Feedback Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 17/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. -agela2011-

-agela2011- Ενεργός συντάκτης

Από τη στιγμή που σε κάθε άνοδο επίπέδου απαιτούνται περισσότεροι ΠΕ, θα έπρεπε οι παραγγελίες να δίνουν περισσότερους. Είναι δύσκολο με τόσους λίγους πόντους να ανέβεις επίπεδο και αυτό το κάνει βαρετό. :sleepy:

Αρέσει σε rixainrempite, SPIFIL, -ΡΙΚΑ1985- και 13 σε άλλους.
  2. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους, έρχομαι εδώ για να γκρινιάξω, χωρίς να απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, σχετικά με τα διακοσμητικά της φασολιάς "γιορτές 1". Στις 6/6/2024 με χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι έβαλαν για αγορά με φασουλοφλουρια, τα τρία πρώτα διακοσμητικά της εν λόγω σειράς, αρκετά ακριβά κατά την γνώμη μου, αλλά σημασία είχε ότι τα έβαλαν. Από τότε μαζεύω φασουλοφλουριά και δεν τα σπαταλάω, παρά αγοράζω κάποιες σούπερ τροφές και εορταστικούς πόντους. Έχω έτσι μαζέψει λίγο πάνω από 12 χιλιάδες.
    Από τότε έχουν γίνει αν δεν κάνω λάθος, δύο ανανεώσεις στο περιεχόμενο του μαγαζοράματος και τα επόμενα 3 ή θα μπορούσαν και τα 6 υπόλοιπα για την ολοκλήρωση της σειράς δεν έχουν εμφανιστεί.
    Είχα δει πριν από καιρό, κάποιος παίχτης είχε ρωτήσει τους συντονιστές σχετικά, αλλά δεν γνώριζαν κάτι.
    Εύχομαι να μην χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τον Ιούνιο για τα υπόλοιπα διακοσμητικά, γιατί υπάρχουν και άλλες τρεις σειρές γιορτών που ακολουθούν.
    Θεωρώ ότι και όλα τα διακοσμητικά μαζί αν τα προσέφεραν, θα έδινε μεγαλύτερη αξία στα φασουλοφλουριά και στην απόκτηση τους σαν έπαθλο.

Αρέσει σε soyla74, jimthrilosgate7, -ΡΙΚΑ1985- και 3 σε άλλους.
  3. nestroulis

nestroulis Αρχάριος στο φόρουμ

Να κάνω μια ερώτηση για τον εξευγενισμό φυτών.Πρόσφατα ανακάλυψα πως λειτουργεί (αν και επίπεδο 237) έχω καταλάβει πως λειτουργεί..αλλά η ερώτηση μου είναι...κάνουν stuck όλα τα bonus?...ένα παράδειγμα,έχω αγάπη νερού 12% εάν βάλω και στις 6 θα πάει 72% ?

Υπάρχει ιδανικός συνδυασμός?

Αρέσει στον/ην soyla74.
  4. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Αν και μπορείς να ρωτήσεις σε κατάλληλη ενότητα μπορώ να σου πω ότι:
    1. Για κάθε φυτό μπορείς να πάρεις μια φορά κάθε μπόνους του.
    2. Για να είναι ενεργά τα μπόνους πρέπει να είναι τοποθετημένα στις κατάλληλες θέσεις που είναι 6 μόνο (μερικές ανοίγουν πλερουά).

Εγώ για παράδειγμα έχω στις θέσεις αυτές 3 μπόνους για γαρύφαλλο και 3 για αμάρανθο (πρώιμο, αγάπη νερού, αγάπη ΣΛ) και παίζω χρόνια τώρα με αυτά και είμαι μια χαρά. Έτσι πρέπει να γνωρίζεις ποια μπόνους ποιων φυτών θα βάλεις στις θέσεις αυτές.

Τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις με τον εξευγενισμό; Γιατί πρέπει να έχεις και κάποιο σχέδιο εεε;

Τελευταία επεξεργασία: 19/1/25
    Αρέσει σε icons1, -ΡΙΚΑ1985-, soyla74 και 3 σε άλλους.
  5. nestroulis

nestroulis Αρχάριος στο φόρουμ

Ναι το κατάλαβα,ευχαριστώ πολύ!

Αρέσει στον/ην soyla74.
  6. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα στην παρέα.. θέλω να διαμαρτυρηθώ έντονα σχετικά με τις απαιτήσεις για το τάισμα του γολιάθου.. το έχουν επισημάνει πολλοί συμπαίκτες αλλά η εταιρία ούτε καν ασχολήθηκε.. είναι δυνατόν να απαιτούνται 50 κράνα + 50 πασχαλιά?? δηλαδή για να ταΐσουμε 10 φορές χρειαζόμαστε 500 συν 500 φυτά?? να φυτεύουμε και να αγοράζουμε συνέχεια αυτά τα 2 φυτά?? νομίζω πως θα πρέπει να μεταφερθεί αυτή την φορά το μήνυμα απο τους συντονιστές μας.. καλή συνέχεια

Αρέσει σε jim3215, poioths, Boy_salonica88 και 12 σε άλλους.
  7. ste007

ste007 Ειδικός του φόρουμ

3 μήνες μετά βγήκαν αυτά τα αστεράκια
    Μέσα σε αυτό το διάστημα η συγκεκριμένη ομαδική είχε και αρκετά παράπονα για την κοιλάδα Έντελβάις που κάπως με έβαλαν σε σκέψεις μήπως και δώσω αυτά τα αστεράκια κάπου αλλου, αλλά στην χειρότερη θα μου μείνει δώρο και 1 φασολιά απ ότι είδα σε κάποιο επίπεδο.
    Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, ήταν όντως βοηθητικές. Τώρα μπορώ να συνεχίσω με τα υπόλοιπα κομμάτια του δέντρου.

Αρέσει σε jimixatz, soyla74, misirli και 2 σε άλλους.
  8. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Βρε στην ίδια φάση βρισκόμαστε; λίγο πιο πίσω από σένα νομίζω (μόλις βγήκα) μια και σε πέτυχα τι λες να το ανοίξουμε ή όχι; το Εντελβάις

και τώρα επειδή πήρε το μάτι το "γρήγορο ανέβασμα" επίπεδου που ανέβηκες...μπορείς να μου πεις τι έκανες και ανέβηκες γρήγορα;

9. ste007

ste007 Ειδικός του φόρουμ

Τα ιβεντς με βοήθησαν πάρα πολύ. Μου έδωσαν φασολιές και αντικείμενα οπότε αυξήθηκε κατά πολύ ο αριθμός των π.ε. καθημερινά. Οι πάρτι γύροι στο ροδάνι μου έδωσαν κάποια διακοσμητικά με παραπάνω % π.ε. . Το αντικείμενο καλύβα που το πήραμε απο ένα ιβεντ με τις αναβαθμήσεις του κάθε πρωί μου δίνει πάνω απο 22μ π.ε. με τα μπόνους μόνο του. Επίσης τα πίκολο μου έδιναν συχνά 'χορό των φύλλων' οπότε είχα και αρκετές μέρες +250% π.ε.
    Γενικά το μεγαλύτερο ποσοστό π.ε. είναι αντικείμενα και μπόνους. Έφτασα να παίρνω και 3 επίπεδα την ημέρα. Βοηθούσε βέβαια και ότι 100-200 ήταν σταθερός ο αριθμός π.ε. ανά επίπεδο. Τώρα σιγά σιγά απο τα 210 και πάνω, λίγο ξεφεύγουν οι αριθμοί για κάθε επίπεδο.

