Feedback Συζήτηση για τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -Snorkel-, 17/10/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ

ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ Γνώστης του φόρουμ

Ειλικρινά, βλέποντας τα παράπονα όλων των παικτών αυτές τις μέρες, απορώ αν τελικά έχουν σημασία όλα αυτά.
    Το ένα γεγονός έρχεται μετά το άλλο, χωρίς καν να προλάβεις να το επεξεργαστείς. Καινούρια δέντρα, λίπασμα, κοπριά, καινούριοι στάβλοι, αστεράκια, event, mini ή κανονικά.
    Τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν, στα οποία έχουμε αναλωθεί όλοι τόσες φορές, δεν αγγίζονται καν, εκτός απ'τα λάθη σε τρέχοντα event (κυρίως αυτά με το χρόνο), που αναγκάζονται μετά το τέλος να δώσουν την αντίστοιχη αποζημίωση κι αυτό πάλι μετά από μεγάλη γκρίνια.
    Με φόβο να επαναληφθώ, πιστεύω ότι η πορεία του παιχνιδιού είναι ήδη προδιαγεγραμμένη, οι αποφάσεις ειλημμένες, οι αλλαγές γίνονται χωρίς εξηγήσεις και απλά για να φαίνεται ότι έχουμε και μεις γνώμη υπάρχει το forum, στο οποίο, ναι μεν μπορούμε να εκφέρουμε ελεύθερα τη γνώμη μας, ακούμε όμως το συγκαταβατικό "θα προωθήσουμε τα παράπονά σας" και τελειώνει η υπόθεση.
    Που σημαίνουν όλα αυτά, ότι η εταιρία θα κάνει αυτό που θέλει με οποιοδήποτε για μας κόστος και θα ακούσει τα παράπονά μας μετά, για να δει πως θα μπορέσει να μας χρυσώσει το χάπι, σε μια απόφαση που δε θα αλλάξει ποτέ.
    Δε θέλω να θίξω και το θέμα με τα φιορίνια που είναι πανταχού παρών και σε μεγάλες ποσότητες τώρα τελευταία, γιατί θα χαλαστώ ακόμα περισσότερο.
    Στην κυριολεξία τον τελευταίο καιρό, όλα αυτά με στενοχωρούν πολύ και με κάνουν να νιώθω ότι με εκμεταλλεύονται εν γνώσει μου κιόλας, χωρίς δυστυχώς να μπορώ να κάνω κάτι. Αλλιώς το ξεκίνησα αυτό το παιχνίδι και αλλιώς μας προκύπτει στην πορεία. Εγινε παιχνίδι δύο ταχυτήτων: παλιοί vs νέοι. Αρνούμαι να το παίξω αυτό....

Ειλικρινά λυπάμαι και εύχομαι να γίνει σύντομα κάτι που θα ξαναδώσει χαρά και ζωή στο παιχνίδι που τόσο αγαπάμε......

Αρέσει σε soyla74, fatsa16love, traxhla και 17 σε άλλους.
  2. pepi1973

pepi1973 Προχωρημένος

γιαυτο και γω αποφασισα να συνεχεισω να παιζω στην free εκδοση του παιχνιδιου και οποτε προχωρησω δεν θα τα βαψω και μαυρα για μια εικονικη πραγματικοτητα καλο απογευμα σε ολους

Αρέσει σε traxhla, kolokythopitas, graganta και 9 σε άλλους.
  3. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Το χρύσωμα του χαπιού είναι εδώ!!
    Οι νέες μόνιμες αποστολές δίνουν περισσότερα αστέρια, αυτή δε με την εκτροφή χαμαιλεόντων δίνει 12 αστέρια σε κάθε βήμα!!!

Αρέσει σε traxhla, kolokythopitas, ariadnim και 8 σε άλλους.
  4. tzeni62

tzeni62 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

πόσο δίκαιο έχεις!!!
    εγώ θα ήθελα απλά να συμπληρώσω οτι το φαρμεράμα νομίζω οτι αγαπήθηκε απο τόσους πολλούς παίχτες γιατί είναι παιγνίδι που το διακρίνει ο συναγωνισμός και όχι ο ανταγωνισμός.ας παραμείνει λοιπόν έτσι χωρίς διαχωρισμό των παιχτών.

