεν θα υπάρχει παράθυρο επιβεβαίωσης και εγώ εκεί εστίασα το βλέμμα μου, αυτό θα πρέπει μάλλον να το ξανά προσθέσουν διότι διευκόλυνε να μην κάνουμε κάποια παράδοση δίχως να το θέλουμε. Βέβαια αν δεν το δω και στην πράξη δεν μπορώ να εκφέρω κάποια άποψη αλλά θα δείξει και αύριο με την λειτουργία του. Καλοδεχούμενο είναι διότι κάθε αλλαγή είναι ευπρόσδεκτη στο να μας διευκολύνει στην χρήση του παιχνιδιού. Είναι όπως και πιο παλιά που κάνανε κάποιες αλλαγές η εταιρεία όπως το να υπάρχει στην μαγική φασολιά θέρισμα, ή όταν βγαίνανε στα διακοσμητικά πε τα ταμπελάκια ότι είναι έτοιμα κάτι που πιο παλιά έπρεπε να τα κοιτάς ένα - ένα για να δεις αν είναι έτοιμα. Σίγουρα η εταιρεία θα έκανε κάποια δοκιμαστικά και θα είδε ότι είναι προς όφελος μας. Αύριο θα υπάρχει και ο ανάλογος σχολιασμός. Μέχρι αύριο λοιπόν τα λέμε

Αρέσει σε Louisa, jimixatz, skareleni και 4 σε άλλους.
  7. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Προσωπική μου άποψη, δε ξετρελάθηκα με τις αλλαγές. Μια χαρά ήταν όπως είναι. [Όταν θα αλλάξει] Με τις αλλαγές γενικά δε τα παω καλά, αλλά οκ.... Ούτε κρύο ούτε ζέστη που λέει και ο Power πιο πάνω...
    Συμφωνώ πως αλλα χρειάζονται αλλαγές και ίσως καλύτερα δώρα σε δρώμενα. Όπως επίσης και η παρατήρηση για την παράδοση χωρις επιβεβαίωση, λίγο παγίδα το βλέπω.. Έτσι και κάνεις το λάθος κάηκες:p

Αρέσει σε ChrisGeo, paokaki02, graganta και 9 σε άλλους.
  8. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

ουτε κρυο ουτε ζεστη με τις αλλαγες πολλες φορες αναρωτιεμαι γιατι γινονται ολα αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε monolith2, paokaki02, graganta και 9 σε άλλους.
  9. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Έτσι όπως είναι τώρα η λαχαναγορά είναι χάλια, καθόλου βολική, και με μπερδεύει αρκετά... Δε μου άρεσε καθόλου η αλλαγή..8)

Αρέσει σε monolith2, ChrisGeo, zananna και 17 σε άλλους.
  10. Louisa

Louisa Κόμης

Στα θετικά που είδα είναι η κατηγοριοποίηση των αποστολών και η δυνατότητα να επιλέξεις κάποιες αποστολές ως αγαπημένες. Επίσης η αλλαγή στον τρόπο παράδοσης, αν και δεν τη δοκίμασα ακόμα, μοιάζει πολύ ωραία.
    Όμως το γεγονός ότι χάθηκε η δυνατότητα να βλέπεις την αποστολή με μια ματιά είναι στα μεγάλα ΜΕΙΟΝ.
    Και ναι μεν η ιστοριούλες είναι πολύ χαριτωμένες και μπράβο στους συντονιστές για τον κόπο τους, αλλά αν μπορούσα να διαλέξω θα διάλεγα αβλεπί να βλέπω την αποστολή με μια ματιά.

Αρέσει σε monolith2, dimitra.s, powerranger91 και 9 σε άλλους.
  11. Giotak80

Giotak80 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπερα !! Μαλλον επειδη ειναι η αρχη δεν ξερω δεν μου πολυ αρεσει θα δειξει με τον καιρο

Αρέσει σε monolith2, paokaki02, Louisa και 6 σε άλλους.
  12. -smart97-

-smart97- Ενεργός συντάκτης

με ενοχλει το γεγονος οτι πρεπει να κανω 10 κλικ για να παω σε ενα βημα προηγουμενης εργασιας που δεν εχω ολοκληρωσει, ισως θα επρεπε να επαναφερουν την λιστα με τις αποστολες στην οριζοντια μπαρα και να μπορουμε να γυρναμε τις εργασιες με scroll οπως πριν, επισης μου αρεσε πολυ που στην προηγουμενη μας εβγαζε αυτοματα στο τελευταιο ανεκπληρωτο βημα που ειχαμε ξεκλειδωσει κ οταν αλλαζαμε εργασια ημασταν κατευθειαν στο τελευταιο ανεκπληρωτο βημα
    κατα τα αλλα μου αρεσει και η αλλαγη των γραφικων και η κατηγοριοποιηση των αποστολων, απλα νομιζω οτι πρεπει να διορθωθουν αυτα τα 2 πραγματακια

