Σταυλος εκτροφης

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by ΜΙΧΑΛΗΣ, May 6, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ Ειδικός του φόρουμ

καλησπερα σας εχω ενα θεματακι που με παρουσειαστηκε μολις τωρα στον σταυλο εκτροφης ειχα βαλη μια σειρα οριζοντιος απο 4 κοτες μαυρες για να με δωσει συμφωνα με το σχεδειο 1 θεοτρελο κοτοπουλο και αντι αυτου πηρα μια κοτα σουπας. Και ενας συναδερφος σας και συμφωνα με το forum που ειχα δειαβασει μου ειπε και μου ελεγε οτι αυτο το προβλημα εχει δειορθωθει. Και επεισεις το παρατηρησα εχθες το βραδι που εβαλα 5 σειρες οριζοντιος απο 4 κοτες του ειδου χρωματος ασπρες και η 3 και η 4 σειρα μου εδωσε αντι καφε, μαυρες.

2. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα.

Θέλεις να μας πεις που ακριβώς είναι το πρόβλημα σου;
    Σου δίνει καλύτερης γενιάς ζώα απ τα αναμενόμενα απ ότι μας λες!
    Το πρόβλημα στην εκτροφή θα υπήρχε αν έπαιρνες προηγούμενης γενιάς ζώα ή μόνο της ίδιας!

3. ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ Ειδικός του φόρουμ

ααα μαλιστα τωρα καταλαβα. Ναι συγνωμη εγω το πηγενα με βαση του σχεδειαγραμματος για αυτο το εθεσα σαν μετασυγχορισεως που ενοχλησα σαν λαθος. Αμα ειναι ετσι ειναι σαν να μου λες με συμφερει και συμφωνο με αυτο, αλλα με καταναλονουν οι κοτες και τα ζωα τα αρχικα και αυτο ειναι καπως ενα θεματακι λιγο. αλλα ετσι οπως ειναι συμφερει αλλα πρεπει να κανεις μεγαλητερη παραγωγη αρχικων ζωων για να μπορεσεις να παρεις αυτο που σε αντιστιχη ο.κ. ευχαριστω πολυ καλη συνεχεια.

4. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Παρακαλώ.
    Καλή συνέχεια στο παιχνίδι.

Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Thread Status:
Not open for further replies.