Feedback Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 17/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Πεθανα στα γελια με το μαγαζομπαχαλο. Τι να πρωτοπω; Ακομα δεν μας δωσανε ευκαιρια να παρουμε τα φφ και εκαναν ηδη τις αλλαγουλες(η αναγουλες;) )τους, ξεκινωντας με την αφαιρεση των φιορινιων. Αλλα οχι, δεν φτανει να μας αφαιρεσουν το πιο ωραιο δωρο, θα αφαιρεσουν και τους 5 γυρους, οι οποιοι κανεις δεν ξερει γιατι μπηκαν σε αυτο το "μαγαζι".

Τελευταία επεξεργασία: 30/3/17
    Αρέσει στους flyla78, Louisa και αμφιθεα.
  2. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Τουλάχιστον ας βάλουν κάποια δρώμενα τον Απρίλιο που να μας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσουμε τα ακριβοθώρητα φφ, αλλιώς ποιό το νόημα ύπαρξης ;;;;

Αρέσει στον/ην tsdstergios99.
  3. paulos1.turbo

paulos1.turbo Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα,θα ξαναπω ότι εδώ ειμαστε Ελλαδα και νομιζω ότι ολοι μας ειμαστε ένα,αντι να βοηθάνε την κατασταση κοιτανε να διωξουν και κοσμο από το παιχνιδι,όταν σταματησουν τα ατομα που δεν εχουν να αγοραζουν διαφορα πραγματα και φιορίνια οι αλλοι που θα πουλανε τα προιοντα τους?Το παιχνιδι θα γινει ανιαρο και χωρις ενδιαφερον.Αυτό που καταλαβαινω εγω είναι το αντιθετο από αυτό που λενε για εμας τους Ελληνες ότι δηθεν ειμαστε πονηροι και σπάταλοι και κακοι ανθρωποι.μακαρι να καταλάβετε ολοι το τι εννοω.Πολλα ατομα θα παιζουν τα δρωμενα μονο και μονο για τα 50 φιορίνια και μας τα αφαιρουν,μπραβο σας.Ειχα ξαναγραψει ότι θα κοψουν τα καλα δωρα και τις σουπερ τροφες και απ ότι ειδατε αυτό γινετε σταδιακα.

Αρέσει στον/ην αμφιθεα.
  4. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Και αυτά τα γραφικά σε αυτό το δρώμενο είναι πολύ όμορφα.

Και αυτό θα μπορούσε να γίνει ένα πολύ όμορφο wallpaper :)

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση να έχετε όλες/οι σας. :D

Αρέσει σε jimixatz, αμφιθεα, maria_palou και 3 σε άλλους.
  5. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Διάβασα και είδα ότι: - Προστέθηκαν νέες καρτέλες στα υπάρχοντα, στην κατηγορία των στάβλων.
    Πλέον τα εργαστήρια καθώς και οι αναβαθμίσεις τους , θα βρίσκονται σε ξεχωριστές καρτέλες.
    Συγχαρητήρια στην εταιρία που πρόσθεσε αυτές τις απαραίτητες καρτέλλες, αποδεχόμενη προτάσεις χρηστών.
    Μπράβο!!!!:D

Αρέσει σε heavymetal7, lazaros_23, Nantia123 και 8 σε άλλους.
  6. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Πολλές φορές παίκτες ψάχνουν διακοσμητικά 2χ1 για τις ελεύθερες θέσεις στις φασολιές.
    Ζητήστε από τους γείτονες σας να σας στείλουν αυτο το εποχιακό δώρο.
    Από τα λίγα εποχιακά που μπαίνουν στην φασολιά,
    μαζέψτε να έχετε, θα χρειαστούν :p

Αρέσει σε -lousi-leon2001, vaso1963, giannissuper και 13 σε άλλους.
  7. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Το είχα βάλει σαν στόχο,από την αρχή που μπήκα στο παιχνίδι,και τελικά,μετά από 5,5 χρόνια τα κατάφερα,(έχοντας απουσία 16 μηνών περίπου).Είμαι πλέον και επισήμως Δισεκατομμυριούχος.

