Feedback Συζήτηση για την Κατάργηση της λειτουργίας του Φροντιστηρίου

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 6/3/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για την κατάργηση του Φροντιστηρίου:
    " Ωρα να Αποχαιρετήσεις το Φροντιστήριο "
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.
    Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες ενότητες για βοήθεια.
    Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Ώρα-να-αποχαιρετήσεις-το-Φροντιστήριο.26044/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Ώρα-να-αποχαιρετήσεις-το-Φροντιστήριο.26045/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  2. maroula

maroula Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπερα σας, τελος εποχης υποθετω για το φροντιστηριο, λυπαμαι που τελειωνει, το αγαπησα πολυ. Ειχα αρκετους μαθητες, καποιοι αστερια -λιγοι-, καποιοι αδιαφοροι. Κριμα που τελειωνει. Ευχαριστω ολες κι ολους τους μαθητες μου.:inlove:

Αρέσει σε xaris68, LILA413, .FARMERAMA010. και 9 σε άλλους.
  3. ALCHEMIST.

ALCHEMIST. Μόνιμος στο φόρουμ

Με νοσταλγική διάθεση αποχαιρέτησα το φροντιστήριο, που δεν ηταν στα καλύτερα του τον τελευταίο καιρό . Οι αναμνήσεις δεν θα χαθούν αλλάζουμε διαδρομές ,αποχαιρετούμε αγαπημένες συνήθειες ,αποκτούμε καινούργιες ,και συνεχίζουμε ακάθεκτοι .

Μάζεψα τη σειρά της φασολιάς ,και θυμήθηκα το μαθητή μου που έψαχνε τρόπο να ενεργοποιήσει το ανενεργό ηφαίστειο ,ώστε να εκραγεί και να αποκτήσει το νησί του θησαυρού . Ηταν πεπεισμένος οτι ήταν αποτέλεσμα ηφαιστειακής έκρηξης , και παρακαλούσε να μάθει πώς γίνεται . Με έκανε να σκάσω στα γέλια ,κι΄αυτός έσκασε απ΄τα βιοτεχνικά που του έστειλα .
    Γιώργο ,νάσαι καλά ,οπου κι΄αν είσαι ,οτι κι΄αν κάνεις :)

