Feedback Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 17/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Θα έπρεπε να μας δώσουν για πάντα δωρεάν βοηθούς . Μόνο έτσι θα αντέχαμε τοοοόση πληθώρα πληροφοριών . Τουλάχιστον να κερδίζουμε απλόχερα στο ροδάνι , όλους τους βοηθούς για 24 ώρες ... Τότε θα είχαμε μεγαλύτερη όρεξη να καταναλώσουμε τα υπόλοιπα ...

Αρέσει σε ολγα1112, gsiomos, graganta και 13 σε άλλους.
  2. ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ

ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ Ενεργός συντάκτης

Οι ποσοτητες αυξανουν συνεχεια...τα φασουλοφλουρια ομως μενουν τα ιδια!!!!!!Αδικια μεγαλη αυτο......

Αρέσει σε vickymou, maria_palou, hacker-3 και 2 σε άλλους.
  3. effiepanoulis

effiepanoulis Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Γεια σας συντροφοι αγροτες!Νεα στο παιχνιδι και στο επιπεδο.Εχω ομως ενα παραπονο νε εκφρασω.Πολυ λιγα τα αστερακια για καθε ανοδο του επιπεδου.Ενταξει,οσο ανεβαινετε επιπεδα ειναι πολυ πιο ευκολο να τα αποκτηστε,Ομως εμεις στα μικρα επιπεδα δεν θα ηταν καλυτερα να παιρναμε περισσοτερα ΠΟΛΥΤΙΜΑ αστερακια ωστε να εχουμε κινητρα και να χαιρομαστε πιο πολυ με καθε μας ανοδο επιπεδου?Μια σκεψη εκανα!

Αρέσει σε graganta, vickymou, maria_palou και 3 σε άλλους.
  4. buenakias

buenakias Νέος ειδικός

Το ξεπούλημα συνεχίζεται.
    +50% Π.Ε. για 2 ώρες καθημερινά μαζί με 3 σλ, ζωζώ και τούρμπο λίπασμα αντίστοιχα στην μοναδική τιμή των 18,95 ευρώ.
    Τρομάζω με το που μπορεί να φτάσει η επόμενη premium σειρά φασολιάς... 8)

Αρέσει σε graganta, xara2011, αμφιθεα και 7 σε άλλους.
  5. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

[​IMG] τα καταπληκτικα δωρα λογω αφοσιωσης συνεχιζονται απο τα γλαστακια πηγαμε στο αρωμα και στη καταπληκτικη ποσοτητα των 10 τριανταφυλλων ...ευτυχως δηλ γιατι μου εχουν μεινει μονο 40000+ φυτα .....ελεγα και εγω δε θα πιασουν τοπο τα λεφτα που πληρωσα -.-:wuerg:

Αρέσει σε graganta, GaTe987, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ και 8 σε άλλους.
  6. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα στην παρέα, δυστυχώς η φασολιά με τα δώρα αφοσίωσης είναι κακή εως άθλια. Λυπάμαι που πέταξα τα λεφτά μου στα σκουπίδια μόνο και μόνο για να παίρνω κάθε λιγο και λιγάκι, γαμήλιες ανθοδέσμες, αρώματα αγάπης, τριαντάφυλλα κι άλλα τέτοια. Κρίμα πολύ κρίμα

Αρέσει σε gsiomos, Megas_kokoriko, nota.dim1802 και 3 σε άλλους.
  7. aggelospana8a

aggelospana8a Νέος ειδικός

καλημερα, εγω απο την μερια μου θα ηθελα να μου πει καποιοσ τι κανει με ολουσ αουτουσ τουσ σταβλουσ .δεν υπαρχει πλεον χωροσ για καλλιεργεια.τι κανετε σε ενα δρωμενο? τουσ βγαζετε καθε φορα και μετα τουσ ξανατοποθετητε?

Αρέσει στον/ην maria_palou.
  8. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Ακριβώς έτσι...και αν είσαι premium συνδρομητής,έχεις τη δυνατότητα να αντιγράφεις και να σώζεις τα χωράφια όπως τα έχεις στημένα και κατόπιν κάθε δρώμενου,με ένα κλικ επαναφέρεις τη φάρμα...

