Feedback Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 17/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. pontikosalex

pontikosalex Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημέρα , εγώ μπαίνω στο σινεμά και μου βγαζει παρακαλω περιμενετε και τιποτα αλλο. Μήπως κάνω κατι λάθος;

Αρέσει στους ioanna6929, Stefoulini και jimixatz.
  2. jimixatz

jimixatz Έμπειρος

ναι απο οτι ξερω πρεπει να απενεργοποιησεις το ad blocker ενα κοκκινο σημαδακι πανω αριστερα που μπλοκαρει τις διαφημισεις...απενεργοποιησε το για αυτην την σελιδα μονο ;)

Αρέσει στους gagalia, Stefoulini και Gulit1.
  3. pontikosalex

pontikosalex Ανερχόμενος συντάκτης

Ευχαριστώ πολύ!!!!!

Αρέσει στους Stefoulini και jimixatz.
  4. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους,είπα και εγώ να βοηθήσω τα παιδάκια να έχουν νεράκι .αγόρασα μια κάρτα,για να δώσω χαρά ,αλλά δυστυχώς δεν ήταν εφικτή η συναλλαγή,λυπάμαι όχι γιατί έχασα την γραμμή της φασολιάς,αλλά πέρυσι που την πήρα, χάρηκα τόσο πολύ, ειδικά όταν είδα το βίντεο ,για το θαυμάσιο έργο της εταιρίας που έκανε εκεί<< κάτω>> συγκινήθηκα πάρα πολύ,δεν με νοιάζει η γραμμή της φασολιάς,απλά ήθελα να βοηθήσω και να συμβάλω στο τόσο κάλο έργο που κάνετε .αμάν αυτά τα κάπιταλ κοντρόλ .τα συμπεράσματα δικά σας .να είστε όλοι καλά.

Αρέσει σε xaris68, ΒΗΜΑΣΩΤΑ, jimixatz και 11 σε άλλους.
  5. andriotiMarina

andriotiMarina Ενεργός συντάκτης

καλησπέρα είχα πάνω απο χρόνο να καταφέρω να δω βιντεο στο σινεμά,εχει δίκιο ο pontikosalex για το ad blocker.Εγω μπαίνω πλέον απο άλλο σερβερ , στο chrome βλέπω κανονικά τα βίντεο ενω στο mozilla δεν μπορούσα με τίποτα.

Αρέσει σε LILA413, skareleni, jimixatz και 4 σε άλλους.
  6. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

Καλημέρα !!!! Καλημέρα !!!!!!!!Καλημέρα !!!!

Καλό μήνα !!!!!!!!!!! αγρότες μου

Πρωταπριλιά σήμερα

προσοχή στα ψεματάκια
    και η εταιρεία τίμησε την ημέρα
    με τα ζέπελιν
    θέλω να ξέρω. κερδίζουμε τίποτα !!!!!!:D:D

Αρέσει σε LILA413, ioanna6929, verybadfarmer και 8 σε άλλους.
  7. mpimpilas

mpimpilas Νέος ειδικός

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.:)Δεν ξέρω αν κερδίζουμε τίποτα αλλά εμένα μου αρέσει να τα προλαβαίνω και να τα πυροβολώ.

Τελευταία επεξεργασία: 1/4/16
    Αρέσει σε LILA413, ioanna6929, maria071966 και 5 σε άλλους.
  8. verybadfarmer

verybadfarmer Ενεργός συντάκτης

καλημέρα,καλημέρα!!!καλό μήνα!!!!!!τι τέλειο το ζέπελιν,που πολλαπλασιάζεται όσο το χτυπάς!!!!