Αρέσει σε traxhla, kolokythopitas, graganta και 13 σε άλλους.
  5. powerranger91

powerranger91 Κόμης

καλησπέρα,αγροτόπαιδα!
    δε θα μιλήσω για την κοπριά και το "κόψιμο" των αστεριών απ'τα δρώμενα περιορισμένου χρόνου,καθώς με καλύψατε όλοι σας,συμφωνώ στα περισσότερα και σας ευχαριστώ!
    αυτό που θα πω είναι πως όσοι βιάστηκαν να πατήσουν "like-μου αρέσει" στη σημερινή ανακοίνωση για αύξηση των αστεριών των μόνιμων αποστολών,μάλλον δεν αναλογίστηκαν το γεγονός πως αυτή θα είναι η νέα τάξη πραγμάτων στο εξής και πως πράγματι οι αποφάσεις είναι ήδη ειλημμένες.κατ'επέκταση τα παράπονα όλων μας πήγαν στράφι.η καθεστηκυία τάξη ανετράπη απ΄την εταιρεία δίχως περιθώριο αναστολής εκτέλεσης απόφασης.
    :( αυτό που κρατάω είναι ότι αφού η απόφαση ήταν τελεσίδικη,τουλάχιστον θα παίρνουμε περισσότερα από 6 αστεράκια,όπως παίρναμε μέχρι τώρα,από τις νέες μόνιμες αποστολές.κάτι είναι κι αυτό.

Αρέσει σε soyla74, traxhla, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  6. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

απο οτι ειδα, τουλαχιστον απο τα like που φαινονται, ειναι νεοι παικτες ή νεοι στο φορουμ, που πιθανων δεν εχουν ζησει οσα εχουμε ζησει εμεις οι παλιοτεροι στο παιχνιδι και προφανως χαρηκαν!! οσον αφορα την τελεσιδικη αποφαση, συμφωνω μαζι σου και αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα. τι θυμηθηκα σημερα??? την μερα που μας ανακοινωσαν οτι θα παψουν να αποθηκευονται οι γυροι στο ροδανι, προπολεμικα χαχα!! ομως εχω ξαναπει πως η εταιρια προσαρμοζει το παιχνιδι οπως θελει και εγω τουλαχιστον προσαρμοζω το παιχνιδι αναλογως και οπως θελω εγω!!

Αρέσει σε ioanna6929, soyla74, traxhla και 13 σε άλλους.
  7. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα σ' όλους! Αλήθεια είδε κανείς -εγώ δεν προλαβαίνω από τη δουλειά- πως έχουν αντιδράσει στα υπόλοιπα forum για τα αστεράκια; Όποιος είδε ας μας μεταφέρει εντυπώσεις. Τον ευχαριστούμε!

Αρέσει σε soyla74, kolokythopitas, LILA413 και 6 σε άλλους.
  8. flyla78

flyla78 Μόνιμος στο φόρουμ

Οφείλω να αναγνωρίσω οτι ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση της ΒΡ, δώσαν μια ώθηση στις μόνιμες αποστολές και ακόμη μεγαλύτερη στην λαική. Έξυπνη αλλά και ριψοκίνδυνη απόφαση καθώς μετατρέπει έναν μεγάλο αριθμό από ενεργούς παίκτες, σε παίκτες παραγωγής προϊόντων για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. Επίσης πολλές απο τις προσφορές που βγάζετε προς πώληση απευθύνεται σε αυτούς κυρίως τους παίκτες, καθώς χρειαζόμαστε εχτρά βοήθεια για να βγάλουμε τα δρώμενα. Γενικά οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι ήταν αυτοί που μας οδηγούσαν στο να αγοράζουμε τις όποιες προσφορές μπορεί να έβγαζε η ΒΡ. 'Οπως είπε και ο/η Geppo προσαρμόζουμε και εμείς στα δικά μας μέτρα το παιχνίδι, στοχεύοντας σε μακροπρόθεσμους στόχους όπως μας αναφέρατε στην ανακοίνωση. Αυτό το καλό έχει το μακροπρόθεσμο,συμβιβάζεσαι οτι θα προχωρήσεις αργά αλλά σταθερά σε ορίζοντα πολλών ετών.