Αρέσει στους vickymou, FARMER.GP και Gulit1.
  9. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Οχι απαραίτητα, εγώ στο δάσος έχω 2-3 εργαστήρια , 1 ζωοκομείο, 1 εργοστάσιο και το υπόλοιπο δέντρα
    στο λιβάδι καμια 10 ριά δέντρα, 3 κατοικίδια και φυτεύω στα υπόλοιπα 155 χωραφάκια και στη κεντρική έχω 193 χωραφάκια.
    Πάντα όμως με τσάτνυ τα βγάζω όλα τα δρώμενα.
    Οσο για το νησί , έχω μόνο στο τροπικό δάσος χωραφάκια . Μόνο στο τελευταίο δρώμενο που είχε τον περιορισμό του χρόνου ξήλωσα λίγα δενδρα στο βασικό νησί για να προλάβω το χρόνο.

Αρέσει σε vickymou, -lousi-leon2001, FARMER.GP και 2 σε άλλους.
  10. alexbas

alexbas Επίτροπος του φόρουμ

καλησπερα σας...
    εχει γινει κατα καιρους λογος περι ευγενειας κ ευπρεπειας κλπ στο χωρο του παιχνιδιου καθως κ του φορουμ..
    παραπονα για ονομασιες αποστολων ποσοτητες απαιτουμενων προιοντων που παραπεμπουν σε περιεργα πραγματα συμπεριφορες συγκεκριμενων συντονιστων κλπ.
    και ρωτω εγω τωρα ποσο ευγενης και ευπρεπης ειναι ο χαρακτηρισμος μου ως βρωμικου σκυλου
    γιατι αυτος ειναι ο τιτλος που μου εχει απονεμηθει απο το παιχνιδι κατα την ανοδο μου στο 152ο επιπεδο....τι να πω?????
    ω καιροι ω ηθη....
    φανταζομαι οτι οσοι το εχουν δει κ θα ειναι αρκετοι δεν ενοχληθηκαν οποτε μαλλον εγω ειμαι ο περιεργος σωστα????
    καλη σας συνεχεια σε οτι κ αν κανετε ακομα και σ ενα παιχνιδι που πλεον προσβαλλει εκτος της νοημοσυνης μας (ωρες ωρες) κ εμας τους ιδιους....
    υ.γ. προς συντονιστες....η αναρτηση μου εγινε με σκοπο την ενημερωση των συμπαικτων και την ανατροφοδότηση με σχολια απο τους παικτες και οχι ως παραπονο που θα ηθελα να μεταφερθει στα (ουτως η αλλως κωφα) ωτα των υπευθυνων (BP)
    υ.γ.2. και σαφως οπως καταλαβατε δεν διαθετω χιουμορ οποτε διαφορες καμηλες κ αλλοι παικτες μπορειτε σαφως να μου το καταλογισετε θα προτιμουσα απλα να γινει με ευπρεπεια κ στο σωστο τονο εστω κ αν εγω δεν τους χρησιμοποιω...

Αρέσει στους vickymou, pap100, maria_palou και σε ακόμα ένα άτομο.
  11. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Ενοχλήθηκα και μίλησα. Σε κάποια σημεία, το ίδιο το farmerama, καταργεί τους κανόνες του.
    Στο ίδιο ύφος όμως, αφού μιλάμε για ευγένεια και ευπρέπεια, μ` ενοχλεί και το δικό σου υ.σ.2. Υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα. Ευχαριστώ!

Τελευταία επεξεργασία: 28/2/18
    Αρέσει στους vickymou, maria_palou και evieva.
  12. daedalus90

daedalus90 Ενεργός συντάκτης

Καλησπέρα. Από τις αρχές του έτους έχει συνέχεια ίβεντ. Τι θα γίνει με αυτό το θέμα, χρειαζόμαστε τους χώρους να παίξουμε και τις αποστολές και να γεμίσουμε τον αχυρώνα. Αυξήστε τα χωράφια τουλάχιστον. Θα ήθελα να επικοινωνήσω με τα κεντρικά κατευθείαν, υπάρχει κάποιο email να επικοινωνήσω?