Αρέσει σε LILA413, giannissuper, ioanna6929 και 8 σε άλλους.
  9. Louisa

Louisa Κόμης

:cry:γίνανε ψείρες τα ζέπελιν :cry: και δεν τα καταφέρνω :cry:
    θέλω να μεγαλώσουνε ξανά τώρα :mad::cry:

Αρέσει σε giannissuper, soyla74, mpimpilas και 7 σε άλλους.
  10. ioanna6929

ioanna6929 Βαρόνος του φόρουμ

τέλεια τα ζέπελιν, απλά καταπληκτικά όταν μικραίνουν και μικραίνουν....., το προβληματάκι είναι πως τα είδαν τα γλυκά μου τα παιδάκια και δεν αφήνουν το ποντίκι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε LILA413, giannissuper, kikijimy και 12 σε άλλους.
  11. andriotiMarina

andriotiMarina Ενεργός συντάκτης

Καλό μήνα,τα τσάκισα τα ζέπελιν μου θύμισαν τις φούσκες που τυλίγουμε γυάλινα αντικείμενα,τσακ τσακ τσακ,εξάσκηση για το πανηγύρι έκανα.Ελπίζω να μεγαλώνουν ξανα μετα απο λίγη ώρα.

Αρέσει σε soyla74, sofiapao76, xristos-ale3andros και 5 σε άλλους.
  12. Louisa

Louisa Κόμης

χι χι χι ξαναμπήκα και είχαν μεγαλώσει πάλι :D τα τσάκισα !!!

Αρέσει σε giannissuper, kikijimy, soyla74 και 5 σε άλλους.
  13. ioanna6929

ioanna6929 Βαρόνος του φόρουμ

καλό μήνα σε όλους καλή αρχή στο δρώμενο ;)
    Γιωργία αυτό που κερδίζουμε είναι εξάσκηση στο σημάδι γιατί όσο τα βλέπω τόσο παιχνιδάκι στο Ρέντζο μου θυμίζουν!!!:p

Αρέσει σε LILA413, giannissuper, Gulit1 και 7 σε άλλους.
  14. -iop264-

-iop264- Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Παιδια εχω μια απορια ποιοα χωραφια συμφερουν περρισοτερο τα ανετα η τα μεγαλα χωραφια

Αρέσει στους LILA413, jimixatz και ioanna6929.
  15. georgia469

-iop264- καλημέρα σου
    σε ιβεντ ,όταν θέλεις να μαζέψεις πολλά φυτά , συμφέρει το μικρό χωραφάκι ,αφού πρώτα μαζέψεις αρκετά φυτά
    και καταναλώσεις τσάντι καρότου μήλου ,γιατί σου δίνει 4 φυτά σε μικρό χωράφι
    πρώτα ,όταν ξεκινάς με τους 10 σπόρους σπέρνεις σε μεγάλα χωράφια , όχι άνετα γιατί σε αυτό θέλει 3 σπόρους
    το κάθε χωράφι

Αρέσει σε heavymetal7, soyla74, Gulit1 και 8 σε άλλους.
  16. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Οπως πολλά άλλα πράγματα στο παιχνίδι, η απάντηση είναι απλή.... εξαρτάται τι θες και πως παίζεις.
    Χμμμ, οχι πολύ κατατοπιστικό αλλά ισχύει.

Θα προσπαθήσω να σου δώσω μια γενική γραμμή για σκέψη

1. Χωρίς βοηθούς συγκομιδής αλλά μπαίνεις πάνω απο μια φορά την ημέρα στη φάρμα
    Απλά μεγάλα χωράφια
    Αν μπαίνεις συχνά στη φάρμα, τότε έχουν καλύτερη απόδοση απο τα άνετα και αναλογικά πιο πολλούς π.ε....... γιατί μαζεύεις πιο πολλές φορές.

2. Χωρίς βοηθούς και μπαίνεις μέχρι μια φορά την ημέρα ή λιγότερο
    Ανετα χωράφια
    Αργούν να εμφανιστούν τα ζιζάνια σε σχέση με τα απλά, έχεις μεγαλύτερη παραγωγή και πιο πολλούς πε ανα θέρισμα.

3. Με βοηθούς συγκομιδής και μπαίνεις πάνω απο μια φορά την ημέρα
    Μικρά χωράφια με μαρμελάδα κολοκύθι ή τσάτνι καρότου μήλου.
    Μεγαλύτερη παραγωγή φυτών

Τα παραπάνω είναι γενικά, για καθημερινή χρήση.
    Για τη συγκομιδή φυτών σε εβέντ ισχύει αυτό που σου γράφει παραπάνω η georgia469.

