Feedback Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 17/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. ΔΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΚΟΣ Ενεργός συντάκτης

μια αχρειαστη και ασκοπη κατα την γνωμη μου αλαγη..δεν μας ωφελει σε κατι σαν παιχτες,ισα ισα που καθως δεν βγαζει παντα το συννεφακι μας υποχρεωνει σε επιπλεον ανανεωσεις.(αυτο βεβαια ειναι κατι το οποιο πιστευω να διορθωθει στο μελλον)αλλα δεν αλαζει το γεγονος οτι κατι που το βλεπαμε με μια ματια τωρα δυσκολευει εστω και στο ελαχιστο παραπανω αντι να διευκολυνει.

Αρέσει σε jimixatz, sofiapao76, skareleni και 10 σε άλλους.
  2. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Καλησπερα στους συναγροτες!
    Θελω μια συμβουλη:
    Ειμαι 112 επιπεδο μπαχα και εχω 72 μπανανες
    Να παρω το λιμανι(χρειαζεται και ανοιγμα πυλης) για να βαζω τα διακοσμητικα οτυ σγουρομαλλη που δινουν πολλους ΤΠΕ, να παρω καινουργιο δεντρο φυτο σταβλο ή να παρω το εργοστασιο(εχω μονο μπικινι και ξυλακι για να παραγω)

Αρέσει στους jimixatz και eeelenaki.
  3. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Αν βάζεις τα διακοσμητικά στους χώρους του νησιού, καταλαμβάνοντας πολύτιμο χώρο για καλλιέργειες, τότε πρέπει να ανοίξεις το νησί των θησαυρών (το λιμάνι). Οι πολλοί ΠΕ από τα διακοσμητικά θα σε βοηθήσουν να ανεβαίνεις γρηγορότερα επίπεδα!
    Αν χρειάζεσαι κάποιο φυτό επειγόντως ίσως για αποστολές στη λαχαναγορά, τότε προέχει το φυτό. Για το εργοστάσιο δε θα σε συμβούλευα, καθώς ανοίγωντάς το γλυτώνεις απλώς 3 μεγάλα χωράφια... Μικρό κέρδος.
    Αλλά ο καθένας έχει το δικό του στυλ παιχνιδιού, οπότε μπορεί να ακούσεις πολλές διαφορετικές γνώμες.

Αρέσει σε jimixatz, heavymetal7, eeelenaki και 5 σε άλλους.
  4. sofia

sofia Μόνιμος στο φόρουμ

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τη Nantia. Οι ΠΕ/ΤΠΕ από τα διακοσμητικά βοηθάνε πολύ να ανεβαίνεις επίπεδα...

Κι επειδή τώρα τελευταία γίνεται πολύς λόγος για τις σειρές της φασολιάς, κι αν μας συμφέρουν ή όχι, μέτρησα πόσους ΠΕ/ΤΠΕ πήρα σε μία εβδομάδα, μόνο από τη φασολιά.
    ΠΕ: 4.208.895
    ΤΠΕ: 4.687.486
    Δεν το λες και αξιοκαταφρόνητο...

Αρέσει σε pap100, jimixatz, eeelenaki και 9 σε άλλους.
  5. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

παιδια κοιτάτε σε τι φάση είμαι!!!

και ναι για το μουσικό δρωμένο που έχουμε τώρα έχω βάλει αρκετα μικρα χωράφια! :cry:

υ.γ. και μην πείτε ότι θα πάρουμε απο το δρωμενο και απο τον σγουρομάλλη και πάλι λίγα είναι !!!

6. eeelenaki

eeelenaki Ειδικός του φόρουμ

Θα συμφωνήσω με τη Nantia123 και τη sofia
    Κι εγώ το λιμάνι άνοιξα πρώτα, χωρίς καν να έχω ξεκλειδώσει σημαντικά ζώα, όπως Πάντα, καμήλα, ή εκτροφή μαϊμούδων κλπ
    Πιστεύω ότι από δω και πέρα θα ανεβαίνω πιο γρήγορα τα επίπεδα στο νησί, αν και έχω ξεκλειδώσει μόνο τη μία έκταση του νησιού του θησαυρού. Η αλήθεια είναι ότι οι αποστολές που έχει για να ανοίξεις όλους τους χώρους, ζητάνε πολλά...

7. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

καλημέρα

Και μια αναμνηστική φωτογραφία του Farmerama xD

Αρέσει σε zaxaroula80, *ΜΑΜΑ*, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
  8. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

κ -Snorkel- μήπως να μας βάζατε το καινούριο για να το θυμόμαστε ? μιας και θα το βγάλετε τόσο γρήγορα!!!!
    πολύ γρήγορα κλείσατε την δημοσκόπηση δεν προλάβαμε να την δούμε καν , και ούτε να ψηφίσουμε , τόσες αντιδράσεις είχε το νέο φόντο ? πραγματικά θα ήθελα να μας πείτε τα αποτελέσματα με τις αρνητικές ψήφους !!

9. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα Γεωργία

Το φοντο υπάρχει στην επίσημη ανακοίνωση. ;)

Υπήρχαν κοινότητες οπου υπήρξαν πολλές έντονες αντιδράσεις από παίκτες (γερμανική, τσέχικη κ.τ.λ) και αποφασίσθηκε τελικά να αφαιρεθεί.
    Δυστυχώς κάποιες στιγμές θα πρέπει να αποδεχτούμε οτι δεν μετράει μόνο η γνώμη μας αλλά το σύνολο των παικτών από όλες τις χώρες

10. *ΜΑΜΑ*

*ΜΑΜΑ* Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπέρα !
    Κρίμα που δέχτηκε τόσα αρνητικά σχόλια το νέο φόντο. Δεν ήταν και τόσο κακό ίσα-ίσα που είχε χαρούμενα χρώματα!
    Και τι κρίμα αλήθεια, τι κρίμα που τόση ενέργεια αρνήτικη δεν στράφηκε κατά των αλεπάλληλων "μυστηριωδων,στάβλων-δέντρων"
    τι στο καλό εκεί δεν υπαρχούν αντιδράσεις απο τις άλλες κοινότητες ? ;)

Αρέσει σε sofia, -Barbie73-, freaky658 και 9 σε άλλους.
  11. powerranger91

powerranger91 Κόμης

ε,κατα πως φαινεται,αν οι αντιδρασεις της πλειοψηφιας των παικτων σε κατι που δεν τους αρεσει δεν εχουν αντικτυπο στα οικονομικα οφελη της εταιρειας(βλεπε φοντο),δεν τους πειραζει,δειχνουν μεγαλη κατανοηση και σπευδουν να ικανοποιησουν τα αιτηματα μας.
    προσωπικα απογοητευτηκα που επιστρεψαμε στο παλιο και μονοτονο φοντο.σαφως προτιμαω το γεματο ζωντανια και χρωματα καινουριο φοντο,ομως ακολουθω την πλειοψηφια και σεβομαι την αποψη της.ας ειναι.δεν το ειχαμε και πριν το νεο φοντο ωστε να στενοχωρηθουμε κιολας.αλλα ειναι τα σημαντικα προβληματα του παιχνιδιου.ας στρεψουν εκει την προσοχη τους οι αρμοδιοι.

Τελευταία επεξεργασία: 5/10/16
    Αρέσει σε picantinio2012, monolith2, heavymetal7 και 12 σε άλλους.
  12. Louisa

Louisa Κόμης

Καλησπέρα σε όλους. Και σε εμένα άρεσε το νέο φόντο. Πραγματικά κρίμα που το βγάλανε τόσο γρήγορα...
    Εκτός κι αν υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι που δεν τους ξέρουμε και θα ήταν ίσως καλό να τους μαθαίναμε...
    Όσο για τη δημοσκόπηση; τι να πω... εδώ, τώρα το έμαθα... Αν και εργαζόμουν χρόνια σε εταιρεία δημοσκοπήσεων, απορώ πως βγάλανε ασφαλές συμπέρασμα τόσο γρήγορα

Αρέσει σε sofia, 2014chr, magdalinaki και 9 σε άλλους.
  13. pap100

pap100 Τακτικός στο φόρουμ

Τι θα γινει βρε με αυτους τους γερμανους μεχρι και στο παιχνιδι μας κυνηγανε......χι χι χι.

Αρέσει σε *ΜΑΜΑ*, skareleni, Louisa και 2 σε άλλους.
  14. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

σε αυτό συμφωνώ! εντάξει δέχομαι ότι η ψήφος είναι αρνητική. Αλλά ποιος ξέρει αν κάποιοι δεν την πήραν χαμπάρι μπορει να γινόταν και θετική (αντικειμενικά μιλάω). και δεν πρόλαβα να ψηφίσω διότι παρόλο που την είδα δεν περίμενα να κλείσει τόσο σύντομα >:(

τώρα προσωπικα εμένα δεν μου άρεσε το νέο κάδρο:

Επειδη έγινε πολύ σκουρο το ξύλινο πλαισιο, αλλά σαν σχέδιο μου άρεσε. Άρα λέω να δοκιμάστε μόνο μια αλλαγή...να κάνετε μόνο το σχέδιο του κάδρου με το τωρινό ξύλο...στο κάτω κάτω μικρές αλλαγές είναι καλύτερα ;)

Αρέσει σε *ΜΑΜΑ*, heavymetal7, Louisa και 3 σε άλλους.
  15. ALCHEMIST.

