Feedback Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 17/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

Καλησπερα και απο μενα ...
    Σνορκελ το οτι παιζεις 5 χρονια εσυ και 4,5 εγω και εχουμε μαζεψει αρκετα αστερακια δεν σημαινει τιποτα διοτι αν το δεντρο της σοφιας δεν ειχε ξεχαστει (?) απο την εταιρεια θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον για ολους μας οπως τωρα οι μπανανες στο νησι ...στο χερι της εταιρειας ειναι λοιπον στο τι περισσευει και στο τι οχι .... Εγω βλεπω οτι η εταιρεια (ετσι οπως δειχνει μεχρι στιγμης) τα εχει λιγο χαμενα , καλα θα ειναι να τα βρει γιατι αλλιως θα χασει οσους νεους παικτες εχουμε αποκτησει .... καλο το κυνηγι των ΦΙ η ευρω αλλα με ρεγουλα για να τους φτασει ....

ΥΓ. ειχαμε κουκους τον Ιανουαριο?o_O

Αρέσει σε giannissuper, fatsa16love, traxhla και 20 σε άλλους.
  2. alexbas

alexbas Επίτροπος του φόρουμ

oκ λοιπον ας δεχτω οτι ο συγκεκριμενος μηνας ειναι αυτος που εχει κ το ρεντσο (που γινεται 1-2 φορες το χρονο κ ΟΧΙ καθε μηνα) κ παλι 118 αστερια επι 3 μηνες μας κανει 354 αστερια (αν μαζυ με τα ελληνικα μου που οπως προειπα δεν ειναι καλα δεν ειναι κ η αριθμητικη μου κ εχω κανει καποιο λαθος ζητω συγγνωμη)... πειτε μου λοιπον αξιοτιμη gtl κα snorkel αφου οπως μας δειχνετε εχετε δωσει σε 5 χρονια πανω απο 5,5κ αστερια κ εγω αντιστοιχα κοντα στις 6κ (να πω εδω οτι μου εχουν μεινει ελαχιστες κανονικες αποστολες κ ολες των εκτροφων απο το 8ο βημα κ πανω) πως τα 354 αστερια που μαζευονται
    1ον πολυ δυσκολα
    2ον απο παιχτες μεγαλου επιπεδου κ
    3ον (ουσιαστικα) μονο με το να πληρωσεις πραγματικο χρημα, βλεπε κουκους=σουπερ τροφες= ευρω
    θα οδηγησουν καποιον στο να βαρεθει το παιχνιδι?
    ετσι κ αλλιως ακομα κ ετσι καποιος θα πρεπει να παιζει σε επιπεδο κορυφης για ενα χρονο (κ να δωσει κ ευρω) για να μαζεψει τα 5500 ως 6000 αστερια που εχουμε δωσει εμεις ποσω μαλλον τα καπου 6500-7000 που χρειαζονται για ν ανοιχτουν ολες οι ρουνες...
    πειτε μου εσεις που ισως ξερετε τα στατιστικα του παιχνιδιου υπαρχει καποιος που απο την πρωτη μερα του στο παιχνδι εκανε ολα αυτα που προειπα κ βαρεθηκε κ το παρατησε οχι μετα απο 3 μηνες οπως ειπατε αλλα εστω κ μετα την παρελευση ενος ολοκληρου χρονου?
    αν ναι τοτε ... απλα θα μεινω εκστασιασμενος κ σαφως αφωνος...κ τ αγαπημενα μου
    υ.γ1 ο ρεντσο γινεται 1-2 φορες το χρονο (το ξαναειπα)
    υ.γ.2 οι κουκοι ειναι νεο φρουτο στο παιχνιδι κ εχουν γινει μονο 3 φορες μεσα σε ενα διαστημα 8 μηνων (αν θυμαμαι καλα)
    υ.γ.3 εχω ασχοληθει καμια 20αρια φορες με το θερμ/πιο δεν εχω παρει ποτε αστερι
    υ.γ.4 ας πουμε οτι εχω κανει περιπου 1500ημερησια logs κ εχω παρει τ αντιστοιχα δωρα ...δεν θυμαμαι να εχω παρει ποτε αστερι... τοσο ατυχος ειμαι????
    και να μην ξεχασω καλη μας συνεχεια κ ας ελπισουμε να εισακουστουν οι,πολλες , φωνες ολων μας κ να εχουμε ενα νεο bahamarama αυτο που ειχε γινει κ εκ των υστερων μας επεστρεψαν κεκτημενους μας ποντους, εννοω... ευχαριστω σας

Αρέσει σε ioanna6929, traxhla, maroula και 16 σε άλλους.
  3. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Λίζυ, αυτό ήθελα και γω να ρωτήσω για τους κούκους και το ξέχασα. Έχω την εντύπωση ότι έχουν πολύ καιρό να μας έρθουν.

