Feedback Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 17/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. pan15200188

pan15200188 Γνώστης του φόρουμ

Λοιπον εγω προτεινω στην εταιρια να βγαλει οσο πιο γρηγορα μπορει μια ανακοινωση επι του θεματος η οποια να ειναι ουσιαστικη και να εχει σωστη επιχειρηματολογια.Αναλυσα την ανακοινωση σε προηγουμενη αναρτηση και τωρα θελω να θεσω μια ερωτηση προς την εταιρια που την εχουν θεσει νομιζω και πολλοι αλλοι ηδη.Γιατι πολυ απλα δεν μπηκαν νεες ρουνες προκειμενου να ικανοποιηθουν οι παικτες οι οποιοι εχουν πολλα αστερακια και απλα καθονται και τα βλεπουν και γινε αυτο;Ετσι αυτοι οι παικτες ουσιαστικα δεν κερδιζουν κατι και απο την αλλοι η πλεοψηφια του παιχνιδιου η οποια δεν εχει ολοκληρωσει το δεντρο της σοφιας πλεον ειναι αναγκασμενη να προσπαθησει να τελειωσει τις μονιμες αποστολες οι οποιες οπως αναφερθηκε ειναι ΠΟΛΥ δυσκολες.Δεν ζηταμε να τελειωνουμε το παιχνιδι σε 3 μηνες, απλα να μπορουν ολοι να εχουν τη δυνατοτητα να τα βγαλουν εις περας καποτε. Δεν εχω μπει και σε ξενα φορουμ να δω πως ειναι το κλιμα εκει ειχα κοιταξει πριν απο μια εβδομαδα το αγγλικο φορουμ και ειδα ενα θεμα που διαμαρτυροντουσαν αλλα υπηρχαν και αρκετοι που δεν τους ενδιεφερε.Τωρα θα κοιταξω και στο γαλλικο να δω,στα υπολοιπα δεν γνωριζω τη γλωσσα :(.Λοιπον,κλεινοντας,θα θελα να π πως η εταιρια πρεπει επιτελους να ασχοληθει με τα αληθινα προβληματα,οπως η ελλειψη μπανανων,το σινεμα,το φροντιστηριο κτλ και οχι να πειραζει πραγματα με τα οποια δεν εχουμε προβλημα η τουλαχιστον οσοι(λιγοι) εχουν ειναι αρκετα μιικρο και να δημιουργει ουσιαστικα νεα προβληματα.Προβλημα με την κοπρια και τα αστερακια δεν το εχω δει να αναφερεται πολυ μπορει μια 2 φορτες τουλαχιστον εδω στο ελληνικο φρουμ ενω η ελλειψη χωρου στο νησι,μπανανων,τα προβλματα με το σινεμα και το φροντιστηριο αναφερονται διαρκως αλλα δε βλεπω και μεγαλη συγκινηση απο την εταιρια.
    Υ.Γ.:αναφερνω συχνα τα ξενα φορουμ καθως εμεις ειμαστε μοναχα μια μειονοτητα των παιχτων υπαρχουν τοσοι και τοσοι σε ολον τον κοσμο και απλα δεν ξερω τα προβληματα τους και τις αποψεις τους για να βγαλω συμπερασματα.Η εικονα που περιγραφω οποτε ειναι αυτη που βλεπω εδω στο ελληνικο φορουμ.

Αρέσει σε soyla74, kolokythopitas, .eugenaki. και 13 σε άλλους.
  2. xaxare70

xaxare70 Νέος ειδικός

Να πω και κάτι ακόμα.Θα έπρεπε να μπορούμε να παίρνουμε περισσότερα αστεράκια στην άνοδο κάθε επιπέδου όσο μεγαλώνουν τα επίπεδα.