ALCHEMIST. Μόνιμος στο φόρουμ

Δεν μου άρεσε καθόλου το νέο κάδρο του παιχνιδιού ,ούτε και η αποκαθήλωση του με συνοπτικές διαδικασίες ,σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ,χωρίς να δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχουν στη δημοσκόπηση αρκετοί αγρότες ωστε το δείγμα να ειναι αντιπροσωπευτικό. Γιατί δεν προηγήθηκε της αλλαγής η δημοσκόπηση?
    Η εικόνα που είδαμε ηταν πολύ φορτωμένη , υπερβολικά πολύχρωμη ,πολύ ροζ,και παρέπεμπε σε ειδυλλειακό τοπίο παρά σε φαρμα και αγροτική ζωή . Η βαριά, σκούρα καφέ σκαλιστή κορνίζα ,δεν ταιριαζε με το περιεχόμενο της , το φόντο δεν εδενε οπτικά με τη φαρμα εμοιαζε, σαν να μην υπήρχε συνέχεια .Δεν ειναι ουσιώδες το θέμα που προέκυψε ξαφνικά ,εχουμε πολύ σημαντικώτερα να λύσουμε, ομως συνήθως οι απλές και οι λιτές επιλογές ειναι οι καλύτερες .Το farmerama εχει χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει ,μην προσπαθείτε να το κάνετε να μοιάσει με παιχνίδια της εταιρειας που ατύχησαν ,μην το φορτώνετε με φρου φρου και αρώματα ,δεν τα εχει ανάγκη .
    Η εικόνα που είδαμε μπορει να γινει ενα υπέροχο wallpaper , ωστε να μην παει χαμένη τόση δουλειά .

Αρέσει σε picantinio2012, *ΜΑΜΑ*, empotonaki και 12 σε άλλους.
  16. hacker-3

hacker-3 Ενεργός συντάκτης

υπάρχουν παίκτες που δεν εχουν τη δυνατοτητα να εχουν 500+ σουπερ τροφες για να παίξουν τα δρώμενα με τα ζώα και έτσι μοιραία χάνουν τα δώρα και κυρίως τους σταύλους και τα εργαστήρια. θα μπορούσε να υπάρχει δυνατότητα να τα κερδίσουμε κάπως αλλιώς ή να αγοράζονται κάπως ξέρω εγώ. γιατί δεν πρόκειτε να τα δούμε ποτέ έτσι όπως πάει. και μερικούς ακόμα σταύλους που είναι μυστηριώδη όπως και μερικά δέντρα

Αρέσει στους titanikos1, *ΜΑΜΑ* και eeelenaki.
  17. eeelenaki

eeelenaki Ειδικός του φόρουμ

Έχω μία υποψία ότι τώρα που έφυγε ο σγουρομάλλης και η έκταση είναι υπό κατασκευή, κάτι θα γίνει εκεί ίσως με νέο χώρο.
    Μήπως κάποιος, κάπου διάβασε κάτι σχετικό;;;
    Κάποια στιγμή που είχα κουβέντα με κάποιον παλιό παίκτη και μιλούσαμε για τα αστεράκια και που τα κρατάει, μου είπε ότι παλιά είχε ειπωθεί κάτι τέτοιο.
    Αυτή τη στιγμή έχω μαζέψει 550 αστεράκια και ενώ ήθελα μετά το εργοστάσιο να πάρω και το ζωοκομείο, περιμένω τώρα να δω τι θα γίνει με την έκταση υπό κατασκευή.
    Τι λέτε;; να μη βιαστώ εεε;;;

Αρέσει σε *ΜΑΜΑ*, jimixatz, maria_palou και 3 σε άλλους.
  18. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Σκεψου οτι οι αποθ χωροι ειχαν ανακοινωθει πολυ νωριτερα και οι φημες υπηρχαν ακομα πιο νωρις....Δεν θα σου πω να χαλασεις ολα σου τα αστερακια, αλλα εγω στην θεση σου αυτο θα εκανα(και οντως το εκανα προχθες)... Καλο ειναι να κοιταμε και το μακροπροθεσμο κερδος αλλα χανεις το παρον ετσι!

Αρέσει στον/ην eeelenaki.
  19. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

eeelenaki τι σχέση μπορεί να έχει η έκταση με τα αστεράκια?λές να μας ζητηθεί να την αγοράσουμε? :D Όπως και να έχει τα αστεράκια τα δίνουμε αργά η γρήγορα παντού και όπυ ζητηθούν....
    Πάντως η νέα έκταση (υπό κατασκευήν)είναι πολύ κοντά στην έκταση της πανσεληνου και τον υπόλοιπο μήνα θα ασχοληθούμε με δρώμενα που την αφορούν....ίσως έχουν λοιπόν κάποια σχέση,δεν μένει παρά να περιμένουμε:music:

Τελευταία επεξεργασία: 11/10/16
    Αρέσει σε *ΜΑΜΑ*, Coinhunter01, skareleni και 2 σε άλλους.
  20. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

Καλημερα..Ηθελα να μοιραστω μαζι σας κατι να μου πειτε εαν το εχετε ξανατυχει..200%ΠΕ ετυχα στο χωριατοροδανι..και μαζι με μια μαρμελαδα τριανταφυλλο τα διακοσμητικα μου δινουν χρυσους ΠΕ:inlove:..Ιδιαιτερη εντυπωση μου εκανε το μπαλονι εξπρες με[​IMG] τοσους ποντους..Ειναι φυσιολογικο?Μακαρι ολα τα διακοσμητικα να εδιναν τοσους ποντους!xD

Αρέσει σε Gulit1, xaris68, misirli και 11 σε άλλους.