Feedback Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 17/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. bmanolos

bmanolos Νέος ειδικός

....μα για να χαλάσουμε τις σούπερ τροφές μας και να ξεμείνουμε για το ερχόμενο ιβέντ εκτροφών....;);)xD

Αρέσει στους 100patra, freaky658 και empotonaki.
  2. flyla78

flyla78 Μόνιμος στο φόρουμ

Ωραία αφού έγινε διαγραφή της ανάρτησης με την αιτιολογία εκτός θέματος ας τα πούμε εδώ ,καλύτερα καθώς θα μπορέσω να πω και πιο πολλά και πιο αναλυτικά! Για άλλη μια φορά η εταιρεία ετοίμασε ένα δρώμενο με δέλεαρ 2 νέα εργαστήρια με αναβαθμίσεις, να ενημερώσω λοιπόν ότι μόνο δέλεαρ δεν είναι, πιο πολύ αγανάκτησα όταν το είδα. Είναι το τρίτο κατά σειρά δρώμενο εκτροφής που δίνει εργαστήρια, εργαστήρια με αναβάθμιση μάλιστα. Σαν το εργαστήριο σκάλας που δεν επαρκούν ούτε 3 στάβλοι κόκκινοι για να προλάβεις την παραγωγή και να κάνεις και ένα μικρό στοκ ζώων, σαν το εργαστήριο τίκι, τυριού, γάτας, αρκούδας και πολλά άλλα εργαστήρια που η αναβάθμιση κάθεται στην αποθήκη για τον ίδιο ακριβός λόγο. Από την άλλη κάθε μήνα έχουμε και νέες αφίξεις στάβλων.Το αποτέλεσμα έχει μπουκώσει τόσο η φάρμα που απλά σταματάς να αγοράζεις. Βλέπω κάθε μήνα νέες αφίξεις και έχω απλά αγανακτήσει οπότε σίγουρα δεν έχω διάθεση αγοράς, αγόραζες κάποτε όταν τα δέντρα για μήνες είχαν πρόσωπο στην λαϊκή και έπεφταν συνέχεια αποστολές, τώρα μέσα σε ένα μήνα η τιμή στα τάρταρα! Βλέπεις πια η γραμμή είναι νέες αφίξεις, αποστολή και πάμε για την επόμενες πωλήσεις! Τώρα βλέπω ότι άρχισαν το ίδιο και στο δρώμενο εκτροφής, είδαν στην αρχή το πρώτο εργαστήριο με την αναβάθμιση στις εκτροφές ότι δούλεψε καλά και δώσε δρώμενα εκτροφής με νέα εργαστήρια και αναβαθμίσεις. Να σας ενημερώσω λοιπόν ότι πρέπει να βρείτε νέες ιδέες, καθώς είμαστε μπουκωμένοι. Δεν τραβάει αυτό , δεν υπάρχει χώρος λέμε και καλά θα ήταν άμα συνεχίσετε να φροντίσετε τουλάχιστον να υπάρχει αναλογία 1/1 και όχι 1/3, να επαρκεί ένας πορτοκαλί στάβλος να εξυπηρετεί ένα εργαστήριο. Ίσως έτσι σας πάρει ακόμη κάνα δυο δρώμενα εκτροφής ακόμη με εργαστήρια!

Αρέσει σε lorenjo, icons1, graganta και 20 σε άλλους.
  3. flyla78

flyla78 Μόνιμος στο φόρουμ

Βασικά για να μην φάω πάλι διαγραφή ανάρτησης είπα να συμπληρώσω εδώ τον προβληματισμό μου! Έχω εδώ και 20 λεπτά που τελείωσα το δρώμενο εκτροφής και κάθομαι και βλέπω την γεμάτη με στάβλους και εργαστήρια φάρμα μου. Ωραία το τελείωσα το δρώμενο και τώρα; Το τελείωσα γιατί είχα τις σούπερ τροφές, πήρα και τις αναβαθμίσεις. Που τα βάζω; Σκέφτηκα ότι βρήκα λύση, είχα δυο πορτοκαλί αρκούδες μαζεύω την μια, βάζω το εργαστήριο αιώρας χωρίς αναβάθμιση και τσουπ να και ένας χώρος για το εργαστήριο νυφίτσας.
    Ωραία, έλα όμως που καθώς πήγα να βρω το εργαστήρι νυφίτσας είδα και του αετού! Αυτό το είχα ξεχάσει!!:sleepy:
    Τι άλλο να βγάλω; Να βγάλω ή να μην βάλω καθόλου; Μην είναι σαν τα εργαστήρια γυαλιστερής σκόνης, σκέιτμπορντ, αναπνευστήρας, εορταστικά πανιά, τοτέμ τίκι, σουξέ, μάσκα ρακούν,ψευτικο μουστάκι! Διάττοντες αστέρες , τι κάνουμε προς τα που πάει ακριβός το παιχνίδι; Κάτι δεν πάει καλά αυτό είναι σίγουρο!