Αρέσει σε kitsena, soyla74, kolokythopitas και 13 σε άλλους.
  3. adimoulas

adimoulas Ανερχόμενος συντάκτης

Έχω την εντύπωση ότι το έχουμε κάνει (Δ.Ν.Τ.) το θέμα !!! Συμφωνώ ότι πρέπει να δοθεί μια δίκαιη λύση για όλους ανεξαρτήτου επιπέδου.
    Όπως συμφωνώ ότι θα πρέπει να υπάρχουν αλλαγές και στο παιχνίδι αλλά πάντα όχι προς το συμφέρων της εταιρίας αλλά και προς το συμφέρων και των παιχτών ώστε να τους δίνει κίνητρα..... εξάλλου η εταιρία (δεν χάνει και τίποτα) ενώ οι περισσότεροι παίχτες-παίκτριες λεφτά.....

Αρέσει σε soyla74, kolokythopitas, .eugenaki. και 5 σε άλλους.
  4. ariadnim

ariadnim Μόνιμος στο φόρουμ

Πωπω χαμουλης εχει γινει.. Για αρχη συμφωνω με τον pan15200188 νομιζω ειναι ωρα να παρει η εταιρεια επισημη θεση επι του θεματος για να σταματησει ολη αυτη η κουβεντα και το αρνητικο κλιμα.. Πρεπει να μας ανακοινωσει επιτελους με λεπτομερειες θεωρω ακριβως τι θα γινει για να δουμε κι εμεις αν οντως λαμβανει υποψη της ολες αυτες τις διαμαρτυριες που της μεταφερουν οι συντονιστες μας τοσες μερες ή αν το συστημα της πλεον ειναι αποφασιζω και διαταζω.. Με την καταργηση των αστεριων στα δρωμενα δε βλεπω ποιο μετρο μπορει να ληφθει και να ειναι δικαιο για ολους αλλα τουλαχιστον ας γινει καποια κινηση γιατι ολη αυτη η αναμονη ειναι κουραστικη! Επιπλεον για το αλλο θεμα που τεθηκε εννοειται πως ολες οι γνωμες ειναι καλοδεχουμενες και αποδεκτες! Δε γινεται να συμφωνουμε ολοι μεταξυ μας! Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι κανεις δεν εκπροσωπει κανεναν γιατι ολοι εχουμε προσωπικοτητες και εκπροσωπει ο καθενας τον εαυτο του! Η αγαπητη συναγροτισσα GEPPO1 δεν πιστευω σε καμια περιπτωση να ειχε τετοιο σκοπο να λαβει το ρολο του εκπροσωπου κανενος απλα χρησιμοποιησε τον πληθυντικο γιατι ειναι φανερο πως οι περισσοτεροι εδω συμφωνουν επι του θεματος και σιγουρα δεν επιθυμει να συμφωνουν ολοι μαζι της και αυτο ειναι φανερο απο ολα τα post που εχει κανει μεχρι τωρα.. Ολα αυτα δε θα τα ελεγα εννοειται γιατι τωρα μπορει να φαινεται οτι εκπροσωπω εγω εκεινη αλλα εφοσον τεθηκε το θεμα οτι μας εκπροσωπει νιωθω οτι οφειλω να παρω θεση και να πω τη γνωμη μου.. Καλη συνεχεια σε ολους μας!

Τελευταία επεξεργασία: 11/3/15
    Αρέσει σε soyla74, kolokythopitas, *mava* και 12 σε άλλους.
  5. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

γεια σας και απο εμενα, βλεπω οτι η συζητηση συνεχιζετε με τον ιδιο ρυθμο και ελπιζω πραγματικα οτι η εταιρια θα λαβει υπ οψιν της ολα αυτα τα σχολια και πιθανων να αναθεωρησει. οσο για το προηγουμενο περιστατικο με καλυψε πληρως ο stavros kai h ariαdnim και δεν εχω να προσθεσω κατι. ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες, οπως προειπα, ομως σωστο ειναι να μην υπαρχουν αναφορες για τους συμπαικτες για το αν γουσταρουν ή οχι , ή για το αν θα χαλαρωσουν ή οχι. ο καθενας μας λεει την γνωμη του χωρις να ασχολειτε με την γνωμη των υπολοιπων και για αυτο κανεις δεν εκπροσωπει κανεναν αλλο παρα μονο τον εαυτο του!!
    καλο απογευμα σε ολους

