Feedback Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 17/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

στο δεντρο της σοφιας εχει μια ρουνα με μια πασχαλιτσα πανω.αυτη εχει απο τα περισοτερα ζωα ενα ζωο εκτροφης.εχει τον ταυρο

Αρέσει στον/ην xristos-ale3andros.
  2. tilis03

tilis03 Ενεργός συντάκτης

μηπως ενοεις ενα που εχει 2 καρδιες το <<εκρηξη γεννησεων>> ?

Αρέσει στον/ην triwps2014.
  3. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

οχι δεν λεω αυτη τη ρουνα ειναι πιο κατω με μια πασχαλιτσα πανω .ειναι η ρουνα Νο 10.μπες στις συχνες ερωτησεις του παιχνιδιου ,στη σελιδα 3 εχει το δεντρο της σοφιας αναλυτικα

Τελευταία επεξεργασία: 8/6/18
    Αρέσει στον/ην xristos-ale3andros.
  4. tilis03

α ναι ναι την βρηκα την ρουνα χρειαζομαι 50 αστερακια και εχω 51....τυχερος

Αρέσει στους triwps2014 και μαμαβικη.
  5. CAT_erina

CAT_erina Ανερχόμενος συντάκτης

ειναι στη μεση του κορμου το πενταγωνο με την πασχαλιτσα πανω...διαλεγεις με το βελακι ποιο ζωο εκτροφης θελεις ο ταυρος εχει 50 αστερακια

6. tilis03

ναι ναι τον πηρα τον ταυρο και θελω ακομα μερικα ζωα για να ξεκλειδωσω την μαγικη φασολια αλλα δεν ξερω που θα τα βρω αυτα τα λιγα ζωα εκτροφης που εχουν μεινει...

Αρέσει στους sweety61398 και triwps2014.
  7. CAT_erina

εγω πουλουσα κοπρια στην λαικη οταν ειχε δρωμενα ετσι εβγαλα τα λεφτα κι αγορασα οσα χρειαζοταν...τωρα με το δρωμενο εκτροφων ισως τα βρεις και φθηνοτερα οπως ειπαν

8. tilis03

ποια δρωμενο ειναι αυτο? ενοοω των εκτροφων και ποτε γινεται?

9. CAT_erina

13 του μηνα ξεκιναει...οταν κανεις εκτροφη σου δινει το ζωο εκτροφης σου συν ενα τυχαιο η δυο απλα

Αρέσει στον/ην sweety61398.
  10. tilis03

α οκ ευχαριστω

11. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

καλησπερα σε ολους !!
    θα πω κάτι σημαντικό για μένα.. αν οι συντονιστές θεωρούν οτι είναι ασήμαντο ας το διαγράψουν ίσως πάρω και ποινή δεν με πειράζει... θέλω να προειδοποιήσω ιδίως τα μικρά παιδιά τον-- *******--- και υποψιάζομαι οχι με σιγουριά οτι εχει και άλλη φάρμα ...ΜΗΝ τον εμπιστεύεστε και μην τον κάνετε φίλο γιατί είδα οτι θέλει φίλους για το καλό σας... καλό βράδυ!!

επεξεργασία από συντονιστή

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 8/6/18
  12. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Για καταγγελίες να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη

13. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

σεβαστώ... αλλά δεν θέλω να τον στερήσω να παίζει ενα παιχνίδι εγω το έκανα να μην την πατήσουν και άλλοι ..διέγραψέτα ολα δεν εχω πρόβλημα για καλό το έκανα ...καλό βράδυ!!

