Feedback Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 17/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα και καλό μήνα!!! εγώ είμαι τυχερή γιατί στη φάρμα μου δεν υπάρχουν έντομα....ίσως γιατί χθες ψεκάσαμε παντού με τους γεωπόνους μου!!!

Αρέσει σε sofiapao76, Marinaloren, Lina123 και 4 σε άλλους.
  2. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημερούδια στην παρέα, καλό μήνα με υγεία για όλους/όλες, πάντα εκπλήξεις κάθε πρωταπριλιά, τις περιμένουμε πως και τι xDxD

Αρέσει σε sofiapao76, Marinaloren, xaxare70 και 7 σε άλλους.
  3. Hecuba

Hecuba Ενεργός συντάκτης

Καλό μήνα σε όλη την παρέα. Τι έκπληξη και αυτή τα έντομα έκαναν επίθεση ,τρέχω να αγοράσω εντομοκτόνο.

Αρέσει σε Marinaloren, MariaStathaki, Lina123 και 2 σε άλλους.
  4. -Borsty-

-Borsty- Team Leader Team Farmerama GR

Είναι λάθος η περιγραφή. Μην την αγοράσεις γιατί θα προσελκύσεις 50% περισσότερα έντομα!!

5. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

χαααα!!Ας κοπιασουν εφοδιαστηκαxD
    [​IMG]xD

Αρέσει σε sofiapao76, Marinaloren, misirli και 11 σε άλλους.
  6. maraki85

maraki85 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημερα, καλο μηνα, τι ομορφη πολη μας κανατε !!! υπεροχα γραφικα, ελπιζω να μεινει ετσι και να μην ειναι πρωταπριλιατικο ψεμα,
    καλη συνεχεια.

Αρέσει σε Marinaloren, misirli, LarsTurms και 6 σε άλλους.
  7. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Σιγά που θα κοιμάται...έχω πάρει ποινές ξημερώματα ουκ ολίγες...xD
    Καλό μήνα!!Αγαπω τα έντομα,μύγες κουνούπια και αράχνες είναι η αδυναμία μου.Τις έχω για pet και τις ταιζω κάθε μέρα.
    Και του χρόνου με υγεία και πιο πολλά έντομα!

Αρέσει σε Marinaloren, soyla74, Hecuba και 2 σε άλλους.
  8. -Borsty-

O λουλης και οι ρικηδες ειναι δικοι σου;

9. ste007

ste007 Ειδικός του φόρουμ

εγώ σήμερα με το που μπήκα στην φάρμα και είδα τον χάρτη.

Ωραίο δωράκι η φασολιά.
    Καλό μήνα λοιπόν!
    Λέω να κρατήσω μια απόσταση από τον κ. -Borsty- , είδα χθες το βράδυ τι έκανε το 2019.

Αρέσει σε jimixatz, icons1, Lina123 και 5 σε άλλους.
  10. -Borsty-

αερολογίες και κουραφέξαλα.... μίλα με αποδείξεις κυρ στε007.

Αρέσει σε Lina123, Hecuba, toylaaaaa και 3 σε άλλους.
  11. kristinkrl009

kristinkrl009 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

απο που μαζευουμε μανιταρια?

12. -Borsty-

Λοιπόν.

Παίρνεις ένα καλό μαχαίρι, βάζεις ζεστά ρούχα, διαβάζεις και λίγο (μην κόψεις δηλητηριώδη) και πας στο βουνό!
    Αν βρεις καλή ποικιλία φέρε και σε εμάς!

Αρέσει σε -ΡΙΚΑ1985-, jimixatz, GaTe987 και 7 σε άλλους.
  13. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Από τις εκτάσεις με τα διακοσμητικά.

Αρέσει σε -ΡΙΚΑ1985-, siourdistan, Marinaloren και 4 σε άλλους.
  14. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

Xαριτωμένα τα σκαθάρομυρμηγκάκια και ωραία τα δωράκια τους, αλλά όχι και αφέντες !!! Αυτό το τσιρότο στο πιγουνάκι δεν είναι και πολύ προηγμένη τεχνολογία ...xD:p

Αρέσει σε -ΡΙΚΑ1985-, Lina123, Marinaloren και 5 σε άλλους.
  15. -Borsty-

Κόπηκε στο ξύρισμα........ :cry:

Αρέσει σε -ΡΙΚΑ1985-, !konstantina!, Lina123 και 6 σε άλλους.
  16. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

βασικά και εσυ πρέπει να κοπείς, γιατί διακόπτεις διαρκώς την συζήτηση.. είσαι ένας διακόπτης:p

Αρέσει σε -ΡΙΚΑ1985-, Lina123, Marinaloren και 5 σε άλλους.
  17. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους,
    έλειπα και τώρα που μπήκα στη φάρμα δεν βγάζω άκρη! Πώς ¨κλείνουμε" τα έντομα; Δεν βρίσκω την παιδική χαρά..

