Σπηλιά νυχτερίδας

Discussion in 'Αρχείο βοηθητικών κειμένων' started by maria_palou, Jul 29, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. maria_palou

maria_palou Κόμης

θέλω να ευχαριστήσω εγκάρδια τη φίλη που μου έστειλε δύο αυγουλόδεντρα και μια σπηλιά νυχτερίδας,δεν ξέρω αν θέλει να γράψω το όνομα της γιαυτό δεν το γράφω!
    θα ήθελα να σας ρωτήσω ,επειδή είμαι μπερδεμένη με τις νυχτερίδες δεδομένου οτι θέλω να εκθρέψω 3 καλοφαγούδες για τη μαγ.φασολιά,και μου ζητά να την ανακτήσω απο το κατάστημα του Γιώργη στην πανσέληνο,ενώ έχω στην κατοχή μου την σπηλιά,θα πρέπει να την πάρω από εκεί?είναι διαφορετική?ευχαριστώ πολύ,απαντήστε μου και κλείστε το θέμα ,καλή συνέχεια!

2. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Καλημέρα
    Την εκτροφή νυχτερίδων θα πρέπει να την ξεκλειδώσεις , από το κατάστημα του κυρ Γιώργη όταν θα έχουμε το ιβεντ πανσελήνου
    Δες τον πίνακα εκτροφών πανσελήνου , για να ξέρεις τι ζητάει και ποιο πρέπει να ξεκλειδώσεις
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Έκταση-Πανσέληνος.15464/#post-92572
    Αν δεν έχεις άλλη απορία, θα κλείσω το θέμα :)

3. maria_palou

maria_palou Κόμης

Ευχαριστώ πολύ,μπορείτε να κλείσετε το θέμα!

4. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Παρακαλώ, καλή συνέχεια
    Το θέμα απαντήθηκε και κλείνει

Thread Status:
Not open for further replies.