Σταφιλεα

Η συζήτηση στο 'Βοήθεια για αρχάριους' ξεκίνησε από τον/την αμφιθεα, 22/3/20.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλησπερα σας,
    Θελω να σας παρακαλεσω πολυ, αν γινεται να μου βρειτε που εχω τοποθετησει 1 σταφιλεα.
    Την ειχα παρει απο τις ανταλλαγες του δρωμενου το 2017, εχω και αρκετο υπολοιπο στην αποθηκη μου αλλα δεν μπορεσα να την βρω.
    Ευχαριστω πολυ
    και καληνυχτα σας!

2. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλημέρα. Ένα δέντρο σταφυλέας είναι στα υπάρχοντα σου. Όταν λες οτι έχεις αρκετό υπόλοιπο στην αποθήκη σου, εννοείς δέντρα ή στάβλους;

Επίσης θα σε παρακαλέσω το id να το γράφεις μέσα στο ποστ, καθώς οι συντονιστές είμαστε υποχρεωμένοι να το ζητάνε απο το παίκτη όταν είναι απαραίτητο.

3. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Συγνωμη για το id. το ξεχασα,
    ενα δεντρο πρεπει να υπαρχει στο δασος μου, διοτι εβαλα να τρεχει μια αποστολη με χρονο και μαζευοντας τα δεντρα μαζευτηκαν και 4 καρποι σταφιλεας, ομως στα υπαρχοντα μου χθες ολη την ημερα εψαχνα και δεν βρηκα κανενα.
    Υπολοιπο εννοουσα οτι εχω στην αποθηκη μου αρκετους καρπους, που αυτο μου εδιχνε οτι σιγουρα ειχα και τα δεντρα.
    Θα ξαναψαξω σημερα.
    Σ ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου.
    Καλη συνεχεια!!

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Αν το κοιτάξεις και δεν βρεις λύση , άνοιξε άλλο θέμα να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε
    Παρακαλούμε καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Αρέσει στον/ην αμφιθεα.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.