Feedback Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 17/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. Giannis13877

Giannis13877 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Αρέσει σε Gulit1, powerranger91, maroula και 7 σε άλλους.
  2. ESABA

ESABA Ενεργός συντάκτης

την αποστολη καστρα στην αμμο την εχει τελιωσει κανεις? πολυ μαανικι οταν ξεκιναν τα παντα και καμηλες εκτροφης !! ασε τα ζωα 1200 καμηλσεες και 1500 παντα! και τα ζωα για τις εκτροφες και το αποτελεσμα μηδαμινο! πεστε μου την γνωμη σας!

3. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

θα ήθελα να αναφερθώ στους μυστηριώδεις σταύλους κύκνος που δόθηκαν δώρο απο το ημερολόγιο ή και απο το ιβεντ των βατράχων, καθώς τους έβαλα μαζί. πήρα απλή λίμνη βατράχων που δεν είναι μυστηριώδης σταύλος πια. Το θεώρησα απαράδεκτο, αλλά το δικαιολόγησα ότι είναι παλαιότερη έκδοση απο τότε που ήταν. Στη φάρμα του γιου μου όμως πήρα πορτοκαλί βάτραχο που δεν υπήρχε όταν κυκλοφόρησαν οι σταύλοι κύκνος. Άρα οι πιθανότητες πειράχτηκαν, αλλά η απλή λίμνη δε βγήκε. Καλό; Στο ιβεντ του εξπρες πριν τόσο καιρό προνόησαν να τους καταστήσουν άχρηστους ρίχνοντας την αξία τους στα τάρταρα, που ηταν η τελευταία ευκαιρία μας να τους αξιοποιήσουμε.

Αρέσει σε ESABA, LILA413, powerranger91 και 4 σε άλλους.
  4. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

για όσους αναρωτιόταν για τους ροζ στάβλους
    και τον είδα και τον έτυχα :D
    :p

Αρέσει σε maroula, skareleni, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  5. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Νομιζα ότι υπάρχει συζήτηση για τη λαική, αλλά δεν τη βρήκα γι αυτό θα γράψω εδώ. Κι άλλες φορές έχω δει παρόμοια φαινόμενα που δεν μπορώ να κατανοήσω. Μου κάνει μεγάλη απορία γιατί κάποιοι ας πούμε τώρα πουλάνε τη σκάλα 24000 χτ, ενώ για να φτιαχτεί, εκτός απο το χώρο και το χρόνο θέλει 3 βατράχους και 1 τροφή, σύνολο αυτή τη στιγμή στη λαική μου 29500 χτ περίπου.

Αρέσει σε Gulit1, LILA413, powerranger91 και 3 σε άλλους.
  6. powerranger91

powerranger91 Κόμης

αυτήν την απορία την έχω κι εγώ σε παρόμοιες περιπτώσεις(βλέπε τυρί) και με την απορία μένω.
    άβυσσος η ψυχή του αγρότη.:p

Αρέσει σε Gulit1, LILA413, jimixatz και 3 σε άλλους.
  7. Φριφρί

Φριφρί Νέος ειδικός

Καλησπέρα σας!

Και ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση για το κλείσιμο του κλαμπ των τοπ παικτών στο παιχνίδι!
    Των τοπ παικτών είπαμε;
    Και ποιοι είναι αυτοί;

Θα σας πω εγώ από τα λίγα που ξέρω σαν παίκτρια....είναι οι παίκτες...που προσφέρανε τον οβολό τους στο παιχνίδι... με το παραπάνω κιόλας κάποιοι απ αυτούς.
    Ημουν και εγώ το λοιπόν μέσα σε αυτή την ομάδα παικτών. Είχα και εγώ βλέπετε το ψώνιο να τα έχω όλα και πρώτη απ όλους!
    Και τα φανταστικά δεντράκια και τα φανταστικά ζωάκια! Και έσταζα χρήμααα!