Αρέσει σε soyla74, kolokythopitas, elenigri και 16 σε άλλους.
  6. billoulakos

billoulakos Ανερχόμενος συντάκτης

Ειδα στη γυαλινη σφαιρα οτι ερχονται καινουρια δεντρα. Δεν ξερω αλλα η γνωμη μου ειναι, οτι αυξανονται υπερβολικα και με πολυ γρηγορο ρυθμο δεντρα-ζωα, και νομιζω οτι το παιχνιδι "απλωνεται" και "χανεται" πολυ. Πιστευω οτι πιο πολυ θα τραβουσε το ενδιαφερον ενα καινουριο ειδος event ή παιχνιδιου παρα το υπερβολικο "μπουκωμα" με καινουρια ειδη.
    Προσωπικα θα μ' αρεσε πολυ να μπει παιχνιδι ψαρεματος στο baharama, αλλα δυστυχως δεν επιλεχτηκε πολυ στο αναλογο δημοψηφισμα...
    Παντως προσωπικα αρχιζω και χανω το μπουσουλα με τα απειρα δεντρα και ζωα.

Αρέσει σε kitsena, soyla74, kolokythopitas και 18 σε άλλους.
  7. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

καλησπέρα !!αρκετά είπαμε αγροτοπαρέα για τα αστεράκια, ας περιμένουμε την απόφαση της εταιρίας....
    και επειδή τα ελληνικά μου ειναι χάλια και διαβάζοντας στο (περιεχόμενο περιγραφές) σ.ε.top gamer clab εχει μια ανακοίνωση (tgc)
    δεν ειδα κανέναν να αναφέρει κατι γι αυτό το θέμα δεν κατάλαβα και πολύ καλά τι ακριβώς λέει, αναρωτιέμαι ολοι πήρατε email και δεν το σχολιάσατε??? γιατί εγώ δεν πήρα τίποτα, και ας ανήκω στους ενεργούς παίχτες ,ενα κατάλαβα οτι θα επωφεληθούν αυτοί που θα επιλέξει η συντονιστική ομάδα ,και που σίγουρα δεν θα επιλέξουν εμένα !!!! ας με εξηγήση κάποιος,τι ακριβώς είναι αυτό ναxD η να :mad:

Αρέσει σε soyla74, kolokythopitas, *mava* και 8 σε άλλους.
  8. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Ότι ξέρεις ξέρω. Και γω το ίδιο ακριβώς συμπέρασμα έβγαλα. Ούτε εμένα θα διαλέξουν. Άλλωστε δε μας αναφέρουν λεπτομερώς τα κριτήρια. Άρα μάλλον είναι στη δικαιοδωσία τους. Καλά έκανες και το έθιξες. Νομίζω ότι θα έπρεπε να διευκρινήσουν πως γίνεται η επιλογή. Διαφάνεια.

Αρέσει σε Gulit1, soyla74, kolokythopitas και 9 σε άλλους.
  9. fatsa16love

fatsa16love Αρχάριος στο φόρουμ

Απαπα χαμος!Τελος τα αστερακια?Τι καλα!Τελος τα ξενυχτια για να βγαλω τα δρωμενα.Τελος οι βοηθοιι,τωρα τι να τους κανω?Ουφ τωρα χαλαρα ως να βαρεθω....