Και στα δικά σας,....και καλό βράδυ.

Αρέσει σε graganta, -lousi-leon2001, [stsimpouklis] και 20 σε άλλους.
  8. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Ελπίζω να γράφω στη σωστή ενότητα...σχετικά με το σινεμά...πόσους μήνες έχει αλήθεια να λειτουργήσει?!...συμβαίνει μόνο σε μένα η είναι γενικευμένη η κατάσταση...δεν είναι απορία,αλλά παρατήρηση...παίρναμε λίγα φιορίνια για μικροεξυπηρετήσεις,αλλά δυστυχώς έπαψε να λειτουργεί και δεν έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις...τουλάχιστον ας το ανακοινώσει κι επίσημα η εταιρεία για το τι μέλλει γενέσθαι η να αντικαταστήσει το χώρο,εφόσον δεν λειτουργεί,με μια χρήσιμη λειτουργία....καλημέρα!

Αρέσει σε graganta, Gulit1, mkalo και 8 σε άλλους.
  9. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Ψιτι για πες αλεύρι: έρχομαι:

ναι ξέρω ψιλο αργώ κάπως! χαχα

Αρέσει σε ΝΕΦΕΛΗ9, -lousi-leon2001, Gulit1 και 8 σε άλλους.
  10. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Άλλο ένα όμορφο γραφικό από το τρέχων δρώμενο που μπορεί να γίνει wallpaper.

Εμένα μου αρέσει πολύ το πρώτο που δεν φαίνεται το κάτω μέρος της πρασινάδας :)

Και ολόκληρο για όσους τους αρέσει. :)

[​IMG] Καλή ποδοσφαιρική season !!! [​IMG]

Αρέσει σε Gulit1, jimixatz, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  11. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

Καλημερα ειπα να ανοιξω πολλα μαζεμενα κουτακια..Ξερετε βρε παιδι μου για να χαρω εις διπλουν..[​IMG] Τα καλυτερα ηταν τα παρακατω...(Χρυση μπανανα!!:inlove::inlove::p:p)[​IMG] Τοσα λουλουδια που μου εδωσαν ουτε κατσικα να ημουν για να με ταισουν δεν θα τα επαιρνα!χαχα!xD[​IMG]

Οποτε βλεπετε οτι η πιθανοτητα για κουπονια ειναι ελαχιστη απο το σεντουκι ομορφων πραγματων..ενω η μπανανουλα εκανε την εμφανιση της με ελαχιστα κουτακια..:D

Αρέσει σε misirli, maria_palou, gtrullis και 8 σε άλλους.
  12. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Καλησπερα, μιας και θελω να αναβαθμισω τα ζωοκομεια, ποιο ζωο εκτροφης προτεινετε για αγορα απο λαικη; Γιατι εχω παρατηρησει οτι για ζωα ιδιας αξιας υπαρχου τεραστιες αποκλισεις

13. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Εξαιτίας του δρώμενου ''πεπενοφρενίτιδα'' και την ενημέρωση πως οι παρασκευαστές στο τέλος του παιχνιδιού θα δίνουν ΤΠΕ/ΠΕ, θυμήθηκα το δρώμενο ''τέλειο μπιζέλι'' και τους παρασκευαστές του, που ήταν απλά διακοσμητικά μετά το τέλος του και όταν πήγα να τ` αφαιρέσω, θα τα ξερίζωνα για πάντα, οπότε τα είχα αφήσει. Σήμερα λοιπόν το ξαναδοκίμασα και είδα πως δεν ισχύει αυτό και πως δίνει το καθένα... 2.375 χαρτοτάλιρα! Δηλαδή, 6*2.375=14.250 χαρτοτάλιρα κάθε 18 ώρες αν δεν κάνω λάθος!! Πότε έγινε αυτό;
    Από τις 01-06-2016, που τελείωσε το δρώμενο, έχασα μια περιουσία! Η διαχειρίστρια της φάρμας μου, πρέπει ν` απολυθεί!