Αρέσει στους maria_palou και triwps2014.
  14. sweety61398

sweety61398 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα, και εγω ειμαι στο ιδιο σταδιο με εσενα. μην ανυσηχεις, με λιγη υπομονη θα τα καταφερεις, είσαι πολυ κοντα :inlove: εμενα μου λειπει και ο ταυρος αν και εχω 2 αγριορουνουνα. σου προτεινω να κανεις οτι ειπαν και αλλοι, σε δρωμενο εκρηξη γεννησεων που με μια κανονικη εκτροφη σου δινει και ενα τυχαιο ζωο κατηγοριας λιγο πιο πανω απο τα ζωα που χρησημοποιησες, κανε φουλ εκτροφες και λογικα θα μαζεψεις οσα σου λειπουν. εγω ειμαι λεβελ 77 και ακομα παλευω, υπομονη :music:. Επίσης, μπορεις να αναμειξεις ζωα απο διαφορετικα σταδια ( πχ κανονικη αγελλαδα, λευκη, καφε κλπ ) ωστε να αυξησεις τις πιθανοτητες να παρεις ζωο μεγαλυτερου σταδίου ( δεν ξερω αν οντως αυξανονται, παντως εμενα με βοηθησε πολυ και παρατηρησα οτι με την αναμειξη παιρνω συνηθως καλυτερα ζωα ). παντως ΓΕΝΙΚΑ εγω κανω εκτροφες μονο σε τετοια δρωμενα γτ ετσι συμφερει περισσοτερο, ειναι και δυσκολο να παρεις ή να παραξεις ( ακομα χειροτερα ) σουπερ τροφες :oops:. Αυτα, καλη επιτυχία! :D;).

Αρέσει στους maria_palou και CAT_erina.
  15. tilis03

Ναι ευχαριστω πολυ αυτα θα κανω...μαλλον... ή μπορει να και αγορασω καποιο απο την λαικη γιατι δες τι αμοιβη μου ετυχε σημερα οταν ξυπνησα τον λαγο... ποτε δεν νομιζω να εχει τυχει τοσα πολλα λεφτα [​IMG]500.000 !!!

Αρέσει στον/ην maria_palou.
  16. vickymou

vickymou Κόμης

το ελικοπτερακι απο το ροδανι δινει πολλα λεφτα μεχρι και 10.000.000,επισης πουλα κοπρια οτι εχεις ειναι πολυ καλη η τιμη της στη λαικη ετσι θα αγορασεις τα ζωα απο την λαικη και δεν χαλας πολλες τροφες

Αρέσει στον/ην maria_palou.
  17. tilis03

Ναι εχω σκοπο να αγορασω απο την λαικη αλλα ειναι πολυ ακριβα αυτα τα ζωα εκτροφης που ζηταει η αποστολη 840.000 η 1 νυχτεριδα και 1.121.000 το 1 αγριγουρουνο....που θα τα βρω εγω ολα αυτα τα λεφτα? δεν ειμαι λεφτας

18. -annoula-

-annoula- Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Παιδιά! Καλησπέρα! Έφτασα σήμερα επίπεδο 60. Στα μηνύματα που βγάζει το παιχνίδι όταν φορτώνει ένα από τα μηνύματα λέει ότι από το επίπεδο 60 θα έχεις περισσότερο χώρο στα χωράφια. Τι σημαίνει αυτό ? δεν έχω δει κάποια αλλαγή. Ξεκλείδωνω μήπως κάτι ? ευχαριστωωω πολύ

19. triwps2014

triwps2014 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

εννοει οτι πλεων θα εχεις προσβαση στα ανετα χωραφια,αλλα μην το κανεις,δεν αξιζει...ναι μεν σου δινει 15 φυτα αλλα 3πλασιαζεται και ο χρονος που χρειαζονται τα φυτα για να ωριμάσουν,αυτο πιστευω ειναι καλο για αυτους που μπαίνουν σπανια και δεν συμμετέχουν στα events,αν θες ομως να βαλεις ανετα χωραφια απλα κανε κλικ στην επιλογή για να βαλεις κανονικα χωραφια και θα τα δεις εκει να γυαλίζουν,και τελος μπορεις να βαλεις μονο μεγαλα ανετα χωραφια,ουτε μεσαία ουτε μικρα

Αρέσει στον/ην -annoula-.
  20. bilbo

bilbo Ανερχόμενος

καλησπερα συναγροτες , τι κανετε πως ειστε , θα ηθελα μια πληρης ενημερωση κατα βαση των δρωμενων γιατι ειπα να ξεκινησω να παιζω οπως παλια , αρχικα εκτος απο τσατνι και την ταρτα της pinkie και τα μικρα χωραφακια για μεγαλυτερη αποδοση φυτων , τι αλλο να κανω , εχω θεμα με τα αναδυομενα ποιοι ειναι οι τροποι για να μαζευεις το επαρκες ποσο!? παραδειγμα πριν το δρωμενο να γεμιζεις τις φαρμες με δεντρα η κατι τετοιο ?! δεν ξερω πειτε μου παρακαλω γιατι χανω δρωμενα εξαιτιας αυτου!