Στο πακέτο διακοπών δεν συμπεριλαμβάνεται το Ημερολογιο κοχυλιων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την Μariaggela, 2/6/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. Μariaggela

Μariaggela Αρχάριος στο φόρουμ

Γιατι στο πακέτο διακοπών που πήρα πριν μια περιπου εβδομάδα,δεν συμπεριλαμβάνεται και το Ημερολογιο κοχυλιών? Μπήκα σήμερα κατα τυχη γιατι ειμαι σε διακοπές στο εξωτερικο,και ειδα οτι εχασα το πρωτο κοχύλι.Δεν μπορώ να αγοράσω απο εδω που ειμαι,φιορίνια .Ηδη εδωσα 20 για το πακετο. Αφου κάνετε τετοια διευκόλυνση για οσους δεν μπορουν για καποιο διαστημα να ειναι στο παιχνίδι,βάλτε στο πακέτο και το Ημερολογιο ετσι ώστε να παιρνουν τα δωράκια οπως και στον Σγουρομάλλη.Μια απαντηση δωστε μου και κλεινω εδω το θέμα.Σας ευχαριστώ πολυ !!:)

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Η ενεργοποίηση της περιόδου διακοπων δεν αφορά το ημερολόγιο γιατί δεν είναι βασική λειτουργια του παιχνιδιού αλλά event.
    Θα πρέπει να κάνεις login κάθε μέρα ώστε να ανοίγεις το αντίστοιχο κοχύλι.