Feedback Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 17/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. maroula

maroula Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπερα κι απο μενα, ενδιαφερουσα συζητηση ανοιξατε, ειπα να πω τη γνωμη μου απο τη μικρη μου εμπειρια. Δεν ξερω βεβαια σε ποιο επιπεδο εισαι Λουιζα, αλλα δωσε τα αστερια για το Σπα, αν δεν το'χεις ανοιξει ακομη,
    φυτευε σαν τρελη σταφυλια και βρομελιες, και καταναλωνε καθε μερα κοκκινο ποντς, ειλικρινα κανει θαυματα.
    Θα ανεβαινει το νησι σαν τρελο, και θα κανεις και αποστολες για καινουρια αστερια, και πριν το καταλαβεις θα ανοιξεις οτι χρειαζεσαι. Καλο βραδυ.

2. Louisa

Louisa Κόμης

Είμαι επίπεδο 80 στη φάρμα και 124 στο BAHARAMA. Το ΣΠΑ να το ανοίξω για να φτιάχνω το ποντς εννοείς; Είναι στις πρώτες συνταγές;

Αρέσει στους kolokythopitas και maroula.
  3. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

4. Louisa

Louisa Κόμης

Ευχαριστώ πολύ evieva για την βοήθεια και maroula για την καταπληκτική ιδέα. Είναι τόσα πολλά αυτά που έχω να μάθω και να δρομολογήσω, και η βοήθειά σας είναι πραγματικά πολύτιμη.
    διορθωση παράθεσης

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 26/8/15
    Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  5. maroula

Καλημερα Λουιζα, σ'ευχαριστω, αλλα σιγα την ιδεα, κι εγω αργησα να ανοιξω το σπα, αν και ολοι με συμβουλευαν να το κανω, εγω ανοιξα πρωτα τον αλχημιστη.
    Οσο για την αγαπητη Εβιεβα, να την ακους και δεν θα χασεις, την ακολουθω και τη διαβαζω 2 χρονια τωρα,
    με εμπνεει απο την αρχη της φαρμας μου. Καλημερα σας.

Αρέσει σε antigonis_farm, kolokythopitas, LILA413 και 3 σε άλλους.
  6. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

παιδια καταφτάνω:

υ.γ. και πάνω που μου τελείωναν τα αλάτια χαχα

7. *As*

*As* Ενεργός συντάκτης

Συγνώμη maroula και evieva που θα διαφωνήσω αλλά γειτόνισσα η ψήφος μου είναι στον καινούργιο χώρο ... δαγκωτό χαχα. Αν υπάρχει ένας Χρυσός κανόνας για περισσότερους ΠΕ,ΤΠΕ,ΧΤ, αποθήκη, αναδυόμενα και λοιπά είναι ένας. Προσπαθούμε πάντα να μαζέψουμε το συντομότερο δυνατόν από τη στιγμή που ετοιμάζεται κάτι, μην αφήνοντας την φάρμα μας αδρανή. Μην ανοίγοντας το Τροπικό δάσος ... στην ουσία αφήνεις ένα μεγάλο μέρος της φάρμας σου ανεκμετάλλευτο. Επιπλέον προσωπικά τα 150 αστεράκια για το Σπα (ακόμη και αν θεωρήσουμε ότι ήθελα κόκκινα ποντς) δεν θα τα έδινα γιατί απλά η κατασκευή τους κοστίζει περισσότερο από την τιμή αγοράς τους στη λαική, και άρα ανοίγοντας τον 2ο χώρο αφού θα μπορώ να παράγω διπλάσια σταφύλια και βρομέλιες θα μπορούσα να αγοράσω και διπλάσια ποντς από αυτά που θα κατασκεύαζα μόνο με το νησί (+ τα οφέλη του 2ου χώρου σε ΤΠΕ από τις σπορές κλπ).

Αρέσει σε fenia233, Louisa, monolith2 και 5 σε άλλους.
  8. evieva

αυτά είναι, άμα ξενυχτάς δεν τα βλέπεις όλα γιατί κλείνουν τα μάτια σου xD
    Πουθενά δεν πρότεινα κάτι άλλο, ένα λινκ έδωσα για να δει τις συνταγές.
    Σεβαστή η άποψη παικτών για διαφορετική κίνηση και φυσικά η απόφαση είναι δική της
    Κυρίως όμως, μην ξενυχτάς, κάνει κακό και στο δέρμαxD
    μα 4.41 ???:eek:

