Feedback Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 17/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλησπέρα σε όλους!
    Έχοντας διαβάσει το τελευταίο σχόλιο του dalaveria στο τρέχον δρώμενο (κατεργάρικη βόλτα) γράφω εδώ για το θέμα που θίγει με το άδειασμα των αποθηκών, γιατί είναι άσχετο με το δρώμενο. Ή μάλλον έχει σχέση με όλα!

Λοιπόν πράγματι τελευταία -ίσως από ένα χρόνο και πλέον πριν- έχει γίνει μια μεγάλη εντατικοποίηση στο παιχνίδι. Αυξήθηκαν πολύ οι απαιτήσεις σε χρήμα (βλέπε κάθε μήνα εκτροφές και μυστηριώδη -πολλές φορές και δενδρύλλια και στάβλοι, πολλά που μπορούν να ολοκληρωθούν με φιορίνια -άμεση ολοκλήρωση εκτροφής, άμεσο ωρίμασμα μυστηριώδων κλπ) Βέβαια δεν είναι υποχρεωτικά αλλά είτε θέλοντας να παραμένεις στην αιχμή του παιχνιδιού είτε επειδή παρασύρεται κανείς ξοδεύει ότι μπορεί.
    Επίσης υπάρχει μια μεγάλη εντατικοποίηση των δρώμενο με τεράστιες απαιτήσεις και με αποτέλεσμα να αδειάζουν οι αποθήκες. Συγχρόνως για να ολοκληρωθούν τα δρώμενα πολλοί αναγκάζονται να ξοδεύουν σούπερ λιπάσματα ή να αγοράζουν καλάθια, άρα περισσότερα έξοδα.

Βλέπουμε λοιπόν μια προσπάθεια να βγουν όσο περισσότερα κέρδη μπορεί από το παιχνίδι! Αυτό εμένα με φοβίζει ιδιαίτερα. Όχι τόσο για αυτά που πληρώνω -το θέλω άλλωστε- αλλά γιατί αν πέσουν λίγο τα κέρδη του παιχνιδιού φοβάμαι ότι αυτό θα εγκαταλειφθεί! Αυτό είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος σε σχέση με το παιχνίδι που αγαπάμε. Έχει συμβεί σε πολλά παιχνίδια ως τώρα για να θεωρηθεί απίθανο.

Τώρα το άδειασμα των αποθηκών πιστεύω ότι γίνεται και για να μας είναι απαραίτητο να αγοράζουμε κάποια πράγματα, αλλά κυρίως πιστεύω ότι αποσκοπεί και στο δρώμενο θερισμού! Την τελευταία φορά έφτασαν σε αδιανόητα ψηλό ποσό προσφοράς αυτοί που μπήκαν στη χιλιάδα. Εγώ δεν συμμετείχα -είχα γύρω στα 200 εκατομμύρια αποθήκη και αρκετά ΧΤ- και καλά που δεν το τόλμησα. Πιστεύω λοιπόν πως θέλουν να ελαττώσουν τις προσφορές σε πιο λογικά επίπεδα.

Ελπίζω να έχω άδικο και το αγαπημένο μας παιχνίδι να μακροημερεύσει. Πιστεύω, αν μεταφέρονται σωστά όσα λέμε, να διορθωθούν κάποια πράγματα και να συνεχίσουμε καλύτερα!

ΥΓ: Δεν αμφισβητώ πως οι συντονιστές μεταφέρουν όλα όσα σχολιάζουμε. Αν βρίσκουν "ευήκοα ώτα" δεν είμαι σίγουρη.

Αρέσει σε Coinhunter01, ΡΩΞΑΝΗ, freaky658 και 15 σε άλλους.
  2. eeelenaki

eeelenaki Ειδικός του φόρουμ

Εμμ!! δεν ήξερες... δε ρώταγες;;; (έστω κάπόιον παλιό που την έχει πάρει τη φασολιά...)
    Νομίζω είναι η πιο άχρηστη φασολιά για μένα τουλάχιστο...

Και δε βάζω ένα κολοκυθομηλοπιτάκι όταν και αν είναι θερίσω μυστηριώδη;;
    Αφού δεν αγοράζω... Ότι μου έρθει από δρώμενα και τέτοια...
    Δεν θα έπρεπε όταν μία αποστολή δίνει φασολιά να γράφει και τι κάνει αυτή;;
    Πήγα κι εγώ στα τυφλά για τη φασολιά κι έδωσα τόσα ακριβά ζώα για το τπτ...

3. Hellenagal200010

Hellenagal200010 Νέος ειδικός

Καλημέρα σας!
    Ελενάκι για ξαναδές λίγο την χρήση των βιοτεχνικών γιατί κάνεις λάθος.Η κολοκυθομηλόπιτα δεν δίνει π.ε στους μυστηριώδης σταύλους και γενικότερα στους σταύλους, αλλά στα φυτά.
    Επιπλέον κάθε φορά που βάζουν φασολιά στα δρώμενα, οι σ.ε μας ενημερώνουν και για την χρησιμότητά τους.