Αρέσει σε Gulit1, traxhla, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  4. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

Αν κοιταξεις το ημερολογιο προς τα πισω οι κουκοι ηταν Νοεμβριο... μετα απο εκει χαθηκαν και ηρθαν τα "νταντεματα" -.-

Αρέσει σε maria071966, giannissuper, traxhla και 13 σε άλλους.
  5. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλησπερα και απο εμενα.
    συμφωνω οτι μπορουσες να αποκτησεις τουλαχιστον 118 αστερακια μεσα σε ενα μηνα, ομως ο Ρεντζο ερχεται σπανιως και απαιτει 175 μαρκες για 10 αστερια, που δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο και φυσικα δεν ερχεται καθε μηνα.
    οι κουκοι ειναι ενα πολυ δυσκολο εβεντ, που δεν ξερω ποσοι εχουν την δυνατοτητα να το ολοκληρωσουν και οχι μονο, εγω προσωπικα καθε φορα κανω 1 με 2 καμπανιες και στοπ.
    οσο για τα αστερακια απο τα δρωμενα , απο οτι ανακοινωθηκε θα σταματησουν.
    αρα τι μενει?? οι μονιμες αποστολες ,(που πρεπει ως επι το πλειστον να φυτευεις νυχτα μερα, ή να κανεις εκτροφες (δηλαδη σουπερ τροφη) ή να μαζευεις προιοντα απο εργαστηρια ή δενδρα κλπ.) , το ανεβασμα επιπεδου δηλ 1 αστερακι καθε φορα (αν περιμενα απο αυτο αστερακια θα ειχα 90 στα 5 χρονια που παιζω), το ημερησιο login in που δεν μοιραζει συνεχως αστερακια ( εγω συνηθως πε παιρνω) και διαφορα αλλα σε αμελητεα ποσοτητα. αρα επανερχομαι και τι μενει??? να ενωσουμε ολοι οι παικτες την σκεψη μας, μηπως σας μεταπεισουμε και αλλαξετε αυτην την αποφαση!! μακαρι!!

τα αστερακια μου τα απεκτησα, παιζοντας σχεδον σε ολα τα εβεντ επι 5 χρονια και ακομα εχω πολλες μονιμες αποστολες απο τις παλιες που δεν εχω τελειωσει, και πολλες καινουργιες που δεν εχω καν ξεκινησει και δεν ξερω αν και ποτε θα τις ξεκινησω.

Τελευταία επεξεργασία: 10/3/15
    Αρέσει σε giannissuper, traxhla, pan15200188 και 18 σε άλλους.
  6. ariadnim

ariadnim Μόνιμος στο φόρουμ

δε θυμαμαι να εχω δει ποτε δρωμενο με κουκους οποτε το τελευταιο τριμηνο σιγουρα δεν εχει μπει..

Αρέσει σε pan15200188, kolokythopitas, dalaveri και 5 σε άλλους.
  7. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Κρατιέμαι εδω και δύο μέρες να μη μιλήσω αλλά τελικά υπέκυψα...
    Αυτά τα οποία γράφω παρακάτω είναι προσωπικές μου εντυπώσεις που πηγάζουν απο αυτά που βλέπω σαν σύνολο.

Η απόφαση να αφαιρεθούν τα αστέρια απο τα εβέντ είναι αποτέλεσμα σκέψης και αλλαγής της οικονομικής φιλοσοφίας του παιχνιδιού.
    Στόχος είναι να στραφούν οι παίκτες κυρίως στις μόνιμες αποστολές της φάρμας προς αναζήτηση αστεριών και άλλων πλεονεκτημάτων.
    Συχνά πυκνά θα μπαίνουν νέες αποστολές... πολύ πιο συχνά απο πρίν.
    Χαρακτηριστικό των νέων αποστολών θα είναι η παρουσία των εντελώς καινούργιων φύτών, ζώων ή προιόντων.

Αρα ή θα αγοράζεις τα νέα "πακέτα" (δες 30χδεντρύλια και πιθανόν αντίστοιχο στους στάβλους) ή θα αγοράζεις με 5.000χτ το νέο καρπό και 40.000χτ το νέο ζώο ή προιόν... ή απλά θα περιμένεις 6-8 μήνες να πέσουν οι τιμές για να βγάλεις αποστολή.

