Feedback Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 17/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. buenakias

buenakias Νέος ειδικός

Βλέπω είστε οι περισσότεροι ενθουσιασμένοι για κάποιον πιθανό επιπλέον χώρο στη φάρμα.
    Θέλω να ρωτήσω, αγοράζετε βοηθούς συγκομιδής? Αν όχι, σκεφτήκατε ότι οι απαιτήσεις στα επερχόμενα δρώμενα θα αυξηθούν? Και σε φυτά και σε αναδυόμενα? (θυμηθείτε τις απαιτήσεις πριν και μετά το τροπικό δάσος)
    Είναι το ζητούμενο άλλη 1 έκταση? Είμαι σίγουρος πως με αυτό το ρυθμό θα χρειαστούμε κι άλλη... κι άλλη και θα φτάσουμε στο σημείο να "μπουχτίζουμε" στο μάζεμα.
    Προσωπικά, απεύχομαι έναν φλατ καινούργιο χώρο. Άλλα 202 τετραγωνάκια τσίκι τσίκι κάθε φορά στο μάζεμα.
    Νομίζω χρειαζόμαστε κάτι πέρα απ΄αυτό. Κάτι έξυπνο, όπως οι αποθηκευτικοί χώροι (άσχετο πως κατέληξαν!!). Ιδέες ωραίες, όπως η έκταση πανσελήνου.
    (Βέβαια με 7,5 ευρώ/μήνα ίσως κάποιοι θεωρήσουν τα παραπάνω αμπελοφιλοσοφίες :music:)

Αρέσει σε LILA413, powerranger91, *ΜΑΜΑ* και 16 σε άλλους.
  2. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

που να δεις και το νέον άλογο που είναι 1χ2
    :p

Αρέσει σε xaris68, empotonaki, skareleni και 6 σε άλλους.
  3. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα.
    Σε 3 μέρες θα έχουμε νέο ζώο εκτροφής, τη γάτα.
    Μέχρι τότε θέλετε να βγάλετε αρκετά χορτοτάλιρα από την τροφή της ή να κάνετε απόθεμα τροφής χωρίς να ξοδέψετε πολλά περισσότερα στο μέλλον; Εύκολο!

Ας πάρουμε για παράδειγμα τη λαϊκή που συμμετέχω:[​IMG]
    Ας πούμε ότι αγοράζουμε όλα τα γάλατα αγελάδας από την πρώτη σελίδα.
    Θα μας κοστίσουν 2400 Χ 786 = 1.886.400 χορτοτάλιρα.
    1 γάλα αγελάδας = 1 γατοτροφή
    Άρα 2.400 γατοτροφές Χ 4.400 = 10.560.000 χορτοτάλιρα.
    Κέρδος αν τις πουλήσουμε: 8.673.600 !!!

Αξίζει να βάλετε τώρα στο μύλο 2.997 (μέγιστο όριο) γατοτροφές να γίνονται παρά μετά την μετατροπή της τροφής σε καρπό κουφοξυλιάς και βρώμη που θα κοστίζει περισσότερα όπως περισσότερα θα κόστιζαν τα γάλατα όταν έμπαινε η εκτροφή. Υπομονή να έχετε μέχρι να γίνουν και το κέρδος θα είναι πολύ μεγάλο. Επιπλέον θα έχετε πολλές τροφές για να δημιουργήσετε γάτες για τις εκτροφές ή για πωλήσεις μιας και η τιμή της θα εκτοξευθεί γιατί ήταν ένας μυστήριος στάβλος που τώρα θα αποκτιέται με ΧΤ όπως έγινε με τον βάτραχο. Κρίμα σε αυτούς που έδωσαν φιορίνια για να τους αποκτήσουν...

Ο καθένας μπορεί να πράξει όπως θέλει ανάλογα με το συμφέρον του, εγώ απλά μια ιδέα πέταξα στο τραπέζι.
    Καλή συνέχεια! ;)

Αρέσει σε *Chelsea*, 2014chr, skareleni και 9 σε άλλους.
  4. powerranger91

powerranger91 Κόμης

πολυ σωστο σε βρισκω,φιλαρακι μου,Λαζαρε!
    εγω αλλου θα ηθελα να σταθω.στην κουφοξυλια.
    οχι μονο ο σταβλος γατιων,αλλα κι η κουφοξυλια θα αγοραζεται πλεον με χτ.1.400 χτ μονο (πιο φθηνη κι απο την κερασια που δινει 50 πε)και θα δινει 110 πε.ολοι πλεον απο το 24ο επιπεδο και μετα αυτη θα τοποθετουν στη φαρμα τους μεχρι να ξεκλειδωσουν το σφενδαμι που εχει μεγαλυτερη αξια αχυρωνα ο χυμος του,αν και δινει τους ιδιους πε.πρωτη φορα το βλεπουμε αυτο.o_O
    η τιμη του καρπου κουφοξυλιας λοιπον δε θα ανεβει,αλλα θα πεσει.η βρωμη παλι ηταν που ηταν,θα πιασει ουρανο η τιμη της.αχ,καημενο μου κομικ!σε χανω!