Αρέσει σε Stefoulini, maroula, Louisa και 5 σε άλλους.
  9. alexandrosa

alexandrosa Ενεργός συντάκτης

Ερχομαι για 3η φορα να πω.... καλο το ανοιγμα του νεου χωρου αλλα γιατι να μην ιχυει οτι ισχυει και στο δασος της κεντρικης; ειναι λογικο να πληρωνουμε και στο δασος του νησιου το νερο;ποσο μαλλον που ειναι και ακριβοτερο;

Αρέσει στους dalaveri και monolith2.
  10. BlKY11

BlKY11 Νέος ειδικός

Όχι για 3η φορά, για πολλοστή φορά έρχεσαι αγαπητή συμπαίκτρια για να βγάλεις σκάρτο κάτι που προσφέρεται στο παιχνίδι.
    Γιατί πραγματικά αυτός ο χώρος χαρίστηκε και είναι ο μοναδικός χώρος εκτός της βασικής φάρμας που μπορούν οι παίκτες να τον αποκτήσουν τόσο εύκολα και όλο μαζί , ας θυμηθούμε όλους τους άλλους χώρους με τελευταίο το νησί του θησαυρού.... είναι κρίμα λοιπόν επειδή δεν μπορούμε να βρούμε κάτι άλλο ,να σχολιάζουμε τα 2 χτ που κάνει το νερό

Αρέσει σε eleniste, natalia_prod72, Stefoulini και 6 σε άλλους.
  11. -Μαρια13-

-Μαρια13- Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

καλησπερα!!
    εχει δικιο η Βικυ.και αν δεν θες να καταναλωνεις νερακι στον καινουργιο χωρο γεμισε το με δεντρακια.;)

ο καινουργιος χωρος ειναι" μαννα εξ ουρανου"η καλυτερα "μαννα εξ εταιριας":pγια ολους μας.

Αρέσει σε eleniste, Stefoulini, maroula και 5 σε άλλους.
  12. alexandrosa

alexandrosa Ενεργός συντάκτης

Αγαπητες μου θα μου απαγορευσετε να εχω γνωμη; εχω κ εγω το δικο μου σκεπτικο τη δικη μου τακτικη η εννοια μου δεν ειναι τα....like
    τελεια και παυλα:p

Αρέσει στους dalaveri και johndimond.
  13. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα
    Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την άποψή του θετική ή αρνητική.
    Ομως και στην ελευθερία υπάρχουν όρια και νόμοι.
    Θα σας παρακαλέσω λοιπόν να προσέχετε να μην προσβάλλετε συμπαίκτες σας με τις αναρτήσεις σας.
    Επιπλέον θα σας παρακαλέσω να δείξετε λίγο συνεργασία.
    Το να είμαστε μονίμως ενάντια στην εταιρεία , στην ομάδα του farmerama και στους συντονιστες δείχνει μόνο εμπάθεια.
    Είναι λυπηρό να διαβάζω μονίμως αρνητικές κριτικές από τα ίδια άτομα για κάθε δρώμενο ή Update.
    Αρνητικά ,κακόβουλα και ψευδή σχόλια χωρίς αποδείξεις για την αναπροσαρμογή τιμών , αρνητικά σχόλια για την προσθήκη της νέας έκτασης... κ.τ.λ

Σας παρακαλώ να δείξετε λίγο συνεργασία και να αφήσετε τις εμπάθειες εκτός φόρουμ ωστε να έχουμε ένα ευχάριστο και φιλικό φόρουμ για όλους μας. ;)

Αρέσει στους eleniste, Louisa, empotonaki και σε ακόμα ένα άτομο.
  14. fenia233

fenia233 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

πολυ ωραίος ο χώρος και μπράβο ,αλλά βγάζαμε και κανά χτ από το νησί τώρα????και πόσα περισσότερα φυτά θα μας ζητήσει σε κάθε ιβέντ????

Αρέσει στον/ην Gulit1.
  15. evieva

Ναι αλλά με αυτό το σκεπτικό, το farmerama θα έπρεπε
    να είχε μείνει μόνο με την βασική φάρμα
    όπως όταν πρωτοξεκίνησε.
    Και αν είχε συμβεί αυτό, αμφιβάλλω αν θα ήμασταν τώρα εδώ να τα λέμε.
    8)

Αρέσει σε monolith2, -Μαρια13-, heavymetal7 και 4 σε άλλους.
  16. fenia233

fenia233 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

έχεις δίκιο ,θα το είχαμε βαρεθεί

Αρέσει σε Gulit1, 2014chr, kollitoi και 2 σε άλλους.
  17. maroula

Καλησπερα σας. Νομιζω μετα απο ωριμη σκεψη πως ο φιλος *As* εχει δικιο ως προς το χωρο, τωρα συνειδητοποιησα πως ειναι πιθανο να μην εχεις ανοιξει ακομη ολα τα χωραφια, κι οπως λεει πιο πανω η
    -Μαρια13- αυτος ο χωρος ειναι μανα εξ εταιριας.
    Για το ποντς διαφωνω, ειναι πολυ χρησιμο και στο κατω κατω δεν εχουμε ολοι τοσα πολλα εκατομμυρια, οχι επειδη δεν προσπαθουμε, αλλα μετραει και ποσο καιρο παιζεις. Καλυτερα να παραγεις παρα να αγοραζεις. Χρειαζεται λιγη υπομονη μονο. Καλο βραδυ σε ολους.