Αρέσει σε xaris68, LILA413, .FARMERAMA010. και 18 σε άλλους.
  4. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Mε γλυκες αναμνησεις αποχαιρετω κ εγω το φροντιστηριο!!! Δασκαλα υπηρξα τον τελευταιο μηνα κ ετσι δεν εχω κατι να διηγηθω!
    Θυμαμαι ομως την εποχη μου ως μαθητρια του φροντιστηριου σε αλλες φαρμες!!!xDxDxD 2 φορες οι δασκαλοι ηταν οχι μονο γνωστοι μου αλλα κ πολυ καλοι μου φιλοι! Η soula73 k o powerranger91 ειχαν την ατυχια:p:p:p να με χουν μαθητρια, χωρις να γνωριζουν ποια ειμαι! Εκανα απιθανες ερωτησεις, δεν αντιλαμβανομουν τις απαντησεις τους κ γενικα δοκιμαζα τις αντοχες τους! Με απιστευτη υπομονη κ πολυ καλη διαθεση, απαντουσαν σε ολα κ με φορτωναν βιοτεχνικα για ν ανεβω επιπεδα! Η Σουλα.... γυναικειο μυαλο, με πηρε χαμπαρι καποια στιγμη κ αρχισε αυτη να με δουλευει! Θυμαμαι τα πολλα γελια μας στην αποκαλυψη της μαθητριας αλλα κ τη τεραστια αλληλεγγυη που εδειχναν σε καθε νεο μαθητη! Εχω ξαναπει πολλες φορες οτι αυτη η αλληλεγγυη ειναι αυτο που με κραταει τοσα χρονια σ αυτο το παιχνιδι! Aκομη κ εκτος φροντιστηριου, υπαρχουν παικτες που μοιραζονται, υπολογισμους, στρατηγικες, γνωσεις, για να βοηθησουν τους πιο αδυναμους κ η συζητηση για τα δρωμενα, γινεται ενα μεγαλο ανοιχτο φροντιστηριο!! Υπεροχοι δασκαλοι για μενα, ηταν η .mairi. , o panos-p k o focusmax! Tους γνωρισα σαν δασκαλους σε νεους λογαριασμους αλλα εγιναν γειτονες κ φιλοι πιστοι ως κ σημερα! Τελος ενα μεγαλο ευχαριστω στην καλη μου φιλη annagiannis που μου εμαθε πολλα για την καλυτερη κ ταχυτερη προοδο των μαθητων μου!! Σας ευχαριστω ολους γιατι με τον εναν η τον αλλο τροπο,
    μου χαρισατε ομορφες στιγμες κ πολλες αναμνησεις! Να ειστε ολοι καλα!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Τελευταία επεξεργασία: 21/3/19
    Αρέσει σε xaris68, LILA413, .FARMERAMA010. και 18 σε άλλους.
  5. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους,χαιρετίσματα στο σχολείο γιατί έφτασε στο τέλος, οι μαθητές αποφοίτησαν... κάποτε τα ωραία πράγματα τελειώνουν...δεν θα πω πολλά,άπλα όταν άρχισε το φροντιστήριο με της αιτήσεις...δεν μπορούσαμε,να γίνουμε όλοι δάσκαλοι αν και το θέλαμε πολύ :):):), μας επέλεγε το σύστημα :oops:και κάποιους άργησε το σύστημα να τους κάνει δάσκαλους:cry:,όταν γίναμε δάσκαλοι:inlove: ,κάποιοι έτυχε να έχουμε πολύ κακούς μαθητές. δεν θα πω τι μας έλεγαν δεν είναι τους ύφους και του ήθους μου...κάναμε παράπονα και δεν γινόταν τίποτα...για μένα ,μόλις εμφάνιζε το υβριστικό μήνυμα του μαθητή ,ο δάσκαλος,έπρεπε ο μαθητής να πάρει αποβολή...για μένα παντοτινή...έτσι κάποιοι δάσκαλοι σκέφτονταν πολύ να κάνουν νέους μαθητές ,φαινόμενο μπούλινκ ,<<ναι>> από μαθητές προς δάσκαλους... κάπου εκεί η εταιρία με τον προγραμματισμό της( έτσι το σκέφτηκε) δεν ενθάρρυνε τους νέους παίχτες να μείνουν στο παιχνίδι. έτσι έφτασε το φροντιστήριο σε κάποιο σημείο να αναζητάς μαθητή και μαθητή να μην βρίσκεις, έπρεπε να το δει ποιο σφαιρικά το θέμα. τώρα,εκτός αυτού θεωρώ άδικο το μετρό να μην περνούν όλοι οι δάσκαλοι που έφτασαν στο επίπεδο 5 ολόκληρη την φασολιά και για να την πάρουμε θα πρέπει να πληρώσουμε :(.να είστε όλοι πάντα καλά και να έχετε υγειά.

Αρέσει σε xaris68, LILA413, soyla74 και 14 σε άλλους.
  6. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

ομολογώ ότι και εγώ στεναχωρήθηκα με την κατάργηση του φροντιστηρίου..ήταν ένα κομμάτι του φαρμεράμα που μπορούσε ν απογειώσει το παιχνίδι αν υπήρχαν κατάλληλες συνθήκες..όμως μετά λύπης μου έβλεπα.. όπως και εσείς φαντάζομαι .. τον έναν νέο μαθητή μετά τον άλλο να εγκαταλείπουν σύντομα το παιχνίδι.. ίσως δεν ήταν και τόσο δελεαστικό σαν λειτουργία για τους νέους.. ίσως πάλι το παιχνίδι έχει γίνει πολύ δύσκολο για αυτούς που ξεκινάνε τώρα και εγκαταλείπουν εύκολα.. αν και έλειψα τρία χρόνια από το παιχνίδια ήμουν εκεί όταν πρωτοξεκίνησε και θυμάμαι την λαχτάρα που είχαμε πολλοί από εμάς να γίνουμε δάσκαλοι ... και θυμάμαι και την χαρά μου όταν έβλεπα κάποιον μαθητή ν αλλάζει επίπεδο.. εύχομαι να ξαναέρθει κατι αντίστοιχο.. ίσως με άλλες προδιαγραφές που θα δίνουν κίνητρα παραμονής στις νέες φάρμες που νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ το αγαπημένο μας παιχνίδι.. όλα κάποτε τελειώνουν αλλά τα όμορφα και χρήσιμα καλό είναι να επανέρχονται ακόμα πιο όμορφα... καλή συνέχεια σε όλους..