Τελευταία επεξεργασία: 10/3/15
    Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, powerranger91 και 5 σε άλλους.
  9. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Στο θέμα αυτό μπορείτε να σχολιάζετε τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι.
    Ποστ με ανεπίσημες πληροφορίες θα διαγράφονται.
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  10. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Δε θεωρώ και τόσο έξυπνη κίνηση το να δυσκολεύουν συνέχεια το παιχνίδι με σκοπό να αγοράζουμε όπως λες τα πακέτα για να ανταπεξέλθουμε.Πολλοί θα τα παρατήσουν βλέποντας ότι πρέπει να αγοράζουν όλο και περισσότερο. Πόσοι μπορούν να συμβιβαστούν με την όλο και πιο αργή και πιο δύσκολη εξέλιξη; Όσο κι αν είναι εξάρτηση, κάποια στιγμή βαριέσαι. Και όσο βλέπεις ότι προχωράς, τόσο ανυπομονείς να φτάσεις κάπου και αποφασίζεις να αγοράσεις. Αν συμβιβαστείς όπως λέτε με την εξέλιξη μετά απο χρόνια και το πάρεις πολύ χαλαρά, δεν αγοράζεις. Πάντα θεωρούσα εντελώς παράλογες τις αποστολές εκτροφών και δε νομίζω ότι τα έξτρα αστεράκια σε ανταμοίβουν για τα εκατομμύρια που κάνουν τα ζώα, τς σ.τ. που ξόδεψες και κατ' επέκταση τα λεφτά που ίσως έδωσες για να τα καταφέρεις. Το κίνητρο που έπρεπε να δώσουν στις συγκεκριμένες αποστολές είναι καλύτερα δώρα και κυρίως πολύ περισσότερα χτ. για να μην είναι τόσο ασύμφορες.
    Λίγη γενναιοδωρία δε θα έβλαπτε νομίζω την εταιρία.Θα ήταν το δόλωμα για να μας κάνει να μπούμε στα βαθιά. Όσο τσιγκουνεύεται η εταιρία να μας δώσει, τόσο θα τσιγκουνευόμαστε κι εμείς.

Αρέσει σε ioanna6929, Gulit1, traxhla και 14 σε άλλους.
  11. flyla78

flyla78 Μόνιμος στο φόρουμ

Πρόσεξε την διαφορά δεν λέω οτι δυσκολεύουν το παιχνίδι με σκοπό να αγοράζουμε. Λέω οτι μέχρι τώρα αγοράζαμε για να προχωρήσουμε πιο γρήγορα , όποιος φυσικά ήθελε, και καταλήγω στο ίδιο ακριβώς συμπέρασμα με το δικό σου.;)

Αρέσει σε kolokythopitas, ariadnim, LILA413 και 3 σε άλλους.
  12. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους,
    Μήπως ξέρει κανείς αν συνεχίζει η λειτουργία μ'εκείνο το φροντιστήριο;
    ή έχει αραχνιάσει σ'εκείνο το χωριατόσπιτο;
    Σ'εμένα το <θα σε παρακαλούσαμε να κάνεις λίγο υπομονή> !!!
    έφθασε ήδη τα δυο χρόνια :D.
    θα εκτιμούσα πολύ κάποια πληροφορία.
    ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Αρέσει σε traxhla, kolokythopitas, *mava* και 5 σε άλλους.
  13. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

αμφιθεα δυο χρόνια έκανες κάνε άλλα τόσα ισως γίνει κάτι ;)
    και σε μένα τα ίδια γράφει δεν ξέρω σε άλλους..