Μέχρι τώρα εσύ αποφάσιζες τι μηνιαίο προυπολογισμό θα είχες για να συμμετέχεις ενεργά..
    Τώρα ο ελάχιστος μηνιαίος προυπολογισμός ενός παίκτη που θέλει να είναι "ενεργός" καθορίζεται απο κάποιον άλλον.

Αν δίνεις αυτά που "πρέπει" μοσχοπουλάς καρπούς και προιόντα και προχωράς πολύ πιο γρήγορα.
    Αν δεν δινείς αυτά που "πρέπει" να δώσεις, δίνεις αυτά που θέλεις εσύ και απολαμβάνεις το παιχνίδι...

Αυτά έτσι για να αποκρυπτογραφήσουμε και τα περί "θετικής και ανταποδοτικης εμπειρίας" στο Newsletter του παραγωγού.

Αν κάποιος θεωρεί οτι είμαι υπερβολικός ή "κακός" με τις απόψεις μου μπορεί να σβήσει την ανάρτηση μου

Αρέσει σε fatsa16love, traxhla, pan15200188 και 26 σε άλλους.
  8. GUMASBILL

GUMASBILL Μαθητευόμενος στο φόρουμ

αν και δεν γραφω συχνα εδω ειπα να πω την αποψη μου.. παιζω 4 χρονια το παιχνιδι και εχω 1800 αστερακια και 4000 και πλεον στο δεντρο τησ σοφιασ, δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι διαμαρτυρεστε επειδη τα βγαλανε!! οκ για τα μικρα επιπεδα το καταλαβαινω εν μερη,αλλα για μασ που τα ειχαμε ξεκλειδωσει σχεδον ολα γιατι?? ενασ σχετικα νεοσ παιχτησ αν κανει τισ μονιμεσ αποστολεσ που καναμε εμεισ ξεκλειδωνει τα κυριοτερα στο δεντρο. η μονη αδικια θα ειναι αν βγαλουν τον υφαλο καποια στγμη και ζηταει π.χ. 1500 αστερακια. κατα τα αλλα τι τα θελετε επιτελουσ ρε παιδια? και στο κατω κατω ασ αποχτησουν και αυτα λιγο ενδιαφερον απο το να τα εχουμε να τα βλεπουμε. αν μασ πιστωνε η εταιρια απο 100 εκατομμυρια χορτοταλιρα θα ειχαν ενδιαφερον μετα? εγω πραγματικα λεφτα εχω να βαλω 2 χρονια και δεν προτρεπω κανεναν αν δεν θελει να κανει κατι τετοιο.και γιατι να παρω 1 νεο δεντρο που βγαζουν αμεσωσ? οταν και αν ερθει καλωσ.. εγω θελω πιο απαιτητικα ιβεντ με δωρα π.χ. καινουργια σχετικα δεντρα,σταυλουσ που βγαινουν. 1 παιχνιδι ειναι να ξεχνιεται καποιοσ και οχι να πορωνεται. βλεπω συνεχεια εδω 4-5 παιχτεσ που γραφουν λεσ και προκειται για νομοσχεδιο στη βουλη... χαλαρωστε και αν δεν γουσταρετε μην βαζετε ευρω η μην παιζετε βρε αδερφε... δεν θελω να προσβαλω κανεναν ε?? καλη συνεχεια σε ολουσ και οκ....

Αρέσει στον/ην billoulakos.
  9. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Καλημερα και απο εμενα . Παιζω 2,5 χρονια φανατικα και καθημερινα το παιχνιδι - τελειωνω ολες τις αποστολες - και δεν εχω ξεκλειδωσει ολες τις ρουνες στο δεντρο της σοφιας . Πιστευω οτι δεν επρεπε να μειωθουν τα αστερακια , αλλα να αυξηθουν και να δοθουν καινουριοι χωροι , ρουνες κ.τ.λ. για αυτους που ειναι πανω απο 90 επιπεδο , γιατι ιδρωνεις για να φτασεις εκει.

