Feedback Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 17/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

χρονια πολλα και καλα σε ολους
    Υγεια και χαρα στις οικογενειες σας!!:inlove:

Αρέσει σε toylaaaaa, -ΡΙΚΑ1985-, Marinaloren και 11 σε άλλους.
  2. PhotoWarriors

PhotoWarriors Μαθητευόμενος στο φόρουμ

ευχη να δωσω σε ολους υγεια και τυχη να εχουμε , ακομη με την βοηθεια του Χριστουλη να σταματησουν οι πολεμοι και ας συγχωρεσει τους κακους ανθρωπους και να τους δειξει τον σωστο δρομο

Αρέσει σε GEPPO1, thena, -ΡΙΚΑ1985- και 8 σε άλλους.
  3. stelios.kavala

stelios.kavala Κόμης

Μια μεγάλη και ζεστή καλημέρα από την κρύα Καβάλα. Θα ήθελα να πω σε όλους τους αγρότες και τις αγρότισσες φίλους μου και μη γείτονες και μη ένα μεγάλο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με πολύ ΥΓΕΙΑ πολύ ΑΓΑΠΗ και καλοσύνη και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος και ότι δεν μας/σας έφερε το 2024 το 2025 να μας τα φέρει απλόχερα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους σας όσοι με βοηθάτε στο παιχνίδι με οποιοδήποτε τρόπο και με το πάρε-δώσε με τα δωράκια σας. Καλό σας μεσημέρι και καλό σας υπόλοιπο. Στέλιος από Καβάλα.

Αρέσει σε GEPPO1, Megas_kokoriko, -ΡΙΚΑ1985- και 18 σε άλλους.
  4. crazyfarmer71

crazyfarmer71 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπερα σε ολους απο την βροχερη αλλα παντα πανεμορη Κρητη!Θελω να ευχηθω σε ολα τα αγροτοπουλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεια χαρα και πολυ αγαπη στην ζωη σας!Ευχομαι το 2025 να ειναι η καλυτερη χρονια για ολους εσας και τις οικογενειες σας( μεχρι την επομενη;);););)). Καλη συνεχεια και καλο βραδυ σε ολους.

Αρέσει σε GEPPO1, Megas_kokoriko, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ και 11 σε άλλους.
  5. peggy19771

peggy19771 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα σας και χρονια πολλα! Μηπως γνωριζει καποιος να μου πει για ποιο λογω δεν ερχεται σε μενα κανενα τετοιο email ενημερωσης ποτε?

6. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Xρονια πολλα
    μηπως δεν εχεις δηλωσει εγκυρο ιμειλ?

Αρέσει στον/ην stelios.kavala.
  7. peggy19771

peggy19771 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα! Το μειλ ειναι μια χαρα εγκυρο καθως λαμβανω ειδοποιησεις επιβεβαιωσης οσων αφορα αγορες μου στο παιχνιδι. Κωδικους ομως ποτε. Αν ηρθε σε καποιον απο εσας μπονους κωδικος στο μειλ σας παρακαλω πειτε μου τον . Ευχαριστω πολυ!

Αρέσει στους panior και poioths.
  8. alexbas

alexbas Επίτροπος του φόρουμ

καλησπερα κ χρονια καλα σε ολους....
    πρεπει να γραφτεις κ στα newsletters, δεν θυμαμαι πως κ τι οποτε ρωτα τους συντονιστες...

Αρέσει στον/ην Hellenagal200010.
  9. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

[​IMG] Ετσι θα ερθει απλα δες στα σπαμ μηπως ειναι

10. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Χρονια πολλά σε όλους όπως λεει και η smaro θα έρθει όπως το δίχνει ενα email με τον κωδικό μπορεί να πάει στα ανεπιθύμητα αλλά ο κωδικός είναι αποκλειστικά για την δικιά σου φάρμα δεν ισχύει για διαφορετική

Αρέσει στους toylaaaaa, Marinaloren και Hellenagal200010.
  11. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

Χρόνια Πολλά σε όλουυςς!!Ευχαριστω παρα πολυ το Farmerama και ολους τους συντονιστες που δινουν την ευκαιρια σε ολους τους παικτες να κερδισουμε δωρα συμμετεχοντας σε διαγωνισμους που διοργανωνει το αγαπημενο μας παιχνιδι με τη βοηθεια των συντονιστων, ανταποδιδωντας ετσι την αγαπη του σε μας!!:inlove::DΗ χαρα μου ειναι απεριγραπτη:inlove:!!

Αρέσει σε dinaspyro, -ΡΙΚΑ1985-, Marinaloren και 12 σε άλλους.
  12. ste007

ste007 Γνώστης του φόρουμ

Ευχαριστώ και εγώ πολύ για το δωράκι του διαγωνισμού!
    Έτυχε να είναι και ένα από τα αγαπημένα μου δώρα της λίστας.
    Εύχομαι να έχουμε μια καλή αλλαγή χρονιάς!