Αρέσει στους sofiapao76 και eeelenaki.
  4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Θα ήθελες να μου εξηγήσεις πως βοηθάει το κολοκυθοπιτάκι στους μυστηριώδης;

Ή μήπως εννοείς Κολοκυθο-μηλόπιτα; Και αν ναι, πως ακριβώς βοηθάει;

Κολοκυθομηλοπιτάκι από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει στο παιχνίδι. :oops:

Αρέσει στους sofiapao76 και evieva.
  5. eeelenaki

Hellenagal200010 έχεις πολύ δίκαιο!!! η πασχαλινή μαρμελάδα που δίνει Π.Ε. σε όλα;;; σε όλα δεν δείνει;; ή κάνω πάλι λάθος;; δεν διευκιρινίζει κάτι για φυτά...
    Αυτή ήταν φασολιά από αποστολή, αλλά μάλλον μιλάς γι' αυτό εδώ το Post που λέει για όλες τις σειρές φασολιάς... και να φανταστείς είχα κάνει Like κάποια στιγμή που έψαχνα τις παλιές σειρές φσολιάς να δω τι αξίζει, αλλά δεν θυμόμουν τπτ.

Τελικά με τις συζητήσεις μέσα στο φόρουμ, έχω μάθει πολλά από σας παιδιά... Με βοηθάτε πάρα πολύ που με διορθώνετε...
    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους... :D

κολοκυθοπιτάκι σκέτο είναι, και ναι το είδα ότι έκανα λάθος. Είναι για την καλοκοκύθα.
    Πειράζει που μιλάω πάλι με τους συμπαίκτες μου;;
    Είχα προλάβει και απάντησα στη φίλη μου, πριν ποστάρετε εσείς...

Τελευταία επεξεργασία: 12/9/16
    Αρέσει στους heavymetal7 και LILA413.
  6. -Snorkel-

Μπορείς να μου δειξεις ακριβώς που σου απαγορεψαμε να μιλάς με συμπαίκτες σου;
    Σε παρακαλώ να σταματήσεις να προσπαθείς να δημιουργείς αρνητικές εντυπώσεις για τους συντονιστές.
    Είναι η τελευταία φορά που ανεχόμαστε κάτι τέτοιο.

Δεν γνωρίζεις το παιχνίδι και πολλές φορές παρασέρνεσαι και γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν. Δηλαδή θα πρέπει να σου επιτρέπουμε να μπερδεύεις τους συμπαίκτες σου για να μην νομίζεις οτι σου απαγορεύουμε να μιλάς με συμπαίκτες σου;

Μπορείς να συμμετέχεις στο φορουμ αλλά για πολλοστή φορά θα σου πω οτι πρέπει να είσαι προσεχτική τι γράφεις.
    Δεν γίνεται μονίμως να ελέγχουμε κάθε σου δημοσίευση επειδή γράφεις πράγματα που ΔΕΝ ισχύουν.

Αρέσει σε GREECE81, empotonaki, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  7. eeelenaki

Τέτοια πατάτα δε νομίζω να έχει κάνει άλλος στο παιχνίδι...
    Εχθές το βράδυ πήγα να καταναλώσω κάτι για ανέβασμα επιπέδου στο μαρμελάδικο.
    κι έβαλα 50 ροζ ζελέ να τα καταναλώσω με το χεράκι

Σήμερα το πρωί που ήθελα να βάλω και μία πασχαλινή μαρμελάδα για έξτρα ΠΕ, είδα ότι δεν με αφήνει...
    Δείτε το αποτέλεσμα... Έχω 717:10 ώρες σε ροζ ζελέ xD
    Πάλι καλά στις 20 του μηνός ξεκινάει δρώμενο με εκτροφές. Δεν θα τα διαγράψω, θα τα αφήσω να τρέχουν μέχρι τότε.

8. -Snorkel-

Μπορείς μήπως να μου εξηγήσεις πως ακριβώς θα κατανάλωνες 50 βιοτεχνικά προϊόντα για ανέβασμα επιπέδου στο επάγγελμα; :oops:

Αρέσει στον/ην sofiapao76.
  9. eeelenaki

Απ' ότι είδατε το παραδέχτηκα ότι έκανα μέγα λάθος... Δεν διστάζω εκεί που κάνω πατάτα να το παραδέχομαι και να σατιρίζω τον εαυτό μου... Τώρα εσείς γιατί μου τη λέτε;;;
    Επειδή πόσταρα το λάθος μου;;;
    Το ποστ δεν το έβαλα για να με χειροκροτήσουν, αλλά για να δείξω πόσο μεγάλο λάθος ήταν.
    Τι να κάνουμε κυρία -Snorkel- εσείς είστε χρόνια στο παιχνίδι και τα κάνετε όλα σωστά...
    Εγώ αντί να πατήσω το εικονίδιο με το εργοστάσιο πάτησα το χεράκι. Πειράζει;;; δικά μου είναι και τα κάνω ότι θέλω...