Αρέσει σε icons1, graganta, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ και 15 σε άλλους.
  4. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Κόβοντας βόλτες στη λαϊκή με έπιασε φιλοσοφική διάθεση: Σταφυλέα έχεις?:(
    Κουκουνάρι παγωμένης ελάτης?:(Πτερόκαρπο?:( Δούριο?:( Σάνταλο?:( Σοκολατόφυτο?>:(
    Έχω όμως 599.000 καρόταxD
    Μπα! δε συνεχίζω τη βόλτα στα υπόλοιπα...

Αρέσει σε LILA413, GaTe987, graganta και 11 σε άλλους.
  5. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

εμεις εδω ειμαστε ολο γκρινια(δικαιως κατ εμε)για την τροπη που εχει παρει το παιχνιδι και αναφερωμαι στο μεγαλο κοστος των ιβεντ,στα αλλα φορουμ αλλων χωρων ειναι ολα ροδινα?εσεις παιδια που ψαχνεται σε αλλα φορουμ μηπως μπορειτε να μας πειτε τι γινεται

6. kikijimy

kikijimy Ενεργός συντάκτης

οι γερμανοι εκαναν 82 σελιδες feedback για την ανακυκωσιτα με αρκετο κραξιμο ματαξυ αλλων τους εγραψαν οτι το ενα χερι δεν ξερει τι κανει το αλλο o_Oγιαυτο νομιζω δοθηκε το+75%, εμεις μονο 6 σελιδες συζητηση για το θεμα ,ειμαστε και αναλογικα λιγοτεροι πιστευω!8)

Αρέσει σε skareleni, freaky658, LILA413 και 9 σε άλλους.
  7. maniotis

ειπα και γω μονο εμεις τα βλεπουμε στραβα σαφως και το +75% το δωσαν για να μας κλεισουν το στομα, ας ελπισουμε οτι οι διαμαρτυριες και παικτων απο αλλες χωρες τους αναγκασουν να δουν τα πραγματα με αλλο ματι

Αρέσει σε skareleni, LILA413, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  8. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

η αρχαία σοφία φώτισε τους σκοτεινούς χρόνους και όλλα τα σκοτεινά μονοπάτια της ανθρωπότητας ας ελπίσουμε η εταιρεία να φωτιστεί απο την αρχαία σοφία και να κάνει το σωστό και να αλλάξει τα πράματα προς το καλύτερο να δούμε και εμείς επιτέλους άσπρη μέρα ζητάει πολλά και δεν δίνει σχεδόν τίποτα.

Αρέσει στους jimixatz και misirli.
  9. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

Ηρθε λοιπόν και το γενέθλιο event του farmerana που τόσος κόσμος περίμενε με τόση λαχτάρα. Και ??

Η απογοήτευση έκδηλη και πάλι όπως τόσο καιρό τώρα , τα δώρα ανύπαρκτα, δεν ιδρώνει το αυτί κανενός απο τις εισηγήσεις και απόψεις μας και η κατρακύλα του παιγνιδιού συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.

Και παρ΄όλο το 82σέλιδο feedback και κράξιμο των Γερμανών τίποτα !!! Και όχι τπτ άλλο μας πέταξαν και το ξεροκόμματο του 75% για να μας ευχαριστήσουν λέει για το feedback που τους δίνουμε !!!!

Μετα την καταστροφή της Ανακλυκλωσίτας , πάνε και τα Γενέθλια. Τι έμεινε? Το πάρε-δώσε μόνο και είμαι περίεργος να δώ πως θα το παρουσιάσουν. Λέτε για αυτό να αργεί τόσο καιρό ?

Αρέσει σε -Barbie73-, skareleni, Nantia123 και 10 σε άλλους.
  10. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Μου αρέσει που είσαι σίγουρος ότι θα το ξαναδείς το πάρε δώσε.
    Εγώ δεν το περιμένω.