Αρέσει σε heavymetal7, soyla74, Gulit1 και 7 σε άλλους.
  17. -iop264-

xristos-ale3andros σε ευχαριστω για την συμβουλη σου

georgia469 σε ευχαριστω πολυ να σε ρωτησω κατι ακομα χωρις το τσαντλι μηλου καλυτερα συμφερει το μικρο χωραφι ??

γενικα: εγω οπως πολοι παιχτες του φαρμεραμα θελουν να βγαζουν πολλα φυτα σε χρονο τε-τε εγω κατι τετοιο θελω αν γινετε δηλαδη τα μικρα χωραφια χωρις συγκομιδη ειναι 2 το καθε ενα !!! και το μεγαλο ειναι 5 (αφηνω εξω το ανετο χωραφι γιατι ναι μεν δεν γινονται ευκολα ζιζανια η δινει περισσοτερα πε και φυτα αλλα ολα αυτα σε μια ημερα) ( το πολυ σε 2-3 )
    επισης το μικρο χωραφι δινει (4χ2=8 φυτα αντι για 5 που ειναι το μεγαλο συμφερει πολυ)

Τελευταία επεξεργασία: 16/4/16
    Αρέσει στους soyla74, jimixatz και xristos-ale3andros.
  18. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Καλά τα υπολογίζεις, αλλά θυμίσου οτι πρέπει να φυτέψεις και σπόρο

Μεγάλα χωράφια 2χ2
    1 σπόρος δίνει 5 σπόρους >> κέρδος 4 σπόροι

Μικρά χωράφια 1χ1
    1 σπόρος δινει 2 σπόρους >> κέρδος 1 σπόρος

Αρα ενα μεγαλο χωράφι δίνει κέρδος ίσο με τέσσερα μικρά οταν αφαιρέσεις αυτά που βάζεις.
    Μόνο άμα χρησιμοποιήσεις μαρμελάδα κολοκύθι ή τσάτνι καρότο μήλο συμφέρει το μικρό.

Ο πίνακας παρακάτω σου δείχνει τι κέρδος παίρνεις ανα χωράφι όταν αφαιρέσεις τους σπόρους που φυτεύεις.

χωράφιχωρίς βιοτεχνικά
    μαρμελάδα κολοκύθι
    +1
    τσάτνι καρότο μήλο
    +2
    2χ2​
    4​
    5​
    6​
    1χ2​
    2​
    3​
    4​
    1χ1​
    1​
    2​
    3​

19. georgia469

τα μικρά χωράφια με τα βιοτεχνικά που δίνουν περισσότερη συγκομιδή ( τσάντι καρότου - μήλο ή μαρμελάδα κολοκύθ)ι συμφέρουν γιατί η παραγωγή είναι πιο μεγάλη ,
    αν δεις την αντιστοιχία 4 μικρά που χωράνε σε ένα μεγάλο θα πάρεις συνολικά 12 επιπλέον σπόρους γιατί 4Χ4 = 16 βγάζουμε και τους 4 που θα ξανασπείρουμε 12 σύνολο ,
    αν δεν βάλεις βιοτεχνικά θα έχεις 1 σπόρο απόθεμα ,καθώς τον άλλο τον ξανασπέρνεις ,
    ενώ με τα μεγάλα χωράφια έχεις κέρδος 3 σπόρους , αφού πάλι τον 1 τον ξανασπέρνουμε
    σε αυτό που με ρωτάς εγώ προσωπικά πάντα χρησιμοποιώ τσάντι στα μικρά χωράφια ,
    αλλά και πάλι αν δεν βάλεις περισσότερους σπόρους θα πάρεις από τα μεγάλα
    στους πίνακες του xristos-ale3andros θα τα δεις αναλυτικά

ελπίζω αν έγινα κατανοητή

20. -iop264-

Αρέσει σε soyla74, LILA413, jimixatz και 4 σε άλλους.