Αρέσει σε traxhla, LILA413, powerranger91 και 12 σε άλλους.
  10. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

καλημερα!!
    εγω δεν εχω 1800 αστεράκια και τα θέλω ,εσυ που δεν τα χριαζεσε μην διαμαρτύρεσε αλλα μην ενοχλήσε με ολους εμας που τα θέλουμε
    2) ε ναι είμαστε πωρωμένη τι να κάνουμε??για τα ευρω κανένας δεν μας υποχρεώνει να βάζουμε ..αλλα βάζουμε γι αυτο και έχουμε απετίσεις
    οσο για το <μην παίζετε βρε αδελφέ!!!!>παίζουμε γιατί θέλουμε αστεράκια βρε αδελφέ!!!!καλά να περνάς;)

Αρέσει σε *mava*, traxhla, powerranger91 και 16 σε άλλους.
  11. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημερα. μιας και παιζεις 4 χρονια, τοτε θα ξερεις πως τα αστερακια τα μαζευαμε για να εξυπηρετησουν εναν σκοπο πχ το δενδρο της σοφιας, το ανοιγμα ενος νεου χωρου ισως και το ανοιγμα του υφαλου και οτι αλλο προεκυπτε. απο την στιγμη που σταματαμε να μαζευουμε αστερακια απο τα εβεντ συνεπως πλεον δεν θα ειναι τοσο πολλα οπως πριν, αυτο για μενα σημαινει οτι απο δω και περα θα χρησιμοποιηθουν αλλα μεσα για να εξυπηρετηθουν αυτοι οι σκοποι. οσο για αυτο που λες για τις μονιμες αποστολες ξερεις πολυ καλα, αν εχεις ασχοληθει, οτι ειναι αρκετα δυσκολες και απαιτουν πολυ χρονο. τωρα αν εσυ δεν βαζεις χρηματα ειναι σεβαστο αλλα σεβαστο ειναι οτι καποιοι βαζουν. οσο για το χαλαρωμα και τα περι νομοσχεδιου, χαλαροι ειμαστε αλλα θελουμε να παραμεινουμε χαλαροι και να απολαμβανουμε το παιχνιδι χωρις νεες ανατροπες καθε τρεις και λιγο, οι οποιες ειναι οχι για το καλο μας. τελος απο οτι βλεπεις εισαι ο μονος νομιζω που δεν συμφωνει με ολους σχεδον που γραψαμε εδω και νομιζω οτι η πλειοψηφια εχει αντιθετη γνωμη εεε κατι θα ξερουμε και εμεις. πολυ καλα εκανες και εγραψες την γνωμη σου και αυτη ειναι η μαγεια του παιχνιδιου, αλλα παραλληλα οπως εμεις δεχομαστε την δικη σου ετσι και εσυ πρεπει να ανεχθεις την δικη μας και να μην σε ενοχλει το οτι διαμαρτυρομαστε. οπως σου ειπα και πριν κατι μπορει να ξερουμε και εμεις!!
    καλη συνεχεια στο παιχνιδι σου

Αρέσει σε kitsena, *mava*, fatsa16love και 23 σε άλλους.
  12. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους .όταν άρχισα το παιχνίδι πριν από πολύ καιρό 25 η 26-12-10 με εγράφη 7-1-11,είχα βάλει κάποιους στόχους για το παιχνίδι,όταν ήρθε το δένδρο της σοφίας,είπα μέσα μου ότι θα το τελειώσω πάση θυσία,δεν θα χάσω εβεντ για εβεντ,θα μαζεύω ότι αστεράκι κυκλοφορεί στα δρώμενα κτλ,έτσι έφτασε ο καιρός να έχω ξεκλειδώσει τα πάντα στο δένδρο της σοφίας,μένει μόνο ο ζωντανός θρύλος, να παραδώσω τα ζώα στο τελευταίο βήμα,όλα αυτά βέβαια με πολύ κόπο,ξενύχτια ατελείωτα και με άλλες πολλές υποχρεώσεις .δηλαδή εμένα με συμφέρει αυτό που έγινε και δεν θα έπρεπε να μιλάω καθόλου .από την άλλη μεριά όμως,δεν πρέπει να ξεχνάμε το παρελθόν μας και την διαδρομή μας μέσα στο παιχνίδι .ξέρετε πόσες φορές ένιωσα την πίεση για να τελειώσω τις αποστολές στο όριο για να πάρω το πολυπόθητα αστεράκια .τέλος πάντων το παιχνίδι πρέπει να εξελίσσετε και να προοδεύει,αλίμονο αν μείνουμε στάσιμοι.ο χρόνος θα δείξει ,αν το μέτρο είναι καλό η κακό ,να είστε όλοι καλά.:):):)

Αρέσει σε maria_palou, kitsena, traxhla και 6 σε άλλους.
  13. hamilton39

hamilton39 Ανερχόμενος συντάκτης

Σύμφωνα με τους Dev του farmerama, υπήρχε μεγάλη ανισορροπία στο παιχνίδι λόγω των διαφορών αποθεμάτων αστεριών σε παίκτες.

