Feedback Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 17/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. powerranger91

powerranger91 Κόμης

ε,οχι και ψιχουλα!ενα εκκολαπτηριο και μια εργαλειοθηκη απλη δινουν.χωρια οι πε και τα χτ. xD
    σκεψου οτι οι αποστολες αυτες απευθυνονται σε νεους παικτες σαν εκμαθηση.ετσι δινουν λιγα.αλλωστε η λαικη παντα συμφερει περισσοτερο απο πλευρας χτ.αλλα τουλαχιστον αστερακια επρεπε να δινουν.
    εκμεταλλευτηκα την εισαγωγη τους στο παιχνιδι κι εβγαλα καμποσα μυρια χτ.θα μου πεις <<απο τα μικρα επιπεδα περιμενεις να βγαλεις λεφτα;>>.οχι βεβαια.αλλωστε οι προσφορες μου αγοραστηκαν απο παλιους παικτες με αδειες αποθηκες και πολλα χτ.υπαρχουν πολλοι τετοιοι.οι νεοι που να βρουν χτ να τις αγορασουν;απλως οι παλιοι ηθελαν να τις τελειωσουν για να φευγουν απο τη μεση,οπως κι εγω φυσικα. :music:

υ.γ.το εκκολαπτηριο στους παλιοτερους που δεν το χρειαζομαστε θα μας χρησιμευσει στην αμαξοστοιχια εξπρες.επισης,μετα την αναβαθμιση η λαχαναγορα φορτωνει πολυ γρηγορα!πολλα μπραβο απο εμενα!

Τελευταία επεξεργασία: 17/11/16
    Αρέσει σε Nantia123, jimixatz, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  2. sofiapao76

sofiapao76 Επιφανής του φόρουμ

Πιστεύω να γράφω στη σωστή ενότητα.Κοιτάξτε τι πήρα από τους καινούριους μ.σ. "Οψιανός"!!![​IMG] Ούτε αυτό το είχα.Μάλλον με θέλει το ροζ.και 3 ράντσα ελαφιού και 1 κουνάβι.και άλλα αδιάφορα.Πρώτη φορά παίρνω από μ.σ. ροζ αναβάθμιση και χάρηκα.

Αρέσει σε -lousi-leon2001, GaTe987, Gulit1 και 10 σε άλλους.
  3. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

600 αστεράκια ( έχω χωρητικότητα στο σωρό 300 ) για να έχουμε άλλη 250 κοπριά, μέχρι το 300 ανέβαινε ανά 10 αστεράκια και τώρα εκτός από το επόμενο στα 350 που θέλει 15 αστεράκια τα άλλα επίπεδα είναι ανά 20 αστεράκια -.-

Αρέσει στους sofiapao76 και powerranger91.
  4. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Λοιπόν, δεν με ένοιαξε καθόλου η ποσότητα των αστεριών, το μόνο που κοίταξα να δω πόσα αστέρια είχα. Εννοείται ότι δεν έχω τα χιλιάδες αστέρια που έχουν άλλοι. Και τέλος ναι πήρα όσο περισσότερο λίπασμα μπορούσα να 'χω διότι μου την έσπαγε κάθε λίγο και λιγάκι να αλλάζω τον χώρο.

Αρέσει σε mariavet, skareleni, maria_palou και 2 σε άλλους.
  5. mikrinana

mikrinana Αρχάριος στο φόρουμ

Kαλησπερα σε ολους Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος... Πως μπορω να μαθω σε ποια λαικη ανηκω ? σας ευχαριστω . Καλο απογευμα.

6. powerranger91

powerranger91 Κόμης

σινεμα

το κλεισαμε το μαγαζακι;;;
    ξεροσταλιαζω καθε μερα απ εξω να δω κανενα βιντεακι και βλεπω... κανενα βιντεακι.
    μηπως πετυχαινω τον σκοπο μου; xD:p
    δωστε βιντεακια στον λαο!

Αρέσει σε 2014chr, Louisa, kikijimy και 6 σε άλλους.
  7. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Και εγώ ακριβώς το ίδιο κάνω. Τώρα και πολλές μέρες,βιντεάκια γιοκ!

8. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Ασχετο, αλλα νομιζω οτι με την αναβαθμιση της εκπαιδευσης των νεων παικτων αλλαξαν τα δωρα και δεν παιρνουμε πια πορτοκαλι κοτες και χχλ μηλιες

9. sam100

sam100 Νέος ειδικός

γεια σας ..οποιος ξερει αν εχει την καλοσυνη να απαντησει ...μηπως ξερετε ποιος συνδυασμος είναι καλυτεροσ για την δημιουργεια ενός γυμνου προβατου στην εκτροφη ???? πιος συνδιασμος ειαναι πιαθανα πιο σιγουροσ ??? :):)

10. agrotis1500

agrotis1500 Νέος ειδικός

Βάζεις 4 πρόβατα προηγούμενης γενιάς (στην περίπτωσή σου 4 μαύρα πρόβατα) για να είσαι 100% σίγουρος ότι θα πάρεις το γυμνό πρόβατο

Αρέσει στον/ην misirli.
  11. sam100

sam100 Νέος ειδικός

αν βαλω 4 είναι σχεδόν σιγουρο ??

12. agrotis1500

agrotis1500 Νέος ειδικός

Ναι, το αναφέρει στις συχνές ερωτήσεις:

13. sam100

sam100 Νέος ειδικός

σε ευχαριστω παρα ΄πολύ ...να σαι καλα ....σε ευχαριστω !!!

14. jules3

jules3 Αναλυτής του παιχνιδιού

"Μέτρα ως το 20" τέλος;:cry:

Αρέσει στους Gulit1 και sofiapao76.
  15. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Μην κλαις, έλα από κει...

Αρέσει στους sofiapao76 και empotonaki.
  16. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Καλησπερα και χρονια πολλα!
    Ξερει κανενας πως μπορω να παιξω το παιχνιδι απο κινητο windowsphone;
    Επισης συγνωμη στους συναγρτοες που μου εστελναν δωρα τις τελευταιες 2 εβδομαδες και δεν εστειλα τιποτα αλλα δεν ειχα ευκολη προσβαση στην φαρμα και δεν συμμετειχα ουτε καν στα ιβεντ!

Αρέσει στον/ην Louisa.
  17. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

μετα την εισοδο των αποθηκευτικων χωρων στο παιχνιδι εχω την εντυπωση πως μειωθηκαν τα ξυλα ως αναδιωμενα παρατηρησε καποιος αλλος κατι αναλογο η ειναι η ιδεα μου?

18. riasokou

riasokou Αρχάριος στο φόρουμ

χρόνια πολλά σε όλους ήθελα να ρωτήσω για τα αυτοκόλλητα που κερδίζουμε κατά διαστήματα από κάποιες αποστολές και για το άλμπουμ σε τι χρησιμεύουν γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει.

19. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Χρονια πολλα μονο σαν τροπαια τιποτα άλλο.

20. ESABA

ESABA Ενεργός συντάκτης

event εκρηξη γεννήσεων χωρις προσφορα σουπερ τροφης? γιατι?