Feedback Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 17/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. alexbas

alexbas Αναλυτής του παιχνιδιού

αρχικα λυπαμαι για τ ορθογραφικο λαθος το οποιο εκανα ....
    απ οτι φαινεται πρεπει να στο κανω πιο λιανα μηπως κ καταλαβεις επιτελους τι εννοω....
    εχουμε κ λεμε λοιπον...
    θα το βγαλω απο την εκταση που το εχω τοποθετημενο, οποτε θα επιστρεψει στο κουτι ... οκ μεχρι εδω? ελπιζω πως ναι. συνεχιζω λοιπον. θα παω λοιπον στο κουτι θα βρω το εν λογω διακ/κο θ αφησω το ποντικι πανω του μεχρι να βγει το ενημερωτικο μηνυμα, θα το διαβασω για να μου λυθει η απορια.... ελπιζω κ τωρα να σου ειναι ολα κατανοητα... οποτε τελος επιλεγω το διακ/κο κ το επανατοποθετω εκει που το ειχα.....
    ελπιζω να καταλαβες, αν παλι οχι ξαναγραψε να ξαναπροσπαθησω ν σου ξαναεξηγησω -.-
    επισης να σημειωσω οτι ζητησα τη βοηθεια των συμπαικτων κ οχι των συντονιστων (καθοτι αποκλεισμενος απο τη σνορκελ) οποτε δεν χρειαζοταν ν ασχοληθεις εκτος κ αν ηταν μονο κ μονο για το ορθογραφικο λαθος που εκανα αρα πιστευω πρεπει ν σε ευχαριστησω που δεν μου εβαλες μπαν για κανα μηνα ......xDxDxD:cry:

υ.γ. ενημερωσε τις λανθασμενες σ.ε. να ενημερωθουν σωστα οι παικτες.....
    καλη συνεχεια σε ολους....

Τελευταία επεξεργασία: 5/8/24
  2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Δεν κάνουν μόνο οι συντονιστές λάθη ;)

Ή θα μπορούσες να κάνεις την ερώτηση σου στην υποστήριξη και δεν θα χρειαζόταν να το πηγαινοφέρνεις στο κουτί

Ο αποκλεισμός σου ισχύει ακόμα αλλά θέλαμε να ενημερώσουμε τους παίκτες. Άλλη φορά θα είμαι πιο προσεκτική και θα απαντάω μόνο όταν ρωτάνε οι παίκτες στην ανάλογη ενότητα.

3. alexbas

1ον στην προηγουμενη αναρτηση μου ειχα γραψει τη λεξη μεχρι με 2 χ.... οκ το διορθωσα...
    2ον οκ προσπαθησες να διορθωσεις τις σ.ε. αλλα γραφεις...

Μετά τη λήξη της γιορτής και για 7 μέρες θα δίνει 2100 π.ε./τ.π.ε., φιορίνια και 100% παραγωγή στα εργαστήρια για 1 ώρα

οκ αλλα ποσα φι? 1-2-5-10-1000?
    γραψε κ το 2 να εισαι οκ

ουφφφφφ με κουρασε ολο αυτο
    καλο σου απογευμα
    κ λιγοτερα λαθη (ευχομαι αλλα δεν ελπιζω) για το καλο του παιχνιδιου κ των παικτων......

4. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

1000.. ειμαστε οκ τώρα;

και εμάς μας έχει κουράσει πάρα πολύ η συμπεριφορά σου απέναντι μας....

Οποιος εργάζεται κάνει λάθη.
    Οποίος κάθεται στο καναπέ του και περιμένει όλα από τους άλλους δεν κάνει ποτέ λάθη.

5. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλησπέρα σας!
    Δεν βρήκα ανοιχτό θέμα συγκεκριμένα για την κοιλάδα Εντελβάις και είπα να γράψω εδώ κάποια πράγματα.