13. 2014chr

2014chr Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπέρα!
    Μου δίνεις την αφορμή να πω κάποια πράγματα που σκέφτομαι πολύ καιρό...
    Παίζω από τους πρώτους μήνες ζωής αυτού του παιγνιδιού και άρα έχω σαφή εικόνα γεγονότων ,προσώπων και πραγμάτων.Δεν είμαι,δεν υπήρξα και ποτέ δεν θα γίνω συντονίστρια!
    Καταρχήν συμφωνώ μαζί σου πως πολλές ονομασίες δρώμενων και προϊόντων είναι επιεικώς απαράδεκτες για κάποιους από εμάς (πχ βελζεβουλοθαμνοι, διαβολοκολοκύθες,κλπ)
    Το ότι μεταφέρονται τα παράπονα μας και οι ενστάσεις μας για όλα τα θέματα και όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα,είναι δεδομένο και δεν το αμφισβητώ.Το ότι η εταιρεία πολλές φορές κωφεύει στις ενστάσεις μας ,είναι γνωστό και
    δεν φταίνε σ αυτό σε τίποτα οι συντονίστριες μας ,που απλά προσπαθούν να κρατούν ισορροπίες σε ένα φόρουμ με ποικιλία χαραχτήρων και πεποιθήσεων.
    Για χρόνια δεν έπαιρνα μέρος στο δρώμενο πανσελήνου ακριβώς γιατί δεν μου άρεσαν όλες αυτές οι άσχημες κατ εμέ ονομασίες που είχαν πχ τα φυτά του. Όμως αφού αποφάσισα να παίζω και αυτό το δρώμενο σημαίνει πως έδωσα την συγκατάθεση μου...και άρα νοιώθω πως δεν έχω δικαίωμα να διαμαρτυρηθώ για αυτό..Όπως και να χει ,όταν κάτι δεν μου αρέσει κάνω τις ενστάσεις μου με σεβασμό στους άλλους.
    Στο πέρασμα του χρόνου έγινα μάρτυρας πολλών και μεγάλων φιλονικιών στο φόρουμ...Όμως επειδή έτσι είναι ο χαραχτήρας μου,απέφευγα να πάρω μέρος..Δεν μπορώ τις εντάσεις...
    Τελευταία όμως έχω την αίσθηση ότι πρέπει να ακουστεί και η δική μας γνώμη -και είμαστε πολλοί-που δεν συμφωνούμε με όλη αυτή την επιθετικότητα που εκτοξεύεται προς τις συντονίστριες του φόρουμ και προς συγκεκριμένες συμπαίχτριες μας ( γίνεται αναφορά στο πρόσωπο τους χωρίς καν να προκληθεί κάποιος πχ. καμήλες και δεν ειναι η πρώτη φορά...) από κάποιους συμπαίχτες μας που χρησιμοποιούν πολλούς λογαριασμούς απλά για να καλλιεργήσουν ένα άσχημο κλίμα στο φόρουμ..
    Θα πρεπε κατ αρχάς να μάθουμε όλοι
    να ξεχωρίζουμε την εταιρεία με τα συμφέροντα της, από τον ρόλο των συντονιστών που είναι απλοί συμπαίχτες μας και μάλιστα ε θ ε λ ο ν τ ε ς !
    Καλό θα ήταν όταν έχουμε παράπονα για τα στραβά του παιγνιδιού, και προσπαθεί κάποιος συντονιστής να κατευνάσει τα πνεύματα να μην τον αντιμετωπίζουμε με τόση εχθρότητα πολλές φορές, σαν να είναι ο μισθοφόρος της εταιρείας..
    Και ακόμη πιο σημαντικό: Όταν κάποιος έχει προσωπικές αντιπάθειες καλό είναι να λύνει τα προβλήματα του κατ ιδίαν με προσωπικά μνμ και όχι σε ένα φόρουμ που μπαίνουμε για να πάρουμε τις πληροφορίες που θέλουμε και να συνεχίσουμε το παιγνίδι μας...
    Θα μου πείτε,γιατί τα γράφω όλα αυτά;;Απλά γιατί υπάρχουν νέοι παίχτες και καλό είναι να ακουστεί και η δική μας άποψη κάποια φορά!
    Καλό είναι να ξέρουμε να λέμε και ένα Ευχαριστώ για τον κόπο των άλλων και να δείχνουμε κάπου κάπου την εκτίμηση μας...δεν είναι κακό!
    Σήμερα τυχαία μπήκα σε ένα απο τα μεγαλύτερα φόρουμ και είχαν αναρτήσει τις νέες συχνές ερωτήσεις...Αμέσως μετά μπήκα στο δικό μας Ελληνικό φόρουμ και διάβασα τις δικές μας Σ.Ε...Η διαφορά τεράστια! Οι δικές μας Σ.Ε τοποθετημένες με τρόπο κατατοπιστικό για όλους μας, με όμορφο έγχρωμο τρόπο διαμορφωμένες ,για να μας είναι πιο εύκολη η αφομοίωση των πληροφοριών που αναρτήθηκαν..Σε εκείνο απλά ...αναρτήθηκαν οι Σ.Ε...
    Για να γίνουν όμως όλα αυτά κάποιοι κοπιάζουν για χάρη μας και μάλιστα ε θ ε λ ο ν τ ι κ α !!!
    Κάνουμε μια ερώτηση (αχ! και είμαστε όλοι τόσο βιαστικοί..) κι όμως σε λίγα λεπτά κάποια συντονίστρια θα μας απαντήσει!
    Και μάλιστα σε ώρες...απίθανες!! Δεν ξέρω αν στα άλλα φόρουμ γίνεται κάτι τέτοιο!Τόση αμεσότητα!
    Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την αφορμή να γράψω ότι έγραψα ξέροντας εκ των προτέρων τι θα ακούσω... :(
    Καλή δύναμη σε όλες τις συντονίστριες μας!
    Και να ξέρουν πως εκτιμούμε τις προσπάθειες τους και τον κόπο που κάνουν! :inlove:

