Feedback Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 17/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Η Ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς "Πάρτι λαχανικών" δίνει ενα σεντούκι αφοσίωσης κάθε 20 ώρες.
    Το αγοραστό Πακέτο μαγικής φασολιάς "Ραντεβού" δίνει ενα σεντούκι αφοσίωσης κάθε 24 ώρες.
    Βρήκα τουλάχιστον ενα εβέντ που έχει δώσει διακοσμητικό περιορισμένης χρήσης με σεντούκια αφοσίωσης.
    Αυτά βρήκα στα γρήγορα...

Αρέσει σε ioanna6929, GEPPO1, traxhla και 2 σε άλλους.
  2. vickymou

vickymou Κόμης

ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει στους GEPPO1, traxhla, -sia1971- και σε ακόμα ένα άτομο.
  3. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Επιτέλους!!!! Δύο σεντούκια δέντρων και στάβλων άνοιξα και επιτέλους ήρθε το κυπαρίσσι μοντεζούμια στη φάρμα μου, που τόσο καιρό το ψάχνω!!!!
    Θα σε φροντίζω και θα σε αγαπάω μικρό μου δεντράκι :inlove:

Αρέσει σε ioanna6929, Gulit1, maria071966 και 14 σε άλλους.
  4. tsarouxis

tsarouxis Έμπειρος

αφιερωμένο...:p
    xD

Αρέσει σε vickymou, Gulit1, -sia1971- και 13 σε άλλους.
  5. Tota64

Tota64 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Παιδιά καλημέρα.Μήπως ξέρετε αν το farmerama παίζεται σε tablet????

Αρέσει στους vickymou, ioanna6929 και -sia1971-.
  6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα. Ναι, πρεπει να κατεβασεις τον browser "Puffin" και θα το παιζεις κανονικοτατα. Ειναι ο μονος που υποστηριζει flash player για tablet.

Αρέσει σε vickymou, maria071966, ioanna6929 και 4 σε άλλους.
  7. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα σε όλη την παρέα.. μόλις τωρα επαιξα την αποστολη Δενδροκομείο Bahamarama ΙV και μετα λύπης μου διαπίστωσα εκ των υστέρων οτι δίνει μόνο οικοδομικά σχέδια.. ο τιτλος βέβαια της αποστολής ειναι λάθος κατα την γνώμη μου γιατι υποδηλώνει οτι θα πάρουμε δενδροκομείο... θα έπρεπε να λέγεται αναβαθμιση του δενδροκομείου και όχι δενδροκομείο.. τι να τα κανω τα οικοδομικα σχεδια απο την στιγμη που εχω κανει την αναβάθμιση του δενδροκομείου... εχω πολλά νευρα γιατι χάλασα όλα τα πουπουλα μου και τα ζωακια μου για κατι εντελως αχρηστο για μενα... και απο οτι ειδα τώρα μόλις και πολλοι άλλοι πίστεψαν το ίδιο μ εμενα.. ισως με κάποιο τρόπο θα έπρεπε να διευκρινιστει στην περιγραφη της αποστολής.. γιατι δεν έχουμε δει όλοι την επίσημη ανακοίνωση

Τελευταία επεξεργασία: 23/4/19
    Αρέσει σε vickymou, maria071966, -lousi-leon2001 και 4 σε άλλους.
  8. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Θα ηθελα να παρακαλεσω τις αγαπητες συντονιστριες, οταν υπαρχουν αλλαγες ή διορθωσεις στις συχνες ερωτησεις των δρωμενων
    να κανουν και μια αναρτηση στις επισημες ανακοινωσεις, διοτι καθε φορα που παταμε "νεες δημοσιευσεις" δεν εμφανιζει πουθενα τις διορθωσεις, με αποτελεσμα να βαδιζουμε με λανθασμενα δεδομενα.
    Ευχαριστώ