Επέστρεψα μετά από χρόνια στο παιχνίδι λόγω νοσταλγίας και είδα τη νέα επέκταση, την κοιλάδα του Εντελβάις. Αφού χάρηκα, είδα ότι χρειάζονται 2.500 αστεράκια για να ανοίξει ο χώρος, οπότε κάπως μου κόπηκε η χαρά. Με το απόθεμα που είχα από πριν 5 χρόνια, προσπάθησα να κάνω καμία αποστολή και κάπως έβγαλα μερικά αστέρια και 'έσκαψα' στο δέντρο για να το φτάσω. Οπότε κάπως έτσι χρειάζομαι ακόμα μόνο 2399 αστεράκια.
    Τώρα το πρόβλημα μου είναι ότι υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός δέντρων και ζώων που δεν έχω πρόσβαση γιατί δεν ήμουν ενεργός, οπότε δεν μπορούσα να παίρνω τα αντίστοιχα δενδρύλλια/στάβλους. Επίσης η λαϊκή αγορά λόγω της γενικότερης νέκρας, έχει σε πολύ ακριβές τιμές τα πάντα (ο πληθωρισμός χτύπησε και το παιχνίδι), οπότε με ένα μεγάλο ποσοστό αποστολών δεν μπορώ ν ασχοληθώ. Αρχικά, υπάρχει δυνατότητα να αποκτήσω παλιότερα δέντρα (πχ από 3 χρόνια πριν) στης τελευταίας γενιάς μυστηριώδη δενδρύλλια, ή είναι διαθέσιμα με άλλο τρόπο, πχ από λέβελ? (είμαι σίγουρος κάπου θα υπάρχει στο φόρουμ αλλά μου φαίνεται πάλι λίγο χαοτικό και δεν το βρίσκω).
    Επίσης αν έχετε γενικότερα συμβουλές να μου δώσετε για το πως να βγάλω αστεράκια με πιο αποδοτικό τρόπο. Εσάς πόσο καιρό σας πήρε περίπου να μαζέψετε τα 2,5κ αστεράκια? Για να έχω περίπου μια εικόνα.

Κλείνοντας για να το συνδέσω με με τα προηγούμενα μηνύματα της συζήτησης, μήπως το παιχνίδι πλέον απευθύνεται μόνο στους ενεργούς παίχτες που παίζουν πολλά χρόνια το παιχνίδι και όχι μόνο είναι βουνό για τα νέα μέλη, αλλά και για παίχτες που θέλουν να επιστρέψουν? Προφανώς επειδή είναι δωρεάν παιχνίδι βασίζεται στην λογική paytowin, αλλά και σε αυτό θεωρώ ότι χρειάζεται μια ισορροπία για να μπορεί να δεχτεί περισσότερα άτομα.

Ευχαριστώ πολύ!

Αρέσει στον/ην thena.
  6. alexbas

καλησπερα...
    ας ξεκινησουμε απο τα απλα... ο,τι δεντρα, σταυλοι κλπ τυχον σου λειπουν μπορεις να τα ζητησεις στο παρε δωσε... τα πιο παλια τα δινουν πολυ ευκολα οι παλαιοτεροι παικτες.... στειλε κ σε μενα μνμ με οτι θες εχω μπολικα αλλα υπαρχουν πολλοι αλλοι με ακομα περισσοτερα....
    παμε κ στα δυσκολα τωρα...δεν ξερω τι εχεις στη φαρμα σου αλλα γενικα αστερακια βγαινουν αρκετα κ χτ επισης μπορεις ν αποκτησεις αρκετα ευκολα. απλα με το απλωμα που εχει γινει στο παιχνιδι χρειαζεσαι σιγουρα αγροτικους βοηθους που σημαινει ευρω....
    τελος να θυμασαι οτι αυτο το παιχνιδι δεν ειναι σπριντ αλλα μαραθωνιος οποτε αν αποφασισεις να ξαναμεινεις κανε το σχεδιασμο σου κ με υπομονη μπορεις να πετυχεις τους στοχους σου
    καλη μας συνεχεια