Αρέσει στους misirli, toylaaaaa και soyla74.
  10. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Πολύ καλημέρα σας! Κατά καιρούς κάποιοι κάνουμε παράπονα για την κοιλάδα εντελβάις ,αλλά εις μάτην.Δε βλέπω κάποια ανταπόκριση ή βελτίωση,ως προς τις παρατηρήσεις μας.Η αλήθεια είναι οτι ενώ άνοιξα τη κοιλάδα άμεσα, στο επίπεδο 11 και για πολλούς μήνες,την παράτησα,διότι δεν έβλεπα κάποιο ενδιαφέρον.Όταν άνοιξε η δεύτερη έκταση με τα φυτά ξεκίνησα πάλι και κατάφερα σε λίγους μήνες να φτάσω στο επίπεδο 36 που είμαι τώρα.
    Όμως όσο οι απαιτήσεις σε πόντους αυξάνονται,το παιχνίδι μας εμπαίζει άγρια.Όπως βλέπετε στο στιγμιότυπο από 400+400 στην ανακύκλωση,(40 ωρες αναμονή) μου έδωσε αυτά :[​IMG]
    Πείτε μου εσείς αν έχω άδικο.Η ανακύκλωση απαιτεί πολλά προιόντα αξίας.Προσωπικό φτιάχνω και δίνω μεγάλες εργαλειοθήκες,για να καταφέρω να ανέβω επίπεδο.Και τι μου δίνει? Βλαστάρια δέντρου,μιας και δεν έχω... [​IMG]
    Θα παρακαλούσα λοιπόν,να γίνει κάποια διόρθωση ως προς αυτό το σημείο του παιχνιδού,διότι είναι αδύνατο να ανέβουμε επίπεδο με αυτό το σύστημα.
    Ελπίζω το farmerama να εισακούσει τις παρατηρήσεις όλων μας και να μας κάνει το παιχνίδι πιο βατό κι ευχάριστο.
    Χρόνια πολλά ,με υγεία κι ευχάριστες,χρωματιστές στιγμές στη γκρίζα πραγματικότητα!

Αρέσει σε MixalisG, martha72, fisherman65 και 20 σε άλλους.
  11. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους, μόλις έλαβα πρόσκληση από μια γειτόνισσα που είχα ήδη και διαπίστωσα ότι και εγώ είχα χάσει τους περισσότερους γείτονες μου. Έστειλα προσκλήσεις, κάποιοι είχαν συμπληρώσει το κενό, οπότε δεν είχαν πλέον θέση. Δεν πειράζει καθόλου, απλά θέλω να ξέρουν ότι δεν τους διέγραψα εγώ. Παρακαλώ αν ξέχασα να στείλω κάποια πρόσκληση σε πρώην γείτονα μου, στείλτε μου πρόσκληση.

Αρέσει σε icons1, martha72, vagelis1968 και 10 σε άλλους.
  12. maria_palou

Συμπαίκτες/ες,καλή εβδομάδα!Για όσους τους ξέφυγε,όπως εμένα,το εορταστικό έπαθλο ΙΧ,του περασμένου χρόνου,ισχύει και αυτό το μήνα δίνοντας πολλά ποσοστά στα διακοσμητικά και ένα καφάσι με γεωργικές προμήθεις IV καθημερινά ,για όσο διαρκέσει η γιορτή του τζακ χιονανθρώπου. Το είχα σβήσει και τελείως τυχαία ανακάλυψα οτι ισχύει και αυτό το μήνα.Καλημέρα.

Αρέσει σε aggellll, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, crazyfarmer71 και 10 σε άλλους.
  13. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

Μετά το άνοιγμα των τελευταίων πίκολο:

Αρέσει σε soyla74, MixalisG, mara_libra και 12 σε άλλους.
  14. ApostolosT

ApostolosT Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους.

Γρήγορη ερώτηση: πως ακριβώς έχετε οργανωμένα τα ζωοκομεία σας και τι στάβλους αξίζει να βάλεις μέσα;

15. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Καλησπέρα!
    Δεν ασχολούμαι με ζωοκομεία, εντούτοις θα έλεγα νέον ..
    Σημασία έχει τι θέλεις.
    Δηλαδή να μαζέψεις ζώα (τι ζώα θέλεις), να πάρεις πόντους .. Αναλόγως πράττεις.