Πάμε τώρα στην αλήθεια των προνομίων που είχαν οι παίκτες, δεν ξέρω για όλους τους υπόλοιπους αλλά εγώ ποτέ μα ποτέ δεν πήρα τίποτα από αυτό το κλαμπ. Ούτε καν το διακοσμητικό του κλαμπ. Τα προβατάκια που κρατάνε το πανό του κλαμπ.
    Σαν συλλέκτης αυτό μου στοίχισε περισσότερο.
    Περισσότερο ακόμα...και από τις συνταγές που είχαν δοθεί στους τοπ παίκτες. Φυσικά ούτε αυτές τις είδα.
    Με την κατάργηση του κλαμπ λοιπόν.... εγώ προσωπικά... μόνο τον τίτλο είχα και μόνο αυτόν έχασα.
    Οπότε για ποια προνόμια που καταργήθηκαν, μιλάμε;
    Και τι διαφορά είχα εγώ απ όλους τους άλλους παίκτες; Τι είχα παραπάνω; Τίποτα!

Ετσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.
    8)

Αρέσει σε ESABA, graganta, jimixatz και 7 σε άλλους.
  8. pelekanos_xondros

pelekanos_xondros Ανερχόμενος συντάκτης

Καλησπέρα σας!
    Με κάλυψε απολύτως η κυρία Φριφρι!
    Ένα τίποτα και εγώ από το διάσημο κλαμπ!
    Άντε να συμπληρώσω... ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου :p

Αρέσει σε jimixatz, skareleni, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  9. buenakias

buenakias Νέος ειδικός

Προφανώς και δεν είχες τίποτα.:)
    Αφού και οι υπεύθυνοι είχαν ξεχάσει ότι υπάρχει. Έπρεπε να γίνει η αντίστοιχη ερώτηση στις γενικές ερωτήσεις του φόρουμ μας για να το θυμηθούν κι εκείνοι.
    Εκτός κι αν ήταν τυχαίο. 8)

Αρέσει σε graganta, jimixatz, skareleni και 3 σε άλλους.
  10. elpidoforos1961

elpidoforos1961 Ενεργός συντάκτης

Τέλος εποχής και επίσημα για μια σημαντική λειτουργία του παιχνιδιού. ήτανε Νοέμβριος του 2012 όταν ένα μήνυμα της εταιρείας στο e-mail μου, με καλωσόριζε στο top gamer club. μετά από αυτό το μήνυμα, αποκτούσα αρκετά δικαιώματα στο παιχνίδι που δεν τα είχα πρωτύτερα, όπως να πληροφορούμε ειδικά για τα διάφορα δρώμενα, να παίρνω μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς και να αποκτώ διάφορα ειδικά αντικείμενα. Το 2011, όταν ξεκίνησε η λειτουργία αυτή, οι πρώτοι παίκτες , που εντάχθηκαν, απόκτησαν αρκετά από αυτά. πέραν του διακοσμητικού, που προανέφερε η Φριφρί (ποστ 937) έλαβαν και 2 συνταγές (μία μαρμελαδοποιού και μία αρτοποιού). Τα τελευταία αναφέρονται σε σχετική μου ερώτηση πριν από 2 ημέρες, στην ενότητα «γενικές ερωτήσεις». προσωπικά έλαβα, ως αποκλειστικό αντικείμενο, ένα διακοσμητικό (Πρωτοχρονιά 2012/2013). έκτοτε η λειτουργία αυτή τόσο για μένα, όσο και για τους άλλους φαντάζομαι, έπαψε να λειτουργεί. σε ερώτησή μου προς την υποστήριξη (Αύγουστος 2013) έλαβα την απάντηση ότι η λειτουργία εξακολουθεί να ισχύει και ότι μάλιστα πρόκειται να αναβαθμιστεί. μάλλον ήτανε η αναγγελία ενός πρόωρου θανάτου. δυστυχώς απ' 'οτι φαίνεται τα ωραιότερα κομμάτια του παιχνιδιού σβήνουν ένα ένα. ποιο θα είναι το επόμενο;