Αρέσει σε jimixatz, kikijimy, maria_palou και 4 σε άλλους.
  11. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Πηρα επιτελους το καλυβοσπιτο πουλιων, κλειδωνω την φασολια, παω με ανυπομονησια να δω πρωτο ζωο και....Κοτα!

Αρέσει σε ESABA, Gulit1, pap100 και 3 σε άλλους.
  12. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

Και όχι μόνο η αδιαφορία των αρμοδίων συνεχίζεται στα λεγόμενα και τις εισηγήσεις μας που αντί να πάρουν την στοιχειώδη θέση για την κατάντια που έχουν φέρει το παιγνίδι με τα τόσα παράπονα , το μόνο που τους ενδιαφέρει (και μόλις ανακοίνωσαν) είναι να πουλάνε διακοσμητικά, αγροτικούς βοηθούς και φασολιές.

Κάποτε λοιπόν οι ιθύνοντες του παιχνιδιού αυτού ενδιαφέρθηκαν και έβαλαν τις φασολιές σε έλλειψη χώρων της τοποθέτησης διακοσμητικών. Και όλοι εμείς αναφωνήσαμε ένα μεγάλο μπράβο για το ενδιαφέρον της εταιρίας και των υπεύθυνων ώστε να μας καλύψει σε extra χώρους τοποθέτησης διακοσμητικών.

Τα χρόνια λοιπόν πέρασαν, οι φασολιές καθιερώθηκαν σχεδόν σε κάθε event και έγιναν must για πολλούς. Και τώρα το τελευταίο διάστημα, πέραν της καταστροφής των αρμοδίων των περισσότερων καλών και αξιόλογων event άρχισαν να καταργούν τις φασολιές απο τα δρώμενα και το πάλαι ποτέ «ενδιαφέρον» τους για εξεύρεση νέων χώρων έγινε και αυτό ένα μεγάλο δήθεν, αφού πλέον όλο και συχνότερα βγαίνουν πακέτα για αγορά των φασολιών παρακαλώ, με μοναδικό σκοπό βεβαίως βεβαίως το κέρδος τους και τπτ άλλο.

Πόσες φορές θα το πώ άραγε ακόμα. Φέρτε τους παλιούς πίσω, φέρτε πίσω αυτούς που έστησαν το παλιό καλό farmerama το 2010, φέρτε πίσω αυτούς δεν τους ενδιέφερε μόνο το κέρδος αλλά και οι παίκτες !!! Γυρίστε πίσω αυτούς που άκουγαν τις φωνές μας , αυτούς που αφουγκράζονταν τον παλμό μας και όχι την τσέπη μας.

....

Αρέσει σε giannissuper, *ΜΑΜΑ*, Boy_salonica88 και 22 σε άλλους.
  13. 2014chr

2014chr Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπέρα Φαρμέραμα!
    Καλησπέρα "συναγρότες" μου!
    Γράφω με βαριά καρδιά για τα γενέθλια σου Φαρμεραμα...
    Παίζω από το 2010... 7 ολόκληρα χρόνια από την ζωή μου!
    Τον τελευταίο καιρό παρακολουθώ τα διάφορα που συμβαίνουν με μεγάλη δόση απογοήτευσης...
    Χρόνια πολλά Φαρμέραμα μα ... θέλω να ξέρεις πως κουράστηκα να χάνω φίλους μου από το παιγνίδι :(
    Κανείς εκεί στην εταιρεία δεν νοιώθει την δυσαρέσκεια;;; :eek: Κανείς δεν νοιάζεται που φεύγουν παίκτες-πελάτες;;;;
    Ας είναι!
    Χρόνια μας πολλά αγαπημένοι μου φίλοι και συμπαίκτες! :inlove:
    Χρόνια πολλά και σε σας αγαπημένοι μας συντονιστές και καλή δύναμη! :inlove:
    Να ήμαστε όλοι καλά πάνω από όλα και ας ελπίζουμε να γίνει καλύτερο και το Φαρμέραμα!