Αρέσει σε sofiapao76, Hellenagal200010, -ΡΙΚΑ1985- και 5 σε άλλους.
  13. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα ΦΑΡΜΕΡΑΜΑ , καλημέρα σε όλους τους συμπαίκτες και τους συντονιστές μας.. ήρθα για να σας ευχηθώ Καλή Χρονιά και το νέο έτος να σας φέρει υγεία, χαρά, αγάπη. Χρόνια πολλά και του χρόνου πάλι να είμαστε όλοι παρόντες :)

Αρέσει σε mara_libra, GaTe987, Marinaloren και 25 σε άλλους.
  14. Lina123

Lina123 Εξαιρετικό ταλέντο

Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία!!!
    Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου και τους συντονιστές μας,
    το 2025 να είναι η ζωή όλων σας μελωδική σαν ένα όμορφο τραγούδι,
    και να κυλάει πάντα σαν ένας ξέφρενος ατελείωτος χορός!!!

Αρέσει σε Marinaloren, georgios_2_, sofiapao76 και 13 σε άλλους.
  15. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Καλή Χρονιά, Καλότυχη και Δημιουργική με Υγεία και Ευημερία. Ο Καινούργιος χρόνος να μας βγάλει ότι γλυκό, ζεστό και αγνό έχουμε μέσα μας ώστε να ομορφύνει η ζωή μας. Και εκείνος ο Γολίαθος ας σταματήσει στην καινούργια χρονιά να τρώει τόσο πολύ γιατί μας έχει αδειάσει τις αποθήκες μας.

Τελευταία επεξεργασία: 1/1/25
    Αρέσει σε xaxare70, maria_palou, thena και 15 σε άλλους.
  16. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλή χρονιά σε όλους μας.Ο νέος χρονος να μας φερει υγεια ,αγαπη και περισσοτερη καλοσυνη!!Ευχομαι να ειμαστε ολοι εδω δυνατοι και γεροι,παικτες και συντονιστες,να τα λεμε!!!!
    Ειρηνη σε ολο το κοσμο!!:inlove::D

Αρέσει σε maria_palou, elenigri, thena και 19 σε άλλους.
  17. mara_libra

mara_libra Ημίθεος του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους!
    Μια καλή χρονιά με υγεία, πολλά χαμόγελα και όμορφες στιγμές εύχομαι!

Επανέρχομαι και ξέρω πως επαναλαμβάνομαι, αλλά πραγματικά με δυσκολεύει να μην μιλήσω.
    Το Εντελβάις ..
    Βρε παιδιά, εμένα μόνο μου φαίνεται τραγικά αργό; Μόνο εγώ το βρίσκω κουραστικά μάταιο;
    Δώστε μας τρόπους να προχωρήσουμε λίγο πιο γρήγορα!
    Οι αποστολές είναι ελάχιστες και ζητάει προχωρημένο επίπεδο.
    Οι παραγγελίες μερικές φορές είναι υπερβολικές και δίνουν .. σχεδόν μηδαμινούς πόντους.
    Όσο για την ανακύκλωση .. πετάς μέσα ότι έχεις και δεν έχεις και το αποτέλεσμα μερικές φορές είναι για να κλαις.. από νεύρα!

Ας γίνει μια εισήγηση στους αρμόδιους να μας δώσουν τρόπους, κι άλλες οδούς να προχωρήσουμε.
    Όλοι θέλουμε την νέα έκταση.

Σας ευχαριστώ

Αρέσει σε jimixatz, martha72, μαρω69 και 27 σε άλλους.
  18. rixainrempite

rixainrempite Έμπειρος

Δεν θα μπορούσες να το διατυπώσεις καλύτερα!! Εγώ προσωπικά, την παράτησα. Δεν ασχολούμαι. Την μηδένισα και... Τέλος!!
    Το μόνο "χρήσιμο" που βρήκα, ήταν να ξεφορτωθώ κάποια αντικείμενα της φάρμας που δεν τα ήθελα και δεν ήξερα πως να απαλλαγώ από αυτά.
    Λυπάμαι που θα το πω τόσο ωμά.... Χειρότερο κομμάτι του farmerama, δεν έχω δει.
    Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ΄ όλα!!!

Αρέσει σε martha72, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, soyla74 και 10 σε άλλους.
  19. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

τα ιδια είχα πει πριν λίγες μέρες.. επίσης οι <<παραγγελίες>> της πλατείας εντελώς ασύνδετες με το παιχνίδι.. είμαι πχ στο επίπεδο 30 και μου λέει <<φθάσε στο επίπεδο 42>> .. ζήσε μαη μου να φας τριφύλλι δηλαδή.. στις άλπικες παραγγελίες ζητάει πχ 345 πασχαλούδες για 80 πόντους.. οι πόντοι έρχονται απελπιστικά αργά και τελικά μπαίνουμε απο συνήθεια έτσι για να περνάει η ώρα.. θα μπορούσε να έχει πολύ ενδιαφέρον με τον κατάλληλο σχεδιασμό και εύχομαι να αναβαθμιστεί

Αρέσει σε rixainrempite, -ΡΙΚΑ1985-, martha72 και 11 σε άλλους.
  20. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Αυτό στο λέω εγώ με σιγουρά!!! Απλά το είχα καταλάβει πολύ νωρίτερα -.-

Αρέσει σε rixainrempite, martha72, soyla74 και 8 σε άλλους.