Αρέσει σε kitsena, soyla74, kolokythopitas και 13 σε άλλους.
  10. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

elenigri & graganta καταρχήν δεν είναι ανακοίνωση, είναι ενημέρωση για το τι είναι το TGC club
    δεν είναι κάτι καινούριο, υπάρχει ίσως απο το 2010 η 2011 δεν είμαι σίγουρη
    Την επιλογή δεν την κάνουν οι συντονιστές, δεν προτείνουν και δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με αυτό.
    Τα άλλα τα εξηγεί στις Σ.Ε.
    παραπάνω πράγματα δεν ξέρω γιατί δεν ήμουν και ποτέ μέλος του club:p
    αλλά απο όσο γνωρίζω εκτός απο δυο, τρεις ? συνταγές που έιχανε πάρει (γουρλωματικο ζελε, μαρμελαδα λαγοκερασο,τούρτα με ξινη κρέμα ισως και τον καταβροχθητη μυγων)
    άντε και 2-3 e-mail
    δεν είχανε και κανένα άλλο ιδιαίτερο όφελος

Αρέσει σε heavymetal7, kolokythopitas, *mava* και 7 σε άλλους.
  11. biki2004

biki2004 Νέος ειδικός

ηρθα να καταθεσω κ γω την αποψη μου οσον αφορα τα αστερακια.μεχρι τωρα τα κερδιζαμε σχετικα ευκολα απο τα ιβεντ κ τις αποστολες.τωρα πλεον το πιο πιθανο ειναι οτι θα πρεπει να πληρωνουμε για να ξεκλειδωνουμε βηματα απο τις αποστολες που δε μπορουμε να ολοκληρωσουμε ή να αγοραζουμε διαφορα προιοντα για να τα βγαλουμε εις περας(σ.τ κτλ).τις περισσοτερες φορες η αμεση ολοκληρωση ειναι 500 φιορινια.εαν βαλω λοιπον κατω τα μαθηματικα μου θελω: 10 ευρω για αγροτικους βοηθους γιατι αλλιως ειναι αγανακτηση,τουλαχιστον 20 ευρω σε φιορινια για να αγοραζουμε δενδρυλλια σταβλους κλπ που τωρα ειναι συνεχομενα κ απαιτουμενα νεα δεντρα για καινιυργιες αποστολες.να προσθεσω αλλα 5 ευρω σε αυτους που θελουν να αγορασουν καμια σειρα φασολιας ή καποιο διακοσμητικο που τους λειπει κ βγαινουν σε προσφορα κατα καιρους.αρα παμε σε ελαχιστο ποσο 35 ευρω το μηνα!κ αυτο ειναι για μια βαση,αυτος που θελει να τρεξει το παιχνιδι θα βαλει πολυ βαθυτερα το χερι στην τσεπη.
    κ βγαζω ενα συμπερασμα βασιζομενη σε δικη μου εμπειρια.το παιχνιδι το εμαθα απο μαθητες μου,συγκεκριμενα 3.κ οι 3 σταματησαν εδω κ καιρο γιατι δεν ειχαν σκοπο να διαθεσουν αυτα τα χρηματα κ οι γονεις δεν τα διναν.το πολυ πολυ που εκαναν ηταν να στελνουν κανενα μηνυμα που κ που για να παρουν μερικα φιορινακια.αρα τα 'μικρα' ψαρακια εξαφανιζονται κ μενουν τα 'μεγαλα' για οσο θα εχουν διαθεση ακομη.οταν θα αρχισουν τα μεγαλα ψαρακια να εκνευριζονται τι θα γινει?ειμαστε σε φαση που γινετε ενα 'ξεσκαρταρισμα' παικτων?μηπως αργησουν να καταλαβουν οτι κ τα μικρα ψαρακια ειναι χρησιμα στη θαλασσα?απ'οτι φαινεται το τζαμπα πεθανε κ εδω.
    -.-