Αρέσει στους vickymou, ioanna6929 και -sia1971-.
  9. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Στο τελευταίο δρώμενο πήρα τη φασολιά αλλά δεν πανηγυρίζω κιόλας καθώς χρειάστηκε να βάλω μικρά φυτά και βοηθούς συνεχώς μέχρι και την τελευταία μέρα. Εδώ και καιρό οι προγραμματιστές έχουν αυξήσει τόσο πολύ τις απαιτήσεις των δρώμενων ώστε είναι αδύνατον να τα τερματίσεις όλα χωρίς να δώσεις χρήμα. Επειδή έχω παίξει πολλά δικτυακά παιχνίδια, και πολύ πιο ανταγωνιστικά, θα πω πάλι ότι είναι το μόνο παιχνίδι που γνώρισα στο οποίο το χρήμα κάνει τόσο μεγάλη διαφορά !!! Έτσι εφόσον έχω φτάσει σε ένα σημείο πού μπορώ να ανεβαίνω με αρκετά καλό ρυθμό χωρίς να έχω ανάγκη όλα τα δρώμενα αποφάσισα να χαλαρώσω και να κυνηγάω μόνο όσα δρώμενα φαίνονται εύκολα ή δίνουν μία ενδιαφέρουσα φασολιά (βλέπε ΧΤ όπως αυτή). Στο ενδιάμεσο ξανανακάλυψα τη χαρά να παίζεις το παιχνίδι μαζεύοντας φυτά και ζωάκια και κανέναν βοηθό από εδώ και από εκεί για να τον χρησιμοποιήσω στα δρώμενα που θα στοχεύω.

Έτσι στα επόμενα δύο δρώμενα σας εύχομαι καλή Ανάσταση και καλή φώτιση, να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε το Πάσχα με φίλους, συγγενείς, χαρά και πολύ φαΐ... (και όποιος δεν τρώει αρνί μη πετάξει τη μερίδα του... ας μου τη στείλει πακέτο...)

Αρέσει σε αμφιθεα, vickymou, Coinhunter01 και 12 σε άλλους.
  10. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Χριστός Ανέστη! Παρατήρησα κάτι: έχουμε δύο δρώμενα και τρία αναδυόμενα, που μπορούμε να τα στείλουμε σε γείτονες και φίλους. Οι μέρες όμως που διαρκούν τα δρώμενα δεν φτάνουν για να στείλουμε, από μια φορά τα δώρα μας. Έχω 23 γείτονες και αύριο, θα στείλω το τρίτο αναδυόμενο, μόνο σε τρεις... Δεν μου ταιριάζει η αναλογία... Καλη συνέχεια...

Αρέσει σε αμφιθεα, vickymou, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  11. olga-tse62

olga-tse62 Γνώστης του φόρουμ

καλο μηνα παιδια!εγω εχω αφθονα τρυπανια αλλα καθολου ξυλοσφαιρες.ξερει κανεις απο που βγαινουν οι ξυλοσφαιρες?

Αρέσει στους αμφιθεα, vickymou και -sia1971-.
  12. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα και καλό μήνα,,,,ισχύει ότι και με τα υπόλοιπα εργαλεία, απο τις συγκομιδες τις παίρνουμε και τις ξυλοσφύρες,, απλά είναι λίγο σπάνιες... υπομονή..

Αρέσει στους αμφιθεα, vickymou και -sia1971-.
  13. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Έχεις 1000% πιθανότητες να πάρεις ξυλόσφυρα από το εξευγενισμένο κουνουπίδι.

Αρέσει σε αμφιθεα, vickymou, Nantia123 και 5 σε άλλους.
  14. vickymou

vickymou Κόμης

Ευχαριστω την εταιρεια για το δωρακι, πραγματικα συγκινηθηκα πολυ!!!!!!!!!!!Χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες!!!!!!!!!!

Αρέσει σε αμφιθεα, ath, -lousi-leon2001 και 4 σε άλλους.
  15. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

Ευχαριστουμε πολυ για το δωρο ειναι παρα πολυ ωραιο(τυχεροι οι αντρες μαζι με τον βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα).Χρονια μας πολλα μανουλες μας αξιζουν γιατι δινουμε το ειναι μας καθημερινα για την οικογενεια.Και στα κοριτσια που δεν εχουν γινει ακομα μανουλες να χαιρονται την δικια τους.Μια ομορφη μερα μολις αρχισε:D

Αρέσει σε αμφιθεα, ath, Marinaloren και 6 σε άλλους.
  16. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Σήμερα γιορτή της μητέρας εύχομαι και εγώ χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όλες τις μητέρες του κόσμου!!