Αρέσει σε eleniste, kolokythopitas, *mava* και 4 σε άλλους.
  14. pepi1973

pepi1973 Προχωρημένος

και σε μενα το ιδιο

Αρέσει σε eleniste, kolokythopitas, *mava* και 5 σε άλλους.
  15. alexbas

alexbas Επίτροπος του φόρουμ

καλησπερα σ εσενα κ ολους.. το φρον/ριο παει για πολυυυυ αργοτερα... αλλα το ποστ μου βασικα εχει να κανει με το θεμα των αστεριων... σιγουρα εχετε δικιο που αντιδρατε κ γω μαζυ σας αλλα απο την αλλη κ η εταιρεια εχει τα δικα της σχεδια, με σκοπο, φυσικα κ δικαιως, το κερδος ... απο αυτη τη σκοπια λοιπον ας ακουσουν τις προτασεις- διαμαρτυριες των παικτων-πελατων τους κ ας πορευθουν οπως θελουν κ ας υποστουν κ τις συνεπειες... αλλα εχω κ μια ερωτηση προς την αξιοτιμη GTL κα snorkel... παιζω πανω απο 4 χρονια κ ασχολουμαι με τα δρωμενα ανελλιπως κ μεχρι τωρα εχω δωσει 5990 αστερια στο δεντρο κ δεν εχω ανοιξει ολες τις ρουνες ακομα κ εχω κρατησει κ 581 αστερια για τυχον νεες ρουνες οπως του χαμ/ντα... αναφερει λοιπον η εν λογω gtl σε προηγουμενη αναρτηση της οτι με το προηγουμενο καθεστως καποιος παιχτης ειχε τη δυνατοτητα σε 3 μηνες να μαζεψει αρκετα ως πολλα αστερια με αποτελεσμα να χανεται το ενδιαφερον...αν μπορειτε λοιπον αξιοτιμη gtl πειτε μας τον τροπο γιατι ξαφνικα αν κ μεσηλικας νοιωθω οτι εχω τη νοημοσυνη νηπιου... ετσι κ αλλιως μπορειτε να μας το πειτε τωρα πια αφου αλλαξε το συστημα κ υπαρχουν διαφορετικα δεδομενα....
    υ.γ. 1 την οποια αγανακτηση μου προσπαθησα επιμελως να την κρυψω υπακουωντας στις παροτρυνσεις των modes αλλα αν τυχον μου ξεφυγε κατι ζητω την κατανοηση σας καθ οτι οπως φαινεται η γνωση μου περι της ελληνικης γλωσσας ειναι ελλειπης....κ
    υ.γ. 2 οχι αλλα καθρεφτακια κ χαντρουλες στους ιθαγενεις... συγγνωμη, παιχτες εννοω. κ εξηγω ... τα 2πλα αστερια στην αποστολη εκτροφης του χαμ/ντα ειναι αστειο κατ εμε... πολυ απλα να αρθει η περι ης ο λογος αποφαση κ να μας πιστωθουν τ αστερακια απο τα προηγουμενα δρωμενα ...
    αυτα τα.... ολιγα :music::music:απο μενα καλη σας συνεχεια κ ελπιζω η αναρτηση μου να μεινει κ να κριθει απο ολους εσας-εμας που παιζουμε σε αυτο το παιχνιδι κ να μη διαγραφει απο την αξιοτιμη gtl snorkel.....

Αρέσει σε ioanna6929, kolokythopitas, *mava* και 17 σε άλλους.
  16. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Σ' όλους το ίδιο λέει, αλλά λέει και το άλλο: "Το φροντιστήριο θα ανοίξει τις πύλες του πολύ σύντομα." Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι στην κάρτα μου και οι πληρωμές μου προς την BP να γίνονται το ίδιο σύντομα με τον ερχομό του φροντιστηρίου!

Αρέσει σε kolokythopitas, *mava*, elenigri και 4 σε άλλους.
  17. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Μπορείς να δεις τις Σ.Ε και να μετρήσεις πόσα αστεράκια μπορεί κάποιος να αποκτήσει μέσα σε 3 μήνες. Ειναι εύκολο. ;)
    Θα σου πω μόνο πόσα αστεράκια μπορούσες να κερδίσεις από τα δρώμενα ενός μηνός (01/2015)
    10 αστεράκια από τον Ρεντζο,
    36 (τουλάχιστον) από την αποστολή των κούκων
    42 από το δρώμενο Πρωτοχρονιάτικο ποντικο-γλέντι
    30 από το δρωμενο Μπέιμπι σίτερ

Σύνολο 118 αστεράκια σε ένα μόνο μήνα και μόνο απο τα δρώμενα.
    Επιπλέον μπορείς να κερδίσεις αστεράκια από το θερμοκήπιο, απο το ημερήσιο Log in bonus και από το ανέβασμα επιπέδου από τις δεκάδες μόνιμες αποστολές κ.τ.λ τα οποία και δεν μετράω
    Αν εσύ αυτά δεν τα θεωρείς αρκετά, τότε δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο.

Και σαν παίκτρια 5 χρόνων θα σου δείξω μόνο ένα screenshot από το δικό μου προσωπικό λογαριασμό και χωρίς να έχω ολοκληρώσει αρκετές από τις μόνιμες αποστολές.

Αρέσει στους kolokythopitas και ath.
  18. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Όσοι πρόλαβαν,πρόλαβαν,δηλαδή. Πέντε χρόνια το παιχνίδι μοίραζε γενναιόδωρα αστεράκια και με το ζόρι συμπληρώσατε το δέντρο, και αν. Εμάς πόσα χρόνια θα μας πάρει; 15, 20; Αν αυτό το λέτε εξισορρόπηση...

Αρέσει σε Gulit1, traxhla, ΣΤΑΘΗΣΟΛΕ και 10 σε άλλους.
  19. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

Και εγω ειμαι παικτρια σχεδοοοον 5 χρονια και οριστε τα αστερακια που εχω ...μονο 120 -.-

Αρέσει σε fatsa16love, pan15200188, kolokythopitas και 8 σε άλλους.
  20. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

και ποιος σας ειπε οτι τα δρωμενα σαν αυτο των κουκων ειναι συμφερων?

Αρέσει στους kolokythopitas, GEPPO1 και *mava*.