Αρέσει σε sofiapao76, jimixatz, maria_palou και 4 σε άλλους.
  5. Louisa

Louisa Κόμης

Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε Lazo95 μόνο στην περίπτωση που κάποιος έχει πολλές Σούπερ Τροφές για να καλύψει το δρώμενο της εκτροφής!!! Σε περιπτώσεις όμως όπως η δικιά μου, προτιμώ ο μύλος να φτιάχνει Σούπερ Τροφές παρά Χορτοτάληρα... Θέλει σύνεση η επιλογή και προτεραιότητες!!!

Αρέσει σε sofiapao76, jimixatz, maria_palou και 5 σε άλλους.
  6. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Προφανώς και είναι στην ευχέρεια του καθενός να αποφασίσει τι θέλει να κάνει, τι τον συμφέρει και τι όχι.
    Ποτέ δεν είχα θέμα με τις σούπερ τροφές, ούτε τις κυνηγούσα και για 24 σούπερ τροφές που παράγει ο μύλος μου σε 9 ημέρες προτιμώ να βγάλω μερικά εκατομμύρια χορτοτάλιρα παρά να κάνω μόλις 12 εκτροφές που θα μου προσφέρουν οι σούπερ τροφές του μύλου.
    Κανονικά θα έπρεπε να φτιάχνουμε σούπερ τροφές και στο bahamarama γιατί υπάρχουν και εκεί ζώα αναπαραγωγής, αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα ήταν εφικτό να γίνει αυτό στο μέλλον (μακάρι).

Αρέσει σε *Chelsea*, pap100, sofiapao76 και 8 σε άλλους.
  7. powerranger91

powerranger91 Κόμης

και προσοχη στους χρονους θελει.οι τροφες των γατιων πρεπει να μπουν πριν τις τρεις της αυριανης μερας.
    το δρωμενο χαλοουιν ζηταει γλυκοτρομαρες,που ειναι προιον μυλου,οποτε μη χασουμε το δρωμενο για να φτιαχνουμε γατοτροφες.νομιζω πως 1 ωρα και 6 λεπτα χωρις μπονους θελουν οι 330 γλυκοτρομαρες.αυτα για οποιον δεν εχει σουπερ τροφες στον μυλο και θελει να συνδυασει παραγωγη γατοτροφων και γλυκοτρομαρων.αν μετα τις 15:00 θελησουμε να ακυρωσουμε μια παραγωγη γατοτροφων,δε θα υπαρχει επιστροφη.μετα θα μας ζηταει βρωμες και καρπους κουφοξυλιας,των οποιων η τιμη ανεβηκε,μα με τον καιρο θα πεσει πολυ.της βρωμης η τιμη παλι πιστευω πως θα ανεβει ακομα πιο πολυ,οπως προειπα.
    βεβαια σε ολα αυτα παιζει ρολο το αποθεμα του καθενος κι οι τιμες της λαικης του.προς το παρον με συμφερει να φτιαξω γατοτροφες απο γαλα,καθως τις βρωμες πρεπει να τις αγορασω πληρωνοντας αδρα.να τις φυτεψω ουτε λογος.

Αρέσει σε sofiapao76, jimixatz, maria_palou και 2 σε άλλους.
  8. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Διεγράφησαν όλες οι μετέπειτα αναρτήσεις της συμπαίκτριας σας
    Είναι λυπηρό να διαβάζουμε τέτοιες αισχρές αναρτήσεις συνοδευόμενες απο βωμολοχίες και συνάμα η ίδια παίκτρια να παραπονιέται για διαγραφή των αναρτήσεων της. Ειλικρινά νομίζει οτι θα επιτρέψουμε στον καθένα να μιλάει λες και είναι στο γήπεδο;

Η ομάδα μας ήταν σε αμφιβολία αν θα έπρεπε να αφήσει την ανάρτηση αυτή ωστε ολοι οι αναγνώστες να κρίνουν ή αν θα έπρεπε να διαγραφεί η εν λόγω ανάρτηση. Αποφασίσαμε να την διαγράψουμε ωστε να διαφυλάξουμε την τάξη.

