Σταυλάρχες για το event κόμικ 5

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την ath, 10/9/14.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα. Δεν ξέρω αν έπρεπε να γράψω σε αυτή την ενότητα ή σε κάποια άλλη, αλλά αν θέλετε μπορείτε να μου πείτε σε ποια ενότητα γράφουμε όταν έχουμε απορία για το κάθε δρώμενο που τρέχει; Η ερώτηση μου είναι η εξής ωραίο το δρώμενο και όπως κάθε φορά θα ασχοληθώ και αυτή την φορά αν και δίνει λίγα. Εκεί που έχει γίνει η επίσημη ανακοίνωση για το τι ζητάει και τι δίνει το δρώμενο λέει ότι θα δίνει 3 σταυλάρχες. Μήπως θα ήταν εύκολο να ξέραμε και για τι ζώα θα μας δώσουν οι σταυλάρχες να ξέραμε; Διότι το έψαξα στο φόρουμ, δεν νομίζω κάπου να το είδα. Αν πάντως το γράφεται και δεν το είδα συγνώμη για το λάθος μου. Καλή αρχή σε όποιον το ξεκινήσει!!!

2. Happy_Unicorn

Happy_Unicorn Μόνιμος στο φόρουμ

Καλημέρα,
    όχι δεν γνωρίζουμε από πριν τι στάβλους να τύχεις στον μυστηριώδη σταβλάρχη.

3. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Απλώς έλεγα μήπως θα ήταν όχι από τους κλασικούς αλλά λίγο πιο σπάνιους, περιστέρι, αλεπού, αετό κ.τ.λ. Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση. και τελικά σε αυτή την ενότητα ρωτάμε όταν έχει για οποιοδήποτε δρώμενο; Και μετά κλείστε το θέμα, ευχαριστώ

4. Happy_Unicorn

Happy_Unicorn Μόνιμος στο φόρουμ

σε αυτή την ενότητα ρωτάτε και για δρώμενα.

παρακαλώ

το θέμα απαντήθηκε και κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.