Αρέσει στον/ην heavymetal7.
  10. -Snorkel-

eeelenaki η στρατηγική σου να επιτίθεσαι σε συντονιστές σε κάθε παρατήρηση θα σταματήσει εδω!

Δεν γίνεται μονίμως να γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν και μετά να μας ζητάς το λόγο γιατι σου έγινε παρατήρηση ούτε να διαστρεβλώνεις τις αναρτήσεις μας.

Δεν σου είπα γιατι τα κατανάλωσες ούτε σου ζήτησα ποσοστά. Δικά σου είναι και τα χρησιμοποιείς οπως θέλεις.
    Δεν μπορείς όμως να λες οτι ήθελες να χρησιμοποιήσεις 50 βιοτεχνικά προϊόντα για ανέβασμα επιπέδου στο επάγγελμα γιατι πολύ απλά αυτό ΔΕΝ γίνεται! Μπορείς να καταναλώσεις μόνο 5 κάθε φορά.

Δεν γνωρίζω αν όλο αυτό γίνεται εσκεμμένα ή όχι αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να συνεχιστεί.

11. eeelenaki

Ποιός είπε ότι επιτίθεμαι;;; απλά απαντώ.... Τώρα νομίζω όμως ότι είμαστε εκτός θέματος το να μιλάμε εδώ γι' αυτό, και πάλι θα τη φάω με διαγραφές και πόντους... Αν ήθελα να κρύψω το λάθος μου, απλά δεν θα έκαμνα το ποστ... Παραδέχομαι ότι δεν γνωρίζω καλά το παιχνίδι και δεν διστάζω να ποστάρω τα λάθη μου...
    Το να με ρωτάτε εσείς "πώς θα κατανάλωνες 50 βιοτεχνικά για ανέβασμα επιπέδου" το βρίσκω άσκοπο, από τη στιγμή που έχω ήδη βρει το λάθος μου και μάλιστα το πόσταρα...

12. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Μάλλον έχουμε πρόβλημα συνεννόησης και άλλο σου λέμε άλλο καταλαβαίνεις
    Το λάθος σου λοιπόν δεν ήταν ότι πάτησες λάθος κουμπί (το χεράκι), Το λάθος σου είναι ότι ΔΕΝ γίνεται να καταναλωθούν 50 ροζ ζελέ για επέκταση στο μαρμελάδικο.
    Ελπίζω τώρα να κατάλαβες και να σταματήσεις να γράφεις πράγματα που μπορεί να μπερδέψουν έστω και έναν παίκτη

Αρέσει στον/ην eeelenaki.
  13. eeelenaki

Μάλλον εσείς δεν καταλαβαίνετε για ποιο λόγο έκανα το ποστ... Έχω καταλάβει το λάθος μου και μάλιστα μου φαινόταν περίεργο όταν δεν μου έβγαλε μνμ και με άφησε να τα καταναλώσω.
    Τέσπα ας το αφήσουμε εδώ... όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, ότι δλδ το ποστ το έκανα για παράδειγμα προς αποφυγή και όχι για να μπερδέψω τους συμπαίκτες μου.

14. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Βρε παιδιά, γιατι η μπάρα με τα χτ έχει δεκαδικά ψηφία και μάλιστα μόνο ένα; Ετσί δεν βλέπουμε τι εισπράτουμε από αυτά που πουλάμε ότι τι ξοδεύουμε όταν αγοράζουμε...

Αρέσει στους sofiapao76, eeelenaki και .mariapap..
  15. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Βάλε το δείκτη από το ποντίκι πάνω στον αριθμό με τα χαρτοτάληρα και θα σου βγάλει σε συννεφάκι το ποσό που έχεις.

Αρέσει στους sofiapao76 και eeelenaki.
  16. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Σε μένα πάντως δεν βγάζει κανένα συννεφάκι με το ποσό.

Αρέσει στους sofiapao76 και Nantia123.
  17. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

Πόση ώρα κρατάτε το ποντίκι για να σας βγάλει το συννεφάκι ? σε μένα πάντως δεν βγάζει τίποτα όση ώρα και αν το κρατάω

Αρέσει στους sofiapao76, LILA413 και empotonaki.
  18. LILA413

LILA413 Διοικητής του φόρουμ

Γεωργία κάνε μια ανανέωση (F5) και ξαναδοκίμασέ το.

19. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Ναι, τώρα βγαίνει το συννεφάκι. Αφού βγήκα και ξαναμπήκα.

Αρέσει στους sofiapao76, LILA413 και mpimpilas.
  20. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

Γιούπι !!!!!!!!!!!! εμφανίστηκε και σε μένα το συννεφάκι

Αρέσει στους heavymetal7, sofiapao76 και LILA413.