8a ei8ela na mas peite tin anisoropoia pou eiparxei se paiktes apo allous paiktes pou pernoun ka8imerina pontous apo to sinema .me auto pws 8a to antimetopisete???.exoume na doume kati sto sinema apo ta xristougena enw alloi blepoun ka8imerina .
    efoson kopteste gia anisoropia anamesa se paiktes na to efarmosete se ola ta 8emata epipeda opws 8elete pesteto kai oxi analogos ta oikonomika sas.

Αρέσει σε kitsena, kolokythopitas, elenigri και 11 σε άλλους.
  14. xaxare70

xaxare70 Νέος ειδικός

καλημέρα θα ήθελα να πω τη γνώμη μου πάνω σε αυτό το θέμα.Τα αστεράκια που χρειάζονται για να συμπληρώσει κανείς όλο το δέντρο είναι περίπου 6500-7000.Εαν σταματήσουν να δίνουν οι αποστολές αστεράκια απο που θα τα βρίσκουμε?Και αφού θέλουν να τα βγάλουν θα έπρεπε να τα μειώσουν και για το ξεκλείδωμα της κάθε ρούνας.Παίζω περίπου 2,5 χρόνια και έχω κάνει σχεδόν όλες τις μόνιμες αποστολές και χρειάζομαι ακόμα πάρα πολλά για να το συμπληρώσω.Αρα τα αστεράκια δεν πρέπει να καταργηθούν.

Αρέσει σε kitsena, kolokythopitas, elenigri και 11 σε άλλους.
  15. alexbas

alexbas Επίτροπος του φόρουμ

καλημερα σας...
    κ να συμπληρωσω το φιλο οτι οσα κ ν εχεις δεν ξερεις αν ειναι αρκετα κ για να το στηριξω απλα σκεφτειτε 2 πραγματα 1ον τα 155 αστερια που χρειαστηκαμε για τις 2 νεες ρουνες του χαμ/ντα κ 2ον τη δημοσκοπηση που εγινε προσφατα κ αφορουσε πιθανες νεες ρουνες οπου ειχαμε γραψει ενα σωρο ιδεες... αρα ... κανεις δεν ξερει που θα παει το ταβανι οποτε μαζευε κ ας ειναι κ ρωγες που λεει κ ο λαος....
    υ.γ. ( σιγα που δεν θα εβαζα κ υστερογραφο...)οπως εγραψε η αξιοτιμη gtl κα snorkel σε αυτον το συγκεκριμενο μηνα οπου επνεε ουριο ανεμο στις φαρμες μας κ ηταν ολα τελεια, ονειρικα θα ελεγα, θα μαζευαμε 118 (ουααααου) αστερακια τα οποια ομως δεν θα εφταναν καν για τα 155 που χρειαστηκαμε για τους χαμ/ντες πολλω δε μαλλω για οσα μακροπνοα σχεδια εχει κανει η bp για το δεντρο της σοφιας...
    υ.γ.2 εγω που σχεδον εχω τελειωσει τις αποστολες που θα βρω αστερια για τις επερχομενες νεες ρουνες??? απο μυστηριους σταυλους κ δεντρα (οπου εκτος των πραγματικα μυστηριων μπορει ν αποκτησω κ καμια μηλια xl η κανενα κοτετσακι κιτρινο?), γιατι ετσι κ αλλιως κ νεες αποστολες να μπουν στη λαχαναγορα θα ειναι για τετοια αγαθα, ετσι δεν ειναι? η μηπως θα μας ξαναβγαλουν αποστολες με μαρουλακια κ ντοματες????
    ευχαριστω σας κ καλη σας συνεχεια....