Αρέσει σε gtrullis, _vicky_74, kolokythopitas και 16 σε άλλους.
  14. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

[​IMG] το πρώτο μου! από [​IMG]

Αρέσει σε jimixatz, gtrullis, skareleni και 7 σε άλλους.
  15. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

...Λοιπόν...
    Έχουμε και λέμε: Ημερολόγιο Φεβρουαρίου:
    1-3 αγοράζουμε βοηθούς - 2-8 αγοράζουμε σούπερ τροφές - 10-12 αγοράζουμε δενδρύλλια - 14-20 μάλλον αγοράζουμε τουλάχιστον μια φασολιά στο event του Βαλεντίνου - 24-28 αγοράζουμε εισιτήρια.
    Τα περιθώρια πλέον για τους παίχτες να κερδίσουν κάτι σε αυτό το παιχνίδι δαπανώντας μόνο προσωπικό χρόνο (που είναι ήδη υψηλότατο κόστος) και σκέψη (για την οργάνωση της φάρμας και της στρατηγικής τους) έχουν στενέψει υπερβολικά.
    Και επειδή χρειάζονται δύο για να χαλάσει μια σχέση, ας σκεφτούμε κι εμείς ως παίχτες πώς ενθαρρύνουμε την συνέχιση όλων αυτών που μας χαλάνε στο παιχνίδι...

Αρέσει σε maria071966, Boy_salonica88, jimixatz και 24 σε άλλους.
  16. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Πολύ σωστά τα παρουσίασες.
    Δες τώρα και τη δική μου παρουσίαση.
    Έχουμε και λέμε: Ημερολόγιο Φεβρουαρίου:
    1-3 αγοράζουμε βοηθούς αν δεν γίνεται αλλιώς(εγώ προσωπικά θα παρατήσω τη φάρμα αν δεν έχω θεριστική και φυτεφτήρι)
    2-8 δεν αγοράζουμε τροφές,10-12 δεν αγοράζουμε δενδρύλια.14-20 δεν αγοράζουμε βέβαια φασολιά που μέχρι τώρα είχαμε ως δώρο,(για πιο λόγο άλλωστε;) Και 24-28 δεν αγοράζουμε εισιτήρια.Εάν κανουμε το αντίθετο,του χρόνου σαν σήμερα,θα πληρώνουμε νομίζω ακόμα και για να μπούμε στη φάρμα.Και εμένα προσωπικά,η φάρμα δεν είναι η ζωή μου,είναι η πλάκα μου,το πέρασμα της ώρας μου.

Αρέσει σε ESABA, Boy_salonica88, lazaros_23 και 30 σε άλλους.
  17. maniotis

Σαφως και δεν αγοραζουμε απλα εγω και νομιζω οι περισσοτεροι παιχτες(οχι μονο στην ελλαδα αλλα σε ολες τις χωρες που παιζεται το παιχνιδι)αυτο που εισπραξαμε απο την εταιρεια ειναι οι καθαρες προθεσεις της για κερδος και μονο,αδιαφοροντας αν ολο αυτο δυσαρεστει τους πελατες της.Αυτη η τακτικη του να κερδισω μονο χωρις να ικανοποιησω οσο καλυτερα μπορω τον πελατη με παραπεμπει σε μια παροιμια<<οτι φαμε οτι πιουμε κι οτι αρπαξει ......το χερι μας>>να ειστε ολοι καλα

Αρέσει σε flyla78, vagelis1968, jimixatz και 11 σε άλλους.
  18. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Τιμη βατραχιων 16.000 και νυχτεριδςες το ιδιο... Φανταστειτε να φτασει το δρωμενο

Αρέσει στον/ην jimixatz.
  19. paulos1.turbo

paulos1.turbo Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα,εμενα θελω να μου πειτε αν βαλει εκτροφη την αρκουδα η την πεταλουδα η καποιο ζωακι που το εβαλαν να αγοράζεται ο σταβλος του με φιορίνια τι εχει να γινει?Και μην κοιτάξετε εμας τους πιο παλιους που μπορει να εχουμε μερικους αλλα τους αγροτες που δεν εχουν.η εταιρια εχει τους λογους της.Θελω να πιστευω ότι στο συγκεκριμενο event σταβλοι νεον θα μπορεις να βαλεις για εκτροφη και αλλα ζωάκια για να μπορεσει να κινηθεί και η σουπερ τροφη και να το παιξουν και οι νεοι αγροτες.

Τελευταία επεξεργασία: 1/2/17
    Αρέσει στους vagelis1968 και kolokythopitas.
  20. maniotis

Kριμα 7 χρονια απο τη ζωη μου χαμενα το παιχνιδι που αγαπησα μου γυρναει την πλατη τι μενει αραγε μετα απο αυτο?καληνυχτα αγροτοπουλα