Αρέσει στους thena, toylaaaaa και ste007.
  7. Είμαι_μια_θεά

Είμαι_μια_θεά Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα, επειδή κι εγώ επέστρεψα πρόσφατα στο παιχνίδι μετά από χρόνια απουσίας, είχα τα ίδια θέματα στην αρχή. Έπαιξα συνολικά 4 μήνες και μάζεψα τα 2500 αστέρια, + αρκετά ακόμη για να φτάσω τόσο ψηλά στο δέντρο. Τα σπάνια δέντρα και τους σπάνιους στάβλους τα μάζεψα από το πάρε δώσε δίνοντας μουριές, συκιές, βελανιδιές και κανονικούς στάβλους που αγοράζονται με χτ. Ακόμη απορώ πώς γίνεται αυτό. Είναι εύκολο να μαζέψεις χτ γιατί πλέον τα πιο απλά πράγματα όπως το σιτάρι, το μήλο και η κότα πωλούνται σχετικά ακριβά και γρήγορα, και αν έχεις παλιά σπάνια δέντρα που οι καρποί τους χρησιμοποιούνται σε τροφές όπως το χρυσό φύλλο, η κορομηλιά, η ροδακινιά και η μαγνόλια, πωλούνται πολύ ακριβά και γρήγορα επίσης στη λαϊκή.
    Σχετικά με τα ιβεντς, πλέον λειτουργούν μόνο στη βασική έκταση και λίγο στο λιβάδι, οπότε κατά τη διάρκεια ενός ιβεντ μπορείς να έχεις στις υπόλοιπες εκτάσεις στάβλους για να παράγεις πολλή κοπριά και να την πουλάς, καθώς τότε κοστίζει περισσότερο. Υπάρχουν τα μπόνους παραγωγής και τα πίκολο, που έχουν κάποια διακοσμητικά που δίνουν μπόνους παραγωγής, και με ένα ιβεντ μόνο μπορείς να μαζέψεις αρκετά για να τονώσεις την παραγωγή σου στο επόμενο. Σχετικά με τα αναδυόμενα, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι σχετίζονται με το χρόνο, οπότε μπορείς να βάζεις 24ωρα φυτά σε μικρά χωραφάκια πριν την έναρξη ενός ιβεντ. Μάζευε όπου μπορείς φασουλοφλουριά και αγόραζε εκτάσεις και σούπερ τροφές. Τα ιβεντ εκτροφής χρειάζονται 600+ σούπερ τροφές και συχνά θα δίνουν μπόνους παραγωγής στα ζώα και σειρές φασόλια σχετικές με την παραγωγή ζώων ή προϊόντων ή κιβώτια με ζώα εκτροφής.
    Προσωπικά από το δέντρο της Σοφίας παίρνω ρούνες για επιπλέον απόθεμα κοπριάς και δυνατότητα αγοράς περισσότερων σπόρων ανά ημέρα, επειδή μου αρέσει να βλέπω στάβλους στη φάρμα μου και βαριέμαι να φυτεύω, αλλά η πιο καλή λύση για να μαζέψεις χτ είναι φυτεύοντας.
    Υπάρχουν κάποια μίνι ιβεντς που τρέχουν συνήθως 2 φορές το μήνα, όπως οι στάβλοι σε εγρήγορση και οι χαρωπές εκπτώσεις. Μόνο τότε συμφέρει να εγκαθιστάς εργαστήρια, καθώς θέλουν όλα 9 ώρες, και μαζί με νερό, βιοτεχνικα και καμιά σειρά φασόλια μπορούν να είναι έτοιμα σε 5 ώρες και λιγότερο.
    Στις χαρωπός εκπτώσεις όλες οι εκτροφές θέλουν μια σούπερ τροφή, οπότε συμφέρει να βάζεις ζώα στο εκτροφείο για κάποιο επικείμενο ιβεντ εκτροφής, ειδικά εάν έχουν προκύψει σπόιλερς για την κατηγορία ζών που θα ζητάει.
    Η νέα προσθήκη με τις αποστολές του σγουρομάλλη θα σου δώσει πάνω από 100 αστεράκια συνολικά, φιορίνια, μπόνους, πικολο κ.ά. μόνο κάνοντας login για 2 εβδομάδες
    Ορισμένες αποστολές με ζώα εκτροφής δίνουν 2, 4, και 6 αστεράκια αντί για 1,2 και 3.

Αρέσει σε thena, soyla74, kellyboukou και 2 σε άλλους.