οκ οκ.. σαν να ξεθόλωσα και βρήκα μιαν άκρη ..:oops:

Αρέσει στους GEPPO1, Hecuba και Marinaloren.
  18. kristinkrl009

kristinkrl009 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

σε ευχαριστω

19. ste007

ste007 Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα σας!
    Κυριακή σήμερα λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα στην φάρμα και είπα να πιάσω κάποια θεματάκια που έχουν συζητηθεί εδώ τους τελευταίους μήνες.
    • Ξεκινάω με το Έντελβαις.
    Αυτό που έχει εναφερθεί κιόλας εδώ, είναι οι αποστολές. Είναι ο κύριος τρόπος για να πάρεις α.π.ε. και όσο μεγαλώνεις σε επίπεδο, δεν αυξάνονται οι α.π.ε. που δίνει, αλλά αυξάνονται οι απαιτήσεις. Μιας και το Έντελβαις είναι λίγο σα να μην έχει κάμια σχέση με την υπόλοιπη φάρμα, δεν βιάζομαι και να ανέβω επίπεδο. Αυτή τη στιγμή είμαι στο επίπεδο 7 και ο 'μακρινός' στόχος μου είναι το επίπεδο 10 και 15 που δίνει από 1 φασολιά αντίστοιχα. Επειδή μου αρέσει κάτι να είναι ολοκληρωμένο, κάθε φορά που παίρνω 1 επίπεδο προσπαθώ να φτάσω το μέγιστο των πραγμάτων που μπορώ να ξεκλειδώσω σε αυτό το επίπεδο( πχ. να ξεκλειδώσω νέα δέντρα και να τερματίσω στο μονοπάτι της σοφίας, να ανοίξω περισσότερο χώρο στην αποθήκη, να ανοίξω περισσότερο χώρο για τα δέντρα). Έτσι και αλλιώς αυτά δεν μπορώ να τα κάνω παράλληλα γιατί για να πάρω σήματα πρέπει να δώσω καρπούς, άρα να μην έχω μετά να τα δώσω σε αποστολές για να πάρω απε.
    Το καλύτερο που μπορώ να κάνω γι αυτό είναι η ανακύκλωση. Ο χώρος στην αποθήκη είναι αρκετά περιορισμένος. πχ οι κορμοί δέντρων, οπότε αναγκάζομαι να τα μετατρέψω σε ξυλεία. Μετά γεμίζει και ο χώρος λόγω ξυλείας, οπότε αναγκάζομαι να τα πετάω και στην ανακύκλωση (πέρα από το να φτιάξω προφανώς δέντρα). Προτιμώ την ανακύκλωση 4 που δίνει 200 απε με 9500 αξία. Στο 5ο επίπεδο ζητάει 68000 αξία που μου φαίνεται κάπως πολύ μεγάλο πέταμα υλικών, τουλάχιστον για το δικό μου επίπεδο, για να δώσει 400 απε. Πλέον με το 2ο αναδυόμενο γεμίζει η αποθήκη και στα διάφορα οπότε αναγκάζομαι και εκεί να κάψω τα πασπαρτού κάπου. Αυτό που είδα είναι ότι δυστυχώς ανοίγει για συγκεκριμένες ώρες χώρο (72 ώρες) οπότε το καλύτερο μέρος μου φαίνεται γι αυτή τη στιγμή η ανακύκλωση έτσι ώστε να χαλάω λιγότερη αξία και να παίρνω περισσότερους απε.
    Αποστολές. Ασχολούμε μόνο με τις αποστολές του σκ. Ζητάει για την ώρα λιγότερους καρπούς και δίνει περισσότερους απε από την κουκουβάγια. Επίσης δίνω και αυτές με τα αναδυόμενα γιατί γεμίζει η αποθήκη.
    Πράσινα καύσιμα. Στην αρχή με δυσκόλεψε αρκετά αυτό το κομμάτι και έχανα αρκετό χρόνο εκεί. Προφανώς δεν έχω σκοπό να κάψω πράγματα αξίας και κατέληγα να αγοράζω στο μαγαζί με χτ δέντρα ή στάβλους για να βγάλω τα καύσιμα. Όλη αυτή διαδικασία κάπως με κούραζε με το πέρα δώθε. Τις μέρες που ήταν να κάψω εργαστήρια, απλά δεν χρησιμοποιούσα καθόλου το έντελβαις. Κάποια στιγμή ψάχνοντας τα δέντρα είδα ότι η βιστέρια είναι ένα δέντρο που μπορείς να αγοράσεις με χτ και έχει μεγάλη αξία ανταλλαγής, οπότε να μην χρειαστεί να χαλάς και αμέτρητα χτ. Οπότε κάπως σώθηκα με αυτό το δέντρο και απλά όταν έχω δέντρα φτιάχνω ένα απόθεμα από καύσιμα.