Αρέσει σε kitsena, soyla74, elenigri και 20 σε άλλους.
  12. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Λυπάμαι που διαβάσαμε αυτές τις αναρτήσεις. Αν θα διαβάζατε προσεκτικά θα βλέπατε οτι η επιλογή γίνεται αυτόματα απο κριτήρια και δεν έχουν καμία σχέση οι συντονιστές. Παρόλαυτά κατανοώ οτι δεν το καταλάβατε αλλά μπορούσατε να ρωτήσετε αντί να βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα και μάλιστα προσβλητικά και ακρώς υποτιμητικά προς συντονιστές.
    Μου δίνετε ακόμα μια φορά η ευκαιρία να σας επισημάνω οτι δεν έχουμε απωθημένα με κανεναν σας και δεν κάνουμε καμία διάκριση ανάμεσα στους παίκτες μας. Ακρώς λυπηρό να διαβάζω κάτι τέτοιο και ιδιαίτερα απο εσάς που έχετε λάβει αρκετές φορές την βοηθεία μας άσχετα αν ακολουθείτε ή όχι τους κανόνες.
    Τέλος να σας πω οτι σύμφωνα με τους κανόνες, οι αναρτήσεις σας θα λάβουν τους αντίστοιχους πόντους ποινής για προσβολή συντονιστή. Η επιβολή των ποινών είναι βάση των κανόνων και όχι επειδή έχουμε κάτι προσωπικό μαζί σας.

Καλό βράδυ.

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  13. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

evieva ίσως να είναι όπως τα λες.Για να το λες κάτι θα ξέρεις. Εγώ δεν είπα ότι ξέρω,απλά είπα την αίσθηση που αποκόμισα, μιας και δεν αναφέρει επαρκώς τα κριτήρια και αναφέρει χαρακτηριστικά, η επιλογή γίνετε απο εμάς.Αν κάνω λάθος, συγνώμη.Εξάλλου δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.Είναι καιρός που το διάβασα και δεν έδωσα σημασία.

Αρέσει σε Gulit1, soyla74, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  14. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

εγω αυτο διάβασα και απο κάτω <snorkel >δεν γράφει farmerama και πιον πρόσβαλα σνορκελ??

τώρα εγω αυτό γιατι ΘΕΛΩ να το πιστέψω και δεν μπορώ??

αυτο ειναι αλήθεια !!!θα μπορούσατε αρκετές φορές να μου δώσετε ποινή και δεν το κάνατε!!!

υ.γ εγω σήμερα το διάβασα δεν ήξερα οτι ειναι παλιό, και δεν κατάλαβα τι ακριβός είναι, αλλα email δεν πήρα και έκανα ερώτηση στουσ συμπαίχτες μου αν κάποιος επιλέχτηκε ..

ευα ειλικρινά σήμερα το διάβασα ....λει για μεγάλα επίπεδα και ενεργούς παίχτες .
    μεγάλο επίπεδο δεν είμαι ,αλλα ολη μέρα ειμαι μέσα, και έκανα ερώτηση ..οσο για τα δώρα ε δεν τα λες και ασήμαντα!! και εγώ θα τα ήθελα αλλα δεν μου τα δεινουν :(

Ελεγχόμενος συντονισμός - Συγχώνευση δημοσιεύσεων

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 11/3/15
    Αρέσει σε soyla74, kolokythopitas, *mava* και 4 σε άλλους.
  15. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος το σκοπό της προσφοράς αγροτικών βοηθών αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή. Αύριο και μέχρι την Κυριακή τρέχει το δρώμενο των μυστηριωδών σταβλαρχών και η φάρμα ανάλογα με τις προσδοκίες , χρόνο, χρήμα κλπ. του καθένα μας θα μετατραπεί σε εργοτάξιο, το επόμενο της ισημερίας που θα έχει σπερνοφύτευμα έρχεται στις 17 και επομένως είναι πολύ νωρίς για να κάνεις κουμάντο. Να υποθέσω ότι δεν θα υπάρξει ανάλογη προσφορά τότε και θα πρέπει να προγραμματίσουμε τη φάρμα από τώρα? Ελπίζω πως γράφω στη σωστή ενότητα.