Αρέσει σε xaris68, LILA413, .FARMERAMA010. και 12 σε άλλους.
  7. mara_libra

mara_libra Στρατηγός του φόρουμ

Το φροντιστήριο (ή φορτιστήριο όπως το έλεγε ένα χαριτωμένο κοριτσάκι :inlove:), υπήρξε για μένα μια ιδιαίτερη εμπειρία.
    Έγινα δασκάλα σχεδόν από την αρχή του, έτσι είχα την ευκαιρία να γνωρίσω λογιών λογιών μαθητές.
    Πολύ αφοσιωμένη και σχολαστική στην αρχή, υπήρξα πρόθυμη και δοτική δασκάλα κυνηγώντας με πάθος τον δράκο!
    Ήμουν αποφασισμένη να τον πάρω και έκανα υπερωρίες στη διδασκαλία μου :p. Συμβουλές, δώρα και ότι ήταν επιτρεπτό για να βοηθήσω τους φιλότιμους και εργατικούς μαθητές μου!
    Μέσα από τον σωρό των αγενών, προσβλητικών, αδιάφορων .. υπήρξαν κάποιοι λίγοι που ξεχώρισαν με την ευγένεια, τη γλυκύτητα και το ήθος τους. Τους θυμάμαι με αγάπη και εύχομαι να είναι καλά ότι κι αν κάνουν.
    Ο τελευταίος από αυτούς, ήταν και ο καλύτερος!
    Ένας ευφυής, χαριτωμένος και εύστροφος μικρός, που με το χιούμορ, τις παρατηρήσεις και την πολύτιμη παρέα του, πέρασε ευκολότερα και πιο ευχάριστα, μια δύσκολη περίοδος της ζωής μου.
    Μου έμαθε πολλά, με γέμισε αναμνήσεις και με έκανε να νιώσω ξανά παιδί κι εγώ. Τον ευχαριστώ για όλα! :inlove:
    Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι λυπάμαι που μια ακόμα λειτουργία του αγαπημένου μου παιχνιδιού καταργήθηκε.
    Νιώθω σαν κάτι γνωστό και αγαπημένο να με εγκαταλείπει λίγο λίγο..
    Ελπίζω κι εγώ να γίνει κάτι στη θέση του και να αναπληρωθεί αυτό το "κενό".
    Όλα κάποια στιγμή τελειώνουν, αλλά είναι παράλογο που δε θέλω τα ωραία από αυτά, να μην τελειώσουν ποτέ;

Αρέσει σε xaris68, monolith2, LILA413 και 19 σε άλλους.
  8. .FARMERAMA010.

.FARMERAMA010. Επαγγελματίας του φόρουμ

Κρίμα που καταργήθηκε.......
    Μήπως έπρεπε να καταργηθούν τα αυτοκόλλητα που δίνονται σε κάθε δρώμενο(και μάλιστα πρώτα-πρώτα "ακουμπώντας" αρκετά φυτά και αναδυόμενα) και δεν έχουν καμιά αξία;
    Τουλάχιστον με το φροντιστήριο έμεναν κάποιοι στο παιχνίδι....
    Τώρα πως θα έρθουν νέοι;;;;;
    Ή μήπως πιστεύουν πως το νέο παιχνίδι που ανακοινώθηκε πριν από καιρό θα μας προσελκύσει;;;......
    Θα δείξει.......

Αρέσει σε xaris68, LILA413, mini88_ και 11 σε άλλους.