Feedback Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 17/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. ste007

ste007 Ειδικός του φόρουμ

Αυτό το κάνω για τον φούρναρη τώρα με τα ψωμάκια. Κυρίως γιατί χρειάζεται μόνο σιτάρι και απλά δέχομαι τους πόντους που μου δίνει (είναι λίγοι). Η αλήθεια είναι ότι έχω κάποια που δεν τα χρησιμοποιήσω ποτέ αλλά τα κρατάω, ίσως κάνω ένα ξεκαθάρισμα. Από εκεί και πέρα βέβαια παραμένει το πρόβλημα του ότι αν θέλω να κάνω παραγωγή αυτών θα χρειαστούν ποιόντα. Οπότε αναγκαστικά θα καταλήγω σε αυτά που μπορεί να βγάζω πιο εύκολα. (πχ κανένα αυγό που βγάζω και απο δέντρα)
    Ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή.

Αρέσει στον/ην GEPPO1.
  2. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους, αύριο Κυριακή εχει πανσέληνο. Μήπως, λέω εγώ να ξεκλείδωνε ο χώρος του σεληνόφωτος μπας και καταφέρουμε να μαζέψουμε κανένα ζωάκι, που θέλουμε εκατοντάδες για να βγάλουμε τις αποστολές.:sleepy:;)

Αρέσει στους -agela2011-, jimixatz, icons1 και σε ακόμα ένα άτομο.