Αρέσει σε ChrisGeo, adameua, dimitra.s και 11 σε άλλους.
  13. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα! πολλα συγχαρητηρια! :) κι αυτη η επιθυμια μας υλοποιηθηκε. η νεα λειτουργια μας εξυπηρετει πολυ, αρκει μονο να τη συνηθισουμε. :music:

Αρέσει σε monolith2, powerranger91, soyla74 και 5 σε άλλους.
  14. Tiravei

Tiravei Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Το μονο που μου αρεσε ειναι η επιλογη αγαπημενων οπως εγινε και στη φασολια... Κατα τ'αλλα το βρηκα μπουκωτικό σαν εικόνα και πυκνογραμμενο. Πιο δυσκολο κανεις scroll στις αποστολές... και γενικα δε μου αρεσουν οι αλλαγεεεεεεες!

Αρέσει σε paokaki02, -smart97-, soyla74 και 7 σε άλλους.
  15. buenakias

buenakias Νέος ειδικός

Πολύ ωραία η κατηγοριοποίηση των αποστολών (πανσελήνου, εκτροφής, αγαπημένες κ.λπ) και η αναζήτηση όπως και το κουμπί παράδοσης όλων.
    Το μόνο που σίγουρα θέλει άμεση αλλαγή είναι τα βήματα της αποστολής. Με τόσα κλικ που πρέπει να κάνουμε κάθε φορά είναι πολύ πιο αντιλειτουργικό σε σχέση με το παρελθόν που με απλό σκρολ "ανεβοκατεβαίναμε" όποτε θέλαμε.

Αρέσει σε Louisa, paokaki02, GaTe987 και 11 σε άλλους.
  16. ESABA

ESABA Ενεργός συντάκτης

Οι αποστολες χαθηκαν μεσα σε μικρα κουτάκια γραμματα και αλλεπαληλα κλικ. απο την στιγμη που δεν την βλεπω χανετε και η επιθυμία να την τελιωσω . δεν μου άρεσε καθολου η αλλαγη . Λες και τις κρυψανε ειναι . η κατηγοριοποιηση καλη και βολικη θα ελεγα .
    Πιστευω ότι θα δυσκολευτω περισσοτερο να παραδοσω τα απαιτουμενα και να βρω το σταδιο που βρησκομε σε μια αποστολη και η ευκολια της προεπιλογης της αποστολης θα ειναι μια πολυ μικρη διευκοληνση

Αρέσει σε takis50, ChrisGeo, Louisa και 10 σε άλλους.
  17. paokaki02

paokaki02 Ανερχόμενος συντάκτης

Με ζάλισε & μόνον που την είδα... τρόμαξα & την παράτησα... αύριο θα ξανακάνω μια προσπάθεια να την παρακολουθήσω & ίσως επανέλθω...

Αρέσει σε ChrisGeo, powerranger91, Louisa και 7 σε άλλους.
  18. jules3

jules3 Αναλυτής του παιχνιδιού

Δεν είμαι φίλος των αλλαγών, αλλά όλα συνηθίζονται, και η κατηγοριοποίηση είναι χρήσιμη. Όμως, γιατί είναι όλα τόσο μικρά??? Ή εγώ δεν βλέπω καλά??? Μήπως να πάω έναν οφθαλμίατρο?o_O

Αρέσει σε powerranger91, Louisa, Gulit1 και 11 σε άλλους.
  19. adameua

adameua Αρχάριος στο φόρουμ

μαυρα χαλια δυστυχως...οσο την βλεπω τοσο φουντωνωωωω .μια χαρα ηταν η παλια.τι τις ηθελαν τις αλλαγες;

Αρέσει σε ChrisGeo, zananna, nikol82 και 10 σε άλλους.
  20. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Ναι και εμένα με ενοχλεί που είναι τόσο μικρά.

Αρέσει σε takis50, ChrisGeo, zananna και 8 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.