Στεφαστέρια νησιού.

Discussion in 'Τεχνικά προβλήματα' started by maria_palou, Dec 23, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. maria_palou

maria_palou Κόμης

Καλημέρα ,έσπειρα τους 5 σπόρους στεφαστέρια στο νησί,σε μεγάλα χωράφια με λίπασμα της ζωζώς και bonus 100% μου έδωσε κανονικά 65 σπόρους. Όταν πήγα να φυτέψω πάλι οι σπόροι έγιναν 25 και οι άλλοι εξαφανίστηκαν.Έκανα ανανέωση, αλλά δεν εμφανίστηκαν. ID: 54046452

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Το μόνο μπόνους που έχεις αυτή τη στιγμή ενεργό είναι ένα 100% σοδειά στην διαμαντένια θέση. Δεν έχεις άλλο μπόνους που να δικαιολογεί παραπάνω φυτά.

3. maria_palou

maria_palou Κόμης

Το bonus αυτό ,με το λίπασμα της ζωζώς μου δίνει 13 σπόρους .Φύτεψα εχθές τους πέντε και έδωσε 65. Αλλά και 10 να έδινε ,πάλι θα ήταν 50. Και χωρίς ζωζώ,να υποθέσουμε, θα έδινε από 7, 35 σπόρους .
    Οταν θέρισα είδα τους 65 σπόρους. Όταν έσπειρα όμως, έσπειρα 25 και οι άλλοι εξαφανίστηκαν.
    Ως δια μαγείας φυτεύτηκαν στο τροπικό δάσος! Πάω να πιω καφέ να ξυπνήσω , thumbelina ευχαριστώ κλείστε το θέμα !

4. -*Hermes*-

-*Hermes*- Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημέρα και από εμένα.
    Παρακαλούμε, να 'σαι καλά.

Το θέμα απαντήθηκε και μπορεί να κλείσει.

maria_palou likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.