Αρέσει σε kitsena, kolokythopitas, *mava* και 12 σε άλλους.
  16. GUMASBILL

καλημερα και σενα. εγω ποτε δεν ειπα οτι δεν ανεχομαι την γνωμη κανενοσ! ουτε απαντησα σε σενα αγαπητε-αγαπητη... εγραψα την γνωμη μου οπωσ και εσυ και ωσ εκει! για αυτο στα τοσα χρονια δεν γραφω ποτε εδω, αν εσυ βαζεισ χρηματα δικαιωμα και προβλημα σου ταυτοχρονα.. οποτε μπαινω φιλε-φιλη(δεν ξερω τι εισαι) δεν θελω να βλεπω μονο γκρινιεσ και παραπονα βαριεμαι και χαλιεμαι και επισησ αφου μου απαντησεσ προσωπικα χωρισ να το κανω και δεν μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ σταματα να εκπρωσοπεισ τουσ παντεσ και να θελεισ ολοι να συμφωνουν με οτι γραφεισ εσυ!! με φιλικη και επικριτικη διαθεση χωρισ κακιεσ.. καλη συνεχεια.

17. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα σας.

Διαβάζουμε με προσοχή τις απόψεις όλων σας.
    Τα τελευταία ποστ όμως, διαπιστώνουμε με λύπη μας ότι έχουν μια μορφή αντιπαράθεσης μεταξύ των παικτών, που δεν θα έπρεπε να υπάρχει.

Ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα μεταφερθεί αρμοδίως.
    Όλες οι απόψεις πρέπει να είναι σεβαστές!
    Είμαστε όλοι παίκτες του παιχνιδιού άλλοι πιο παλιοί άλλοι πιο νέοι με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και λογικό είναι να σκεφτόμαστε και να πράττουμε διαφορετικά.

Γι αυτό το λόγο παρακαλούμε να σταματήσει αυτή η αντιπαράθεση και με αυτό το τρόπο να βοηθήσετε όλοι ώστε να μεταφερθούν ορθώς όλες οι απόψεις όλων των παικτών!

Αρέσει σε kitsena, kolokythopitas, elenigri και 6 σε άλλους.
  18. GUMASBILL

εχεις απολυτο δικιο και λαθος μου που απαντησα σε καποιους που δεν τους αρεσε η αποψη μου. το θεμα εκλεισε για μενα, αλλα οπως προειπες η γνωμη ολων ειναι σεβαστη..

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  19. stavros72

stavros72 Εξαιρετικό ταλέντο

Ελλάδα=Πατρίδα της Δημοκρατίας!!! Φυσικά και θέλουμε να γραφτούν και να ακουστούν όλες οι απόψεις!!! Αρνητικές και θετικές.Δικαίωμα του καθενός ,να έχει και να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του.Προσωπικά χαίρομαι όταν υπάρχει φιλική διάθεση.Διαφωνώ με την επικριτική διάθεση και με τα σχόλια(...δεν θέλω να βλέπω μόνο γκρίνιες και παράπονα,βαριέμαι και χαλιέμαι...).Αν κάποιος διαφωνεί,απλά καταθέτει την άποψή του.Ευγενικά και τεκμηριωμένα λόγια,ώστε να μπορούν οι υπόλοιποι που διαβάζουν να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα!!!Ευχαριστώ,Καλή συνέχεια σε όλους!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, elenigri, *mava* και 13 σε άλλους.
  20. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Αυτό που έγραψες είναι πάρα πολύ σωστό.Χίλιες φορές να μην καταργηθούν τα αστεράκια και να βρουν νέες χρήσεις τους. Αν όμως η απόφαση είναι αμετάκλητη, είναι το πιο δίκαιο να μειωθούν τα απαιτούμενα αστεράκια στις ρούνες. Γιατί αυτές οι μεγάλες ποσότητες είχαν οριστεί όταν δίνονταν γενναιόδωρα. Ή όπως είπε ο φίλος -φίλη, να ξαναβάλουν αποστολές με μαρουλάκια και ντομάτες. Αλλιώς είναι υπερβολικά ευνοημένοι οι παίκτες που παίζουν 4-5 χρόνια και τελείωσαν ή κοντεύουν να τελειώσουν το δέντρο.Γι αυτό κάποιοι απο αυτούς λένε εμείς τελειώσαμε, δε θέλουμε άλλα,οι νέοι ας κάνουν 20 χρόνια να το τελειώσουν.Έτσι δεν κινδυνεύει να μειωθεί το προβάδισμά τους.
    Βέβαια οφείλω να πω ότι αν και είναι παιχνίδι συναγωνισμού,οι περισσότεροι παλιοί παίκτες βοηθούν με κάθε τρόπο τους καινούριους και αυτή η αλληλεγγύη, είναι το καλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού.

Αφαίρεση διπλής παράθεσης.

Τελευταία επεξεργασία: 11/3/15
    Αρέσει σε soyla74, kolokythopitas, imolg και 17 σε άλλους.