Αρέσει σε graganta, *ΜΑΜΑ*, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  14. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Η αλλαγή έγινε το Μάρτιο και υπήρξε και αντίστοιχη ανακοίνωση εδώ https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Αλλαγή-σε-διακοσμητικά.20415/

Και εγώ θα σε συμβούλευα να αλλάξεις διαχειρίστρια στη φάρμα σου γιατί δεν κάνει σωστή δουλειά και δεν σε ενημερώνει. ;)Θα σου πρότεινα να διαβάζεις τις ανακοινώσεις για να είσαι πιο σίγουρη.

Αρέσει σε *ΜΑΜΑ*, 2014chr, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  15. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα! Να πω πως δεν τις διαβάζω; Μου ξέφυγε η συγκεκριμένη.. και αφού έγινε τον Μάρτιο του 2017 η ανακοίνωση, δεν έχασα τελικά μια περιουσία. Θα την κρατήσω τη διαχειρίστρια, αλλά θα την προσέχω περισσότερο. Ευχαριστώ!

16. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Θα ήθελα να αναφερθώ στο ιβεντ ''ημερες φασουλοφλουριών''. Στις σ.ε. γραφει, σχεδόν κάθε εκτροφή, θα δίνει 1 φασουλοφλουρί. Στην αρχή μου έδιναν γύρω στο 75/100. Στις τελευταίες εκτροφές που μάζεψα, πήρα 14 φλουριά στις 32, και στις τελαυταίες 10, μόλις 2! Δε λέω ότι μου ήρθαν άσχημα, μιας και είναι μαζί με τα γεννητούρια, και δεν τις κάνω τόσο για τα φασουλοφλουριά. Όσα πάρουμε κέρδος είναι. Αλλά αυτή η αναφορά στιε σ.ε , μου φαίνεται κοροιδία! Ας προσέχουμε λίγο τις διατυπώσεις, και ας είμαστε λίγο πιο ειλικρινείς. Όχι απαραίτητα σαφείς. Ας έλεγαν, οι περισσότερες εκτροφές, ή κάτι τέτοιο.

Αρέσει σε Gulit1, sofiapao76, jimixatz και 4 σε άλλους.
  17. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

θα συμφωνησω μαζι σου ....στις τελευταιες 16 που εκανα πηρα στις 8 ...αρα δεν ισχυει το σχεδον σε καθε εκτροφη που αναφερεται στις συχνες ερωτησεις ....ειναι ενας απο τους λογους που δεν εκανα πολλες εκτροφες γιατι εκνευριζομαι ...δε φτανει που ειναι σχεδον παντα τα αποτελεσματα στα γεννητουρια χαλια εχουμε και αυτο....ελπιζω αλλοι να τα πανε καλυτερα :sleepy:

Αρέσει σε ΑΓΓΕΛΙΚΗ.Μ, jimthrilosgate7, Gulit1 και 5 σε άλλους.
  18. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα!! Μιας και λέτε για φασουλοφλουριά. Τι θα λέγατε αν υπήρχε ένα φασουλοφλουρόδεντρο, στο οποίο θα βοηθούσε τους περισσότερους-ες συμπαίχτες-τριες μας στο μάζεμα τους (χωρίς να εξαρτάται ιδιαίτερα από την μαϊμουδοβασίλισσα και τις εκτροφές); Καλό απόγευμα!!

Αρέσει σε Gulit1, jimixatz, graganta και 2 σε άλλους.
  19. *ΜΑΜΑ*

*ΜΑΜΑ* Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Άργησαν λίγο....αλλά ήρθαν !!:inlove:

Τελευταία επεξεργασία: 29/6/17
    Αρέσει σε ΑΓΓΕΛΙΚΗ.Μ, Coinhunter01, GaTe987 και 8 σε άλλους.
  20. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

ότι καλύτερο έχω τύχει από σεντούκι:D
    κάπου έπρεπε να το πω:p

Αρέσει σε *ΜΑΜΑ*, jimixatz, Hellenagal200010 και 10 σε άλλους.