Είναι λυπηρό να συνειδητοποιούμε οτι κάποιοι δεν έχουν επίγνωση του χώρου στο οποίο βρίσκονται και θα προβούμε στις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Και προς την παίκτρια που πόσταρε αυτο : Οταν επικοινωνήσεις με την υποστήριξη και ζητήσεις το λόγο αποκλεισμό σου, να αναφέρεις και τι ακριβώς έγραψες. ;)

Αρέσει σε toylaaaaa, katerina14450, jimixatz και 4 σε άλλους.
  9. !!yolo

!!yolo Αρχάριος στο φόρουμ

θα ηθελα να παρακαλεσω τους συντονιστες να μας προφυλαξουν απο μελλοντικες προσπαθειες επαναφορας τετοιων ποστς απο νεους λογαριασμους την "κυριας" γιατι συνηθως ετσι γινεται το ολο εργο.. καλη συνεχεια

Αρέσει στους jimixatz και evieva.
  10. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Σας παρακαλώ ιδιαιτέρως και δεν θα αναφερθώ σε συγκεκριμένους παίκτες να σταματήσουν να κάνουν άσκοπες αναφορές

Η αναφορά θα έπρεπε να γίνει στην διεγραμμένη ανάρτηση της συμπαίκτριας σας και όχι στους παίκτες που ζήτησαν "προστασία" ;)

Αρέσει στους jimixatz και !!yolo.
  11. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

καλημερα συναγροτες με μεγαλη μου λυπη βλεπω ενα ενα να αποκαθηλωνονται ζωα και δεντρα που για να τα αποκτησουμε πληρωσαμε με πραγματικο χρημα και οχι εικονικο[μιλαω για την επερχομενη εκτροφη],προφανως θα ακολουθησουν και αλλα ζωα και δεντρα .....δεν θα πω τιποτε αλλο απο φοβο πως θα βγαλω πολυ θυμο, οργη, αγανακτηση,να ειστε ολοι καλα ....

Αρέσει σε graganta, jimixatz, Hellenagal200010 και 2 σε άλλους.
  12. powerranger91

powerranger91 Κόμης

ενταξει!υποκλινομαι!
    τωρα θα ξερω ποτε ενα αυγο θα ειναι κλουβιο και ποσων ημερων πριν το αγορασω! xDxD
    περαν της πλακας,καλη τη βρισκω αυτη τη νεα προσθηκη για να ξερω ποτε κοντευουν να ληξουν οι προσφορες μου.

Αρέσει σε misirli, mariavet, jimixatz και 7 σε άλλους.
  13. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Θα ήταν περισσότερο χρήσιμη η νέα προσθήκη αν με κάποιο τρόπο μπορούσαμε να ανανεώσουμε τις προσφορές μας λίγο πριν λήξουν ώστε να μην χάσουμε τα 10% τέλη λαϊκής που δώσαμε.
    Το να βλέπω ότι σε 5,4,3,2,1 sec τελειώνει η προσφορά μου και να κάθομαι να την κοιτάω δεν μου λέει κάτι. ;)

Αρέσει σε graganta, jimixatz, kikijimy και 7 σε άλλους.
  14. sofia

sofia Μόνιμος στο φόρουμ

Κατά τη γνώμη μου ήταν τώρα ευκαιρία να χωρίσουν επίσης, τους καρπούς από τα φυτά...

Αρέσει σε SavoirAimer..., mariavet, pap100 και 9 σε άλλους.
  15. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Παρεπιπτόντως η στήλη "λήγει" ήταν στην μέση και (μας) μπέρδευε λιγάκι ευτυχώς την βάλανε στο τέλος :)

Αρέσει σε jimixatz, pap100, sofia και 3 σε άλλους.
  16. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Καλησπερα!
    Εχω αρκετες χρυσες μπανανες και δεν ξερω τι να παρω απο ζωο.. Εχω κρατησει μερικους μυστιριωδεις ωστε αν τυχει να παρω εργαστηριο να μην παρω παλι μαιμους η παντα που εχω 3 απο το καθενα! Ποιο ζωο με εργαστηριο μου προτεινετε; Η γενικα με αναβαθμισεις πορτοκαλι κλπ

Αρέσει στους Louisa και jimixatz.
  17. misirli

Καλά τώρα την άρχισα, και την τέλειωσα ήδη!!!

1η φορά μετά από χρόνια, τελείωσα μια μόνιμη αποστολή τόσο γρήγορα. Οι περισσότερες αποστολές, έχουν μείνει 1 βήμα πριν το τέλος!!!

Αρέσει σε Louisa, jimixatz, skareleni και 2 σε άλλους.
  18. Louisa

Louisa Κόμης

Κατά τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή αξίζει μόνο το τουκάν, γιατί δίνει τα καλύτερα ΧΤ (εκτός από τα μυστηριώδη)

Αρέσει σε LILA413, skareleni, powerranger91 και 4 σε άλλους.
  19. powerranger91

powerranger91 Κόμης

αντε τυχερουλα!τωρα θα τελειωσεις και τις 7 νεες αποστολες εκμαθησης με τη μια!!! ;)

Αρέσει σε jimixatz, misirli, Louisa και 2 σε άλλους.
  20. misirli

Τι να τα κάνω αυτα τα ψίχουλα καλέ;:p

υ.γ. Ψιχουλα, ξεψίχουλα τις έπαιξα...αν και δεν τις ολοκλήρωσα όλες

Αρέσει σε OnTheRocks, jimixatz, pap100 και 3 σε άλλους.