Στάβλος παραγωγής νυχτερίδων

Η συζήτηση στο 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' ξεκίνησε από τον/την stoumz, 4/4/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. stoumz

stoumz Αρχάριος στο φόρουμ

Επέστρεψα στο παιχνίδι μετά από 5-6 χρόνια απουσίας :p και τα βρήκα όλα διαφορετικά . Τεσπα το πρόβλημα που έχω είναι οτι μου λείπει ένας στάβλος παραγωγής νυχτερίδων. Το μόνο που έχω είναι η πορτοκαλί σπηλιά νυχτερίδων (ΙΙ). Έχω ενεργοποιημένη την ρουνα στο δέντρο της Σοφίας οπότε δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Επίσης πάω να κατασκευάσω στο εργαστήρι έναν στάβλο αλλά μου βγάζει μόνο την αναβάθμιση (Ι). κάτι κάνω λάθος?o_O

2. **Mirella**

**Mirella** Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα
    Τη σπηλιά παραγωγής νυχτερίδων θα την βρεις στο κατάστημα του Γιώργη στην έκταση της Πανσελήνου, η οποία ενεργοποιείται κατά τη διάρκεια του αντίστοιχου δρώμενου.
    Στο εργαστήριο μπορείς να κατασκευάσεις μόνο τις αναβαθμίσεις. Η σπηλιά δίνεται και ως έπαθλο στην αποστολή πράσινα θαύματα.

Τελευταία επεξεργασία: 4/4/16