Αρέσει στους maria_palou, soyla74 και misirli.
  16. maria_palou

Θα ήθελα να θίξω δύο θέματα.
    Πρώτον, μπαίνω στο φόρουμ για ενημέρωση νέων δρώμενων ,όπως όλοι. Τα χθεσινά γεννητούρια,δεν ανακοινώθηκαν.Για κάποια λίγη ώρα εχθές ,σκεφτόμουν να τα περιμένω και να ξεκινήσω τις νέες εκτροφές.Ευτυχώς μπήκα στο ρολόι και είδα προς έκπληξή μου,οτι έχει γεννητουρια.Φυσικά και ξεκίνησα,αν και θα ήθελα και τις χαρωπές εκπτώσεις,που όμως δεν έχουν ανακοινωθεί. Από την άλλη μήπως θα ξεκινήσουν χωρίς ανακοίνωση κι αυτές? Δε ξέρω πραγματικά.
    Δεύτερον θα ήθελα να θίξω το θέμα των γειτόνων.Προσωπικά μέχρι στιγμής δεν έχασα φίλους,αλλά ποτέ δε ξέρεις.Για μένα είναι σημαντικό να μπορώ να εκτιμώ τους γείτονες μου, με τα δωράκια τα οποία είναι μετρημένα για τους απλούς παίκτες,με τη ρούνα του δέντρους της σοφίας,ενεργοποιημένη,τον αριθμό 7.Οπότε μου είναι δύσκολο να δεχτώ άλλους γείτονες,διότι δε θα μπορώ να ανταπεξέλθω.ήδη έχω 2-3 γείτονες που αραιά και που ανταλλάσουμε δώρα και νιώθω άσχημα.
    Θα ήταν καλό να μπει άλλη μία ρούνα να ανοιξουμε 2-3 δωράκια,ωστε να καλυφθούμε.Αυτό το λέω επειδή τελευταία αρνήθηκα κάποιες προτάσεις φιλίας και ζητώ συγνώμη,αλλά το έκανα για το παραπάνω λόγο.Να είστε καλά,να περνάτε καλύτερα!Την αγάπη μου!

17. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Αλήθεια; Ξες καλα;
    Δεν υπήρχε ανακοίνωση;
    Να μαλώσουμε τους κακούς συντονιστές τότε που δεν το ανακοίνωσαν επειδή ήθελαν να σε εμποδίσουν να κάνεις το εβεντ.
    Άτιμοι συντονιστές που δεν κάνετε ανακοινώσεις !!!

Αρέσει στους toylaaaaa, soyla74 και -*Hermes*-.
  18. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

εντελώς αντικειμενικά όπως κάνω πάντα, υπήρχε ανακοίνωση απο την προηγούμενη ημέρα
    Mini-Event - Έκρηξη μίνι δρώμενων | Farmerama GR
    απλά δεν την πρόσεξες

Αρέσει στον/ην soyla74.
  19. maria_palou

Καταρχήν Σνόκερ ,καλησπέρα. Όπως εσύ διορθώνεις τους παίκτες ,και λες οτι είναι αγένεια να μη λέμε καλησπέρα κλπ,σου το υπενθυμίζω.Εκτός κι αν οι χαιρετισμοί είναι υποχρέωση μόνο των παικτων και όχι των ανωτέρων όπως εσύ!
    Δεν αναφέρθηκα σε συντονιστές, ούτε πρόσβαλα κανέναν. Δεν είμαι εχθρός σου,ψαξε αλλού τους εχθρούς σου.Και ναι, οι συντονιστές, είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη ή παραλείψεις.Σε αυτή τη περίπτωση έκανα λάθος και δε το είδα. Να ζητήσω συγνώμη από τους συντονιστάς?Συγνώμη!
    Σωστά,να σαι καλά!

20. martha72

martha72 Ενεργός συντάκτης

καλησπερα σε ολους αυτο που επαθε με τους φιλους ο συναγροτης SYLVART το επαθα και εγω

Αρέσει στον/ην SYLVART.