Αρέσει σε kitsena, soyla74, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  16. evellin

evellin Μόνιμος στο φόρουμ

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την προσφορά...30 στάβλοι επι 15 φιορίνια κάνουν 450 ... γιατί ζητούν 630??? όταν ψωνίζεις χονδρική έχεις πάντα καλύτερη τιμή! στους 30 με 450 δεν θα πετύχουμε πλατυποδα? πρέπει να τον αγοράσω στο πακέτο? (μηπως προκειται για λαθος και εννοουν 430 φιορινια? .....θα το θελα και θ αγοραζα )

Τελευταία επεξεργασία: 13/3/15
    Αρέσει σε kitsena, powerranger91, soyla74 και 10 σε άλλους.
  17. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Η τρέχουσα προσφορά είναι στη λογική "Αμα πάρεις το πακέτο των 30 σταβλών (450ΦΙ), τότε σου δίνουμε και ενα στάβλο πλατύποδα με 180ΦΙ"

Στο επόμενο σου ερώτημα... Αν πάρεις στάβλους και χωρίς την "προσφορά" μπορεί να πετύχεις στάβλο πλατύποδα... ανάλογα με την τύχη σου.

Εγω προσωπικά συμφωνώ με τη δική σου λογική, οτι όταν αγοράζεις χονδρική (χ30) θα πρέπει να έχεις και καλύτερη τιμή.
    ... ίσως όμως η προσφορά αυτή να απευθύνεται σε άλλη κατηγορία παικτών απο εμάς

Τελευταία επεξεργασία: 13/3/15
    Αρέσει σε kitsena, soyla74, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
  18. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

συμφωνώ και επαυξάνω!!!xristos-ale3andros με θορύβησε και μένα πάρα πολύ αυτό!!ειναι δυνατόν οι 30 να κάνουν 450φ και και εμείς να πληρώνουμε 630;και δεν τον αγοράζω κάποια στιγμή που θα τον βγάλουν με πχ.180φ.Άσε που πιστεύω οτι αυτοί οι σταβλάρχες που θα είναι στο πακέτο αλλα και αυτοί που θα αγοράσουν κάποιοι, θα έχουν τους μισούς σε γατιά μιας και είναι η τελευταία τους φορά!!και μετά θα μας ξαναπετάξουν ένα ιβέντ μ.σ που θα κερδίζεις τη γάτα όπως έγινε με τις αλεπούδες που είχε αφαιρεθεί απο τον μ.σ χαραυγή αλλα όχι απο τον μ.σ μεσάνυχτα οπότε τον ξανατύχαινες και σου την λέγανε και απο πάνω οτι δεν είχε καταργηθεί απο αυτόν!!!
    Εγω ξέρω να πω οτι όταν λές καταργείτε τότε καταργήται απο οπουδήποτε βρίσκετε!!!
    άσε που μπορεί να βγεί ιβέντ που σε κάποιο βήμα να κερδίζεις γάτα όπως είχε συμβεί και με τις αλεπούδες!!!
    το παιχνίδι πάει απο το κακό στο χειρότερο και καλό θα είναι να θορυβηθεί η εταιρεία και να δράσει!!!

υ.γ τα ονόματα των μ.σ ειναι τυχαία μπορεί να λεγόντουσαν αλλιώς σαν παράδειγμα το έθεσα!!

Αρέσει σε mpimpilas, kitsena, powerranger91 και 11 σε άλλους.
  19. imolg

imolg Αρχάριος στο φόρουμ

Ενα θεμα που με απασχολει εδω και καποιο καιρο....Εχουν μαζευτει παρα πολλα ειδη ζωων και δεν ειναι ευκολο να τα τοποθετησουμε - και να τα ταϊσουμε βεβαια!Τωρα προστεθηκε και ο πλατυποδας.Καταφερνετε να τα διαχειριστειτε καπως;;
    Ή συμφωνειτε οτι χρειαζομαστε νεο χωρο;

Αρέσει σε kitsena, dimitra-c-i, fatsa16love και 10 σε άλλους.
  20. evellin

evellin Μόνιμος στο φόρουμ

αναρωτιέμαι... σε πόσους απο εμάς περισσεύουν 40 η 80 euro για να αγοράσουμε φιορινια? εγώ ενα sms έστειλα και θα αρκεστώ σε δυο μυστικούς στάβλους

Αρέσει σε jim_man, kitsena, powerranger91 και 7 σε άλλους.