Αρέσει σε αμφιθεα, ath, Megas_kokoriko και 5 σε άλλους.
  17. -lousi-leon2001

Καλημέρα! Τελικά το παιχνίδι, έχει δύο επιλογές: ή παίζεις τα δρώμενα, αφήνοντας τις εκτάσεις όλες άδειες, (ακόμα κι αν έχεις την επιλογή επαναφορά της φάρμας, έχει καταντήσει βαρετό, να βγάζεις συνέχεια τους στάβλους κ.τ.λ.), με μικρά χωραφάκια πάντα και τσάτνι καρότου μήλου, αν έχεις τη συνταγή και... και. Ή να ασχολείσαι μόνο με τις αποστολές. Να τα κάνεις ικανοποιητικά και τα δύο δεν γίνεται. Κατά τη γνώμη μου, φυσικά! Και οι νέες αποστολές που μπαίνουν, έχουν τεράστιες απαιτήσεις σ` όλα. Υπολόγισα σε κάποιες πως θέλουμε 1.500 ποντίκια!!! Για να μην αναφερθώ στις ποσότητες φυτών, που είναι και πολύωρα και κοστίζουν ακριβά, για να τ` αγοράζεις κάθε μέρα! Ακόμα κι αν ξοδεύεις αληθινά χρήματα. Μόνο εκτάσεις δρώμενων μας σώζει! Που ν` ανοίγουν τότε μόνο και όχι σαν αυτή που έχουμε ήδη. Να μπορούμε να βάζουμε ότι βιοτεχνικό θέλουμε και να γλυτώσουμε τα βάλε βγάλε!!! Δεν είναι καινούρια πρόταση αυτή, για να την γράψω σε άλλη ενότητα! Είναι δική μου διαπίστωση και αναφέρομαι στο ανέφικτο του πράγματος!!! Πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη δεν γίνεται!
    Καλή συνέχεια σε όλους...

Αρέσει σε GEPPO1, Megas_kokoriko, ioanna6929 και 10 σε άλλους.
  18. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

Το ότι όλο αυτό που μας συμβαίνει το αντιμετώπιζετε ως φυσιολογικό, με εντυπωσιάζει - εκτός αν υπάρχει μια σιωπηλή πλειοψηφία που αγανακτεί και, αθόρυβα, είτε συνεχίζει το παιχνίδι με τους δικούς της όρους, είτε το αφήνει.
    Το ότι σας φαίνεται λογικό να παίζετε με το ρολόι 24/7 και να ξυπνάτε νύχτα για να προλάβετε τα δρώμενα, επίσης με εντυπωσιάζει.
    Τρέχουμε διαρκώς σε αγώνα δρόμου και μάλιστα χωρίς καμία στρατηγική (σόρι, το να κάτσεις να υπολογίζεις επί ώρες τι ποσότητες χρειάζεται από 5 φυτά και 5 αναδυόμενα σε 9 εκτάσεις, δεν αλλάζει το γεγονός ότι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σπέρνεις και να θερίζεις αδιάκοπα μέχρι να πιάσεις τα νούμερα - αυτό δεν είναι στρατηγική).
    Τι να πω, τον τελευταίο χρόνο δεν αναγνωρίζω το παιχνίδι που έπαιζα τα προηγούμενα οκτώ.

Αρέσει σε mini88_, maria071966, jimthrilosgate7 και 23 σε άλλους.
  19. -lousi-leon2001

Καλησπέρα! Ακριβώς αυτό! Τι κι αν το ''βροντοφωνάξω''; Κάνω ότι θέλω! Απλά! Και δρώμενα, αραιά και που...

Αρέσει σε GEPPO1, ioanna6929, 2014chr και 5 σε άλλους.
  20. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Πλειοψηφια υπαρχει , σιωπηλη ή ξεφωνιζουσα δεν ξερω, αλλα στου κουφου την πορτα...
    Οταν ομως πολλοι ακομη ζητουν κι άλλους χωρους , τα φυτα θα αυξανονται, τα δρωμενα επισης κι εμεις θα μενουμε με οτι μας σερβιρουν.
    Πλεον οσα χρηματα κι αν θελει (αν λεμε) καποιος να ξοδεψει σε ενα εικονικο παιχνιδι, δεν μπορει να ακολουθησει. Οι πολυ παλιοι παικτες σιγουρα θα με καταλαβουν, αναπολω εκεινες τις εποχες κι ας υπηρχαν τα ζιζανια...
    Και ποιοι ειναι εκεινοι που εξακολουθουν να ζητουν ολιγοωρα φυτα;; και ξυνιζουν οταν μπαινουν 8ωρα;;
    Ειναι δυνατον ενας ανθρωπος της εποχης μας να ζει με ενα ξυπνητηρι αγκαλια κι ενα πληκτρολογιο για χαρη ενος παιχνιδιου;;
    Αυτα τα ολιγα προς το παρον για να μη ξεφυγω και αρπαξω και καμια ποινη.....

Αρέσει σε mini88_, maria071966, GEPPO1 και 12 σε άλλους.