Αρέσει στους -Μαρια13-, Louisa και Stefoulini.
  18. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Είναι λογικό να κάνουμε την τρίχα τριχιά και να πνιγόμαστε, λέω εγώ;Με κάθε καλή κίνηση;

Αρέσει στους Gulit1, Stefoulini και Louisa.
  19. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα!
    Αναρωτιέμαι ποιος ο λόγος των προσφορών φιορινιών -και μάλιστα η μετατροπή των ποσών για αγορές από την Ελλάδα- αφού δεν υπάρχει τρόπος για να τις πάρουμε.
    Δε λέω να μην υπάρχει η προσφορά παγκοσμίως λόγω της δικής μας κατάστασης, αλλά εμάς δε μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή.
    Βέβαια πιστεύω πως αν ήθελε πραγματικά να βοηθήσει η εταιρεία θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα λογαριασμό στην Ελλάδα και έτσι να πληρώνουμε εδώ ότι αγορές θέλουμε να κάνουμε. Το μόνο πρόβλημά της θα ήταν ότι για να χρησιμοποιήσει τα χρήματά θα έπρεπε να περιμένει να λήξουν οι κεφαλαιακοί έλεγχοι. Αλλά θα ήταν στον λογαριασμό της BP.
    Αυτό πραγματικά θα έλυνε τα χέρια όλων μας και θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το παιχνίδι.

Αρέσει στους Stefoulini, LILA413 και Louisa.
  20. evieva

12. Μπορώ να ανοίξω νέο λογαριασμό;
    Οχι, εκτός αν το άνοιγμα του νέου λογαριασμού αφορά αποκλειστικά και μόνο τις ακόλουθες συναλλαγές, η αναγκαιότητα των οποίων πρέπει να τεκμηριώνεται εγγράφως και με την προϋπόθεση ότι δεν υφίσταται άλλος διαθέσιμος λογαριασμός μέσω του οποίου αυτές μπορούν να διενεργηθούν:
    πληρωμή μισθοδοσίας προσωπικού, πληρωμή υποχρεώσεων του καταθέτη προς την ίδια τράπεζα, που προκύπτουν από συμβάσεις που είχαν καταρτισθεί προ της 28ης Ιουνίου 2015,
    καταβολή νέων συντάξεων και νέων προνοιακών επιδομάτων, εκκαθάριση συναλλαγών καρτών από νέες συμβάσεις αποδοχής (acquiring), εξυπηρέτηση νεοϊδρυθέντων, μετά την 1η Μαΐου 2015, νομικών προσώπων, εξυπηρέτηση νεοφυών εταιρειών (startups) που συμμετέχουν σε προγράμματα στήριξης της νέας επιχειρηματικότητας, κατάθεση μετρητών ως εξασφάλιση (cash collateral) εγγυητικής επιστολής, ενέγγυας πίστωσης ή δανείου στην ίδια τράπεζα, άνοιγμα λογαριασμού υπέρ τρίτου με σκοπό είτε τη συμμόρφωση προς επιταγή για εκτέλεση χρηματικής απαίτησης, βάσει διαταγής πληρωμής, δικαστικής απόφασης ή άλλου εκτελεστού τίτλου είτε την εξόφληση απαίτησης, για την οποία έχει επιβληθεί κατάσχεση εις χείρας τρίτου, υπέρ του δικαιούχου της απαίτησης, εκτός εάν αυτός έχει δηλώσει καταθετικό λογαριασμό με οποιαδήποτε διαδικαστική πράξη, πίστωση ποσών από την αλλοδαπή σε ευρώ ή ξένο νόμισμα, ύψους τουλάχιστον δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ ή του ισόποσου σε ξένο νόμισμα, αποδοχή προθεσμιακής κατάθεσης μόνον στην περίπτωση που οι δικαιούχοι της ταυτίζονται με τους δικαιούχους του υφιστάμενου τροφοδότη λογαριασμού της, καταθετικού ή όψεως, κάθε άλλη περίπτωση, κατόπιν έγκρισης από την Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών.

Αρέσει στους kollitoi, empotonaki και Louisa.