    Σε γενικές γραμμές μετά το επίπεδο 15 δεν ξέρω αν με ενδιαφέρει και πολύ να ασχοληθώ παραπάνω με το έντελβαις. Είναι κάπως κουραστικό και δεν έχει και μεγάλη σημασία στο ίδιο το παιχνίδι. Ίσως αν δίνει και σε επόμενα επίπεδα κανένα δωράκι στην βασική φάρμα, να σε αναγκάζει τουλάχιστον κάπως να συνεχίσεις.
    • Είδα ένα ποστ που ρωτούσε τι να βάλουμε στο ζωοκομείο.
    Σήμερα κάθισα και έσκαψα λίγο κάποιες αποστολές και έβγαλα άλλα 100 αστεράκια. Οπότε κατάφερα και άνοιξα το ζωοκομείο.
    Προφανώς είναι υποκειμενικό τι θα βάλει ο καθένας στο ζωοκομείο του. Γενικά νομίζω ότι συμφέρει να βάζεις μέσα στάβλους ίδιου χρόνου μιάς και σου μετράει αυτόν με τον μεγαλύτερο χρόνο. Ιδανικά νομίζω οι νέον στάβλοι θα δίνουν έναν πολυ ωραίο αριθμό ζώων (4*8=32 ζώα σε 4 κουτάκια). Έγω τουλάχιστον δεν έχω 8 ίδιους νέον στάβλους (και είμαι λίγο μακριά από αυτό) οπότε θα βάλω μέσα στάβλους με παρόμοιους χρόνους.
    • Ανέβασμα επιπέδων επαγγελμάτων.
    Αρκετά κουραστική διαδικασία μπορώ να πω. Τους τελευταίους μήνες που επέστρεψα, προσπάθω να ανέβω επίπεδο στα επαγγέλματα. Ο αλχημιστής ήταν αρκετά εύκολος στο ανέβασμα γιατί υπάρχουν συνταγές που σου δίνουν πόντους (πχ πάπυρος) και απλά αγόραζα 300 σπόρους από τα φυτά που ζητούσε και είχα σταθερό αριθμό πόντων κάθε μέρα. Τώρα το πρόβλημα είναι όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα. Για να καταφέρεις να φτιάξεις κάτι, χρειάζεται και προιόντα, τα οποία όμως χρειάζεται να έχεις και απόθεμα για τα ιβεντς. Άρα καταλήγω να μην μπορώ να ανέβω επίπεδα στα επαγγέλματα. Αυτό που μπόρεσα να κάνω στον φούρναρη είναι να φτιάχνω κάθε μέρα 5 ψωμάκια που θέλει απλά νερό και σιτάρι. Κάποια στιγμή βαρέθηκα να το κάνω αυτό κάθε μέρα, το παράτησα, και το έπιασα πάλι λίγο καιρό μετά κάνοντας μεγάλες ποσότητες από ψωμάκια. Απλά αφιέρωσα 1 μέρα στην φάρμα να βάζω και να βγάζω σιτάρι. Αυτό κάνω και σήμερα μιας και είχα φτάσει τους 30κ πόντους, κάπως λίγο δεν έχω υπομονή πλέον και σκοπεύω να το φτάσω μέχρι τα 40κ για να φτάσω το 4ο επίπεδο. Στον ανθοπώλη έχω ένα κουτί που μια στο τόσο μπορεί να μου δώσει γαμήλια ανθοδέσμη και να πάρω τους 100 πόντους επαγγέλματος. Στο σπα για την ώρα είναι εντελώς στο πάγο, παρόλο που ξεκλείδωσα την συνταγή που δίνει 200 πόντους, για την κρέμα θέλει 2 φυστικοβούτυρα.
    Δεν ξέρω αν έχει κάποιος συμβουλή για πιο γρήγορο ανέβασμα στα επαγγέλματα που δεν έχω δει ακόμα. Επίσης όλος αυτός ο κόπος απλά για να φτάσω 4 επίπεδο. Στο 5ο δεν έδω ιδέα πως θα φτάσω.
    Αυτά ήθελα να γράψω, έγραψα αρκετά.

Καλό υπόλοιπο Κυριακής!

Αρέσει σε jimixatz, kellyboukou, xaxare70 και 2 σε άλλους.
  20. xaxare70

xaxare70 Νέος ειδικός

Καλησπέρα.Θελω να απαντήσω στον συναγροτη σχετικά με το ανέβασμα επιπέδων επαγγελμάτων.Δεν ξέρω κιόλας αν το έχεις κάνει αυτό που χρησιμοποιουμε 5 προϊόντα του κάθε επαγγέλματος για επέκταση .Κάποια προϊόντα του κάθε επαγγέλματος δίνουν αρκετούς πόντους όταν τα χρησιμοποιήσεις για την επέκταση.Δοκιμασε κάθε μέρα να βάζεις από αυτά που έχεις και θα δεις εσύ ποια σου δίνουν περισσότερους πόντους.[​IMG]

Τελευταία επεξεργασία: Χθες στις 17:58
    Αρέσει στους GEPPO1 και ste007.