Αρέσει σε LILA413, jimixatz, 2014chr και 2 σε άλλους.
  11. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Είχε αποφασιστεί εδώ και αρκετές ημέρες και το γνωρίζαμε. Εφόσον όμως δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση, οπως πολύ καλά γνωρίζεις, δεν μπορούσαμε να πούμε τίποτα παραπάνω παρα οτι ήταν γνωστό. Επίσης με μία βόλτα στα υπόλοιπα forum θα δεις οτι η ανακοίνωση ήταν γενική σε όλα τα παιχνίδια της Bigpoint και όχι μόνο στο Farmerama. Οπότε η ερώτηση του συμπαίκτη σου ήταν τυχαία.

Αρέσει στους jimixatz, skareleni και sofiapao76.
  12. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

δεν ηξερα που να το γραψω και ηρθα εδω !!! Μου φτιαξατε την μερα με την ανακοινωση για την paysafe ευτυχως και ενα καλο νεο !!!!!:inlove::music:xD

Αρέσει σε Gulit1, jimixatz, skareleni και 6 σε άλλους.
  13. powerranger91

powerranger91 Κόμης

απόσπασμα από την σημερινή επίσημη ανακοίνωση:
    Έπειτα από πολλές παρακλήσεις των παικτών, η ομάδα του farmerama αποφάσισε να προσθέσει τα εργαλεία ως αναδυόμενα σε συγκομιδές από τις εκτάσεις του Bahmarama.

αυτή είναι η πιο ευχάριστη αλλαγή που έγινε κατ'εμέ στο παιχνίδι τα τελευταία χρόνια.μια αλλαγή που έπρεπε κι άργησε πάρα πολύ να γίνει.έτσι είναι το σωστό.εφόσον τα εργαστήρια κι οι αναβαθμίσεις των στάβλων του μπαχαμαράμα απαιτούν εργαλεία για να γίνουν,πρέπει να παίρνουμε κι από τις συγκομιδές του μπαχαμαράμα εργαλεία.επιτέλους κυριάρχησε η λογική!:inlove::D

Τελευταία επεξεργασία: 15/7/16
    Αρέσει σε Coinhunter01, Nantia123, Gulit1 και 12 σε άλλους.
  14. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

ισως τα παραπονα μας να αρχισαν να πιανουν τοπο ας ελπισουμε για το καλυτερο

15. Nnikostarss

Nnikostarss Ανερχόμενος συντάκτης

Παιδιά έχω μια τεράστια απορία αυτές τις μέρες. Γιατί έχει ακριβύνει τόσο πολύ το κανονικό λίπασμα;

16. powerranger91

powerranger91 Κόμης

λόγω του δρώμενου.μετά θα πέσει πάλι η τιμή.

Αρέσει σε jimixatz, soyla74, skareleni και 2 σε άλλους.
  17. Nnikostarss

Ναι; Γιατί παλιά όταν υπήρχε δρώμενο δε θυμάμαι να ανέβαινε τόσο πολύxD Αλλά έχω να παίξω πολύ καιρό οπότε αυτό σημαίνει πως έχω χάσει επεισόδια..:p

Αρέσει στους jimixatz και soyla74.
  18. powerranger91

powerranger91 Κόμης

έχεις χάσει σίγουρα.δες τα στο webtv του φόρουμ. xD

Αρέσει σε maria_palou, jimixatz, soyla74 και 4 σε άλλους.
  19. Nnikostarss

Τρέχω αμέσως στο webtv!!xD

Αρέσει σε maria_palou, jimixatz, skareleni και 2 σε άλλους.
  20. tsarouxis

tsarouxis Έμπειρος

:eek:

Αν και μικρούλι σε σχέση με τους άλλους
    έχει καλή βολή xD

Αρέσει σε jimixatz, skareleni, misirli και 12 σε άλλους.