υγ: Εντάξει...είπα να μιλήσω και τα είπα μαζεμένα! :p

Αρέσει σε vickymou, ΔΙΑΚΟΣ, kitsena και 21 σε άλλους.
  14. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

πρόσφατα είχα δει αυτό
    σήμερα αυτό
    Τι απωθημένα έχουν μερικοί με τις καμήλεςxD

Ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν και να καταλάβουν ότι
    8)

Αρέσει σε martha72, katerina14450, ΔΙΑΚΟΣ και 15 σε άλλους.
  15. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Πάλι επικαλυπτόμενα δρώμενα έχει αυτός ο μήνας... βρε παιδιά παίζουμε για χαβαλέ όχι να καθόμαστε ώρες πάνω στα αγροτεμάχια... τα λεφτά που δε δίνω στο παιχνίδι θα τα δώσω στους ορθοπαιδικούς μου φαίνεται... έχουν αρχίσει να πονάνε τα δαχτυλάκια μου !!!

Αρέσει σε graganta, Gulit1, maria071966 και 10 σε άλλους.
  16. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Είπα να μη μιλήσω,αλλά ως γυναίκα έχω το πλεονέκτημα του λόγου...γιαυτό θα μιλήσω και τα πώ!!!!!
    Καλό μήνα!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε jimixatz, vickymou, Gulit1 και 8 σε άλλους.
  17. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

καλησπερα...πρεπει καπου να πω για τη χαρα μου....ανοιξα το σεντουκι χορτοταληρων απο το ελικοπτερακι και ειχε μεσα... ενα ολοκληρο χορτοταληρο....τρελαθηκα απο τη χαρα μου και ειπα να το μοιραστω μαζι σας....σοβαρα τωρα?

Αρέσει σε graganta, jewel, Hellenagal200010 και 14 σε άλλους.
  18. jimoula

jimoula Γνώστης του φόρουμ

σοβαροτατα.... κι εμενα 1 μου εδωσε σημερα!o_O

Αρέσει σε gsiomos, graganta, jewel και 4 σε άλλους.
  19. Boy_salonica88

Boy_salonica88 Ανερχόμενος συντάκτης

Μπηκα τωρα να δω το ημερολογιο Μαρτιου
    Πληρης απογοητευση......
    Οπως τα ειπατε καποιοι παραπανω,τελειωνει το ενα ιβεντ αρχιζει το αλλο και πριν τελειωσει μπαινουν σφηνα αλλα 2 ετσι για να μην βαριομαστε.....καρπους,ζωα,φυτα,προιοντα και χιλια 2 για μονιμες αποστολες ή για αποθεμα,που πως και ποτε θα μαζευτουν δηλαδη??
    Η εταιρεια εχει τιποτα να πει στους παιχτες της για το που το παει?
    σσσσσσσσσ....καντε ησυχια ολα πανε καλα........
    Απο την νεα χρονια κατευθειαν στην τσεπη του πελατη-παιχτη
    Και παλιοτερα το εκανε αλλα τωρα εχει παραγινει
    τοσα ιβεντ που θα παει θα πουλησουμε λιπασματα,τροφες,βοηθους,premium,καλαθια και οτι αλλο χρειαζεται.....
    θλιψη,κουραση,απογοητευση και μεγαλο ξενερωμα........

Αρέσει σε Gulit1, vickymou, graganta και 6 σε άλλους.
  20. vickymou

vickymou Κόμης

αμαν!!!!!!!!!!οποιο κασονι ανοιξω ροζ γλαστρακι βγαινει...δεν λεω υπερβολες

Αρέσει σε Gulit1, sofiapao76, FARMER.GP και 2 σε άλλους.